presuda zidovskoj picki ovom ziilu dilu the kurcu
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: presuda zidovskoj picki ovom ziilu dilu the kurcu
Zamjenio si me sa svojom sekomZiil Los Dii ! wrote:Jesi jos u potrazi za kurcem balijo ?
scorpion- Posts : 7484
2014-04-18
Moja sestra trazi crni kurac, balije joj nisu interesantnescorpion wrote:Zamjenio si me sa svojom sekomZiil Los Dii ! wrote:Jesi jos u potrazi za kurcem balijo ?
Govorim o tvom falusu , nisi jos pronasao to mikroskopsko mitsko bice ?
skorpijo, jel cuvas kozicu sa suneta?
Guest- Guest
Ne kužim kako možeš bit toliko glup, pa mislit da si zanimljiv i da me vrijeđaš? Kako si samo jalan srbine
zajebavamo se malo, sta se drkas o'ma?
Guest- Guest
Rad'iša Trajković wrote:skorpijo, jel cuvas kozicu sa suneta?
Znaš li ti bracala gdje su najsvježije lignje?
To je namjenjeno onom idiotu ziil los. Ti si srbin kojeg poštujemRad'iša Trajković wrote:zajebavamo se malo, sta se drkas o'ma?
bafalo wrote:samo iza leđa neke velike sile ujedaju kao guje kad se nađu na otvorenom dobiju po pički bez greške i onda kmečanjekic wrote:
židovi su master race, možete vi pričat šta hoćete ali su razjebali više carstava nego penny flame dildoa..
zadnjih 70 godina to bas demonstrira..
kic wrote:bafalo wrote:samo iza leđa neke velike sile ujedaju kao guje kad se nađu na otvorenom dobiju po pički bez greške i onda kmečanjekic wrote:
židovi su master race, možete vi pričat šta hoćete ali su razjebali više carstava nego penny flame dildoa..
zadnjih 70 godina to bas demonstrira..
Guest- Guest
Odreci ce te se vojvodascorpion wrote:To je namjenjeno onom idiotu ziil los. Ti si srbin kojeg poštujemRad'iša Trajković wrote:zajebavamo se malo, sta se drkas o'ma?
Nisi jos upoznat s njihovim odnosom...Ziil Los Dii ! wrote:Odreci ce te se vojvodascorpion wrote:To je namjenjeno onom idiotu ziil los. Ti si srbin kojeg poštujemRad'iša Trajković wrote:zajebavamo se malo, sta se drkas o'ma?
Gluperda je submisivan prema vojvodi, ka Gimp prema Zedu...
:D
Guest- Guest
Vojvoda je ljudina!Ziil Los Dii ! wrote:Odreci ce te se vojvodascorpion wrote:To je namjenjeno onom idiotu ziil los. Ti si srbin kojeg poštujemRad'iša Trajković wrote:zajebavamo se malo, sta se drkas o'ma?
Gluperda je onaj kojeg viđaš u ogledalufridrih_niche wrote:Nisi jos upoznat s njihovim odnosom...Ziil Los Dii ! wrote:Odreci ce te se vojvodascorpion wrote:To je namjenjeno onom idiotu ziil los. Ti si srbin kojeg poštujemRad'iša Trajković wrote:zajebavamo se malo, sta se drkas o'ma?
Gluperda je submisivan prema vojvodi, ka Gimp prema Zedu...
:D
Iskreno, ti si stvarno gluperda...
Možemo se mi svi odi sprdat, al nismo glupi ljudi...
Al ti si bas ono iskonski glup ka kurac...
Čak te pomalo, ka i pederskog ti idola, žalim...
:(
Guest- Guest
Kakav jadan pokušaj Stalno se moram stidit i crvenit u tvoje imefridrih_niche wrote:Iskreno, ti si stvarno gluperda...
Drug Tito je bio govno koji jedino di nije smio kročit je u SSSR i to je činjenica. Bio je i u Americi i čak i na Kosovu i svuda je bio dočekan kao bog na Zemlji.Ziil Los Dii ! wrote:Nauči barem stalkati pičkice splitska , da imalo razumiješ rodnu ideologiju svojih idola, znao bi da si naspram mene niža vrsta kao i tvoj balija skorpijon. Rođen u jednom od najvećih ustaških uporišta u ex Yu ,mjestu gdje ono govno Tito nikad nije smio posjetiti, jer su više puta planirali atentat na njega , mojim žilama teče krv crnokošuljaša.
U SSSR je mogo tek kad je Staljin otišao s vlasti, a prije toga ne bi se ni približio granici i već bi bio mrtav.
A ima i nešto dobroga što je taj ratni zločinac napravio, poubijao je dosta tih ustaša, ali premalo. No jebem li mu majku samo da bi imao vlast poubijao je milijun Hrvata i Srba koji su bili za Staljina, a samo zahvaljujući Staljinu je uspio dobit rat jer on sigurno nije pobijedio ni Njemačku ni Italiju sa tom bandom jadnika (partizana).
Iako ustaše su bili kao elitna vojska, a izgubili od tih jadnika iz šume, a čak i da nisu onda bi osobno general Žukov došao u Zagreb (šteta što se to nije dogodilo, ovako smo bili pod titom). Svijet je oslobođen od fašizma i nacizma samo zahvaljujući moćnom SSSR-u i nikom drugom jer su došli do berlina i skratili adolfa za glavu.
Ni shagu nazad!
Guest- Guest
ahahahahahahahaha iz koje si ti psihijatrije pobjegao?Marx wrote:Drug Tito je bio govno koji jedino di nije smio kročit je u SSSR i to je činjenica. Bio je i u Americi i čak i na Kosovu i svuda je bio dočekan kao bog na Zemlji.Ziil Los Dii ! wrote:Nauči barem stalkati pičkice splitska , da imalo razumiješ rodnu ideologiju svojih idola, znao bi da si naspram mene niža vrsta kao i tvoj balija skorpijon. Rođen u jednom od najvećih ustaških uporišta u ex Yu ,mjestu gdje ono govno Tito nikad nije smio posjetiti, jer su više puta planirali atentat na njega , mojim žilama teče krv crnokošuljaša.
U SSSR je mogo tek kad je Staljin otišao s vlasti, a prije toga ne bi se ni približio granici i već bi bio mrtav.
A ima i nešto dobroga što je taj ratni zločinac napravio, poubijao je dosta tih ustaša, ali premalo. No jebem li mu majku samo da bi imao vlast poubijao je milijun Hrvata i Srba koji su bili za Staljina, a samo zahvaljujući Staljinu je uspio dobit rat jer on sigurno nije pobijedio ni Njemačku ni Italiju sa tom bandom jadnika (partizana).
Iako ustaše su bili kao elitna vojska, a izgubili od tih jadnika iz šume, a čak i da nisu onda bi osobno general Žukov došao u Zagreb (šteta što se to nije dogodilo, ovako smo bili pod titom). Svijet je oslobođen od fašizma i nacizma samo zahvaljujući moćnom SSSR-u i nikom drugom jer su došli do berlina i skratili adolfa za glavu.
Ni shagu nazad!
Jel danas u ludari imate sat vremena pristupa internetu?Marx wrote:Drug Tito je bio govno koji jedino di nije smio kročit je u SSSR i to je činjenica. Bio je i u Americi i čak i na Kosovu i svuda je bio dočekan kao bog na Zemlji.Ziil Los Dii ! wrote:Nauči barem stalkati pičkice splitska , da imalo razumiješ rodnu ideologiju svojih idola, znao bi da si naspram mene niža vrsta kao i tvoj balija skorpijon. Rođen u jednom od najvećih ustaških uporišta u ex Yu ,mjestu gdje ono govno Tito nikad nije smio posjetiti, jer su više puta planirali atentat na njega , mojim žilama teče krv crnokošuljaša.
Ni shagu nazad!
Guest- Guest
A sutra ćete majmuna u nebesa dizati...
darth_vader-
2014-04-17
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Presuda Seselju presuda je i Vucicu
» Liberalna đamija dobila po pički
» Meloni dobila po pički na Kosovu
» Milanović mi je o židovskoj imovini rekao: 'Figu će dobiti!'