presuda zidovskoj picki ovom ziilu dilu the kurcu
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
presuda zidovskoj picki ovom ziilu dilu the kurcu
Utvrdjene se cinjenice da se radi o zidovskon olosu valjda srpskih gena i ovaj incest mora biti eliminiran sa lica zemlje. Naime po dobrom starom receptu blagopokojnog mucenika Adolfa Eichmanna i velikog Heinricha Heidricha tko se ogrisi o zakon Neprezaljenog ide na strijeljanje naime Scorpio i Operw dobijaju zapovid da nadju ovog tifusara i na licu mista ga iz Lugera odstrane. Uskoro stize novi val optuznica za one koji rovare protiv Nacizma. Operw Bafalo i Scorpio budite pripravni za izvrsenje zadatka... SIEG HEIL
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Re: presuda zidovskoj picki ovom ziilu dilu the kurcu
Na što je nacionalsocijalizam spao ....na pozere, oligofreničare i balije
Nauči barem stalkati pičkice splitska , da imalo razumiješ rodnu ideologiju svojih idola, znao bi da si naspram mene niža vrsta kao i tvoj balija skorpijon. Rođen u jednom od najvećih ustaških uporišta u ex Yu ,mjestu gdje ono govno Tito nikad nije smio posjetiti, jer su više puta planirali atentat na njega , mojim žilama teče krv crnokošuljaša.
I nazovi me Srbinom još jednom govno jedno, jebem ti sve živo i neživo, na ove usrane dane nikako , nikad ti neću zaboraviti ovo, da imalo išta znaš o meni, nikad to ne bi rekao, meni su rođaci ostavili kosti u Vukovaru, branili ovaj usrani grad u kojem živim , koji je svakodnevno bio bombardiran, u kojem se nije gasila uzbuna za opasnost, dok si ti u pješčaniku igrao picigina pičko . Proveo sam veći dio djetinjstva u podrumu u Vinkovcima , moja mržnja spram Srba nije iracionalna, kako svi "napredni" liberali vole prikazati taj osjećaj , moja mržnja je sasvim opravdana i racionalna , stoga da zaključim, svoje pozerstvo si nabij u kloaku maloumni degeneriku.
Nauči barem stalkati pičkice splitska , da imalo razumiješ rodnu ideologiju svojih idola, znao bi da si naspram mene niža vrsta kao i tvoj balija skorpijon. Rođen u jednom od najvećih ustaških uporišta u ex Yu ,mjestu gdje ono govno Tito nikad nije smio posjetiti, jer su više puta planirali atentat na njega , mojim žilama teče krv crnokošuljaša.
I nazovi me Srbinom još jednom govno jedno, jebem ti sve živo i neživo, na ove usrane dane nikako , nikad ti neću zaboraviti ovo, da imalo išta znaš o meni, nikad to ne bi rekao, meni su rođaci ostavili kosti u Vukovaru, branili ovaj usrani grad u kojem živim , koji je svakodnevno bio bombardiran, u kojem se nije gasila uzbuna za opasnost, dok si ti u pješčaniku igrao picigina pičko . Proveo sam veći dio djetinjstva u podrumu u Vinkovcima , moja mržnja spram Srba nije iracionalna, kako svi "napredni" liberali vole prikazati taj osjećaj , moja mržnja je sasvim opravdana i racionalna , stoga da zaključim, svoje pozerstvo si nabij u kloaku maloumni degeneriku.
Slusaj me cifute ja ti nisam splicanin ja sam,po caci imocanin a po materi posusak znaci ustaska kombinacija 100 posto kretenu jedan. A to sta san u splitu zivija 3 godine niposto me ne cini splicaninon mada je iz toga grada najjaca hrvatska brigada nastala. Tvoja mrznja prema srbima je opravdana ka i moja svojin san ocima gleda njihove zlocine. Vidim,ja kad se vratin da cu se imati sa kime klati radujem se upravo tvome odustajanju zemljace moj. I da Imotski je misto koje tito nije smio posjetiti. Pozdravlja te unuk njemackog vojnika
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Pa većina primorja, istra i dalmacija su bile partizanske .. ali nebitno
Znači kombinacija malog vlaja i hercegovca me vrijeđa? Ok to je kao da me i balija vrijeđa, totalno nebitno .
Ne znam koji kurac bi Tito dolazio u vukojebinu od 3000 stanovnika, da ode na izložbu Mercedesa ?
Možeš biti unuk i rommela osobno , to ne mijenja činjenicu da si samo jedan mali čovječuljak koji bi trebao pripaziti kako mi se obraća.
Znači kombinacija malog vlaja i hercegovca me vrijeđa? Ok to je kao da me i balija vrijeđa, totalno nebitno .
Ne znam koji kurac bi Tito dolazio u vukojebinu od 3000 stanovnika, da ode na izložbu Mercedesa ?
Možeš biti unuk i rommela osobno , to ne mijenja činjenicu da si samo jedan mali čovječuljak koji bi trebao pripaziti kako mi se obraća.
ustase se kolju medju sobom, niiiice!
Guest- Guest
Opancaru iz kragujevca ,nemam ti ja veze sa tako minornim pokretom, doduse ni drugi totalitarni sustavi mi nisu interesantni , moji ideali su znacajno drugaciji
Vojvoda brate welcome back. Bilo je i vrijeme. Što se tiče ove židovsko-srpske pičke, slažem se sa presudom
židovi su master race, možete vi pričat šta hoćete ali su razjebali više carstava nego penny flame dildoa..
scorpion wrote:Vojvoda brate welcome back. Bilo je i vrijeme. Što se tiče ove židovsko-srpske pičke, slažem se sa presudom
Idi lijeci svoj shuk yang koro sindrom balijo
Cak i da zanemarimo da si balija , ne mozes biti arijevac dok ti kurac ne naraste
kic wrote:
židovi su master race, možete vi pričat šta hoćete ali su razjebali više carstava nego penny flame dildoa..
Flejmova mala prima samo crnacke kurceve, njoj dildoi ne trebaju
Master race ? I ne bas...perditio tua ex te israel ( zaboravimo sad kletvu pribijanja isusa na kriz)rispekt za financijsko carstvo, ali najveci apsurd je da su si kao i njemci eugenicki gledano oduzeli pravo da se nazivaju madterima, u tako zatvorenim drustvima i je doslo do pojave bolesti koje nisu ni bile poznate, njihova rodoslovna stabla su super za istrazivanje genetskih bolesti, pojavnost nekih oboljenja1:20 naspram opce populacije tipa 1:10 000 sve jasno govori
Svabe su se opametile..shvatili da genetski cist, ne znaci biti "arijevac koji jebe svoju plavu sestru" , vec genetski cist od bolesti , zato su uveli sve one crnce,turke i arape da ih oplodjuju , da se genom rastereti pogrjesno prepisanih podataka
Citam samo cistu umjetnost..dosta mi je filozofije za sadakic wrote:
jesi čitao Sapiens od Hararia mici ?
Dosao sam do razine nihilizma i mizantropije koju je tesko pratiti
dakle u Naked lunch si fazi..
not better either by me..
A 1942 German biology textbook explains in the chapter ‘The Laws of Nature and Mankind’ that the supreme law of nature is that all beings are locked in a remorseless struggle for survival. After describing how plants struggle for territory, how beetles struggle to ?nd mates and so forth, the textbook concludes that: The battle for existence is hard and unforgiving, but is the only way to maintain life. This struggle eliminates
everything that is un?t for life, and selects everything that is able to survive … These natural laws are incontrovertible; living creatures demonstrate them by their very survival. They are unforgiving. Those who resist them will be wiped out. Biology not only tells us about animals and plants, but also shows us the laws we must follow in our lives, and steels our wills to live and ?ght according to these laws. The meaning of life is struggle.
human nature pursues strife, pain
Woe to him who sins against these laws
samo iza leđa neke velike sile ujedaju kao guje kad se nađu na otvorenom dobiju po pički bez greške i onda kmečanjekic wrote:
svi se mozete samo sagnuti jesama...
Guest- Guest
Tišina srbine i zatvori ta svoja prljava usta, jer smrdi cijeli forumZiil Los Dii ! wrote:scorpion wrote:Vojvoda brate welcome back. Bilo je i vrijeme. Što se tiče ove židovsko-srpske pičke, slažem se sa presudom
Idi lijeci svoj shuk yang koro sindrom balijo
Cak i da zanemarimo da si balija , ne mozes biti arijevac dok ti kurac ne naraste
Jesi jos u potrazi za kurcem balijo ?
Btw imam najhrvatskije ime ovdje :D
Btw imam najhrvatskije ime ovdje :D
Nope , tako mi se brat zoveRad'iša Trajković wrote:domagoj?
Zamjenio si me sa svojom sekomZiil Los Dii ! wrote:Jesi jos u potrazi za kurcem balijo ?
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Presuda Seselju presuda je i Vucicu
» Liberalna đamija dobila po pički
» Meloni dobila po pički na Kosovu
» Milanović mi je o židovskoj imovini rekao: 'Figu će dobiti!'
» Banac: Milanović mi je o židovskoj imovini rekao: 'Figu će dobiti!'
» Liberalna đamija dobila po pički
» Meloni dobila po pički na Kosovu
» Milanović mi je o židovskoj imovini rekao: 'Figu će dobiti!'
» Banac: Milanović mi je o židovskoj imovini rekao: 'Figu će dobiti!'
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet