LIGA PRVAKA 2016/2017
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 3 of 24
Page 3 of 24 • 1, 2, 3, 4 ... 13 ... 24
Re: LIGA PRVAKA 2016/2017
On je uvik tu kad grmi, lolllll...bafalo wrote:mandžo odlučio utakmicu golom za 3:1 u sudačkoj protiv momčadi s igračem manje koja baca sve u napad da užica bod. sad će demo svršavat
:^O
Guest- Guest
Lyon je užasna ekipa, sta pokazuje konačan rezultat od 1:0 protiv užasnog Dinama...bafalo wrote:gdje su oni klošari koji su pričali da će dinamo izvuć bod ili bože mi prosti zabit gol? škorpijo daj citate i udijeli par šamara
Da se skupimo mi s foruma dobili bi jadnike 3:0...
;)
Guest- Guest
Jedno dobro poluvrijeme. Vidi se ponovo da se na pripremama slabo radilo, opet pad u nastavku. Dosta mladih igrača i vidi se na kog se može računati. U prvom redu Šitum i Gojak.
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Najbolji golman LP je iz Hajduka...Rad'iša Trajković wrote:jel ima neki igrac u LS iz hajduka ove sezone?
Picko...
:D
jedan ko nijedan...
Guest- Guest
I nije iz Hajduka nego iz Zadra. Renin pulen.Rad'iša Trajković wrote:fridrih_niche wrote:Najbolji golman LP je iz Hajduka...Rad'iša Trajković wrote:jel ima neki igrac u LS iz hajduka ove sezone?
Picko...
jedan ko nijedan...
Guest- Guest
muckodjubre wrote:Da mandzo nije zabio,pitali bi koliko je zabio...ne sumnjam da ce pitati cim ne zabije
Mandžo opet urinira po hejterima.
Guest- Guest
Čiji su onda Modrić, Mandžukić i slični?Tommy Ramone wrote:I nije iz Hajduka nego iz Zadra. Renin pulen.Rad'iša Trajković wrote:fridrih_niche wrote:Najbolji golman LP je iz Hajduka...Rad'iša Trajković wrote:jel ima neki igrac u LS iz hajduka ove sezone?
Picko...
jedan ko nijedan...
Picko...
Guest- Guest
Piše se kurac...Tommy Ramone wrote:Piše se gol i nastvak serije.
Dok god on krade misto u prvoj postavi, nema tu kruva...
;)
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Piše se kurac...Tommy Ramone wrote:Piše se gol i nastvak serije.
;)
Kome krade mjesto u Juventusu?
Guest- Guest
u djubrentusu moze da igra ko hoce, vidis da je njima glavni igrac uvek bio sudija...
Guest- Guest
Tommy Ramone wrote:muckodjubre wrote:Da mandzo nije zabio,pitali bi koliko je zabio...ne sumnjam da ce pitati cim ne zabije
Juve na pogon moćne zvijeri...hejteri na aparatimaTommy Ramone wrote:Piše se gol i nastvak serije.
muckodjubre wrote:Tommy Ramone wrote:muckodjubre wrote:Da mandzo nije zabio,pitali bi koliko je zabio...ne sumnjam da ce pitati cim ne zabije
Mandža is back. Urinator.
Guest- Guest
Ma boli me kurac za taj lopovski i minorni klub...Tommy Ramone wrote:fridrih_niche wrote:Piše se kurac...Tommy Ramone wrote:Piše se gol i nastvak serije.
;)
Kome krade mjesto u Juventusu?
Govorin o repki...
;)
Guest- Guest
http://net.hr/sport/lopta-se-lijepila-za-njega-kovacic-jos-jednom-pokazao-zasto-je-sve-vazniji-zidaneu-i-realu/
kad malo bolje razmislim pravo je osvježenje upalit internet i vidjet Kovačića u prvom planu, sve dok mi ga neće zgadit kao onu prevaru, makar sinoćnjim ciganskim potezom službeno je postao lorealova kujica i mali cigojner.
kad malo bolje razmislim pravo je osvježenje upalit internet i vidjet Kovačića u prvom planu, sve dok mi ga neće zgadit kao onu prevaru, makar sinoćnjim ciganskim potezom službeno je postao lorealova kujica i mali cigojner.
End- Posts : 21177
2015-08-25
[size=36]‘KROOSVAČIĆ’: Sjajni Hrvat zaludio Španjolce! ‘On iz utakmice u utakmicu nezaustavljivo raste’ [/size]
End- Posts : 21177
2015-08-25
Zdravko ga guraEnd1899 wrote:[size=46]‘KROOSVAČIĆ’: Sjajni Hrvat zaludio Španjolce! ‘On iz utakmice u utakmicu nezaustavljivo raste’ [/size]
Page 3 of 24 • 1, 2, 3, 4 ... 13 ... 24
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 3 of 24