Direktno: Plenki je Rusima zadao strahoviti udarac
Page 6 of 6
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Direktno: Plenki je Rusima zadao strahoviti udarac
za male je bolje bit sto vise izvan radara
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Fuk,a da se ti malo opustis i pustis politiku za danas kvragu??
ajmo dobrog jela,pitja,i picija..muzike i plesa.. ...kraj tjedna ,je ionako neradno za menea,Školarca,pa valja polako osmisliti program za danas navece i sutra...
Pusti Ruse i Amere u kujac..tajmaut..
ajmo dobrog jela,pitja,i picija..muzike i plesa.. ...kraj tjedna ,je ionako neradno za menea,Školarca,pa valja polako osmisliti program za danas navece i sutra...
Guest- Guest
kratko i briljantno..prckov wrote:za male je bolje bit sto vise izvan radara
Guest- Guest
imas chat za zabavu i sex...nemoj da te baniraju....zbog trolanjabogomdani wrote:Fuk,a da se ti malo opustis i pustis politiku za danas kvragu??
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
a..kvragu,da varam Rujku sa vremesnim polovnjacama??...jok...!!!vuksadinare wrote:imas chat za zabavu i sex...nemoj da te baniraju....zbog trolanjabogomdani wrote:Fuk,a da se ti malo opustis i pustis politiku za danas kvragu??
Guest- Guest
Eroo wrote:I da vas obavijestim: Ameri su danas temeljni hr saveznici.
Nesviđalo se to kome ili da, to je tako...
Amerika nam nije saveznik, nego senior, a mi joj nismo saveznik, nego vazal. Dosad nam je to vazalstvo donielo teritorijalnu cjelovitost (Oluja), ulazak u Euniju (slamanje britanskoga i slovenskoga otpora) te oslobođenje generalah. S druge strane, odnielo nam je naftne izvore u Siriji i uzrokovalo financijske gubitke zbog izostanka trgovine s Rusijom (sankcije). Ne kažem ja da se mi moramo otrgnuti Americi i prići Rusiji; ne, to je glupost; ali ne smijemo radi Amerike i njezinih interesah srljati protiv Rusije. Ovo je situacija "dok se veliki tuku, mali moraju pod stol"; zna se čiji smo "saveznik", ali nema potrebe gnojiti protiv Rusije. Plenki je mogao reći da smo imali iskustvo reintegracije nakon velikosrbske divljačke agresije (svoje smo istanuli) koje nudimo kao potporu Minskomu sporazumu (a nismo uvriedili veliku silu koja nam može zatrebati).
sad će putko da detonira mini njuk. jebes obaranje zrakoplova u turskoj, kurcenje plenkija neče proći bez njuka.
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Feldmarsal Von Plenkowitz
2016-11-17
plenki nije pokazao zube nego da nema mozak, u pojednostavljenoj varijanti.
u realnijoj varijanti, ima mozak međutim to je poltron kome su hrvatski interesi na zadnjem mjestu a na prvom uspješno obaviti zadatak za gazde iz brisela. ako kažu pročačkaj malo tamo (odi vidjeti može li hrvatska pomoći ukrajini, možeš misliti kako može) da vide kako će rusi reagirati briselsko pseto će otrčati tamo sav sretan jer ima zadatak.
u realnijoj varijanti, ima mozak međutim to je poltron kome su hrvatski interesi na zadnjem mjestu a na prvom uspješno obaviti zadatak za gazde iz brisela. ako kažu pročačkaj malo tamo (odi vidjeti može li hrvatska pomoći ukrajini, možeš misliti kako može) da vide kako će rusi reagirati briselsko pseto će otrčati tamo sav sretan jer ima zadatak.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Kada se sjetim kakao je pocetkom devedesetih bila velika svaka podrska DNRH makar dolazila od Papue ili Kirbati-ja. Bilo kako bilo ali Ne valja kada se ckomi, ne valja kada se nesta kaze, nikada udovoljiti svima. Ne znam samo sto su se Rusija i rusi nasli pogodjeni. Oni nemaju nista sa onim sta se dogadja u Ukrajina-i. Tamo je sve spontano. Kao pobacaj, otprilike.
2014-04-14
Daklem , nista se ne smije o Rusiji, Putinu i sl. Kmetje ostaje kmetje.
2014-04-14
Jedino sta bih ja zamjerio je sta su svi ckomili kada je Rusija drzala vkjezbe koje su se vidjele sa Vukovarskog vodotornja. S kime??? Sa pretedentom na punopravno clanstvo u NATO tj Srbijom. Tada su kmetovi sutjeli i pravili se blesavi. Tstststststststs kila mozga ...
2014-04-14
Mlohavom ćunom ne vrijedi mahati..ispadas smjesan ..u najmanju ruku
Guest- Guest
abraham wrote:Jedino sta bih ja zamjerio je sta su svi ckomili kada je Rusija drzala vkjezbe koje su se vidjele sa Vukovarskog vodotornja. S kime??? Sa pretedentom na punopravno clanstvo u NATO tj Srbijom. Tada su kmetovi sutjeli i pravili se blesavi. Tstststststststs kila mozga ...
eh, bila je direktiva da se vučića ne smije vrijeđati, zapravo je još na snazi ta direktiva, jer je vučić naš eu saveznik i prijatelj a putina smije jer on nije naš prijatelj
Mama i tata su vam rekli s kim se smijete druziti a s kime ne...marcellus wrote:abraham wrote:Jedino sta bih ja zamjerio je sta su svi ckomili kada je Rusija drzala vkjezbe koje su se vidjele sa Vukovarskog vodotornja. S kime??? Sa pretedentom na punopravno clanstvo u NATO tj Srbijom. Tada su kmetovi sutjeli i pravili se blesavi. Tstststststststs kila mozga ...
eh, bila je direktiva da se vučića ne smije vrijeđati, zapravo je još na snazi ta direktiva, jer je vučić naš eu saveznik i prijatelj a putina smije jer on nije naš prijatelj
Guest- Guest
Osobno ne zamjeram nista sta je rekao. Na kraju krajeva sto je drugo mogao i reci u Ukrajini , kada je vec bio tamo. To je kao kad odes obici bolesnika, te se eto nadas ozdravljenju i sl. Mislim to je ta spika.
2014-04-14
jel puko mini njuk u RH?
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Nije ali oce, sunce ti jebem te ce se rvati vratiti pravoslavlju. Nesta kao i Konstantinopol. Muhahhahahhaaa
2014-04-14
Kakav Plenki? On nije dostojan Putinu niti cipele olaštiti. Hrvatska je preuzela novac i zastavu i grb od NDH i to je činjenica, a pogotovo 1990. samo što nije imala U slovo.
A Srbi su također preuzeli zastavu kraljevine Jugoslavije koja je kolaborirala s nacističkom Njemačkom, četničku retoriku, a ljotićevci su bili nacisti.
1991. su Srbi postali četnici s kokardama, bradama i svim četničkim obilježjima te krenuli ostvarit san Milana Nedića, a to je Nedićeva Srbija pod švabama.
Tako da su to 2 suprostavljene ruke istog tijela, ali mi smo skratili glavu tom bolesnom tijelu.
MI, a ne bandit Tito koji je poslije rata imao hrabrosti zatvarat, mučit i ubijat prave komuniste.
Mi gradimo novi svijet, svijet gradi nas.
A Srbi su također preuzeli zastavu kraljevine Jugoslavije koja je kolaborirala s nacističkom Njemačkom, četničku retoriku, a ljotićevci su bili nacisti.
1991. su Srbi postali četnici s kokardama, bradama i svim četničkim obilježjima te krenuli ostvarit san Milana Nedića, a to je Nedićeva Srbija pod švabama.
Tako da su to 2 suprostavljene ruke istog tijela, ali mi smo skratili glavu tom bolesnom tijelu.
MI, a ne bandit Tito koji je poslije rata imao hrabrosti zatvarat, mučit i ubijat prave komuniste.
Mi gradimo novi svijet, svijet gradi nas.
Guest- Guest
Minus i plus, ko Amer i Rus...bogomdani wrote:Fuk,a da se ti malo opustis i pustis politiku za danas kvragu??
Guest- Guest
Uh, koje ste vi
budale...
budale...
2016-11-17
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» SUD TRUMPU ZADAO UDARAC
» Britanski parlament zadao novi udarac Brexitu
» Biden zadao najteži udarac Kini do sada
» Plenki se direktno obratio Hasanbegovicu:"Ne podrzis li Trgometa letis van" te objavio stranka to sam - ja
» Ramo i Plenki objavili rat Rusima
» Britanski parlament zadao novi udarac Brexitu
» Biden zadao najteži udarac Kini do sada
» Plenki se direktno obratio Hasanbegovicu:"Ne podrzis li Trgometa letis van" te objavio stranka to sam - ja
» Ramo i Plenki objavili rat Rusima
Page 6 of 6