Veleposlanik Rusije: Mi ne ugrožavamo Europu i zato nam nije drago što Hrvatska šalje svoje vojnike na našu granicu
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Veleposlanik Rusije: Mi ne ugrožavamo Europu i zato nam nije drago što Hrvatska šalje svoje vojnike na našu granicu
Za NATO znam da nije, a za ostale ne znam.dzango wrote:Eno usrali se.Eroo wrote:Vježba 300 ruskih vojnika i tehnike na istočnoj hr granici, skupa sa vojnicima prijateljske Srbije, djeluje relaksirajuće na HR.RayMabus wrote:Žao mi je što ste tamo i vi. Rusija ne ugrožava ni vas ni Europu. No, vi ste discipliniran i lojalan član NATO-a. Razumijem vašu blokovsku solidarnost, iako se to može protumačiti kao potez koji nama ne ide u korist - kaže ruski veleposlanik.
Nadamo se da će sudjelovanje hr vojnika u NATO vježbama na ruskoj granici također djelovati relaksirajuće na Rusiju.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Re: Veleposlanik Rusije: Mi ne ugrožavamo Europu i zato nam nije drago što Hrvatska šalje svoje vojnike na našu granicu
S kojeg izvora? Rusi nikada nisu išli na Zagreb. Hrvati jesu na Staljingrad, ključna razlika.Eroo wrote:Hićo je posljedica, a ti iznova piješ zatrovanu vodu, s istog izvora.melkior wrote:Jednako kao što bi se Njemačka odrekla Austrije ili Francuska Belgije ili Velika Britanija Sjeverne Irske Kad Hićo postane kancelar Njemačke, to ti je isto kao kad Hercegovac postane hrvatski premijerEroo wrote:To je vječiti problem loše ruske politike spram slavenskih "liliputanaca". Rusi svi i svuda, jelda.melkior wrote: Problem Rusije je što je ona po svojim dimenzijama, tehnološkom i vojnom značaju u predodžbi anglosaksonskih imperijalista i slavenskih liliputanaca - ne Njemačka Istoka već Kina na istočnim granicama Europe s mongolsko-bizantinskim karakterom i namjerama.
I Srbi su obolili od istog sindroma. Srbi svi i svuda...Majko mila, okanite se nas više.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Ništa od toga, još malo pa će i Srbija u NATO. Zbog postavljenih uvjeta će ulazak biti otežan, naravno.crvenkasti wrote:Eroo wrote:Vježba 300 ruskih vojnika i tehnike na istočnoj hr granici, skupa sa vojnicima prijateljske Srbije, djeluje relaksirajuće na HR.RayMabus wrote:Žao mi je što ste tamo i vi. Rusija ne ugrožava ni vas ni Europu. No, vi ste discipliniran i lojalan član NATO-a. Razumijem vašu blokovsku solidarnost, iako se to može protumačiti kao potez koji nama ne ide u korist - kaže ruski veleposlanik.
Nadamo se da će sudjelovanje hr vojnika u NATO vježbama na ruskoj granici također djelovati relaksirajuće na Rusiju.
Čim Srbi i Rusi počnu agresiju na Hrvatsku, mi ćemo bez odlaganja odmah početi agresiju na Rusiju.
Pa nek vide!
Sami su to tražili.
Budemo malo pogurali ...Ima onaj sistem kako stol uneseš kroz vrata...okreneš ga malo na nož,
pa najprije idu nogice...malo ga okreneš, ispraviš i to je to.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Hrvatska šalje vojsku na granicu s Rusijom!
» HRVATSKA ŠALJE U SIRIJU SVOJE NAJJAČE ORUŽJE: Sutra u borbu protiv ISIS-a kreće 30 kontrolora ZET-a
» Americki veleposlanik se pere:Hrvatska nije kriva sto je propala kupnja zrakoplova
» 'Jovan nije pretučen zato što je Srbin,nego zato što je četnik'!
» Kanada šalje dodatne vojnike u Ukrajinu
» HRVATSKA ŠALJE U SIRIJU SVOJE NAJJAČE ORUŽJE: Sutra u borbu protiv ISIS-a kreće 30 kontrolora ZET-a
» Americki veleposlanik se pere:Hrvatska nije kriva sto je propala kupnja zrakoplova
» 'Jovan nije pretučen zato što je Srbin,nego zato što je četnik'!
» Kanada šalje dodatne vojnike u Ukrajinu
Page 3 of 3