Na tisuće imigranata ulazi na Balkan, Đevđelija pod opsadom, stampedo
Page 6 of 19
Page 6 of 19 • 1 ... 5, 6, 7 ... 12 ... 19
Re: Na tisuće imigranata ulazi na Balkan, Đevđelija pod opsadom, stampedo
IKnare pa tako se i radi. Vidiš da im ih trpaju masono plus zarade na njima SAMO TRPAJ.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
nebu dobro,....kad vidim ove slike,bem ti život,....
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
v_vlado wrote:nebu dobro,....kad vidim ove slike,bem ti život,....
Zapad im je uveo demokraciju, al ne funkcionira i napravilo im sranje. Sad ljudi idu da se žale dobavljaču i proizvođaču, jamstveni rok vrijedi :D
Samo nek idu, super, sve prema -Zapadu :)
2015-08-06
nadrapali mi i oni...nije dobro kad se mase ljudi kreću,dolazi do napetosti,miješanja iako sam pacifista....ne znam ....
2015-07-28
je problem je što nitko od njih neće vidjeti zapad.. ameriku nitko, a britaniju možda njih desetak.. ostali će se zadržati u srbiji... rusiji, makedoniji, i ostalim bratskim pravoslavnim zemljama.. .i kod desničara orbana isto, doduše ovaj je digao zidepikur37 wrote:v_vlado wrote:nebu dobro,....kad vidim ove slike,bem ti život,....
Zapad im je uveo demokraciju, al ne funkcionira i napravilo im sranje. Sad ljudi idu da se žale dobavljaču i proizvođaču, jamstveni rok vrijedi :D
Guest- Guest
zid??' obicna zicana ograda...
Guest- Guest
inače svi su prije par godina "proizvali" Izrael zbog njihova zida, ali izgleda da će pomalo i u Europi se početi graditi takvi zidovi
Guest- Guest
gle,to se radi u nuznosti,ne iz nekog hira..narocito ako si sa svih strana okruzen,ne bas prijeteljski naklonjenima..jednostavno,brutalni nacin za zaustavljanje mora postojati,no,trebalo bi odmah reagirati,i to jos na jugu grcke..odmah zidina od 20 metara..
Guest- Guest
još budemo mi žalili za srbima koji otišli....ove nove slabo poznamo a ti režeju glave....
2015-07-28
neoliberalni_placenik wrote:je problem je što nitko od njih neće vidjeti zapad.. ameriku nitko, a britaniju možda njih desetak.. ostali će se zadržati u srbiji... rusiji, makedoniji, i ostalim bratskim pravoslavnim zemljama.. .i kod desničara orbana isto, doduše ovaj je digao zidepikur37 wrote:v_vlado wrote:nebu dobro,....kad vidim ove slike,bem ti život,....
No, no, yoda, svi će ti oni na Zapad, doduše, teško do amerike ali u zapadnu europu posve sigurno....
Ne sikiraj s
2015-08-06
A naši mladi napuštaju zemlju....jel to tko vidi....
2015-07-28
v_vlado wrote:još budemo mi žalili za srbima koji otišli....ove nove slabo poznamo a ti režeju glave....
Nismo mi znali da će tako ispasti.
Nitko nam nije rekao.
crvenkasti-
2014-04-17
dobar, imas jos kojineoliberalni_placenik wrote:je problem je što nitko od njih neće vidjeti zapad.. ameriku nitko, a britaniju možda njih desetak.. ostali će se zadržati u srbiji... rusiji, makedoniji, i ostalim bratskim pravoslavnim zemljama.. .i kod desničara orbana isto, doduše ovaj je digao zidepikur37 wrote:v_vlado wrote:nebu dobro,....kad vidim ove slike,bem ti život,....
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
dobar, imas jos koji
Yoda kao yoda, uvijek popuši do kraja :D
U glavnom, jedva čekam da zapuca po zapadnim metropolama :)
2015-08-06
Sve je bolje od srba,niti žalimo za srbima niti ćemo.v_vlado wrote:još budemo mi žalili za srbima koji otišli....ove nove slabo poznamo a ti režeju glave....
danni1-
2014-04-16
danni1 wrote:Sve je bolje od srba,niti žalimo za srbima niti ćemo.v_vlado wrote:još budemo mi žalili za srbima koji otišli....ove nove slabo poznamo a ti režeju glave....
Pa i ovaj isis je proizvod serbske hegemonije, da nije bilo velikosrba ne bi bilo ni talibana a talibani su u stavri prikriveni i pravi četnici :D
2015-08-06
prostor ex ju je rupa za sprijecanje ilegalne imigracije.ako ih nisi zaustavio u grckoj eto njih u Berlinu
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
danni1 wrote:Sve je bolje od srba,niti žalimo za srbima niti ćemo.v_vlado wrote:još budemo mi žalili za srbima koji otišli....ove nove slabo poznamo a ti režeju glave....
Više volim najgoreg crnog Arapina od bilo kojeg Srbina.
crvenkasti-
2014-04-17
Arape ne poznajemo....
2015-07-28
Kad ih upoznamo, zavoljet ćemo ih, a Srbe nećemo nikada više.
crvenkasti-
2014-04-17
Page 6 of 19 • 1 ... 5, 6, 7 ... 12 ... 19
Similar topics
» Alen Islamović zbog imigranata ulazi u politiku
» Putin na Balkan ulazi preko Jadrana
» Dvi tisuće imigranata jučer napravilo kaos u Sarajevu zbog vrijeđanja proroka Muhameda
» Njemačka tajna služba upozorava:u zemlju nekontrolirano ulazi na tisuće ekstremista, vehabija, salafija, te vrijednih doktora i inženjera
» Hrvatska ulazi u Schengen
» Putin na Balkan ulazi preko Jadrana
» Dvi tisuće imigranata jučer napravilo kaos u Sarajevu zbog vrijeđanja proroka Muhameda
» Njemačka tajna služba upozorava:u zemlju nekontrolirano ulazi na tisuće ekstremista, vehabija, salafija, te vrijednih doktora i inženjera
» Hrvatska ulazi u Schengen
Page 6 of 19