EP 2015
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 8 of 14
Page 8 of 14 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 14
Re: EP 2015
Mislio sam da već nakon vaterpola neće izdržati...
darth_vader-
2014-04-17
kakve su ono najave bile pre prvenstva-imamo jacu ekipu za klasu od srbije, idemo na medalju, idemo na titulu-kada ono svetske velesile poput gruzije i ceske tovare malene hrcke....
Guest- Guest
srbi u sportu više slave naše poraze nego svoje pobjede, ali ajd lakše će im zato valjda past sljedeća godišnjica oluje :)
ljubo1212- Posts : 2050
2015-08-02
Mi samo slavimo prva mesta, gluperdo-a sa vama se sprdamo kao i posle svakog vašeg neuspega... GSKK
Guest- Guest
sve ok, tako se mi sprdamo s vama o godišnjici bljeska i oluje, nemojte cvilit kad dođe naše vrijeme ;)
ljubo1212- Posts : 2050
2015-08-02
A bar nije pičketina ko onaj debil da si otvara altere....kic wrote:evo doša i bracala :D
Brain32-
2014-04-15
A svi me jebu danas...bar sam na basketu sve dobioBraćala wrote:Pa ja sam taj tvoj ,,alter'', kralju...
Brain32-
2014-04-15
Dakle...nema se što za dodati...http://www.index.hr/eb2015/clanak/radja-komentira-za-index-sustav-smrdi-od-glave-u-20-godina-diktature-igrali-su-podobni-a-ne-sposobni/841631.aspx
darth_vader-
2014-04-17
A nista, Perasa se najlakse rijesiti (a grijesio je i on, u svim aspektima).
Od igraca treba se ''zahvaliti'' Ukicu, Draperu, Rudezu, Tomicu (ne smije se raditi preveliki lom).
Ono najvaznije, mi u kosarci (ne u reprezentaciji), moramo imati sustav. To je ono sto je i Radja upozoravao. Ja mogu iz svog iskustva (kakvog-takvog) reci da u kosarci ne prolazi ono sto prolazi drugdje ''obiteljski projekti''. Nasi kosarkasi nisu tehnicki obuceni, dok su kadeti i junior dobivaju na predispozicije, fundamentima ih nitko ne uci, a to treba drviti dok im ne postane refleks.
Treba uspostaviti akademiju, da treneri prenose znanja jedni drugima i da strani treneri gostuju.
HKS mora imati kamp za mlade kosarkase, i pobrinuti se da treneri koji sa tim kosarkasima rade su obuceni i motivirani za taj posao (Srbi tu imaju recept, ali ne znam bas koliko je to normalno). U tom kampu sve te silne ''legende'' (ali koji jesu svasta prosli u karijeri) moraju mladjim igracima pokazivati tehnicki zahtjvnije stvari. Kukoc i Radja vole pricati kako je Kreso Cosic cijelo ljeto posvetio samo njima, jesu li to znanje prenijeli dalje?
Dakle, imamo problema, oni su malo veci od jedne utakmice, pa i reprezentacije. U kosarci mora postojati sustav, to izvlaci i Litvu i Srbiju i Grcku i Spanjolsku i Italiju i kad nemaju vrhunske generacije da budu pri vrhu, a kada imaju vrhunske generacije da osvajaju. U Litvi i djeca sutiraju vrhunski trice, srpski kadeti pronalaze nesablonska rjesenja jer ih treneri ohrabruju (za razliku od nasih), itd. Ucimo malo od drugih kad mi nemamo znanja, ali moramo najprije napraviti taj kljucan korak i priznati da nemamo znanja.
I ne samo reprezentacija, ili mladje selekcije, vec i klubovi. Bez Zadra, Sibenika, Splita i okolnih bazena (Hercegovina, Imotska krajina, Dubrovnik...) nema hrvatske kosarke. Cedevita i Cibona su zavrsni proizvodi, kraj puta razvoja, oni nisu hrvatska kosarka. Zadaca je HKS-a revitalizacija kosarke u svim krajevima, talentirane djece je uvijek bilo. Treneri i sustav je problem.
I ako je ikako moguce, treba uzeti i staviti Obradovica, Maljkovica ili nekog treceg da vodi i nadzire reprezentativne selekcije.
Od igraca treba se ''zahvaliti'' Ukicu, Draperu, Rudezu, Tomicu (ne smije se raditi preveliki lom).
Ono najvaznije, mi u kosarci (ne u reprezentaciji), moramo imati sustav. To je ono sto je i Radja upozoravao. Ja mogu iz svog iskustva (kakvog-takvog) reci da u kosarci ne prolazi ono sto prolazi drugdje ''obiteljski projekti''. Nasi kosarkasi nisu tehnicki obuceni, dok su kadeti i junior dobivaju na predispozicije, fundamentima ih nitko ne uci, a to treba drviti dok im ne postane refleks.
Treba uspostaviti akademiju, da treneri prenose znanja jedni drugima i da strani treneri gostuju.
HKS mora imati kamp za mlade kosarkase, i pobrinuti se da treneri koji sa tim kosarkasima rade su obuceni i motivirani za taj posao (Srbi tu imaju recept, ali ne znam bas koliko je to normalno). U tom kampu sve te silne ''legende'' (ali koji jesu svasta prosli u karijeri) moraju mladjim igracima pokazivati tehnicki zahtjvnije stvari. Kukoc i Radja vole pricati kako je Kreso Cosic cijelo ljeto posvetio samo njima, jesu li to znanje prenijeli dalje?
Dakle, imamo problema, oni su malo veci od jedne utakmice, pa i reprezentacije. U kosarci mora postojati sustav, to izvlaci i Litvu i Srbiju i Grcku i Spanjolsku i Italiju i kad nemaju vrhunske generacije da budu pri vrhu, a kada imaju vrhunske generacije da osvajaju. U Litvi i djeca sutiraju vrhunski trice, srpski kadeti pronalaze nesablonska rjesenja jer ih treneri ohrabruju (za razliku od nasih), itd. Ucimo malo od drugih kad mi nemamo znanja, ali moramo najprije napraviti taj kljucan korak i priznati da nemamo znanja.
I ne samo reprezentacija, ili mladje selekcije, vec i klubovi. Bez Zadra, Sibenika, Splita i okolnih bazena (Hercegovina, Imotska krajina, Dubrovnik...) nema hrvatske kosarke. Cedevita i Cibona su zavrsni proizvodi, kraj puta razvoja, oni nisu hrvatska kosarka. Zadaca je HKS-a revitalizacija kosarke u svim krajevima, talentirane djece je uvijek bilo. Treneri i sustav je problem.
I ako je ikako moguce, treba uzeti i staviti Obradovica, Maljkovica ili nekog treceg da vodi i nadzire reprezentativne selekcije.
Guest- Guest
I kako nas komsije ovdje upozoravaju (doduse, i oni pate od istog sindroma, a mnogo su hrabri jer im je nogometna reprezentacija nedavno izasla iz - minusa u kvalifikacijama) imamo amplitude od euforije do totalnog ocaja, kad nitko i nista ne valja. Ne moze tako, utakmica se moze izgubiti, na jednom prvenstvu se moze lose odigrati, ali dolazi novi dan, novo natjecanje, novi igraci i drukciji mentalitet sa njima.
Guest- Guest
odvojiti državu i sport.
privatni klubovi neka radu akademije ako želu.
reprezentaciju moraju plaćati i održavati sami klubovi, ako želu.
hks staviti van zakona.
hks staviti van zakona.
2014-04-16
aben wrote:odvojiti državu i sport.
hks staviti van zakona.
Neizvedivo, utopija. Ako vec placam porez, placam ga da se nasa djeca bave sportom, a ne da nekakva stranka populistickim mjerama ostane na vlasti. Ne moraju postati vrhunski kosarkasi, ali neka steknu radne navike, koordinaciju, zivotne lekcije, iskustvo putovanja i natjecanja sa vrsnjacima. Jedini privatni klub u Hrvatskoj je Cedevita.
Guest- Guest
izvedivo, s dva sastanka na kavi po po ure.kolerik wrote:aben wrote:odvojiti državu i sport.
hks staviti van zakona.
Neizvedivo, utopija. Ako vec placam porez, placam ga da se nasa djeca bave sportom, a ne da nekakva stranka populistickim mjerama ostane na vlasti. Ne moraju postati vrhunski kosarkasi, ali neka steknu radne navike, koordinaciju, zivotne lekcije, iskustvo putovanja i natjecanja sa vrsnjacima. Jedini privatni klub u Hrvatskoj je Cedevita.
ali i ja već plaćam porez, i želim da bude niži a ne da ga troše nekakvi ljudi koji se igraju.
nek djeca sama sebi plaćaju igranje. i ja to san sebi plaćan.
cedevita? da bi kurac odsići ako ne primaju pinku od države.
2014-04-16
Vi prvo morate da napravite hemiju u ekipi, gde se zna ko sta radi. Respektujem talenat Hezonje, ali decko mora da zna da nema 2 pisanja u reprezentaciji i da ne moze kada mu pukne da sutira trojke iz trka sa 8 metara, pa makar sve pogodio. Tomica i Ukica treba oterati iz reprezentacije jer su igraci manje, ali sto je najgore nema hemije kod vas, nema kosarke, sve se svelo na puko soliranje i na sut za 3, nema pomaganja u odbrani, kvalitetnih iskakanja visokih igraca na protivnicke bekove. Igrali ste bez sistema igre i disciplinovane ekipe poput Gruzije, i atletski jake ekipe poput Ceske su to surovo kaznile.
Guest- Guest
Page 8 of 14 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 14
Similar topics
» serie A 2015/2016
» Premier liga 2015/2016
» serie A 2015/2016
» serie A 2015/2016
» serie A 2015/2016
» Premier liga 2015/2016
» serie A 2015/2016
» serie A 2015/2016
» serie A 2015/2016