Đavolja kći: Ako pobijedi, postat će europski Trump
Page 3 of 18
Page 3 of 18 • 1, 2, 3, 4 ... 10 ... 18
Re: Đavolja kći: Ako pobijedi, postat će europski Trump
Sama se srušila svojom umiljatošću i empatijom.Noor wrote:Eva wrote:Ma koja žrtva, premazana je svim mastima. A jesi i ti naivan:)Stanojko wrote:Pobogu sele, "cutis" li se zrtvom?Noor wrote:Stanojko wrote:Sta fali, pa da bude veselije!
ne fali ništa, dapače
ja sam zadnja koja je došla, vrijeme je za frišku žrtvu
kaj si ljubomorna kaj nisi više na tronu?
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
paaaa.taman se covjeku Kitonja dobro Ukrutne..Regoč wrote:Previše je to za nacisekssimbol, ha?bogomdani wrote:jedino effa,taj tvoj 15minutni seks...e ebi ga..jednostavno ne ide...
Guest- Guest
Ako mu forum utječe na stvarni život, uistinu je bolje da ga izbjegava.bogomdani wrote:eto,pitaj ga sam,ako jos dojde,rekao je covjek da jednostavno ne moze podnijeti toliku kolicinu agresije,negativnosti,napada i svadja,cak iako on u trenu nije direktno napadnut..jednostavno,je covjek rekao da nakon pohodjenja Foruma,nije nakon istog opusten i nasmijan,nego pod stresom i kao isisane energije...eto,njegove rijeci..
Ja mala beba u usporedbi s tobom nevina i draga curica.Noor wrote:Eva wrote:Ma koja žrtva, premazana je svim mastima. A jesi i ti naivan:)Stanojko wrote:Pobogu sele, "cutis" li se zrtvom?Noor wrote:Stanojko wrote:Sta fali, pa da bude veselije!
ne fali ništa, dapače
Guest- Guest
Vid ti žide što se ponosi svojim nacilookom! :) A mišljah da ćeš tu usporedbu s gnušanjem odbaciti.bogomdani wrote:paaaa.taman se covjeku Kitonja dobro Ukrutne..Regoč wrote:Previše je to za nacisekssimbol, ha?bogomdani wrote:jedino effa,taj tvoj 15minutni seks...e ebi ga..jednostavno ne ide...
O di se gasiš? Jutros si gori od 8 baba u PMS, majke mi.bogomdani wrote:eto,pitaj ga sam,ako jos dojde,rekao je covjek da jednostavno ne moze podnijeti toliku kolicinu agresije,negativnosti,napada i svadja,cak iako on u trenu nije direktno napadnut..jednostavno,je covjek rekao da nakon pohodjenja Foruma,nije nakon istog opusten i nasmijan,nego pod stresom i kao isisane energije...eto,njegove rijeci..
Guest- Guest
Regoč-
2015-08-21
Ni u ludilu?! jao, uvreda...Noor wrote:ni u ludilu, štatijeStanojko wrote:Ma znam, zato se i cudim. Ta bi me skembala ko Panta pitu, ne bih znao gde se nalazim. Slicno vazi i za tebe...Eva wrote:Ma koja žrtva, premazana je svim mastima. A jesi i ti naivan:)Stanojko wrote:Pobogu sele, "cutis" li se zrtvom?Noor wrote:
ne fali ništa, dapače
Ja nemam nikad PMS, jer se to liječi sa Pare Me Spašavaju. Isprobaj! Daj ženi novce, kad je nervozna, i nema PMS-a. Izliječena odmah.Regoč wrote:Živanom protiv PMS-a.
Guest- Guest
Eva wrote:Ja mala beba u usporedbi s tobom nevina i draga curica.Noor wrote:Eva wrote:Ma koja žrtva, premazana je svim mastima. A jesi i ti naivan:)Stanojko wrote:Pobogu sele, "cutis" li se zrtvom?Noor wrote:
ne fali ništa, dapače
mogli bi postaviti anketu...ahahha
Guest- Guest
Kakve to veze ima sa mojim Kitonjom i eeffinih 15 minuta..??Regoč wrote:Vid ti žide što se ponosi svojim nacilookom! :) A mišljah da ćeš tu usporedbu s gnušanjem odbaciti.bogomdani wrote:paaaa.taman se covjeku Kitonja dobro Ukrutne..Regoč wrote:Previše je to za nacisekssimbol, ha?bogomdani wrote:jedino effa,taj tvoj 15minutni seks...e ebi ga..jednostavno ne ide...
Guest- Guest
Ma dajem stalno i hvalim ju kad si nešto kupi. Uviek je umiljata.Eva wrote:Ja nemam nikad PMS, jer se to liječi sa Pare Me Spašavaju. Isprobaj! Daj ženi novce, kad je nervozna, i nema PMS-a. Izliječena odmah.Regoč wrote:Živanom protiv PMS-a.
Takve zene moraju biti,podlozne,umiljate,prijemčive,pokorne,ponizne..makar ih morali podmitjivati..Regoč wrote:Ma dajem stalno i hvalim ju kad si nešto kupi. Uviek je umiljata.Eva wrote:Ja nemam nikad PMS, jer se to liječi sa Pare Me Spašavaju. Isprobaj! Daj ženi novce, kad je nervozna, i nema PMS-a. Izliječena odmah.Regoč wrote:Živanom protiv PMS-a.
Guest- Guest
Sad na vestima kažu da je njena pobeda kraj EU. Daj Bože.
Zafrkancija je išla u dva smjera: spolna (ne)moć i tvoje hvalisanje izgledom nacisekssimbola a kao židov si.bogomdani wrote:Kakve to veze ima sa mojim Kitonjom i eeffinih 15 minuta..??Regoč wrote:Vid ti žide što se ponosi svojim nacilookom! :) A mišljah da ćeš tu usporedbu s gnušanjem odbaciti.bogomdani wrote:paaaa.taman se covjeku Kitonja dobro Ukrutne..Regoč wrote:Previše je to za nacisekssimbol, ha?bogomdani wrote:jedino effa,taj tvoj 15minutni seks...e ebi ga..jednostavno ne ide...
zasto prizivas kraj Eu?Tek tada ce sve biti defragmentirano i usitnjeno,a lak plijen svakoj budalidzango wrote:Sad na vestima kažu da je njena pobeda kraj EU. Daj Bože.
Guest- Guest
Sve ti je u životu quid pro quo.bogomdani wrote:Takve zene moraju biti,podlozne,umiljate,prijemčive,pokorne,ponizne..makar ih morali podmitjivati..Regoč wrote:Ma dajem stalno i hvalim ju kad si nešto kupi. Uviek je umiljata.Eva wrote:Ja nemam nikad PMS, jer se to liječi sa Pare Me Spašavaju. Isprobaj! Daj ženi novce, kad je nervozna, i nema PMS-a. Izliječena odmah.Regoč wrote:Živanom protiv PMS-a.
Kraj poganske Eunije priželjkujem i ja. Umjesto nje želim kršćansku Europu.dzango wrote:Sad na vestima kažu da je njena pobeda kraj EU. Daj Bože.
Efa spolno nemotjna??!!!... ..pa izgleda i luuk pilota iz ww2,ono cargo hozne,kozna jaketa i friz ostro ustranucijelom glavom,opet nije samo nazzi patent...i briti tako izgledaju,no ja podsjecam te vremesne Svabice na njihove ljubavi iz mladjahnih dana...sto da im kvarim snove???-..Regoč wrote:Zafrkancija je išla u dva smjera: spolna (ne)moć i tvoje hvalisanje izgledom nacisekssimbola a kao židov si.bogomdani wrote:Kakve to veze ima sa mojim Kitonjom i eeffinih 15 minuta..??Regoč wrote:Vid ti žide što se ponosi svojim nacilookom! :) A mišljah da ćeš tu usporedbu s gnušanjem odbaciti.bogomdani wrote:paaaa.taman se covjeku Kitonja dobro Ukrutne..Regoč wrote:
Previše je to za nacisekssimbol, ha?
Guest- Guest
ti si genije.... opišeš sebe i onda taj opis podmetneš nekom drugom....bogomdani wrote:uobrazena budaletina,sklon grubosti prema zenama....kako se ne bi sjecali...kao da je ispao iz pipice njemacke kanclarke..epikur37 wrote:epikur wrote:supredsjedatelj njemačkih Zelenih Cem Özdemir
za njega je navijao macak, ako ga se tko sjeća s bivseg foruma tu smo se lomili :)
2015-08-08
bogomdani wrote:zasto prizivas kraj Eu?Tek tada ce sve biti defragmentirano i usitnjeno,a lak plijen svakoj budaldzango wrote:Sad na vestima kažu da je njena pobeda kraj EU. Daj Bože.
Eu je kurac na biciklu i ovako. Vazalna nadri-tvorevina bez svoje politike. Usitnjena bi prestala biti cilj srpskih političara i Srbija bi mogla da bude svoj na svome, bez ponavljanja stupidnih mantra o EU koja nema alternativu a zapravo je smrt za Srbiju. Možda bi onda mogli da se bavimo sobom umesto da nas jebe svaki činovnik iz EU kojem se digne. Neka crkne kurva pa da nam svima svane.
Page 3 of 18 • 1, 2, 3, 4 ... 10 ... 18
Similar topics
» Trump će izazvati građanski rat ako pobijedi, a vrlo vjerojatno i ako izgubi
» Trump je na putu da Bidena pobijedi s većom razlikom nego H. Clinton
» Crnogorci će postat unijati i Hrvati
» Zbog anti Trump medijske harange Trump će pobijediti
» U germaniji bi moglo oko 30 000 prostitutki postat beskucnicima
» Trump je na putu da Bidena pobijedi s većom razlikom nego H. Clinton
» Crnogorci će postat unijati i Hrvati
» Zbog anti Trump medijske harange Trump će pobijediti
» U germaniji bi moglo oko 30 000 prostitutki postat beskucnicima
Page 3 of 18