SAD: ide se na ponovno prebrojavanje glasova
Page 5 of 6
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: SAD: ide se na ponovno prebrojavanje glasova
inače u Michiganu se glasalo samo na ceduljicama, nije bilo elektronskog glasanja, valjda je putin hakirao cedulje
a prebrojavalo se ručno i to dvaput i tek danas je objavljeno da je michigan definitivno pripao Trumpu, i oni sad traže recount temeljem čega?
a prebrojavalo se ručno i to dvaput i tek danas je objavljeno da je michigan definitivno pripao Trumpu, i oni sad traže recount temeljem čega?
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Samo se ne vraćaj u RH, gdje ti boraviš mora izbiti neko sranje da jebe rak rakaWinter is coming wrote:pa bice i ovako i onako ali prebrojavanje je sviranje kukcu,bolje im je da se okane corava poslaYehudi wrote:Na silu hoće onu bolesnu, krvožednu zločinku instalirati.
U slučaju da se to dogodi, uvjeren sam da bi bilo krvi u Americi
Guest- Guest
U led te hebo :DDDD, nije me bilo neko vrijeme ali ti i dalje briljirašpizzon wrote:tamo se broji nesto drugo,
svaka drzava ima odredjeni broj elektrona
i to svi znamo, ali, kylari banda ne mirje, vestica.
30.11. konacno prestaje njeno javno pravo
da stavlja prigovore. posebno je jedna, jer
je priznala izbori poeaz i tajno nastavila da rovari,
sistem, ustav, izborni zakon, u koji se klela.
uf, cao, kylari )
Guest- Guest
Ma nema, imaš ti pravo samo ko bi to sve prebrojaopizzon wrote:svima je jasno, ali, tesko prihvata poraz
nema svaka drzava isti broj elektrona,
niti istu snagu u konresu ili senatu,
mnogo je razloga zasto je to tako.
pored ostalog, da se izbegne nametanje
proste vecine kao neprikosnoveno prvenstvo.
nisu sve drzave usle u sastav usa pod istim
uslovima,
svaka drzava ima svoj ugovor sa vasingtonom.
nije isto texas i masacusets
Guest- Guest
resi jednom da mi se skines s qurca,
da ne moram ja da te " smacinjem "
Guest- Guest
Momak nisam ti ja kriv što si glup ko kurac pa se ljutiš kada ti na to ljudi ukažu primjerom iz tvog vlastitog posta i to dva puta što ukazuje da nije slučajnost u napisanom nego je konstanta tvoja glupost iz dana u dan :)pizzon wrote:resi jednom da mi se skines s qurca,
Guest- Guest
ja msm da si ti malo vise opterecen mnome nego sto je normalno
a ko zna koji put ti porucujem, tvoj stav o meni totalno je nebitan,
smatam ga utiskom jedne devijantne osobe u nacionalno smislu
a to sto ja napisem, za tebe sam hemingvej, i dok spavam
Guest- Guest
Temeljem financijske moći.marcellus wrote:inače u Michiganu se glasalo samo na ceduljicama, nije bilo elektronskog glasanja, valjda je putin hakirao cedulje
Gle tupko ne prosipam ja pamet o "elektronima" nego ti a mogu se kladiti da niti ne znaš ko je Hemingvej ali ajde to sve spada u razinu prebrojavanja "eletrona" po saveznim američkim državama na pizdonov način :))pizzon wrote:ja msm da si ti malo vise opterecen mnome nego sto je normalno
Guest- Guest
ja to nisam napisao, smisao je sasvim drugacija,tre911 wrote:Gle tupko ne prosipam ja pamet o "elektronima" nego ti a mogu se kladiti da niti ne znaš ko je Hemingvej ali ajde to sve spada u razinu prebrojavanja "eletrona" po saveznim američkim državama na pizdonov način :))pizzon wrote:ja msm da si ti malo vise opterecen mnome nego sto je normalno
a ti, samo zloupotrebljavas nesto sto je prokliznulo,
da nakaradno tumacis, jer ne znas drugacije, to si ti !
kapacitetima svog zatrovanog mozga
zadnji put o tebi
Guest- Guest
NDH je osnaživala bosansko jedinstvo i njezinu pripadnost matici Domovini. Ne znam kada je bio građanski rat u Bosheru, ali kako se radi o ratu nakon NDH, očito misliš na velikosrbsku agresiju od 92. do 95.pizzon wrote:nakon turske okupacije, ndh i g.rata, bosna je razorena, trajno !
sve ostalo ciste su iluzije !
to sto si napsao spada u crni humor, pa ga tako i prihvatamRegoč wrote:NDH je osnaživala bosansko jedinstvo i njezinu pripadnost matici Domovini. Ne znam kada je bio građanski rat u Bosheru, ali kako se radi o ratu nakon NDH, očito misliš na velikosrbsku agresiju od 92. do 95.pizzon wrote:nakon turske okupacije, ndh i g.rata, bosna je razorena, trajno !
agresija, to je floskula koja " vani " ne prolazi,
sem kod placenih medija i nezvanicnih politicara
Last edited by pizzon on 29/11/2016, 11:52; edited 1 time in total
Guest- Guest
A kompleksaša nad kompleksašima!pizzon wrote:a to sto ja napisem, za tebe sam hemingvej, i dok spavam
i to je sa previse obzira kada se radi o njemuRegoč wrote:A kompleksaša nad kompleksašima!pizzon wrote:a to sto ja napisem, za tebe sam hemingvej, i dok spavam
Last edited by pizzon on 29/11/2016, 11:53; edited 1 time in total
Guest- Guest
Slučajno pa dva puta, vjerojatno bi ti prašio po elektronima tri dana da ti ljudi nisu ukazali na tvoje gluposti. U svakom slučaju podsjećaš me na muju koji je izbo hasu i branio se na sudu da je haso stao pet-šest puta na koru od banane i svaki put se nabo na mujin nož koji je on slučajno držao ispred sebe.pizzon wrote:ja to nisam napisao, smisao je sasvim drugacija,tre911 wrote:Gle tupko ne prosipam ja pamet o "elektronima" nego ti a mogu se kladiti da niti ne znaš ko je Hemingvej ali ajde to sve spada u razinu prebrojavanja "eletrona" po saveznim američkim državama na pizdonov način :))pizzon wrote:ja msm da si ti malo vise opterecen mnome nego sto je normalno
a ti, samo zloupotrebljavas nesto sto je prokliznulo,
da nakaradno tumacis, jer ne znas drugacije, to si ti !
kapacitetima svog zatrovanog mozga
zadnji put o tebi
Guest- Guest
Poviesna istina, a ti dokaži da niste okupirali 70 % Boshera te pobili ili protjerali Hrvate i Muslimane (od 93. Bošnjake) u navedenom razdoblju, dakle izveli agresiju na dotičnu zemlju, kao i prethodno na Hrvatsku.pizzon wrote:to sto si napsao spada u crni humor, pa ga tako i prihvatamRegoč wrote:NDH je osnaživala bosansko jedinstvo i njezinu pripadnost matici Domovini. Ne znam kada je bio građanski rat u Bosheru, ali kako se radi o ratu nakon NDH, očito misliš na velikosrbsku agresiju od 92. do 95.pizzon wrote:nakon turske okupacije, ndh i g.rata, bosna je razorena, trajno !
Da, šuga je taj Pižon, u pravu si.pizzon wrote:i to je sa previse obzira kada se radi o njemuRegoč wrote:A kompleksaša nad kompleksašima!pizzon wrote:a to sto ja napisem, za tebe sam hemingvej, i dok spavam
nismo mi, vec su srbi u hrvatskoj i bih samo odreagovali shodno iskustvu iz 41 i onoga sto se srbima dogadjalo na drugim podrucjimaRegoč wrote:Poviesna istina, a ti dokaži da niste okupirali 70 % Boshera te pobili ili protjerali Hrvate i Muslimane (od 93. Bošnjake) u navedenom razdoblju, dakle izveli agresiju na dotičnu zemlju, kao i prethodno na Hrvatsku.pizzon wrote:to sto si napsao spada u crni humor, pa ga tako i prihvatamRegoč wrote:NDH je osnaživala bosansko jedinstvo i njezinu pripadnost matici Domovini. Ne znam kada je bio građanski rat u Bosheru, ali kako se radi o ratu nakon NDH, očito misliš na velikosrbsku agresiju od 92. do 95.pizzon wrote:nakon turske okupacije, ndh i g.rata, bosna je razorena, trajno !
Guest- Guest
I koliko ima koja država elektrona Hemingveju:DDpizzon wrote:i to je sa previse obzira kada se radi o njemuRegoč wrote:A kompleksaša nad kompleksašima!pizzon wrote:a to sto ja napisem, za tebe sam hemingvej, i dok spavam
Guest- Guest
da, eto vidisRegoč wrote:Da, šuga je taj Pižon, u pravu si.pizzon wrote:i to je sa previse obzira kada se radi o njemuRegoč wrote:A kompleksaša nad kompleksašima!pizzon wrote:a to sto ja napisem, za tebe sam hemingvej, i dok spavam
Guest- Guest
pizzon wrote:nismo mi, vec su srbi u hrvatskoj i bih samo odreagovali shodno iskustvu iz 41 i onoga sto se srbima dogadjalo na drugim podrucjimaRegoč wrote:Poviesna istina, a ti dokaži da niste okupirali 70 % Boshera te pobili ili protjerali Hrvate i Muslimane (od 93. Bošnjake) u navedenom razdoblju, dakle izveli agresiju na dotičnu zemlju, kao i prethodno na Hrvatsku.pizzon wrote:to sto si napsao spada u crni humor, pa ga tako i prihvatamRegoč wrote:NDH je osnaživala bosansko jedinstvo i njezinu pripadnost matici Domovini. Ne znam kada je bio građanski rat u Bosheru, ali kako se radi o ratu nakon NDH, očito misliš na velikosrbsku agresiju od 92. do 95.pizzon wrote:nakon turske okupacije, ndh i g.rata, bosna je razorena, trajno !
Guest- Guest
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Vrijeme je za pedantno prebrojavanje
» HDZ BiH nakon izjava reisa: Želimo mir i suživot, ne prebrojavanje
» U Boraji HDZ osvojio 100% glasova
» Za dan i pol buduci predsjednik prikupio 20 000 glasova
» Najpopularniji predsjednik ikada, 80+ mil. glasova...
» HDZ BiH nakon izjava reisa: Želimo mir i suživot, ne prebrojavanje
» U Boraji HDZ osvojio 100% glasova
» Za dan i pol buduci predsjednik prikupio 20 000 glasova
» Najpopularniji predsjednik ikada, 80+ mil. glasova...
Page 5 of 6