presuda zidovskoj picki ovom ziilu dilu the kurcu
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: presuda zidovskoj picki ovom ziilu dilu the kurcu
A sutra ćete majmuna u nebesa dizati...
darth_vader- Posts : 19766
2014-04-17
Ziil Los Dii ! wrote:kic wrote:
židovi su master race, možete vi pričat šta hoćete ali su razjebali više carstava nego penny flame dildoa..
Flejmova mala prima samo crnacke kurceve, njoj dildoi ne trebaju
Master race ? I ne bas...perditio tua ex te israel ( zaboravimo sad kletvu pribijanja isusa na kriz)rispekt za financijsko carstvo, ali najveci apsurd je da su si kao i njemci eugenicki gledano oduzeli pravo da se nazivaju madterima, u tako zatvorenim drustvima i je doslo do pojave bolesti koje nisu ni bile poznate, njihova rodoslovna stabla su super za istrazivanje genetskih bolesti, pojavnost nekih oboljenja1:20 naspram opce populacije tipa 1:10 000 sve jasno govori
Svabe su se opametile..shvatili da genetski cist, ne znaci biti "arijevac koji jebe svoju plavu sestru" , vec genetski cist od bolesti , zato su uveli sve one crnce,turke i arape da ih oplodjuju , da se genom rastereti pogrjesno prepisanih podataka
http://hyperioncantos.wikia.com/wiki/Ousters
Znaci, nije se samo meni pričinilo da je Majmun evoluira u Karla...jasambrend wrote:A sutra ćete majmuna u nebesa dizati...
:D
Guest- Guest
Nisam ja nikakav Marx niti volim komunizam. Ja sam se jasno izjasnio na vijestima o svojim stavovima i to se može pročitati http://ex-iskon.forumcroatian.com/t10272-rad-je-zlo.fridrih_niche wrote:Znaci, nije se samo meni pričinilo da je Majmun evoluira u Karla...jasambrend wrote:A sutra ćete majmuna u nebesa dizati...
Guest- Guest
Kako te okrene koji dan, takav si...
Al nisi los, sve je to dobro...
Al nisi los, sve je to dobro...
Guest- Guest
Ovih dana je južina pa ga okrenulo na marksizam.
Guest- Guest
Tommy Ramone wrote:Ovih dana je južina pa ga okrenulo na marksizam.
Guest- Guest
Izgleda da mu je Vojvoda presudio. Nema ga više na forumu.
Guest- Guest
Tommy Ramone wrote:Izgleda da mu je Vojvoda presudio. Nema ga više na forumu.
Guest- Guest
Rad'iša Trajković wrote:Tommy Ramone wrote:Izgleda da mu je Vojvoda presudio. Nema ga više na forumu.
Guest- Guest
Drugovi i drugarice, neprijatelj nikad ne spava i zato sam morao do majke Rusije da odam počast herojima oktobarske revolucije koji su poginuli za jedini pravi ideal, a to kao što svi znamo je komunizam. Najjača partija na svijetu su komunisti. Kineza ima 2 milijarde, a 90% Rusa želi u oslobodilački rat protiv pošasti kapitlizam.
Kapitlizam bi htio uništit sve nas i zato je vrijeme za revoluciju. Zato kalašnjikov u ruke i juriš na merkelicu i njene euro podanike.
Kucnuo je čaš, ko nije s nama je protiv nas. Ни шагу назад!
U roku od dvije godine sve bivše zemlje SSSR-a bit će pod okriljem komunističkog raja.
Poginut će monarhisti, moderne feudalce ćemo objesiti na crvenom trgu i jednom zauvijek ćemo zatrti sjeme kapitalističkog zla.
Kapitlizam bi htio uništit sve nas i zato je vrijeme za revoluciju. Zato kalašnjikov u ruke i juriš na merkelicu i njene euro podanike.
U roku od dvije godine sve bivše zemlje SSSR-a bit će pod okriljem komunističkog raja.
Poginut će monarhisti, moderne feudalce ćemo objesiti na crvenom trgu i jednom zauvijek ćemo zatrti sjeme kapitalističkog zla.
Last edited by Marx on 25/11/2016, 14:22; edited 2 times in total
Guest- Guest
Živio drug staljinMarx wrote:Drugovi i drugarice, neprijatelj nikad ne spava i zato sam morao do majke Rusije da odam počast herojima oktobarske revolucije koji su poginuli za jedini pravi ideal, a to kao što svi znamo je komunizam. Najjača partija na svijetu su komunisti. Kineza ima 2 milijarde, a 90% Rusa želi u oslobodilački rat protiv pošasti kapitlizam.
Poginut će monarhisti, moderne fedualce ćemo objesiti na crvenom trgu i jednog zauvijek ćemo zatrti sjeme kapitalističkog zla.
Kako je ovaj marx naporan lik. Odjebi sa ovog podforuma debilu retardirani
kic wrote:demo se napio, pa radi altere..
ja mislim da je to onaj srbin zill
Situacija u celome svetu je veoma složena. Pišem na tvom maternjem jeziku da me bolje razumeš.Rad'iša Trajković wrote:pusi kurac komunjaro
Ja nisam protiv partizana jer su svi partizani bili antifašisti nego sam protiv onih koji su preko noći od staljinista postali titoisti i tako izdali najveću tekovinu, a to je KOMUNIZAM.
Vi Srbi ste najveći licemeri i izdajice jer ste promenili svoje partizanske uniforme u četničke i to u 21. veku i opet ste izgubili od rvata u 20. veku, ali majka Rusija je spremna oprostiti vam prošlost u ime sadašnjosti koja nosi ime "i posle Marxa opet Putin"
Guest- Guest
putin vise isto nije partizan...
i on zamenio uniformu...
i on zamenio uniformu...
Guest- Guest
Mi smo ti koji su sudili.Tommy Ramone wrote:Izgleda da mu je Vojvoda presudio. Nema ga više na forumu.
Guest- Guest
Rad'iša Trajković wrote:pusi kurac komunjaro
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Presuda Seselju presuda je i Vucicu
» Liberalna đamija dobila po pički
» Meloni dobila po pički na Kosovu
» Milanović mi je o židovskoj imovini rekao: 'Figu će dobiti!'
» Banac: Milanović mi je o židovskoj imovini rekao: 'Figu će dobiti!'