Đavolja kći: Ako pobijedi, postat će europski Trump
Page 9 of 18
Page 9 of 18 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 13 ... 18
Re: Đavolja kći: Ako pobijedi, postat će europski Trump
pa muz mi ej od tetke pa smo rodbina preko toga...volio je on i hrvati..desnicar kao i ja...ali kad sam mu bio duzan u meni je vidio neprijatelja austrije..,.Eva wrote:Pa vi ni niste krvni rod, zakaj bi te pomagao.vuksadinare wrote:vec sam rekao kako sam dugovao tetku fritzu...a on mi ej rekao jedinu istinu koja vazi..a to je..'drag si ti meni rođace ali mi ej lova jos draza'
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
lovu treba zaraditi...vuksadinare wrote:....lako le pen..putinu..trumpu....njih penzici ne bu pitali oce li bit za penziju..a nama sigurno ne buju dali za pemzije ma da im se kunes u majku da si isti kao oni....i da ih podrzavas....dobit ces u najbolju ruku kablove za akumulatore ko srbija od putina...ali lovu ne bus videl..
2015-08-08
vuksadinare wrote:....lako le pen..putinu..trumpu....njih penzici ne bu pitali oce li bit za penziju..a nama sigurno ne buju dali za pemzije ma da im se kunes u majku da si isti kao oni....i da ih podrzavas....dobit ces u najbolju ruku kablove za akumulatore ko srbija od putina...ali lovu ne bus videl..
šta kmečiš, ti uvijek mo'š žicat mamu ili tetka
Guest- Guest
I Norvežani uzimali kredite za razvoj potencijalnog naftnog businessa, pa čak imali i referendum, kao što ak nema nafte kako će vratit dug, nacija bila na aparatima. Jedino HR nisu se brinuli. Oni zakolju kravu radi bifteka, tko ga jebe, kad je bal nek je maskenbal.govinda wrote:Turska je pametno iskoristila kredite, razvila privredu, vratila kredite. Zato sad imaju sranje, MMF nikome ne prasta oslobadjanje iz okova. I da, Turci su htjeli ulagati u hrvatski turizam ali eto, pametni Hrvati ih odjebali. Znaju Hrvati bolje praviti hotele.Eva wrote:Zamisli u Istanbulu hrvatski barjak na Aja Sofiji. Tre bi se onesvijestio od uzbuđenja:)govinda wrote:Hrvatska bi bila do Carigrada.vuksadinare wrote:..pa to je to..mi da nismo duzni..putin i trump bi bilo goli quratz prema nama..susjede bi porobili dok si keks rekao..ne da bi imao jedan entitet u bosni vec vise...Eva wrote:Privatizirali su državu sa sitnu proviziju, to ti je poanta. Ne pomaže ni lustracija ni red ustaša ni partizana, jer gubitak ekonomske slobode je ropstvo u pravom smislu riječi ni nema tu utjehe.
Guest- Guest
Svašta se tebi čini, pa i to da ja imam sabljicu. Jel to neka latentna sklonost ka istom spolu?michaellcmacha wrote:eto vidiš da im nešto fali..... mada meni se čini da ne primaju komunjarski ološ za koji su čuli da je još gori neg njihov....Eva wrote:Ne primaju Židove.michaellcmacha wrote:pa idi u sjevernu koreju... pa neće ni tebi faliti....Eva wrote:Sjevernoj Koreji niš ne fali.michaellcmacha wrote:
pa to smo tražili, kom pravo kom krivo.... da li bi danas bili tu gdje jesmo da smo i dalje socijalistička zemlja sa konkurentnom planskom proizvodnjom i pravednom raspodjelom dobara.... ovo zadnje nadam se da ćeš razumjeti da je zajebancija....
Guest- Guest
dobro epikur i sokol misle da a'k velis putinu da si slaven,krscanin.mrzis liberale...da ce ti istrest milijarde..pa ovi su se u srbiji putinu kleli da ce ubit svakog ruskog neprijatelja pa su dobili kablove i polovni helikopter i cek od 50 000 000 eura duga za plin..pa brate srbinu plati dug da dokazes dosita da si mi brat..mani price moram putin dati placu svojoj birokraciji..ili bozicnicemichaellcmacha wrote:lovu treba zaraditi...vuksadinare wrote:....lako le pen..putinu..trumpu....njih penzici ne bu pitali oce li bit za penziju..a nama sigurno ne buju dali za pemzije ma da im se kunes u majku da si isti kao oni....i da ih podrzavas....dobit ces u najbolju ruku kablove za akumulatore ko srbija od putina...ali lovu ne bus videl..
2015-09-08
hrvati su četvrta najdeblja nacija na svijetu... ispred nas su samo ameri, kuwajćani i katarani.... jbg mi volimo jesti i ne volimo raditi.... i sad ti cmoljiš zbog jednog bifteka.....Eva wrote:I Norvežani uzimali kredite za razvoj potencijalnog naftnog businessa, pa čak imali i referendum, kao što ak nema nafte kako će vratit dug, nacija bila na aparatima. Jedino HR nisu se brinuli. Oni zakolju kravu radi bifteka, tko ga jebe, kad je bal nek je maskenbal.govinda wrote:Turska je pametno iskoristila kredite, razvila privredu, vratila kredite. Zato sad imaju sranje, MMF nikome ne prasta oslobadjanje iz okova. I da, Turci su htjeli ulagati u hrvatski turizam ali eto, pametni Hrvati ih odjebali. Znaju Hrvati bolje praviti hotele.Eva wrote:Zamisli u Istanbulu hrvatski barjak na Aja Sofiji. Tre bi se onesvijestio od uzbuđenja:)govinda wrote:Hrvatska bi bila do Carigrada.vuksadinare wrote:
..pa to je to..mi da nismo duzni..putin i trump bi bilo goli quratz prema nama..susjede bi porobili dok si keks rekao..ne da bi imao jedan entitet u bosni vec vise...
2015-08-08
Nisi pouzdan, jer lovu ti mogu poklonit, mislim tak je kod nas, za start up ili kupovinu nekretnine, ali ti isto moraš učiniti kad se situiraš i krene ti, na isti način pomažeš drugog mlađeg člana šire obitelji da stasa i tako se nastavlja ciklus.vuksadinare wrote:pa muz mi ej od tetke pa smo rodbina preko toga...volio je on i hrvati..desnicar kao i ja...ali kad sam mu bio duzan u meni je vidio neprijatelja austrije..,.Eva wrote:Pa vi ni niste krvni rod, zakaj bi te pomagao.vuksadinare wrote:vec sam rekao kako sam dugovao tetku fritzu...a on mi ej rekao jedinu istinu koja vazi..a to je..'drag si ti meni rođace ali mi ej lova jos draza'
Last edited by Eva on 17/11/2016, 13:06; edited 1 time in total
Guest- Guest
kako da daju nešto što nemaju.... 50 milijuna eura ni mi ne mremo sklepati a kamoli srbija.... oni sve što rade i sa s čim god da se bave ukupni rezime ne prelazi 10 milijuna eura... znači kad se uračunaju svi inputi i outputi.... kod nas je čisto malo bolje ali ne pretjerano....vuksadinare wrote:dobro epikur i sokol misle da a'k velis putinu da si slaven,krscanin.mrzis liberale...da ce ti istrest milijarde..pa ovi su se u srbiji putinu kleli da ce ubit svakog ruskog neprijatelja pa su dobili kablove i polovni helikopter i cek od 50 000 000 eura duga za plin..pa brate srbinu plati dug da dokazes dosita da si mi brat..mani price moram putin dati placu svojoj birokraciji..ili bozicnicemichaellcmacha wrote:lovu treba zaraditi...vuksadinare wrote:....lako le pen..putinu..trumpu....njih penzici ne bu pitali oce li bit za penziju..a nama sigurno ne buju dali za pemzije ma da im se kunes u majku da si isti kao oni....i da ih podrzavas....dobit ces u najbolju ruku kablove za akumulatore ko srbija od putina...ali lovu ne bus videl..
2015-08-08
...a na ovim prostorima jos se zivi od ideala i mitova...trump ti samo veli..'plenki a'k ne zelis imati arape u dvoristi prodaj mi dubrovnik inace bus imal đamije na stradunu'....a putin bi rek'o..'nema problema plenki samo daj nam jadran i sve luke u zakup od 100 godina i 50% zarade od turizma'...no mi cemo putinu i trumpu poslat izaslanike jastreba i epikura..koji cemu pricat mitove i price o krscanskoj solidarnosti i bratstvu..da putin i trump...kolutajuci ocima i podboceni na laktove mrmljali..'da..da..da..djeco draga u pravu ste..ali kakve mi imamo koristi do toga...imate li lovu ili bar nekretnine da nam ponudite da vas stitimo'
2015-09-08
na ovim prostorima se životari, kako je oduvijek bilo
2015-08-08
Može i jednostavnije. Predajte se Židovima.
Guest- Guest
pokr
A zbog cega su u Eu primljene nekakve Slovacke, Hrvatske, Madjarske, Rumunije, Bugarske, evo sad i Srbiju zele tamo, koje su realno qratz od drzava? Treba nekome prodati robu, uvaliti kredit i onda lagano sisati krv na slamcicu. E sad, onaj ko je bio dovoljno pametan pa u tom odnosu snaga nesto uspio i da usicari za svoju drzavu, taj je bolje prosao. Sa druge strane, koja je alternativa EU? Sta moze jedna Hrvatska izvan EU?Eva wrote:I Norvežani uzimali kredite za razvoj potencijalnog naftnog businessa, pa čak imali i referendum, kao što ak nema nafte kako će vratit dug, nacija bila na aparatima. Jedino HR nisu se brinuli. Oni zakolju kravu radi bifteka, tko ga jebe, kad je bal nek je maskenbal.govinda wrote:Turska je pametno iskoristila kredite, razvila privredu, vratila kredite. Zato sad imaju sranje, MMF nikome ne prasta oslobadjanje iz okova. I da, Turci su htjeli ulagati u hrvatski turizam ali eto, pametni Hrvati ih odjebali. Znaju Hrvati bolje praviti hotele.Eva wrote:Zamisli u Istanbulu hrvatski barjak na Aja Sofiji. Tre bi se onesvijestio od uzbuđenja:)govinda wrote:Hrvatska bi bila do Carigrada.vuksadinare wrote:
..pa to je to..mi da nismo duzni..putin i trump bi bilo goli quratz prema nama..susjede bi porobili dok si keks rekao..ne da bi imao jedan entitet u bosni vec vise...
2016-11-17
Sad više niš, ali mogla je mudrije postupit. Kao stari Dubrovčani, sa svima lijepo ni sa kime iskreno.
Guest- Guest
....i zato stara dobra izreka kaze a nije badava izmisljena..'u se i u svoje kljuse' a ne gledat da ce ti uvijek netko nesto dat a ti folirat se pricama o nekakvim bratskim ljubavima i savezima..putin i merkel su cista suprotnost u politickim gledistima a opet njemacka i rusija imaju najvecu trgovinsku razmjenu..kako to?...a rus utjeruje ko zadnji lihvar dugove braci srbima..
2015-09-08
de malo sad pričekaj da vidimo kako će židovi ukoliko ih trump stavi negdje pozadi.... a i treba vidjet hoće li iranci oslobađat siriju temeljito i od kanibala i od židovskih okupatora....Eva wrote:Može i jednostavnije. Predajte se Židovima.
2015-08-08
..a nama vjecni 'prijatelj' svabovuksadinare wrote:....i zato stara dobra izreka kaze a nije badava izmisljena..'u se i u svoje kljuse' a ne gledat da ce ti uvijek netko nesto dat a ti folirat se pricama o nekakvim bratskim ljubavima i savezima..putin i merkel su cista suprotnost u politickim gledistima a opet njemacka i rusija imaju najvecu trgovinsku razmjenu..kako to?...a rus utjeruje ko zadnji lihvar dugove braci srbima..
2015-09-08
Pa prvi zet Amerike je Židov, i već dela neke smjene.michaellcmacha wrote:de malo sad pričekaj da vidimo kako će židovi ukoliko ih trump stavi negdje pozadi.... a i treba vidjet hoće li iranci oslobađat siriju temeljito i od kanibala i od židovskih okupatora....Eva wrote:Može i jednostavnije. Predajte se Židovima.
Guest- Guest
....mi recimo da putinu damo luke na jadranu..taj bi brzo zaboravil srbiju...umjesto da gradi beograd na vodi brat rus njima gradi arapin...koji ih je karao 500 godina
2015-09-08
istina može Jaro puno dobrog napravit za izrael, a može i sjebat motku....Eva wrote:Pa prvi zet Amerike je Židov, i već dela neke smjene.michaellcmacha wrote:de malo sad pričekaj da vidimo kako će židovi ukoliko ih trump stavi negdje pozadi.... a i treba vidjet hoće li iranci oslobađat siriju temeljito i od kanibala i od židovskih okupatora....Eva wrote:Može i jednostavnije. Predajte se Židovima.
2015-08-08
......ti se to meni opet upucavas.... ..pratis me ko zadnji cucak...cak sam te i sutnuo nogom a opet mi se vracasNoor wrote:vuksadinare wrote:....lako le pen..putinu..trumpu....njih penzici ne bu pitali oce li bit za penziju..a nama sigurno ne buju dali za pemzije ma da im se kunes u majku da si isti kao oni....i da ih podrzavas....dobit ces u najbolju ruku kablove za akumulatore ko srbija od putina...ali lovu ne bus videl..
šta kmečiš, ti uvijek mo'š žicat mamu ili tetka
2015-09-08
Page 9 of 18 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 13 ... 18
Similar topics
» Trump će izazvati građanski rat ako pobijedi, a vrlo vjerojatno i ako izgubi
» Trump je na putu da Bidena pobijedi s većom razlikom nego H. Clinton
» Crnogorci će postat unijati i Hrvati
» Zbog anti Trump medijske harange Trump će pobijediti
» U germaniji bi moglo oko 30 000 prostitutki postat beskucnicima
» Trump je na putu da Bidena pobijedi s većom razlikom nego H. Clinton
» Crnogorci će postat unijati i Hrvati