Direktno: Plenki je Rusima zadao strahoviti udarac
Page 1 of 6
Page 1 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Direktno: Plenki je Rusima zadao strahoviti udarac
http://direktno.hr/en/2014/direkt/68533/Pozadina-ruskog-udara-na-Plenkovi%C4%87a-Hrvatska-napokon-pokazala-zube.htm
Kermit-
2014-04-17
Re: Direktno: Plenki je Rusima zadao strahoviti udarac
..asila brzo kopaj skloniste u kopackom ritu
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ako je ono odgovor Plenkovića na rusku demonstraciju sile s druge strane Dunava,
onda je to u svakom slučaju za pohvalu...No, dobro, odgovor NATO saveznice, jelda...
Predhodno usklađen, jelda...
onda je to u svakom slučaju za pohvalu...No, dobro, odgovor NATO saveznice, jelda...
Predhodno usklađen, jelda...
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
neka pokaže talijanima zube i proglasi gospodarski pojas... jebe me se za njegovo pokazivnje zubi u ukrajini i rusiji...asilovski wrote:http://direktno.hr/en/2014/direkt/68533/Pozadina-ruskog-udara-na-Plenkovi%C4%87a-Hrvatska-napokon-pokazala-zube.htm
...talijani drze banke...mutava baštarda wrote:neka pokaže talijanima zube i proglasi gospodarski pojas... jebe me se za njegovo pokazivnje zubi u ukrajini i rusiji...asilovski wrote:http://direktno.hr/en/2014/direkt/68533/Pozadina-ruskog-udara-na-Plenkovi%C4%87a-Hrvatska-napokon-pokazala-zube.htm
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Rusija u panici. Nije Plenki pokazao zube (jer ih nema) nego se novinar uvlači u plenkijev rektum isto kao šta se Plenki uvjači u rektum svojih europskih poslodavaca iz Bruxellesa.
Last edited by dawson on 25/11/2016, 09:12; edited 1 time in total (Reason for editing : 123)
catabbath-
2015-08-22
Kad to bude interes (i) NATO-a dogodit će se. To je tako.mutava baštarda wrote:neka pokaže talijanima zube i proglasi gospodarski pojas... jebe me se za njegovo pokazivnje zubi u ukrajini i rusiji...asilovski wrote:http://direktno.hr/en/2014/direkt/68533/Pozadina-ruskog-udara-na-Plenkovi%C4%87a-Hrvatska-napokon-pokazala-zube.htm
2016-07-22
Zašto bi i inače pokazivao zube? Samo pokušava pomoći prijateljskom narodu i zemlji, ništa posebno...dawson wrote:Rusija u panici. Nije Plenki pokazao zube (jer ih nema) nego se novinar uvlači u plenkijev rektum isto kao šta se Plenki uvjači u rektum svojih europskih poslodavaca iz Bruxellesa.
2016-07-22
Komentirao sam naslov iz članka, pitaj novinara.Eroo wrote:Zašto bi i inače pokazivao zube?
Jedino šta tak eu birokrat na privremenom radu u Hrvatskoj pokušava je dodvoravanje šefovima u Bruxellesu kroz nanošenje štete vlastitoj državi za koju ga boli qrac.Samo pokušava pomoći prijateljskom narodu i zemlji, ništa posebno...
Last edited by dawson on 25/11/2016, 09:38; edited 1 time in total (Reason for editing : 123)
catabbath-
2015-08-22
Eroo wrote:Kad to bude interes (i) NATO-a dogodit će se. To je tako.mutava baštarda wrote:neka pokaže talijanima zube i proglasi gospodarski pojas... jebe me se za njegovo pokazivnje zubi u ukrajini i rusiji...asilovski wrote:http://direktno.hr/en/2014/direkt/68533/Pozadina-ruskog-udara-na-Plenkovi%C4%87a-Hrvatska-napokon-pokazala-zube.htm
Nedajbože da to napravi kad bude u interesu Hrvatske.
catabbath-
2015-08-22
Starhemberg wrote:Je, još se tresu od Plenkija...:D
Evo Gjenero ispod kaže da se ni u Zagrebu nitko ne trese. Zašto bi se netko uopće trebao tresti? Razlog?
2016-07-22
Od Plenkija? To čak i vjerujem.Eroo wrote:Starhemberg wrote:Je, još se tresu od Plenkija...:D
Evo Gjenero ispod kaže da se ni u Zagrebu nitko ne trese. Zašto bi se netko uopće trebao tresti? Razlog?
Guest- Guest
ne znam kako će se Rusija oporavit od tog udarca...
dawson wrote:Komentirao sam naslov iz članka, pitaj novinara.Eroo wrote:Zašto bi i inače pokazivao zube?Jedino šta tak eu birokrat na privremenom radu u Hrvatskoj pokušava je dodvoravanje šefovima u Bruxellesu kroz nanošenje štete vlastitoj državi za koju ga boli qrac.Samo pokušava pomoći prijateljskom narodu i zemlji, ništa posebno...
O kakvom dodvoravanju pričaš? HR je članica EU i NATO i ponaša se u skladu s onim što je podpisala. Vjerodostojno, jelda.
2016-07-22
Zbog čega bi se HR trebala tresti? Zbog ruskih vojnih vježbi s druge strane Dunava?Starhemberg wrote:Od Plenkija? To čak i vjerujem.Eroo wrote:Starhemberg wrote:Je, još se tresu od Plenkija...:D
Ni malo, vjeruj mi...Nije Plenković s Marsa pao.
2016-07-22
Ero ti si kao onaj Pavlovljev pas rektum ti je u Širokom a glava u PortorožuEroo wrote:Zbog čega bi se HR trebala tresti? Zbog ruskih vojnih vježbi s druge strane Dunava?Starhemberg wrote:Od Plenkija? To čak i vjerujem.Eroo wrote:Starhemberg wrote:Je, još se tresu od Plenkija...:D
Kermit-
2014-04-17
sorry Ero,ali mi ti sve vicis na neku beskicmenu Natojovi kurvu..kazem sorry jer si mi uvijek bio simpa...
steta sto nisi citao sto sam jucer pisao.,nes o tutlekastim malim i slabim proxyijima,koji ceckaju Mecku u picku,da dokazu gazdi da imaju neku funkciju...
nes poput onih Pulina koji skakucu i laju na sve zivo u blizini a i onako bez razloga,da dojme svojeg gazdu..
NIsta vise od toga niste..lako ce vas nato spaliti kao one hepo kocke za podlaganje vatrea,KAD TO BUDE ĆIM U INTERESU...
R:I:P:
steta sto nisi citao sto sam jucer pisao.,nes o tutlekastim malim i slabim proxyijima,koji ceckaju Mecku u picku,da dokazu gazdi da imaju neku funkciju...
nes poput onih Pulina koji skakucu i laju na sve zivo u blizini a i onako bez razloga,da dojme svojeg gazdu..
NIsta vise od toga niste..lako ce vas nato spaliti kao one hepo kocke za podlaganje vatrea,KAD TO BUDE ĆIM U INTERESU...
R:I:P:
Guest- Guest
Eroo wrote:O kakvom dodvoravanju pričaš? HR je članica EU i NATO i ponaša se u skladu s onim što je podpisala. Vjerodostojno, jelda.
Da zato od svih članica NATOa tamo uvjek šalju dežurne budale baš iz Hrvatske, prvo EU uhljeba Piculu a onda EU uhljeba Plenkija, ništa sumnjivo.
Nije, Plenki samo radi što mu se kaže. Zaboravio je samo da nije više briselski ćato i da predstavlja zemlju.Eroo wrote:Zbog čega bi se HR trebala tresti? Zbog ruskih vojnih vježbi s druge strane Dunava?Starhemberg wrote:Od Plenkija? To čak i vjerujem.Eroo wrote:Starhemberg wrote:Je, još se tresu od Plenkija...:D
Guest- Guest
Page 1 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» SUD TRUMPU ZADAO UDARAC
» Britanski parlament zadao novi udarac Brexitu
» Biden zadao najteži udarac Kini do sada
» Plenki se direktno obratio Hasanbegovicu:"Ne podrzis li Trgometa letis van" te objavio stranka to sam - ja
» Ramo i Plenki objavili rat Rusima
» Britanski parlament zadao novi udarac Brexitu
» Biden zadao najteži udarac Kini do sada
» Plenki se direktno obratio Hasanbegovicu:"Ne podrzis li Trgometa letis van" te objavio stranka to sam - ja
» Ramo i Plenki objavili rat Rusima
Page 1 of 6