Presuda Seselju presuda je i Vucicu
Page 1 of 1
Presuda Seselju presuda je i Vucicu
https://beta.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=1038034&return_url=http%3A%2F%2Findex.hr%2Fmobile%2Fclanak.aspx%3Fcategory%3Dvijesti%26id%3D1038034%26noredirect=true
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Presuda Seselju presuda je i Vucicu
Sheshelj je najpametniji politichar u regiji. Teshko je takvog genijalca preveslat.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
tu se slazem sa tobom..da nije bio toliko lud i velikosrpski raspolozen mogao je biti dozivotni predsjednik srbije..pogledao sam dosta njegovih izjava u zadnjih 30 godina..i recimo seselj sa danasnjom pamecu(valjda iskustvo) i onaj prije 28 godina dva razlicita svijeta..no na kraju i danas mora na kraju upropastiti rasistickim izjavama o nesrpskim narodima i o velikoj srbiji.npr prije 28 godina poceo bi i zavrsio sa velikom srbijom..danas dobro.pocne ali lose zavrsi..jastreb wrote:Sheshelj je najpametniji politichar u regiji. Teshko je takvog genijalca preveslat.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Pametniji Srbi kažu da su mu političke procjene i djelovanje katastrofa za narod.
Zmaj od Šipova i takav ljudski otpad su njegov rang...
hehehe
Zmaj od Šipova i takav ljudski otpad su njegov rang...
hehehe
Guest- Guest
vuksadinare wrote:tu se slazem sa tobom..da nije bio toliko lud i velikosrpski raspolozen mogao je biti dozivotni predsjednik srbije..pogledao sam dosta njegovih izjava u zadnjih 30 godina..i recimo seselj sa danasnjom pamecu(valjda iskustvo) i onaj prije 28 godina dva razlicita svijeta..no na kraju i danas mora na kraju upropastiti rasistickim izjavama o nesrpskim narodima i o velikoj srbiji.npr prije 28 godina poceo bi i zavrsio sa velikom srbijom..danas dobro.pocne ali lose zavrsi..jastreb wrote:Sheshelj je najpametniji politichar u regiji. Teshko je takvog genijalca preveslat.
boli ga kurac. vani je.
inače, da nije bilo marona ne bi dobio ništa, niti ovu kaznu u stvari simboličnu.
ako ćemo realno, osuditi njega i na jedan zatvora, a nikolić i v u č i ć na državničkim pozicijama ... ma smijurija.
srbija se izvukla lišo za gro pizdarija iz devedesetih. versajski zaštitnici odradili svoje.
p.s.: pišem v u č i ć, a pojavi se Jupiter Bem?? koji kurac??
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
o seselju kako politicari msm sve najgore.
presuda seselju nije presuda clanovima stranke.
ne znam, da li se uopste stranka apostrofira u obrazlozenju presude.
seselj je, sto bi mi rekli, obican krljač ! bezobzirni lovac na glasove
primitivaca sa dna drustva.
presuda seselju nije presuda clanovima stranke.
ne znam, da li se uopste stranka apostrofira u obrazlozenju presude.
seselj je, sto bi mi rekli, obican krljač ! bezobzirni lovac na glasove
primitivaca sa dna drustva.
Guest- Guest
Similar topics
» PREDSJEDNICA GRABAR-KITAROVIĆ Oslobađajuća presuda Šešelju sramotan poraz međunarodnog kaznenog prava
» Presuda Karadžiću je MEĐUNARODNA NEPRAVDA
» 128 presuda sanaderu
» Presuda horvatinčiću: Krivo je more
» Danas presuda Radovanu Karađiću
» Presuda Karadžiću je MEĐUNARODNA NEPRAVDA
» 128 presuda sanaderu
» Presuda horvatinčiću: Krivo je more
» Danas presuda Radovanu Karađiću
Page 1 of 1