SAD: ide se na ponovno prebrojavanje glasova
Page 6 of 6
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: SAD: ide se na ponovno prebrojavanje glasova
pizzon wrote:nismo mi, vec su srbi u hrvatskoj i bih samo odreagovali shodno iskustvu iz 41 i onoga sto se srbima dogadjalo na drugim podrucjimaRegoč wrote:Poviesna istina, a ti dokaži da niste okupirali 70 % Boshera te pobili ili protjerali Hrvate i Muslimane (od 93. Bošnjake) u navedenom razdoblju, dakle izveli agresiju na dotičnu zemlju, kao i prethodno na Hrvatsku.pizzon wrote:to sto si napsao spada u crni humor, pa ga tako i prihvatamRegoč wrote:NDH je osnaživala bosansko jedinstvo i njezinu pripadnost matici Domovini. Ne znam kada je bio građanski rat u Bosheru, ali kako se radi o ratu nakon NDH, očito misliš na velikosrbsku agresiju od 92. do 95.pizzon wrote:nakon turske okupacije, ndh i g.rata, bosna je razorena, trajno !
sve ostalo ciste su iluzije !
Guest- Guest
Sami se naoružali i financirali pet godinah, how yes no.pizzon wrote:nismo mi, vec su srbi u hrvatskoj i bih samo odreagovali shodno iskustvu iz 41 i onoga sto se srbima dogadjalo na drugim podrucjimaRegoč wrote:Poviesna istina, a ti dokaži da niste okupirali 70 % Boshera te pobili ili protjerali Hrvate i Muslimane (od 93. Bošnjake) u navedenom razdoblju, dakle izveli agresiju na dotičnu zemlju, kao i prethodno na Hrvatsku.pizzon wrote:to sto si napsao spada u crni humor, pa ga tako i prihvatamRegoč wrote:NDH je osnaživala bosansko jedinstvo i njezinu pripadnost matici Domovini. Ne znam kada je bio građanski rat u Bosheru, ali kako se radi o ratu nakon NDH, očito misliš na velikosrbsku agresiju od 92. do 95.pizzon wrote:nakon turske okupacije, ndh i g.rata, bosna je razorena, trajno !
sve ostalo ciste su iluzije !
isto kao i hrvatiRegoč wrote:Sami se naoružali i financirali pet godinah, how yes no.pizzon wrote:nismo mi, vec su srbi u hrvatskoj i bih samo odreagovali shodno iskustvu iz 41 i onoga sto se srbima dogadjalo na drugim podrucjimaRegoč wrote:Poviesna istina, a ti dokaži da niste okupirali 70 % Boshera te pobili ili protjerali Hrvate i Muslimane (od 93. Bošnjake) u navedenom razdoblju, dakle izveli agresiju na dotičnu zemlju, kao i prethodno na Hrvatsku.pizzon wrote:to sto si napsao spada u crni humor, pa ga tako i prihvatamRegoč wrote:
NDH je osnaživala bosansko jedinstvo i njezinu pripadnost matici Domovini. Ne znam kada je bio građanski rat u Bosheru, ali kako se radi o ratu nakon NDH, očito misliš na velikosrbsku agresiju od 92. do 95.
Guest- Guest
pizzon wrote:isto kao i hrvatiRegoč wrote:Sami se naoružali i financirali pet godinah, how yes no.pizzon wrote:nismo mi, vec su srbi u hrvatskoj i bih samo odreagovali shodno iskustvu iz 41 i onoga sto se srbima dogadjalo na drugim podrucjimaRegoč wrote:Poviesna istina, a ti dokaži da niste okupirali 70 % Boshera te pobili ili protjerali Hrvate i Muslimane (od 93. Bošnjake) u navedenom razdoblju, dakle izveli agresiju na dotičnu zemlju, kao i prethodno na Hrvatsku.pizzon wrote:
to sto si napsao spada u crni humor, pa ga tako i prihvatam
tebi nikad nije lijeno uvijek ispočetka počet mlatit po istini i ubijat je
Guest- Guest
Fronta otpora velikosrbskomu agresoru bila je jedinstvena. Osim koji mjesec 93.pizzon wrote:isto kao i hrvatiRegoč wrote:Sami se naoružali i financirali pet godinah, how yes no.pizzon wrote:nismo mi, vec su srbi u hrvatskoj i bih samo odreagovali shodno iskustvu iz 41 i onoga sto se srbima dogadjalo na drugim podrucjimaRegoč wrote:Poviesna istina, a ti dokaži da niste okupirali 70 % Boshera te pobili ili protjerali Hrvate i Muslimane (od 93. Bošnjake) u navedenom razdoblju, dakle izveli agresiju na dotičnu zemlju, kao i prethodno na Hrvatsku.pizzon wrote:
to sto si napsao spada u crni humor, pa ga tako i prihvatam
Od laži živi.Noor wrote:pizzon wrote:isto kao i hrvatiRegoč wrote:Sami se naoružali i financirali pet godinah, how yes no.pizzon wrote:nismo mi, vec su srbi u hrvatskoj i bih samo odreagovali shodno iskustvu iz 41 i onoga sto se srbima dogadjalo na drugim podrucjimaRegoč wrote:
Poviesna istina, a ti dokaži da niste okupirali 70 % Boshera te pobili ili protjerali Hrvate i Muslimane (od 93. Bošnjake) u navedenom razdoblju, dakle izveli agresiju na dotičnu zemlju, kao i prethodno na Hrvatsku.
tebi nikad nije lijeno uvijek ispočetka počet mlatit po istini i ubijat je
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Vrijeme je za pedantno prebrojavanje
» HDZ BiH nakon izjava reisa: Želimo mir i suživot, ne prebrojavanje
» U Boraji HDZ osvojio 100% glasova
» Za dan i pol buduci predsjednik prikupio 20 000 glasova
» Najpopularniji predsjednik ikada, 80+ mil. glasova...
» HDZ BiH nakon izjava reisa: Želimo mir i suživot, ne prebrojavanje
» U Boraji HDZ osvojio 100% glasova
» Za dan i pol buduci predsjednik prikupio 20 000 glasova
» Najpopularniji predsjednik ikada, 80+ mil. glasova...
Page 6 of 6