Americki veleposlanik se pere:Hrvatska nije kriva sto je propala kupnja zrakoplova
Page 1 of 1
Americki veleposlanik se pere:Hrvatska nije kriva sto je propala kupnja zrakoplova
https://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/hrvatska/clanak/id/586472/veleposlanik-kohorst-moje-su-izjave-pogresno-predstavljene-hrvatska-nije-kriva-za-neuspjelu-kupovinu-zrakoplova
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Americki veleposlanik se pere:Hrvatska nije kriva sto je propala kupnja zrakoplova
Naravno da nismo krivi...ali lakse po nama oplesti nego po zidima i izraelu da se ne zamjeris....nije za pohvalu...ali pomalo kukavicki je
2015-09-08
Re: Americki veleposlanik se pere:Hrvatska nije kriva sto je propala kupnja zrakoplova
Đabe i ameri i židovi pokušavaju spasit pljenjkija...
Bero je sve skontao, traži ostavku vlade...
Pa nisu Hrvati krivi,sto Jemeri nemaju povjerenja u njia,pa im ne daju haj teh apdejtane avijune..
Guest- Guest
Mozda stosta ne kuzi, al ovo je skonto:)T. wrote:Đabe i ameri i židovi pokušavaju spasit pljenjkija...
dijagram-
2015-08-09
Jer ima dobre savjetnike...dijagram wrote:Mozda stosta ne kuzi, al ovo je skonto:)T. wrote:Đabe i ameri i židovi pokušavaju spasit pljenjkija...
Ne bi on to sam do dogodine...
T.- Posts : 17552
2014-04-14
Lako kad prisapne marasT. wrote:Jer ima dobre savjetnike...dijagram wrote:Mozda stosta ne kuzi, al ovo je skonto:)T. wrote:Đabe i ameri i židovi pokušavaju spasit pljenjkija...
Ne bi on to sam do dogodine...
Tko bi znali svi
dijagram-
2015-08-09
Ne pere se Kohorst, nego je novinarska gamad lagala protiv Hrvatske.
u sluzbi grippena liberalne svedske i carl bildta te u korist sulje...kako se samo.pjenio onaj bivsi kos-ov suradnik iz maksimirske tabak kad smo odabrali baracke..to mi je najvise vrijedilo vidjet makar propao posao...Regoč wrote:Ne pere se Kohorst, nego je novinarska gamad lagala protiv Hrvatske.
2015-09-08
Similar topics
» Američki veleposlanik- REALNO GLEDANO TESLA NIJE SRBIN
» Veleposlanik Rusije: Mi ne ugrožavamo Europu i zato nam nije drago što Hrvatska šalje svoje vojnike na našu granicu
» Saudijski veleposlanik traži da se strancima u BiH omogući kupnja nekretnina
» Roglićev recept: Uspjeh nije biti na jahti s viskijem, a nije ni kupnja skupog automobila
» A veleposlanik je američki: Thomas Miller
» Veleposlanik Rusije: Mi ne ugrožavamo Europu i zato nam nije drago što Hrvatska šalje svoje vojnike na našu granicu
» Saudijski veleposlanik traži da se strancima u BiH omogući kupnja nekretnina
» Roglićev recept: Uspjeh nije biti na jahti s viskijem, a nije ni kupnja skupog automobila
» A veleposlanik je američki: Thomas Miller
Page 1 of 1