LIGA PRVAKA 2016/2017
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 13 of 24
Page 13 of 24 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 18 ... 24
Re: LIGA PRVAKA 2016/2017
moglo bi bit dobrih parova nadam se da će arsenal bit prvi i dobit recimo reala to bi bilo najbolje gledat wengerovu facu
Ja se nadam da će Real odigrat X za Borussiom i ostat na drugom mjestu. U tom slučaju Realu je jedino Juventus neugodan protivnik u osmini. Kmečanje malih homića čmarenda i čmarničea, neprocjenjivobafalo wrote:moglo bi bit dobrih parova nadam se da će arsenal bit prvi i dobit recimo reala to bi bilo najbolje gledat wengerovu facu
Sretni braćala; Bayern izgubio a i usput spustio Messiju s Irancem na Boatengu = srce na mjestu.fridrih_niche wrote:To je ništa prema onom sta san napravija Roji iz Kidan Žile na Gripama...Rad'iša Trajković wrote:kako je3 onaj iranac izradio boatenga, kao vola! jos efektnije nego messi pre 2 godine...
:D
Guest- Guest
Ne plačem, ali ti plačeš cijelo vrijeme. Bit će bolje. Strpljenja!
Guest- Guest
Ronaldo uoči utakmice Lige prvaka u Lisabonu protiv svog bivšeg kluba Sportinga, svratio je do Pariza gdje je snimljen u društvu sa svojom novom curom.
čim je pederko sam priznao da je bogat peder drugi dan odma marca plasira ovo ne bi li malo zataškali njegove pederske sklonosti.
čim je pederko sam priznao da je bogat peder drugi dan odma marca plasira ovo ne bi li malo zataškali njegove pederske sklonosti.
End- Posts : 21177
2015-08-25
Fénix wrote:Ne plačem, ali ti plačeš cijelo vrijeme. Bit će bolje. Strpljenja!
Guest- Guest
Fénix wrote:Ne plačem, ali ti plačeš cijelo vrijeme. Bit će bolje. Strpljenja!
rece ivan i vrati rubak u dzep...
Guest- Guest
End1899 wrote:Ronaldo uoči utakmice Lige prvaka u Lisabonu protiv svog bivšeg kluba Sportinga, svratio je do Pariza gdje je snimljen u društvu sa svojom novom curom.
I Ricky Martin je prije bio stalno okružen ljepoticama, a zna se kako je to završilo.
Guest- Guest
Tommy Ramone wrote:End1899 wrote:Ronaldo uoči utakmice Lige prvaka u Lisabonu protiv svog bivšeg kluba Sportinga, svratio je do Pariza gdje je snimljen u društvu sa svojom novom curom.
I Ricky Martin je prije bio stalno okružen ljepoticama, a zna se kako je to završilo.
videcemo za koju godinu da li ce izaci iz ormana...
Guest- Guest
Bas sam o ovome priča s Bracalom i Ocem...Tommy Ramone wrote:End1899 wrote:Ronaldo uoči utakmice Lige prvaka u Lisabonu protiv svog bivšeg kluba Sportinga, svratio je do Pariza gdje je snimljen u društvu sa svojom novom curom.
A sad ozbiljno, ko ne vidi da je CR peder nek odustane od daljnjih procjena bilo čega...
;)
Guest- Guest
zasto je peder, sto dobro izgleda i sto nije napumpao neku kurvu da mu rodi dete?
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Bas sam o ovome priča s Bracalom i Ocem...Tommy Ramone wrote:End1899 wrote:Ronaldo uoči utakmice Lige prvaka u Lisabonu protiv svog bivšeg kluba Sportinga, svratio je do Pariza gdje je snimljen u društvu sa svojom novom curom.
A sad ozbiljno, ko ne vidi da je CR peder nek odustane od daljnjih procjena bilo čega...
;)
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:fridrih_niche wrote:Bas sam o ovome priča s Bracalom i Ocem...Tommy Ramone wrote:End1899 wrote:Ronaldo uoči utakmice Lige prvaka u Lisabonu protiv svog bivšeg kluba Sportinga, svratio je do Pariza gdje je snimljen u društvu sa svojom novom curom.
;)
Guest- Guest
Ja bi rekao da je dvocjevka iliti bipsić
Isti kurac...muckodjubre wrote:Ja bi rekao da je dvocjevka iliti bipsić
;)
Guest- Guest
neka netko javi ničeu da nema šanse sve da je cr isto što i on
Jadnik stalno forsira, ali svejedno mu, i ovako i onako neće mu se ispunit želja da osjeti kristianov kuracbafalo wrote:neka netko javi ničeu da nema šanse sve da je cr isto što i on
Page 13 of 24 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 18 ... 24
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 13 of 24