LIGA PRVAKA 2016/2017
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 5 of 24
Page 5 of 24 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 14 ... 24
Re: LIGA PRVAKA 2016/2017
Znaci jos 2 koja pojacavaju kaletu konkurenciju za mandzinu zamjenu....amper1950 wrote:Dobro što je zabija ova 2-3 gola i pokaza da još uvik zaslužuje poziv, pošto i Duje Čop zabije koji gol, ali i Santini u francuskoj igra vrlo dobro...muckodjubre wrote:Najbolji nas strijelac i napadac najjace talijanske momcadi...amper1950 wrote:Mandžukić je bija na putu da ispadne iz reprezentacije, sad je pokaza da još zaslužuje poziv...muckodjubre wrote:Mandzo je opet pokazao zasto je jos uvijek nas najbolji napadac...amper1950 wrote:
Naravno da valja. Jučer je potvrdio da bi s pravom trebao biti prva zamjena za Kalinića koji je u kontinuitetu igra odlično već duži period i koji je u još boljoj formi...
A kaletu ostaje da jos jace zapne da ga krama skroz ne izgura
A kaletu ostaje borba s kramom za prvu mandzinu zamjenu
muckodjubre- Posts : 11131
2014-04-15
Golovi drže napadače, stvarno dobro što je zabija 2-3 gola, ka šta sam reka Čop zabija, Santini u francuskoj, a najviše je zabija upravo Kale...amper1950 wrote:
Dobro što je zabija ova 2-3 gola i pokaza da još uvik zaslužuje poziv, pošto i Duje Čop zabije koji gol, ali i Santini u francuskoj igra vrlo dobro...
Guest- Guest
A najviše u reprezentaciji Mandžoamper1950 wrote:Golovi drže napadače, stvarno dobro što je zabija 2-3 gola, ka šta sam reka Čop zabija, Santini u francuskoj, a najviše je zabija upravo Kale...amper1950 wrote:
Dobro što je zabija ova 2-3 gola i pokaza da još uvik zaslužuje poziv, pošto i Duje Čop zabije koji gol, ali i Santini u francuskoj igra vrlo dobro...
Baš čudno što je ove sezone Mandžo zabija više od Kalinića u reprezentaciji pošto sjedi na klupi... . A kad dobije i malo prilike pokaže što zna, pa tako npr. protiv ozbiljne ekipe na EP kad je dobija priliku od prve minute je pokaza... Za razliku od Mandže kojeg nije bilo nigdje na EP...muckodjubre wrote:A najviše u reprezentaciji Mandžoamper1950 wrote:Golovi drže napadače, stvarno dobro što je zabija 2-3 gola, ka šta sam reka Čop zabija, Santini u francuskoj, a najviše je zabija upravo Kale...amper1950 wrote:
Pričamo o klubovima, a forma i kvaliteta u klubu treba biti mjerilo kod izbora prvih 11 u reprezentaciji... Trebala...
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Iz Splita, molin lipo...Rad'iša Trajković wrote:muckodjubre wrote:Molim boga,alaha, zeusa i manitua da ronalo ne uzme nagradu za najigraca jer cemo dan kasnije citati u novinama: mladić iz zagorja se podvrgnuo da sam sebi oduzme zivotRad'iša Trajković wrote:muckodjubre wrote:
Opet ti je teško pala pobjeda real
i covek iz djubrovnika...
Dubrovnik je samo trenutna adresa...
:D
Ka sta san već reka, pederku ce poklonit zlatnu loptu...
Makar to nije zaslužija igrom, nego samo vrhunskim marketingom...
Jer kad bi se gledali trofeji, onda bi Pepe triba osvojit nagradu ka najbolji igrač oba finala...
Samo vi licemjeri to uredno preskačete haha...
CR ce bit najgori osvajač te nagrade ikad, čista prostitucija same nagrade...
Al cili svit je otisa u neku površnost i retardaciju, pa me ni ne čudi...
;)
kme kme kmeeeeee
Guest- Guest
Zahvaljujuci mandzinim golovima smo na vrhu kvalifikacijske grupe...moćna zvijer vodi hr prema velikom natjecanju...
A kale ima vremena do proljeca da se bori s kramaricem za prvu zamjenu...
U biti krama i mandzo se dobro slazu skupa i s njima igra izgleda jako dobro,tako da je kale vjerojatno izborio svoje mjesto,ali na klupi..
Sad kaleto opasno pušu za vratom cep i santini,tako da nema opuštanja
A kale ima vremena do proljeca da se bori s kramaricem za prvu zamjenu...
U biti krama i mandzo se dobro slazu skupa i s njima igra izgleda jako dobro,tako da je kale vjerojatno izborio svoje mjesto,ali na klupi..
Sad kaleto opasno pušu za vratom cep i santini,tako da nema opuštanja
Kale je van Basten za Mandzu, ka sta je i u HNL-u bija za koplje bolji od njega...
Al ko bliže oltaru...
;)
Al ko bliže oltaru...
;)
Guest- Guest
Je,je,ko i kranjcar za modrica
Nisu isti slučaj...
Jer, Kranjčar je puno bolji od Luke, vise nego li je Kale bolji od Mandze...
;)
;)
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Nisu isti slučaj...
;)
i dalje se brukas?
kranjcar je bio rezerva luki u totenhemu...
Guest- Guest
Kranjcar i kale gospodari svemira samo im ne daju da igraju u najjacim klubovima i osvajaju trofeje...fridrih_niche wrote:Nisu isti slučaj...
;)
Ovo baš i nije sasvim točno, jer je Kranjčar tada igra u vezi na livoj strani (večinu utakmica) a Modrić u sredini. Tako da je Kranjčar svojevremenom izgubija poziciju od Bale-a koje je kod Redknappa tu istu poziciju igra...Rad'iša Trajković wrote:
i dalje se brukas?
Guest- Guest
Ne priznaješ i poštuješ trenutnu formu i kvalitetu pojedinog igrača, pokazuješ da ti je uzak pogled na nogomet...muckodjubre wrote:
Kranjcar i kale gospodari svemira samo im ne daju da igraju u najjacim klubovima i osvajaju trofeje...
Guest- Guest
amper1950 wrote:Ne priznaješ i poštuješ trenutnu formu i kvalitetu pojedinog igrača, pokazuješ da ti je uzak pogled na nogomet...muckodjubre wrote:
Kranjcar i kale gospodari svemira samo im ne daju da igraju u najjacim klubovima i osvajaju trofeje...
Eto vidis da je mandzo vratio formu i u klubu...nakon sto je repki svojim golovima donio vrh ljestvice,sad se raspucao i u klubu
I onda se ja brukam?Rad'iša Trajković wrote:fridrih_niche wrote:Nisu isti slučaj...
;)
i dalje se brukas?
Bale je izgura Niku...
A to je ok, jer je kasnije prodan za 100 milja...
Koji Luka, trubo...
;)
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:I onda se ja brukam?Rad'iša Trajković wrote:fridrih_niche wrote:Nisu isti slučaj...
;)
i dalje se brukas?
Bale je izgura Niku...
A to je ok, jer je kasnije prodan za 100 milja...
Koji Luka, trubo...
;)
da, da, niko je poznat kao ubojito i brzo levo krilo...
dobro, i luka je otisao za upola manju cifru-a niko je otisao za 20 lopti iz totnhema...
Guest- Guest
muckodjubre wrote:Kranjcar i kale gospodari svemira samo im ne daju da igraju u najjacim klubovima i osvajaju trofeje...fridrih_niche wrote:Nisu isti slučaj...
;)
i fa cup vredi vise od lige sampiona, ne zaboravi to...
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Lipo napisi da si glup ka kurac i da si falija i sve 5...
jeste u pravu si, kranjcar je bolji od modrica, a ivanisevic od djokovica...
Guest- Guest
niche, da imam stavove kao ti-stvarno bih sebi napisao da sam gkk...
Guest- Guest
http://m.24sata.hr/sport/redknapp-jedini-razlog-zasto-niko-kranjcar-ne-igra-je-bale-250682
Ma sta pijandura zna...
:^O
Bracala gskk!
<3
Ma sta pijandura zna...
:^O
Bracala gskk!
<3
Guest- Guest
Page 5 of 24 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 14 ... 24
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 5 of 24