ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Na tisuće imigranata ulazi na Balkan, Đevđelija pod opsadom, stampedo

Page 5 of 19 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12 ... 19  Next

Go down

Na tisuće imigranata ulazi na Balkan, Đevđelija pod opsadom, stampedo - Page 5 Empty Re: Na tisuće imigranata ulazi na Balkan, Đevđelija pod opsadom, stampedo

Post by Guest Fri 14 Aug - 15:06

Uz to Aben,tesko da ti mozes na njih primjenjivati logiku koju ti koristis..Jednostavno,oni hoce nesto,smatraju da imaju pravo na to i ej-men..nema tu zasto..

Guest
Guest

Back to top Go down

Na tisuće imigranata ulazi na Balkan, Đevđelija pod opsadom, stampedo - Page 5 Empty Re: Na tisuće imigranata ulazi na Balkan, Đevđelija pod opsadom, stampedo

Post by Guest Fri 14 Aug - 15:08

U najboljem smislu bih ti mogao reci,da islamisti na Europu gledaju kao u srednjem vijeku Europljani na Ameriku...pometi domoroce nevjernicke,u najboljem slucaju ih preobrati na svoju vjeru,i nadalje iskoristavaj..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by melkior Fri 14 Aug - 15:08

aben wrote:
melkior wrote:
aben wrote:velika je sličnost isila i jugoslavije. 
u oba slučaja velike sile su ukrstile svoje interese na tim područjima, a onda se povukle. vakum je stvoria pojavu strašnih režima koje uništavaju većinom svoje stanovnike bez bojazni za okolne države.
Ne, nisu uopće slični. ISIL je opasniji jer radi se o međunarodnom pokretu koja ne priznaje granice a privlači borce iz čitavog svijeta. Jugolsavija je pak bila striktno velikosrpski projekt i kao takav mogao se jasno izolirati na određenom području, da je bilo političke volje. Jedina je sličnost Jugoslavije i ISIL-a da nema stvarne političke volje za obračun  s njima.
ja ne vidin opasnost od isilsa. jebiga, ubij me, al ne vidin. ne impresionira me njihova jutub propaganda. više ljudi u hrvatskoj pogine od prometa nego stranaca od isila ukupno. kad osvoje sunitske djelove, i pod pretpostavkon da ne će krenit na šiite nego na europu, i tako si ostaviti nezaštićen bok, onda treba djelovati. dotada, valja se kloniti njihovog teritorija i gotovo.
Pa gle, sutra neka bosanska skupina će reći da predstavljaju balkanski ISIL. Ne bitno je li to istina ili nije, ISIL je tek manjim dijelom oružana skupina a više ideja sposobna asimilirati razne druge islamske i militantne radikalne skupine. Oni su kao i Srbi: gdje je jedan musliman, tu je i islamski kalifat. Gadno zvuči, muslimani se s tim ne bi složili, li to je njihova politika (i ideologija). Na kraju krajeva, ako pogledaš, žele izazvati treći svjetski rat i Armageddon. Znači, bilo kakva destabilizacija što većeg broja država im odgovara,  a Europa za njih predstavlja posebnu poslasticu.
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by Guest Fri 14 Aug - 15:10

melkior wrote:
aben wrote:
melkior wrote:
aben wrote:velika je sličnost isila i jugoslavije. 
u oba slučaja velike sile su ukrstile svoje interese na tim područjima, a onda se povukle. vakum je stvoria pojavu strašnih režima koje uništavaju većinom svoje stanovnike bez bojazni za okolne države.
Ne, nisu uopće slični. ISIL je opasniji jer radi se o međunarodnom pokretu koja ne priznaje granice a privlači borce iz čitavog svijeta. Jugolsavija je pak bila striktno velikosrpski projekt i kao takav mogao se jasno izolirati na određenom području, da je bilo političke volje. Jedina je sličnost Jugoslavije i ISIL-a da nema stvarne političke volje za obračun  s njima.
ja ne vidin opasnost od isilsa. jebiga, ubij me, al ne vidin. ne impresionira me njihova jutub propaganda. više ljudi u hrvatskoj pogine od prometa nego stranaca od isila ukupno. kad osvoje sunitske djelove, i pod pretpostavkon da ne će krenit na šiite nego na europu, i tako si ostaviti nezaštićen bok, onda treba djelovati. dotada, valja se kloniti njihovog teritorija i gotovo.
Pa gle, sutra neka bosanska skupina će reći da predstavljaju balkanski ISIL. Ne bitno je li to istina ili nije, ISIL je tek manjim dijelom oružana skupina a više ideja sposobna asimilirati razne druge islamske i militantne radikalne skupine. Oni su kao i Srbi: gdje je jedan musliman, tu je i islamski kalifat. Gadno zvuči, muslimani se s tim ne bi složili, li to je njihova politika (i ideologija). Na kraju krajeva, ako pogledaš, žele izazvati treći svjetski rat i Armageddon. Znači, bilo kakva destabilizacija što većeg broja država im odgovara,  a Europa za njih predstavlja posebnu poslasticu.
Upravo tako,dobro receno..Europa moze zahvaliti svojoj stabilnosti i koliko toliko dobroj ekonomiji..Sad se treba zapitati,zasto je USA nametla Rusima sankcije,koje njima najmanje stete,a najvise europskoj ekonomiji...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by aben Fri 14 Aug - 15:17

bogomdani wrote:Uz to Aben,tesko da ti mozes na njih primjenjivati logiku koju ti koristis..Jednostavno,oni hoce nesto,smatraju da imaju pravo na to i ej-men..nema tu zasto..
dgovorit ću zbirno,jer su nam se tvrdnje puno rascjepkale u citiranjima.

moja logika nije pacifizam. moja logika je realizam. postoji ono šta oćemo i ono šta možemo. ja ne kažem da oni ne žele isil do beča. neka žele. mi jednako tako želimo neostvarive stvari; napadom pacifirati muslimane. al, to ne ćemo dobiti ni mi ni oni. probali smo, i mi i oni.

imamo puno mesa između njih i nas. europa je dobro napravila u prošlosti puštajući tursku da se izmori. do beča su ih pustili i zvijer je umrla. to je moj način. uostalom, to je i izraelski način. tajno pomažeš frakcije, mutiš vodu, ne trguješ, trguješ.. 

šta se tiče imigracije, tu je stvar malo teža, al opet rješiva. rješenje je privatizacija europe. kad nema javnog, imigracija prestaje postojati i postaje pitanje trespassinga. vlasnici ili puštaju imigrante ili ne puštaju. trećeg nema.

And insofar as it is compulsory, it is not educational
aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Guest Fri 14 Aug - 15:24

E blokiranje islamske i africke imigracije ces docekati na svetog nikada..istina,neke drzave uvode restriktivne zakone,no,ima tu previse rupa..samo u Svabiju se godisnje slije oko milijun izbjeglica,a trenutno ih oko 400 000 ceka azil...Ameri pritiscu da EU prihvati sve izbjeglice...Da je promptno uciniti zabranu na juznim granicama Europe,mozda bi i bilo efekta,no to se nece dogoditi jos jako dugo..s druge strane europskoj ekonomiji pase jeftina radna snaga,i posto EU ne planira outsorcing poput Amerike,dakle,ostaje da mora kroz ove izbjeglice uvoziti jeftinu radnu snagu...zato sam skeptican prema zabrani koja bi blokala taj izbjeglicki val..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by melkior Fri 14 Aug - 15:29

aben wrote:
bogomdani wrote:Uz to Aben,tesko da ti mozes na njih primjenjivati logiku koju ti koristis..Jednostavno,oni hoce nesto,smatraju da imaju pravo na to i ej-men..nema tu zasto..
dgovorit ću zbirno,jer su nam se tvrdnje puno rascjepkale u citiranjima.

moja logika nije pacifizam. moja logika je realizam. postoji ono šta oćemo i ono šta možemo. ja ne kažem da oni ne žele isil do beča. neka žele. mi jednako tako želimo neostvarive stvari; napadom pacifirati muslimane. al, to ne ćemo dobiti ni mi ni oni. probali smo, i mi i oni.

imamo puno mesa između njih i nas. europa je dobro napravila u prošlosti puštajući tursku da se izmori. do beča su ih pustili i zvijer je umrla. to je moj način. uostalom, to je i izraelski način. tajno pomažeš frakcije, mutiš vodu, ne trguješ, trguješ.. 

šta se tiče imigracije, tu je stvar malo teža, al opet rješiva. rješenje je privatizacija europe. kad nema javnog, imigracija prestaje postojati i postaje pitanje trespassinga. vlasnici ili puštaju imigrante ili ne puštaju. trećeg nema.
To "puno mesa" je manje nego što se čini na prvi pogled. Imaš tzv. zelenu transverzalu od Turske, preko Makedonije, Sandžaka do BiH. Drugo, Turska je problem i to sve veći. Erdogan je nekakav čudnovati kljunaš turskog nacionaliste i islamista, dugoročno, Turska je neprijatelj
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by melkior Fri 14 Aug - 15:31

bogomdani wrote:E blokiranje islamske i africke imigracije ces docekati na svetog nikada..istina,neke drzave uvode restriktivne zakone,no,ima tu previse rupa..samo u Svabiju se godisnje slije oko milijun izbjeglica,a trenutno ih oko 400 000 ceka azil...Ameri pritiscu da EU prihvati sve izbjeglice...Da je promptno uciniti zabranu na juznim granicama Europe,mozda bi i bilo efekta,no to se nece dogoditi jos jako dugo..s druge strane europskoj ekonomiji pase jeftina radna snaga,i posto EU ne planira outsorcing poput Amerike,dakle,ostaje da mora kroz ove izbjeglice uvoziti jeftinu radnu snagu...zato sam skeptican prema zabrani koja bi blokala taj izbjeglicki val..
Ta jeftina radna snaga je jeftin izgovor. Neće izbjeglice raditi niti će pomagati europsku ekonomiju.
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by Guest Fri 14 Aug - 15:41

melkior wrote:
bogomdani wrote:E blokiranje islamske i africke imigracije ces docekati na svetog nikada..istina,neke drzave uvode restriktivne zakone,no,ima tu previse rupa..samo u Svabiju se godisnje slije oko milijun izbjeglica,a trenutno ih oko 400 000 ceka azil...Ameri pritiscu da EU prihvati sve izbjeglice...Da je promptno uciniti zabranu na juznim granicama Europe,mozda bi i bilo efekta,no to se nece dogoditi jos jako dugo..s druge strane europskoj ekonomiji pase jeftina radna snaga,i posto EU ne planira outsorcing poput Amerike,dakle,ostaje da mora kroz ove izbjeglice uvoziti jeftinu radnu snagu...zato sam skeptican prema zabrani koja bi blokala taj izbjeglicki val..
Ta jeftina radna snaga je jeftin izgovor. Neće izbjeglice raditi niti će pomagati europsku ekonomiju.
Čuj,ima izvjesni broj koji i mora raditi,jer su doveli obitelji,djecu..ti ce sigurno raditi,i vidim da rade..Nisu neka radna snaga,ali za ribati testnu pistu su dobri,kao i kupiti smece sa onim kamionom..ostalima,koji su sami,dovoljno je i 850 Ojra pomoci,a dobiju i smjestaj i hranu...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by prckov Fri 14 Aug - 15:46

aben wrote:
melkior wrote:
melkior wrote:
aben wrote:frash, život je rizik. 
isil uopće nije neki problem ako ne ideš tamo. meni se živo jebe za spomenike. ako nas napadnu, napadnimo ih. dotad, ostavimo ih ka kubu na milost i nemilost gladi.
A čuj, problem možeš učinkovito rješavati kad nije problem, ili pustiti da naraste pa onda pokušati riješiti,  s daleko težim posljedicama.
Problemi se uspješno rješavaju onda kad postoje naznake da bi mogli postati problemi. Sada su veći problem nego što su bili prije godinu dana, ili dvije.Za godinu dana bit će još gori i teži problem. Za godinu dana možete očekivati teroristički napad na tržnici Dolac u Zagrebu.
bia si na dobron tragu s politikom izolacionizma, s vojnom krajinom. iako mislin da je to fatalizam, napad na tržnicu vidin ka reakciju.
jesil cuo za onu "pustio bi ja njega al nece on mene"
prckov
prckov

2014-04-18

Back to top Go down

Post by aben Fri 14 Aug - 15:46

da, al ne razumin na šta ciljaš

aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by jastreb Fri 14 Aug - 15:49

tre91 wrote:
dzango wrote:
tre91 wrote:Sve to treba u rusiju, treba objasniti ljudima da je tamo blagostanje i prosperitet a ne na trulom zapadu
Nije im Rusija uništila domove. Nego Zapad. Sad bi bila poetska pravda da svi odu na taj isti Zapad i seru im po glavi.
Pa jebe se njima za domove, oni sad bježe u blagostanje i mir i prosperitet a to je rusija sto odsto garant a ne tamo neki truli kapitalistički zapad.

Pa normalno da neće u Bjelorusiju,ili u Srbiju,pa ni u Hrvatsku,jer znaju da tamo nije plodno tlo za širenje njihove bolesne ideologije.

Međutim demokratski London,liberalni Pariz,multikulturalni malmo...tu su kao ribe u vodi.

Zato,neka njih na Zapad.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by prckov Fri 14 Aug - 16:13

aben wrote:da, al ne razumin na šta ciljaš
na isilovce, nece te pustit sto god ti uradio. Oni imaju "Boga na svojoj strani" mladost i zest za zivotom, a zapad je zapetljan u silne ideologije, umotan u zablude i beskorisne pokusaje da intelektualno i ideologijski nadrastu biologiju i zakone prirode. Nemaju zivotnu volju imaju sumorno, depresivno i staro stanovnistvo bez motiva i bez zelje za promjenom. Muskarci zapada postaju pickice a zene frustrirane i sklone potraziti iste u jakima i mladima, bez obzira odakle dolaze i kakvih su svjetonazora.
prckov
prckov

2014-04-18

Back to top Go down

Post by aben Fri 14 Aug - 16:33

prckov wrote:
aben wrote:da, al ne razumin na šta ciljaš
na isilovce, nece te pustit sto god ti uradio. Oni imaju "Boga na svojoj strani" mladost i zest za zivotom, a zapad je zapetljan u silne ideologije, umotan u zablude i beskorisne pokusaje da intelektualno i ideologijski nadrastu biologiju i zakone prirode. Nemaju zivotnu volju imaju sumorno, depresivno i staro stanovnistvo bez motiva i bez zelje za promjenom. Muskarci zapada postaju pickice a zene frustrirane i sklone potraziti iste u jakima i mladima, bez obzira odakle dolaze i kakvih su svjetonazora.
a, tako, jasno.

ono šta Država, odnosno, ljevica ideološki radi ljudima zapada jest komično, i stvarno ima realnije konzekvence od isisa. najveći uspjeh joj je šta nas je uvjerila da nam je potrebna i ljudi to danas stvarno mislu. al sranja koja nan plasira kroz medije i koja se činu tako 
opća i prožimajuća to zapravo nisu.
držin da su europljani sposobni i spremni i za ovo stoljeće. europljani nisu pederi i starlete s ekrana. europljani su rješavači problema. nemoj zaboraviti da su ljudi zapada izgradili sve šta imamo oko sebe unatoč vječno lošim uvjetima. 
trenutno nan upravo Država stoji na putu rješenja s barbarima. neman iluzija da će muslimani odustati. al treba uništiti opasniju neman prvo, a onda se obračunati i trespasserima, ako uopće budu imali snage doći do nas.

aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by epikur37 Fri 14 Aug - 16:41

Zato,neka njih na Zapad.

Tamo su takoreć kao doma, svoji na svome, već imaju svoje zone sa svojim zakonima, džamija na svakom ćošku, ulaze u vlast.....imaju svoje političare a zemlj bogate i izdašne.
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by Guest Fri 14 Aug - 16:44

albatros wrote:
tre91 wrote:
dzango wrote:
tre91 wrote:Sve to treba u rusiju, treba objasniti ljudima da je tamo blagostanje i prosperitet a ne na trulom zapadu
Nije im Rusija uništila domove. Nego Zapad. Sad bi bila poetska pravda da svi odu na taj isti Zapad i seru im po glavi.
Pa jebe se njima za domove, oni sad bježe u blagostanje i mir i prosperitet a to je rusija sto odsto garant a ne tamo neki truli kapitalistički zapad.

Pa normalno da neće u Bjelorusiju,ili u Srbiju,pa ni u Hrvatsku,jer znaju da tamo nije plodno tlo za širenje njihove bolesne ideologije.

Međutim demokratski London,liberalni Pariz,multikulturalni malmo...tu su kao ribe u vodi.

Zato,neka njih na Zapad.
ovisi... gradovi sa najviše muslimana u Europi su.. Moskva, London, Berlin i Pariz.. dakle šibaju oni i za rusiju, upravo Ruski desničari radi toga napadaju Putina da je izdajnik Rusije
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Fri 14 Aug - 16:47

gle ISIL nema šanse protiv Europe. Kakav jebeni ISIL. Europa ako odluči može izbrisati islamski svijet u roku 20minuta i ISIL i sve civile skupa sa njima. ISIL dolazi u Europu preko masovne imigracije za koju lobiraju ljevičari. I to je to. 

Ili kako je rekao onaj Portugalski ekonomist, problem se može vrlo brzo riješit i neće biti više niti 1 imigranata, a onda niti 1 ISILovca.. to što oni sebi režu glavu, to me zaboli kurac - to je kao da kažeš "u zviježđu orion , Yor rasa okidala glave Iconian rasi".. who gives a fuck
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus Fri 14 Aug - 18:00

600 tisuca azilanata se oćekuje u Njemackoj samo ove godine - SAMO TRPAJ
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Fri 14 Aug - 18:05

Berlin računa da će do kraja godine imati oko 30.000 izbjeglica. Grad zato želi da provjeri da li je moguća upotreba praznih zgrada kao naprimjer stare vjećnice u Berlin-Vilmerzdorfu. Glavni grad Njemačke bi trebalo da primi pet procenata svih izbjeglica koje stignu u zemlju. No, u protekloj godini je svaka četvrta izbjeglica dobila dozvolu boravka.

http://www.dw.com/bs/zaka%C5%A1njela-reakcija-berlina-na-izbjegli%C4%8Dki-talas/a-18646644
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

The author of this message was banned from the forum - See the message

Post by RayMabus Fri 14 Aug - 18:51

IKnare pa tako se i radi. Vidiš da im ih trpaju masono plus zarade na njima SAMO TRPAJ.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 5 of 19 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12 ... 19  Next

Back to top

- Similar topics