Đavolja kći: Ako pobijedi, postat će europski Trump
Page 1 of 18
Page 1 of 18 • 1, 2, 3 ... 9 ... 18
Đavolja kći: Ako pobijedi, postat će europski Trump
'Đavolja kći': Ako pobijedi, postat će europski Trump
Politički ju je oblikovala trauma, teroristički napad iz 1976. na njenu obitelj zbog pronacističkog oca
Nakon izborne pobjede Donalda Trumpa prvi koji je upozorio na Marine Le Pen, praktično već sljedećeg dana, bio je supredsjedatelj njemačkih Zelenih Cem Özdemir, opisujući situaciju u kojoj bi ona postala predsjednicom, kao vrlo sličnu situaciju s Trumpom. I doista. "Izbor Donalda Trumpa za predsjednika pokazuje nam da ljudi uzimaju nazad svoju budućnost", izjavljivala je koji dan nakon izbora jer ona će, ispred svoje krajnje desne stranke Nacionalni front, sljedeće godine nastupiti na francuskim predsjedničkim izborima. Uvjerena je da joj Trumpova pobjeda povećava šanse na izborima 2017. "jer će Francuzi uvidjeti da, ono što žele, mogu i dobiti ako se mobiliziraju".
Pročitajte više na: http://www.express.hr/top-news/avolja-kci-ako-pobijedi-postat-ce-europski-trump-8072 - 24sata.hr
Guest- Guest
Re: Đavolja kći: Ako pobijedi, postat će europski Trump
Već dugo je čekam....ne još predugo.
Nova Europa dolazi.
Nova Europa dolazi.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
sad,rekao sam svoje po pitanju zena u politici..desne lijeve,gori doli,u ukupnom summarumu su negativa za drustvo u globalu...
Guest- Guest
epikur wrote:supredsjedatelj njemačkih Zelenih Cem Özdemir
za njega je navijao macak, ako ga se tko sjeća s bivseg foruma tu smo se lomili :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
uobrazena budaletina,sklon grubosti prema zenama....kako se ne bi sjecali...kao da je ispao iz pipice njemacke kanclarke..epikur37 wrote:epikur wrote:supredsjedatelj njemačkih Zelenih Cem Özdemir
za njega je navijao macak, ako ga se tko sjeća s bivseg foruma tu smo se lomili :)
Guest- Guest
..bio se jednom ili dva puta prosle godien tu pojavio na forumu ali odustao je....cujem da ej na nekim drugim forumima..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Lovac sa Banije i Šamarice?epikur37 wrote:epikur wrote:supredsjedatelj njemačkih Zelenih Cem Özdemir
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
..on se isto sa chagom jebeno kaciojastreb wrote:Lovac sa Banije i Šamarice?epikur37 wrote:epikur wrote:supredsjedatelj njemačkih Zelenih Cem Özdemir
2015-09-08
koliko vidim...ili primjetim nekako nas je sve manej na ovom forumu...oni koji su ajmo rec d jucer bili standardni sve rjeđe se javljaju...kao d aje knjiga pala na par slova...ali primjetio sam da dio ekipe sa starog foruma ima dosta na drugim forumima
2015-09-08
nesto bi se trebalo mjenjati na ovom forumu...da ne bi zavrsio kao onaj stari..mada nije ovaj los..na drugim te baniraju samo tako i za duplo manje stvari...no nije na meni da odlucujem...
2015-09-08
Jedino rešenje je da se ex iskon forum priključi kao forum nekog glasila.vuksadinare wrote:nesto bi se trebalo mjenjati na ovom forumu...da ne bi zavrsio kao onaj stari..mada nije ovaj los..na drugim te baniraju samo tako i za duplo manje stvari...no nije na meni da odlucujem...
O tome smo već raspravljali.
To bi privuklo nove članove.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
ne bi bilo lose..em bi doslo jos vise forumasa..a bolja pinka bi kapnula...znam dosta drugih forumasa sa drugih foruma koji pojma nemaju za ovaj forum...tu na ovom se vrti desetak,dvadesetak clanova narocito na vipu i to ej to...a i neki od tih se sad rijetko pojavljuju...mislim da bi se opet mozda trebalo aktivirati na net.hr-u novi stari forum...kazem drugi odlucuju ovo ej samo sugestija..ali nesto se mjenjat morajastreb wrote:Jedino rešenje je da se ex iskon forum priključi kao forum nekog glasila.vuksadinare wrote:nesto bi se trebalo mjenjati na ovom forumu...da ne bi zavrsio kao onaj stari..mada nije ovaj los..na drugim te baniraju samo tako i za duplo manje stvari...no nije na meni da odlucujem...
2015-09-08
primjerice na nekim forumima...imas dosta stvarno raznovrsnih tema..narocito sto se tice povijesti,sporta pa i politike..i nema razvodnjavanja tema na istu temu vec je sve pod jednom temom recimo sto se tice trumpa,rusije,sirije,hdz-a,domovinskog rata...
2015-09-08
Glasa koncila?jastreb wrote:Jedino rešenje je da se ex iskon forum priključi kao forum nekog glasila.vuksadinare wrote:nesto bi se trebalo mjenjati na ovom forumu...da ne bi zavrsio kao onaj stari..mada nije ovaj los..na drugim te baniraju samo tako i za duplo manje stvari...no nije na meni da odlucujem...
Guest- Guest
Ne treba to, dovoljno je da svatko nekog dovede. Evo, ja ću par Ruskinja privest:) fali ženščina
Guest- Guest
Moze sele, bravo!Eva wrote:Ne treba to, dovoljno je da svatko nekog dovede. Evo, ja ću par Ruskinja privest:) fali ženščina
Kad negdje komentirate, stavite poveznicu za ovaj forum.
E fuk,Fuk... ..No kad dojde neka Cura,poput Dudete,onda je u bijesu vas copor masakrira i izvrijedja,,ili neki lik poput pitomog DZMRDZ-a,ista stvare jer je eto Srbin,iako pristojana mladac,ili bilo tko drugi,Onda vam nes ne pada na pamet da se ponasa u skladu sa kulturom i argumentiranim raspravama,da se privuce jos vise clanova..vuksadinare wrote:ne bi bilo lose..em bi doslo jos vise forumasa..a bolja pinka bi kapnula...znam dosta drugih forumasa sa drugih foruma koji pojma nemaju za ovaj forum...tu na ovom se vrti desetak,dvadesetak clanova narocito na vipu i to ej to...a i neki od tih se sad rijetko pojavljuju...mislim da bi se opet mozda trebalo aktivirati na net.hr-u novi stari forum...kazem drugi odlucuju ovo ej samo sugestija..ali nesto se mjenjat morajastreb wrote:Jedino rešenje je da se ex iskon forum priključi kao forum nekog glasila.vuksadinare wrote:nesto bi se trebalo mjenjati na ovom forumu...da ne bi zavrsio kao onaj stari..mada nije ovaj los..na drugim te baniraju samo tako i za duplo manje stvari...no nije na meni da odlucujem...
Sve manje clanova je upravo radi vas nekulturne i nasilne gupe,koja masakrira svakog,tko misli drugacije,i ne do bog ,e j"jugonostalgicar"(samo kao primjer)
Guest- Guest
stari Forumi i jeste propas samo radi toga..
Guest- Guest
Stanojko wrote:Moze sele, bravo!Eva wrote:Ne treba to, dovoljno je da svatko nekog dovede. Evo, ja ću par Ruskinja privest:) fali ženščina
ti da ćutiš...tužit ću te Kaji
Guest- Guest
Page 1 of 18 • 1, 2, 3 ... 9 ... 18
Similar topics
» Trump će izazvati građanski rat ako pobijedi, a vrlo vjerojatno i ako izgubi
» Trump je na putu da Bidena pobijedi s većom razlikom nego H. Clinton
» Crnogorci će postat unijati i Hrvati
» Zbog anti Trump medijske harange Trump će pobijediti
» U germaniji bi moglo oko 30 000 prostitutki postat beskucnicima
» Trump je na putu da Bidena pobijedi s većom razlikom nego H. Clinton
» Crnogorci će postat unijati i Hrvati
» Zbog anti Trump medijske harange Trump će pobijediti