SAD: ide se na ponovno prebrojavanje glasova
Page 1 of 6
Page 1 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
SAD: ide se na ponovno prebrojavanje glasova
http://www.zerohedge.com/news/2016-11-24/jill-stein-raises-enough-money-force-wisconsin-recount-michigan-pennsylvania-next
Kermit-
2014-04-17
Re: SAD: ide se na ponovno prebrojavanje glasova
..i an koncu hillary postaje predsjednica...ne mos protiv masinerije...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
ne bi me čudilo, ali sa ogromnim poslijedicama, jer bi to bilo do sada i tamo neviđeno nasiljevuksadinare wrote:..i an koncu hillary postaje predsjednica...ne mos protiv masinerije...
Kermit-
2014-04-17
....ali kad gledas realno ti elektorski glasovi su sranje...namjestaljka...realno je da građani direktnim izborima izaberu nosioce vlasti...mislim kad bi gledali s moralne strane...to ti isto kao sad na primjer obicni puk kod nas na izborima glasa za kolindu...ona dobija par postotaka vise od josipovica..a izgubi jer ne znam glasovalo je vise zupana zupanija za josipovica...malo blesavoasilovski wrote:ne bi me čudilo, ali sa ogromnim poslijedicama, jer bi to bilo do sada i tamo neviđeno nasiljevuksadinare wrote:..i an koncu hillary postaje predsjednica...ne mos protiv masinerije...
2015-09-08
..po meni najrealnije bi bilo da se ponove izbori....misim da bi trump tu cisto pobjedio...jer bi nakon ovih cirkusa...dobio vise glasova od obicnih građana...ovako ovi klintonicini ce uvijek protestirati,traziti..kopati...i zajebavati....a na ponovjenim izborima i dobar dio onih koji su glasali za hillary bi iz inata glasovali za trumpa...
2015-09-08
pa nije jer je SAD-e federacija država, a ne unitarna država i bez elektora mnogoljudne države bi preglasale sve ostale i birale predsjednika, pa bi vrlo brzo ostale države postale jako jako nezadovoljnevuksadinare wrote:....ali kad gledas realno ti elektorski glasovi su sranje...namjestaljka...realno je da građani direktnim izborima izaberu nosioce vlasti...mislim kad bi gledali s moralne strane...to ti isto kao sad na primjer obicni puk kod nas na izborima glasa za kolindu...ona dobija par postotaka vise od josipovica..a izgubi jer ne znam glasovalo je vise zupana zupanija za josipovica...malo blesavoasilovski wrote:ne bi me čudilo, ali sa ogromnim poslijedicama, jer bi to bilo do sada i tamo neviđeno nasiljevuksadinare wrote:..i an koncu hillary postaje predsjednica...ne mos protiv masinerije...
Kermit-
2014-04-17
Na silu hoće onu bolesnu, krvožednu zločinku instalirati.
U slučaju da se to dogodi, uvjeren sam da bi bilo krvi u Americi
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
..zato se plenki onako osilio u ukrajini..ne's je vjerojatno znao..ne bi on tako...angela vec pali svijece za trumpa...
2015-09-08
vucko, nije valjda da se nadas da ce kyilari pobediti
na siptarskoj kupovini elektrona
na siptarskoj kupovini elektrona
Guest- Guest
..i nasire..Yehudi wrote:Na silu hoće onu bolesnu, krvožednu zločinku instalirati.
Guest- Guest
Gargi, pade hasance, pade hilli nije lako :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Vidi ovog ženomrsca. Ne može podnjeti madam president pa kipi...:)epikur37 wrote:Gargi, pade hasance, pade hilli nije lako :)
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Nije lako njima ovih dana, treba imati sućuti... Vrište, urliču, prijete plaču...žalostan prizor.
Guest- Guest
To bi bio najbolji scenario.asilovski wrote:ne bi me čudilo, ali sa ogromnim poslijedicama, jer bi to bilo do sada i tamo neviđeno nasiljevuksadinare wrote:..i an koncu hillary postaje predsjednica...ne mos protiv masinerije...
razmažena deriščad...Starhemberg wrote:Nije lako njima ovih dana, treba imati sućuti... Vrište, urliču, prijete plaču...žalostan prizor.
Pa kaj ih ovako ne preglasaju?asilovski wrote:
pa nije jer je SAD-e federacija država, a ne unitarna država i bez elektora mnogoljudne države bi preglasale sve ostale i birale predsjednika, pa bi vrlo brzo ostale države postale jako jako nezadovoljne
Ako npr. Kalifornija ima mislim 55 elektora a s druge strane imaš države koje ni kad ih se deset skupi na hrpu nemaju ni 30 elektora?
Npr. Havaji, Aljaska, Idaho, Montana, Delaver... Oni imaju od jednog do pet elektora.
U principu deset ili dvanaest država mogu same izabrati predsjednika bez obzira na ove male.
S druge pak strane ni taj zakon koji u državama omogućuje relativnom pobjedniku apsolutno sve elektore nije pošten ni pravedan.
Npr. demokrati ili republikanci (svejedno) dobiju tek jedan posto više od druge i treće stranke to za ove koji su tijesno izgubili ne znači ništa jer nemaju pravo ni na jednog elektora.
Trump
46.6%
62,238,425
Clinton
48.0%
64,156,255
updated 7:24 pm ET, Nov. 25
Iz ovoga se vidi da je za Hillary glasalo vise ljudi nego za Trumpa...e sad...ja to vise ne bih dirao. Svijet se nastimao na Trumpa. A i ja sam za to da krene III svjetski rat. Dosta je bilo bez svjetskih ratova - ima nas skoro 9 milijardi, valja barem 40 % potamanit.
46.6%
62,238,425
Clinton
48.0%
64,156,255
updated 7:24 pm ET, Nov. 25
Iz ovoga se vidi da je za Hillary glasalo vise ljudi nego za Trumpa...e sad...ja to vise ne bih dirao. Svijet se nastimao na Trumpa. A i ja sam za to da krene III svjetski rat. Dosta je bilo bez svjetskih ratova - ima nas skoro 9 milijardi, valja barem 40 % potamanit.
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
pa bice i ovako i onako ali prebrojavanje je sviranje kukcu,bolje im je da se okane corava poslaYehudi wrote:Na silu hoće onu bolesnu, krvožednu zločinku instalirati.
2014-04-14
Page 1 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Vrijeme je za pedantno prebrojavanje
» HDZ BiH nakon izjava reisa: Želimo mir i suživot, ne prebrojavanje
» U Boraji HDZ osvojio 100% glasova
» Za dan i pol buduci predsjednik prikupio 20 000 glasova
» Najpopularniji predsjednik ikada, 80+ mil. glasova...
» HDZ BiH nakon izjava reisa: Želimo mir i suživot, ne prebrojavanje
» U Boraji HDZ osvojio 100% glasova
» Za dan i pol buduci predsjednik prikupio 20 000 glasova
» Najpopularniji predsjednik ikada, 80+ mil. glasova...
Page 1 of 6