LIGA PRVAKA 2016/2017
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 4 of 24
Page 4 of 24 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 14 ... 24
Re: LIGA PRVAKA 2016/2017
Zdravko ga guraEnd1899 wrote:[size=46]‘KROOSVAČIĆ’: Sjajni Hrvat zaludio Španjolce! ‘On iz utakmice u utakmicu nezaustavljivo raste’ [/size]
muckodjubre- Posts : 11131
2014-04-15
End1899 wrote:http://net.hr/sport/lopta-se-lijepila-za-njega-kovacic-jos-jednom-pokazao-zasto-je-sve-vazniji-zidaneu-i-realu/
kad malo bolje razmislim pravo je osvježenje upalit internet i vidjet Kovačića u prvom planu, sve dok mi ga neće zgadit kao onu prevaru, makar sinoćnjim ciganskim potezom službeno je postao lorealova kujica i mali cigojner.
ciganski potez? crveni ko vrata, lazljivi ciganine. igrac sportinga ga udara pred sudijom. pa koliko moras biti glup da napravis tako nesto...
Guest- Guest
nitko nije niti takao kovu pao je kao mitraljezom izrešetan, suareza je barem polupuna flaša pogodila u glavu pa je bila simulacija godine, majku ti jebem cigansku i licemjernu. glupi ciganski LICIMURU hahaRad'iša Trajković wrote:End1899 wrote:http://net.hr/sport/lopta-se-lijepila-za-njega-kovacic-jos-jednom-pokazao-zasto-je-sve-vazniji-zidaneu-i-realu/
kad malo bolje razmislim pravo je osvježenje upalit internet i vidjet Kovačića u prvom planu, sve dok mi ga neće zgadit kao onu prevaru, makar sinoćnjim ciganskim potezom službeno je postao lorealova kujica i mali cigojner.
ciganski potez? crveni ko vrata, lazljivi ciganine. igrac sportinga ga udara pred sudijom. pa koliko moras biti glup da napravis tako nesto...
End- Posts : 21177
2015-08-25
End1899 wrote:nitko nije niti takao kovu pao je kao mitraljezom izrešetan, suareza je barem polupuna flaša pogodila u glavu pa je bila simulacija godine, majku ti jebem cigansku i licemjernu. glupi ciganski LICIMURU hahaRad'iša Trajković wrote:End1899 wrote:http://net.hr/sport/lopta-se-lijepila-za-njega-kovacic-jos-jednom-pokazao-zasto-je-sve-vazniji-zidaneu-i-realu/
suareza i jos petoricu njih, polupana PLASTICNA flasa...
boze dragi, koliko si ti glup. daj se streljaj grdobo ciganska...
Guest- Guest
3 igrača koji najviše sramote naš hrvatski dres u ovom trenutku su mandžukić, modrić i kovačić, a nekad je bio i srna, ali tko zna nitko ne prati šta on radi kod ukrajinaca.
2015-08-25
od čega bi trebala biti od betonaRad'iša Trajković wrote:End1899 wrote:nitko nije niti takao kovu pao je kao mitraljezom izrešetan, suareza je barem polupuna flaša pogodila u glavu pa je bila simulacija godine, majku ti jebem cigansku i licemjernu. glupi ciganski LICIMURU hahaRad'iša Trajković wrote:End1899 wrote:http://net.hr/sport/lopta-se-lijepila-za-njega-kovacic-jos-jednom-pokazao-zasto-je-sve-vazniji-zidaneu-i-realu/
kovačića je nokautirao povjetarac glupane kako si glup :D
2015-08-25
End1899 wrote:od čega bi trebala biti od betonaRad'iša Trajković wrote:End1899 wrote:nitko nije niti takao kovu pao je kao mitraljezom izrešetan, suareza je barem polupuna flaša pogodila u glavu pa je bila simulacija godine, majku ti jebem cigansku i licemjernu. glupi ciganski LICIMURU hahaRad'iša Trajković wrote:End1899 wrote:http://net.hr/sport/lopta-se-lijepila-za-njega-kovacic-jos-jednom-pokazao-zasto-je-sve-vazniji-zidaneu-i-realu/
kovačića je nokautirao povjetarac glupane kako si glup :D
nema veze, video pred sudijom ga namerno udario-crveni kao vrata...
bezgranicno si glup...
Guest- Guest
Opet ti je teško pala pobjeda realEnd1899 wrote:3 igrača koji najviše sramote naš hrvatski dres u ovom trenutku su mandžukić, modrić i kovačić, a nekad je bio i srna, ali tko zna nitko ne prati šta on radi kod ukrajinaca.
Naravno da valja. Jučer je potvrdio da bi s pravom trebao biti prva zamjena za Kalinića koji je u kontinuitetu igra odlično već duži period i koji je u još boljoj formi...muckodjubre wrote:ne valja mandžo...
Guest- Guest
muckodjubre wrote:Opet ti je teško pala pobjeda realEnd1899 wrote:3 igrača koji najviše sramote naš hrvatski dres u ovom trenutku su mandžukić, modrić i kovačić, a nekad je bio i srna, ali tko zna nitko ne prati šta on radi kod ukrajinaca.
Guest- Guest
Mandzo je opet pokazao zasto je jos uvijek nas najbolji napadac...amper1950 wrote:Naravno da valja. Jučer je potvrdio da bi s pravom trebao biti prva zamjena za Kalinića koji je u kontinuitetu igra odlično već duži period i koji je u još boljoj formi...muckodjubre wrote:ne valja mandžo...
A kaletu ostaje da jos jace zapne da ga krama skroz ne izgura
Molim boga,alaha, zeusa i manitua da ronalo ne uzme nagradu za najigraca jer cemo dan kasnije citati u novinama: mladić iz zagorja se podvrgnuo da sam sebi oduzme zivotRad'iša Trajković wrote:muckodjubre wrote:Opet ti je teško pala pobjeda realEnd1899 wrote:3 igrača koji najviše sramote naš hrvatski dres u ovom trenutku su mandžukić, modrić i kovačić, a nekad je bio i srna, ali tko zna nitko ne prati šta on radi kod ukrajinaca.
muckodjubre wrote:Molim boga,alaha, zeusa i manitua da ronalo ne uzme nagradu za najigraca jer cemo dan kasnije citati u novinama: mladić iz zagorja se podvrgnuo da sam sebi oduzme zivotRad'iša Trajković wrote:muckodjubre wrote:Opet ti je teško pala pobjeda realEnd1899 wrote:3 igrača koji najviše sramote naš hrvatski dres u ovom trenutku su mandžukić, modrić i kovačić, a nekad je bio i srna, ali tko zna nitko ne prati šta on radi kod ukrajinaca.
i covek iz djubrovnika...
Guest- Guest
scorpion-
2014-04-18
opet 3 najveće gluperde foruma dominiraju u glupoći
2015-08-25
Iz Splita, molin lipo...Rad'iša Trajković wrote:muckodjubre wrote:Molim boga,alaha, zeusa i manitua da ronalo ne uzme nagradu za najigraca jer cemo dan kasnije citati u novinama: mladić iz zagorja se podvrgnuo da sam sebi oduzme zivotRad'iša Trajković wrote:muckodjubre wrote:Opet ti je teško pala pobjeda realEnd1899 wrote:3 igrača koji najviše sramote naš hrvatski dres u ovom trenutku su mandžukić, modrić i kovačić, a nekad je bio i srna, ali tko zna nitko ne prati šta on radi kod ukrajinaca.
i covek iz djubrovnika...
Dubrovnik je samo trenutna adresa...
:D
Ka sta san već reka, pederku ce poklonit zlatnu loptu...
Makar to nije zaslužija igrom, nego samo vrhunskim marketingom...
Jer kad bi se gledali trofeji, onda bi Pepe triba osvojit nagradu ka najbolji igrač oba finala...
Samo vi licemjeri to uredno preskačete haha...
CR ce bit najgori osvajač te nagrade ikad, čista prostitucija same nagrade...
Al cili svit je otisa u neku površnost i retardaciju, pa me ni ne čudi...
;)
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Ka sta san već reka, pederku ce poklonit zlatnu loptu...
Makar to nije zaslužija igrom, nego samo vrhunskim marketingom...
Jer kad bi se gledali trofeji, onda bi Pepe triba osvojit nagradu ka najbolji igrač oba finala...
Samo vi licemjeri to uredno preskačete haha...
CR ce bit najgori osvajač te nagrade ikad, čista prostitucija same nagrade...
Al cili svit je otisa u neku površnost i retardaciju, pa me ni ne čudi...
;)
Mandžukić je bija na putu da ispadne iz reprezentacije, sad je pokaza da još zaslužuje poziv...muckodjubre wrote:Mandzo je opet pokazao zasto je jos uvijek nas najbolji napadac...amper1950 wrote:Naravno da valja. Jučer je potvrdio da bi s pravom trebao biti prva zamjena za Kalinića koji je u kontinuitetu igra odlično već duži period i koji je u još boljoj formi...muckodjubre wrote:ne valja mandžo...
Guest- Guest
Najbolji nas strijelac i napadac najjace talijanske momcadi...amper1950 wrote:Mandžukić je bija na putu da ispadne iz reprezentacije, sad je pokaza da još zaslužuje poziv...muckodjubre wrote:Mandzo je opet pokazao zasto je jos uvijek nas najbolji napadac...amper1950 wrote:Naravno da valja. Jučer je potvrdio da bi s pravom trebao biti prva zamjena za Kalinića koji je u kontinuitetu igra odlično već duži period i koji je u još boljoj formi...muckodjubre wrote:ne valja mandžo...
A kaletu ostaje borba s kramom za prvu mandzinu zamjenu
Dobro što je zabija ova 2-3 gola i pokaza da još uvik zaslužuje poziv, pošto i Duje Čop zabije koji gol, ali i Santini u francuskoj igra vrlo dobro...muckodjubre wrote:Najbolji nas strijelac i napadac najjace talijanske momcadi...amper1950 wrote:Mandžukić je bija na putu da ispadne iz reprezentacije, sad je pokaza da još zaslužuje poziv...muckodjubre wrote:Mandzo je opet pokazao zasto je jos uvijek nas najbolji napadac...amper1950 wrote:Naravno da valja. Jučer je potvrdio da bi s pravom trebao biti prva zamjena za Kalinića koji je u kontinuitetu igra odlično već duži period i koji je u još boljoj formi...muckodjubre wrote:ne valja mandžo...
Guest- Guest
Znaci jos 2 koja pojacavaju kaletu konkurenciju za mandzinu zamjenu....amper1950 wrote:Dobro što je zabija ova 2-3 gola i pokaza da još uvik zaslužuje poziv, pošto i Duje Čop zabije koji gol, ali i Santini u francuskoj igra vrlo dobro...muckodjubre wrote:Najbolji nas strijelac i napadac najjace talijanske momcadi...amper1950 wrote:Mandžukić je bija na putu da ispadne iz reprezentacije, sad je pokaza da još zaslužuje poziv...muckodjubre wrote:Mandzo je opet pokazao zasto je jos uvijek nas najbolji napadac...amper1950 wrote:
Naravno da valja. Jučer je potvrdio da bi s pravom trebao biti prva zamjena za Kalinića koji je u kontinuitetu igra odlično već duži period i koji je u još boljoj formi...
Page 4 of 24 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 14 ... 24
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 4 of 24