EP 2015
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 4 of 14
Page 4 of 14 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9 ... 14
Re: EP 2015
ka da ti ezekijel komentiraš ovu utakmicu, stalno energiju spominju :)
aben- Posts : 35492
2014-04-16
haha kako talijani šicaju španjolce,,,talijani divlja ekipa,kad aih ide mogu svakoga dobiti,ali su zato u stanju i izgubiti od svakoga
Odlicno drugo poluvrijeme, sjajna obrana i koncentracija. Sarica sam gadno izvrijedjao, nakon ovakve tekme cu biti valjda jos i gori, jer je pokazao sto moze. Odlicni Simon, Bojan ima lavlje srce, ali i igrao je dobro, Stipcevic i Zoric su bili sjajni...Tomic agresivniji od svojeg prosjeka. Ovakvo poluvrijeme je dovoljno da se dobije vecina ekipa na natjecanju.
Guest- Guest
Stipčević nije našo šut, ubio se u obrani ali šut kroz prozor...kolerik wrote:Odlicno drugo poluvrijeme, sjajna obrana i koncentracija. Sarica sam gadno izvrijedjao, nakon ovakve tekme cu biti valjda jos i gori, jer je pokazao sto moze. Odlicni Simon, Bojan ima lavlje srce, ali i igrao je dobro, Stipcevic i Zoric su bili sjajni...Tomic agresivniji od svojeg prosjeka. Ovakvo poluvrijeme je dovoljno da se dobije vecina ekipa na natjecanju.
Brain32-
2014-04-15
Odigrao je vrhunsku obranu...Brain32 wrote:
Stipčević nije našo šut, ubio se u obrani ali šut kroz prozor...
Guest- Guest
Yodice, ti neoliberalni_plaćeniku, energija je jako bitna...aben wrote:ka da ti ezekijel komentiraš ovu utakmicu, stalno energiju spominju :)
Guest- Guest
hehe pazi drapera ruka na srcu,kao nekoć alan anderson iz cibone
Playmaker i ne mora zabijati, tragedija je kad netko organizira igru i zabija. U obrani, driblingu i organizaciji igre je potrosio noge, zato je i promasivao zicere kad je lopta u rotaciji dolazila na njega, a on imao otvoren sut. Prva zamjerka Perasu, kojeg jedino priznajem od hrvatskih trenera, trosio ga je 31 minutu na Makedoniji, trebao je dati vecu minutazu Draperu, neka povuce u obrani.
Guest- Guest
Mi smo zabili samo jednu tricu,a Nizozemci imaju preko pedeset posto šut za tricu. Tako ne možeš dobiti utakmicu. Ne miriši na dobro.
Guest- Guest
Prestali smo rotirati loptu na tricu (dodavanja vertikalno preko cijelog terena su katastrofa), i isli smo vise na ulaze (Ukic, Simon i Bogdanovic). Nas losi dan, solidni Nizozemci. Nismo dizelaska ekipa, nego stedimo se u igri i igramo po ho-ruk sistemu, pa ima rupa i oscilacija. Ne znam zasto u drugom poluvremenu su centro ostajali sami na napadackom skoku protiv tro nizozemska igraca
Dobro, pobjedi se ne gleda u zube, ali ovo se odradilo.
Dobro, pobjedi se ne gleda u zube, ali ovo se odradilo.
Guest- Guest
Naime, kruzenje lopte na vanjskim pozicijama je ok, imas sirinu, ali prodori na polaganje i/ili faul su vazni
daju dubinu i protiv jacih obrana jamce stalniji priljev poena.
daju dubinu i protiv jacih obrana jamce stalniji priljev poena.
Guest- Guest
Bio sam na ovoj tekmi i sve još mogu kužit, neke nizozemske trice su stvarno bile molitve ali mi nismo niti jednom zabili iz kontre a ako se ne varam samo je Hezonja jednom uopće bio u kontri, osim toga čak su se i polu-kontre mogle nabrojat na prste jedne ruke.
Valjda 95% napada je bilo na potpuno postavljenu obranu što je malo jebeno, pogotovo kad protivnika onako bijesno ide trica.
Inače, po meni bez kontre nemreš u lov na medalju a naši se drže kao da ne postoji game-plan nakon defanzivnog skoka...osim naravno naleta na postavljenu obranu.
Većih anomalija nisam primjetio osim što je Hezonja bio relativno rezerviran, trudili se jesu ali u naletima i više u obrani nego u napadu što je i razumljivo jer ih nije baš išlo.
P.S. Tomićev max vertikalac je brijem stvarno 2,5cm...ali dečko fakat ima tehniku, uživo se to bolje vidi, lažnjaci su mu da je mene zajebo sa 500m, postavlja se odlično i radi nogama da se smrzneš ali kao da je slabašan od struka na gore, sve napravi super i onda ga neka živina spiga u leđima ko slamčicu...treba to malo u teretanu - samo nečural bajo moj...
Valjda 95% napada je bilo na potpuno postavljenu obranu što je malo jebeno, pogotovo kad protivnika onako bijesno ide trica.
Inače, po meni bez kontre nemreš u lov na medalju a naši se drže kao da ne postoji game-plan nakon defanzivnog skoka...osim naravno naleta na postavljenu obranu.
Većih anomalija nisam primjetio osim što je Hezonja bio relativno rezerviran, trudili se jesu ali u naletima i više u obrani nego u napadu što je i razumljivo jer ih nije baš išlo.
P.S. Tomićev max vertikalac je brijem stvarno 2,5cm...ali dečko fakat ima tehniku, uživo se to bolje vidi, lažnjaci su mu da je mene zajebo sa 500m, postavlja se odlično i radi nogama da se smrzneš ali kao da je slabašan od struka na gore, sve napravi super i onda ga neka živina spiga u leđima ko slamčicu...treba to malo u teretanu - samo nečural bajo moj...
Brain32-
2014-04-15
Brain32 wrote:P.S. Tomićev max vertikalac je brijem stvarno 2,5cm...ali dečko fakat ima tehniku, uživo se to bolje vidi, lažnjaci su mu da je mene zajebo sa 500m, postavlja se odlično i radi nogama da se smrzneš ali kao da je slabašan od struka na gore, sve napravi super i onda ga neka živina spiga u leđima ko slamčicu...treba to malo u teretanu - samo nečural bajo moj...
U biti dobro si ga opisao...sve ima tehniku, taktičku disciplinu, ali ga malo jači centar svaki put razvali i otrese sa sebe ko grančicu...možda je on za nečije pojmove odličan centar, ali ja sam godinama gledao Rađu kako razvaljuje u reketu redom bez ikakvog respekta, a šut za dva imao sa svih pozicija odličan i zatvorenih očiju...i sad gledam tog Tomića pa lik mi više baca na košarkaškog Marka Kopljara...ono krene ga jednu utakmicu, ali kad je stani-pani nikad ne donese prevagu...volio bih da se varam, ali nekako mi lik ne šmeka...
darth_vader-
2014-04-17
zato ne će u nba nikad, ode je reket pozornica za balet, op- cap faul. a čini mi se da je najzadovoljniji kad stane na slobodna.
2014-04-16
gledajući ga u euroligi i sve meni se čini da ga ne koristimo na najbolji način mi u reprezentaciji...njemu treba neki razbijač dole koji će se dole gurati a on da stoji pri vrhu reketa i ide na prolaze, gleda igrače koji se otvaraju i sve to...
Guest- Guest
Ha, ima zargon "visok je toliko-i-toliko, ali je u glavi krilo". Vidim mu po kretnjama, katkad se saplete na svoju visinu, zbilja razmislja kao SF. Ne bih ga usporedjivao sa Radjom, on je bio zivotinjski jak, ozljedjivao je ljude nenamjerno, na treningu. Ali Tomic mora prije sve svoje lucidnosti i meke ruke sa poludistance raditi svoj posao - zatvoriti reket, izdominirati skokom, nametnuti autoritet...koliko je sa svojom visinom i duzinom ruku imao blokada dosad? Bitno nizi Zoric ih je imao 4 na samo jednoj utakmici. To je stvar psihe, fali mu samopouzdanja i odlucnosti, energicnosti. Jucer mu je onaj crnjo nakon sto je skocio na njega, jos mu uvalio i namjeran lakat na glavu. To pokazuje manjak respekta, zelja da se zastrasi. Ne sjecam se ni da su najjaci igraci tih dana pokusali to uciniti Stojku Vrankovicu ili Dinu Radji. Ali znam da su to radili Kukocu, vrlo slican mentalitet, iako Tomic nema Tonijevu eleganciju, pregled igre i sut.
Guest- Guest
A dobro jebiga sto ce mi onda jos i on sa svojih 217 cm...to je ko kad mi kazu "uz Modrica mora biti jos jedan veznjak da se ima sa kim dodavati, jer on ne salje dubinske lopte". Svaka cast, ali koji ce mi kurac igrac koji ne moze funkcionirati samostalno na svojoj poziciji?Guest wrote:gledajući ga u euroligi i sve meni se čini da ga ne koristimo na najbolji način mi u reprezentaciji...njemu treba neki razbijač dole koji će se dole gurati a on da stoji pri vrhu reketa i ide na prolaze, gleda igrače koji se otvaraju i sve to...
Guest- Guest
tomić,vujičić i slični i slični igrači nemaju šta tražioti u NBA jer nemaju fizikalije za NBA...igrač ako nema eksplozivnost,snagu,skok i brzinu ne može igrati u NBA...posebno igrači koji su na poziciji centra
Page 4 of 14 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9 ... 14
Similar topics
» serie A 2015/2016
» Premier liga 2015/2016
» serie A 2015/2016
» serie A 2015/2016
» serie A 2015/2016
» Premier liga 2015/2016
» serie A 2015/2016
» serie A 2015/2016
» serie A 2015/2016
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet