Đavolja kći: Ako pobijedi, postat će europski Trump
Page 2 of 18
Page 2 of 18 • 1, 2, 3 ... 10 ... 18
Re: Đavolja kći: Ako pobijedi, postat će europski Trump
Stanojko wrote:Moze sele, bravo!Eva wrote:Ne treba to, dovoljno je da svatko nekog dovede. Evo, ja ću par Ruskinja privest:) fali ženščina
ti da ćutiš...tužit ću te Kaji
Guest- Guest
Sta fali, pa da bude veselije!
Joj daj ne seri. Svatko za se travu pase, i tko se ne zna izborit na forumu za sebe, kak ide kroz život?bogomdani wrote:stari Forumi i jeste propas samo radi toga..
Guest- Guest
Stanojko wrote:Sta fali, pa da bude veselije!
ne fali ništa, dapače
ja sam zadnja koja je došla, vrijeme je za frišku žrtvu
Guest- Guest
Slazem se,ali nisu svi fajteri,poput nas..imas ti i njeznijih zenskih dusa,a rijetko koji i normalan moze protiv copora ici,pogotovo ako mu se dogovorno svaki put bace za vrat,kad udje na forum...dzmrdz je jako mlad i pristojan decko,i sto bi sad on trebao biti gori od copora podlih zlobnih usranaca??e bem ti Zivot,ako cu se radi necega klati to ce biti u reali,a na na usrtanoj virtuali,gdje ako netko i krepe realno,drugi "prijatelji" ga zaborave u par mjeseci..govoris bedastoce..Eva wrote:Joj daj ne seri. Svatko za se travu pase, i tko se ne zna izborit na forumu za sebe, kak ide kroz život?bogomdani wrote:stari Forumi i jeste propas samo radi toga..
Guest- Guest
Pobogu sele, "cutis" li se zrtvom?Noor wrote:Stanojko wrote:Sta fali, pa da bude veselije!
ne fali ništa, dapače
Dzmdrza nitko nije napao, s njim smo svi lipo divanili. A Nadudana, Kreč i Sera sustavno vrieđaju moju vjeru i naciju pa im nemam razloga ostati dužan, a i većina tako razmišlja.
mudri kazu...sto sijes to ces i poznjeti...ja sam prije bio grozomoran,na starom forumu,to uvidjeo i presaltao sa na zaebanciju..Regoč wrote:Dzmdrza nitko nije napao, s njim smo svi lipo divanili. A Nadudana, Kreč i Sera sustavno vrieđaju moju vjeru i naciju pa im nemam razloga ostati dužan, a i većina tako razmišlja.
smatram da se takvo ponasanje, nelagodno moze anulirati ako se potice argumentirana rasprava...cak i Gnjec,ako mu se normalno pristupi,primjetio sam,pocinje pazljivije birati Riječi,..cist probaj kao primjer..ako ne pali,ti nastavi po svojem...
Ja napose,ako vidim da sa nekim nema ploda,bacim sve na ignore i cao...ne vrijedi se klati i praviti boodalu od sebea..
Guest- Guest
Stanojko wrote:Pobogu sele, "cutis" li se zrtvom?Noor wrote:Stanojko wrote:Sta fali, pa da bude veselije!
ne fali ništa, dapače
ma, ja to figurativno ....šta mi fali među vama svima :)
ok, ne baš svima
Guest- Guest
A jesi njonjav, i ti si ostario. Kaj bi džmrdž bil mlad, a stariji je od mene. I ak želi pisat, pisat će. Neš ti čopora, ja ih pojedem za užinubogomdani wrote:Slazem se,ali nisu svi fajteri,poput nas..imas ti i njeznijih zenskih dusa,a rijetko koji i normalan moze protiv copora ici,pogotovo ako mu se dogovorno svaki put bace za vrat,kad udje na forum...dzmrdz je jako mlad i pristojan decko,i sto bi sad on trebao biti gori od copora podlih zlobnih usranaca??e bem ti Zivot,ako cu se radi necega klati to ce biti u reali,a na na usrtanoj virtuali,gdje ako netko i krepe realno,drugi "prijatelji" ga zaborave u par mjeseci..govoris bedastoce..Eva wrote:Joj daj ne seri. Svatko za se travu pase, i tko se ne zna izborit na forumu za sebe, kak ide kroz život?bogomdani wrote:stari Forumi i jeste propas samo radi toga..
Guest- Guest
Ma koja žrtva, premazana je svim mastima. A jesi i ti naivan:)Stanojko wrote:Pobogu sele, "cutis" li se zrtvom?Noor wrote:Stanojko wrote:Sta fali, pa da bude veselije!
ne fali ništa, dapače
Guest- Guest
ajd ti u qrc..preblagi...ti,ti si Bogumdana Bogumoljka,sve ih izjedes...Eva wrote:A jesi njonjav, i ti si ostario. Kaj bi džmrdž bil mlad, a stariji je od mene. I ak želi pisat, pisat će. Neš ti čopora, ja ih pojedem za užinubogomdani wrote:Slazem se,ali nisu svi fajteri,poput nas..imas ti i njeznijih zenskih dusa,a rijetko koji i normalan moze protiv copora ici,pogotovo ako mu se dogovorno svaki put bace za vrat,kad udje na forum...dzmrdz je jako mlad i pristojan decko,i sto bi sad on trebao biti gori od copora podlih zlobnih usranaca??e bem ti Zivot,ako cu se radi necega klati to ce biti u reali,a na na usrtanoj virtuali,gdje ako netko i krepe realno,drugi "prijatelji" ga zaborave u par mjeseci..govoris bedastoce..Eva wrote:Joj daj ne seri. Svatko za se travu pase, i tko se ne zna izborit na forumu za sebe, kak ide kroz život?bogomdani wrote:stari Forumi i jeste propas samo radi toga..
Guest- Guest
jedino effa,taj tvoj 15minutni seks...e ebi ga..jednostavno ne ide...
Guest- Guest
Nego de, tko je to zaskočio Dzmrdza? S njim se uviek liepo dalo diskutirati, svjedočanstva na osobnoj razini koja prikazuju poimanje druge strane. Jedini koji se s njim zakvačio je Starha oko toga tko je "veći Srbin".
Eva wrote:Ma koja žrtva, premazana je svim mastima. A jesi i ti naivan:)Stanojko wrote:Pobogu sele, "cutis" li se zrtvom?Noor wrote:Stanojko wrote:Sta fali, pa da bude veselije!
ne fali ništa, dapače
kaj si ljubomorna kaj nisi više na tronu?
Guest- Guest
Previše je to za nacisekssimbol, ha?bogomdani wrote:jedino effa,taj tvoj 15minutni seks...e ebi ga..jednostavno ne ide...
Ma znam, zato se i cudim. Ta bi me skembala ko Panta pitu, ne bih znao gde se nalazim. Slicno vazi i za tebe...Eva wrote:Ma koja žrtva, premazana je svim mastima. A jesi i ti naivan:)Stanojko wrote:Pobogu sele, "cutis" li se zrtvom?Noor wrote:Stanojko wrote:Sta fali, pa da bude veselije!
ne fali ništa, dapače
eto,pitaj ga sam,ako jos dojde,rekao je covjek da jednostavno ne moze podnijeti toliku kolicinu agresije,negativnosti,napada i svadja,cak iako on u trenu nije direktno napadnut..jednostavno,je covjek rekao da nakon pohodjenja Foruma,nije nakon istog opusten i nasmijan,nego pod stresom i kao isisane energije...eto,njegove rijeci..
Guest- Guest
ni u ludilu, štatijeStanojko wrote:Ma znam, zato se i cudim. Ta bi me skembala ko Panta pitu, ne bih znao gde se nalazim. Slicno vazi i za tebe...Eva wrote:Ma koja žrtva, premazana je svim mastima. A jesi i ti naivan:)Stanojko wrote:Pobogu sele, "cutis" li se zrtvom?Noor wrote:Stanojko wrote:Sta fali, pa da bude veselije!
ne fali ništa, dapače
Guest- Guest
Sama se srušila svojom umiljatošću i empatijom.Noor wrote:Eva wrote:Ma koja žrtva, premazana je svim mastima. A jesi i ti naivan:)Stanojko wrote:Pobogu sele, "cutis" li se zrtvom?Noor wrote:Stanojko wrote:Sta fali, pa da bude veselije!
ne fali ništa, dapače
kaj si ljubomorna kaj nisi više na tronu?
Page 2 of 18 • 1, 2, 3 ... 10 ... 18
Similar topics
» Trump će izazvati građanski rat ako pobijedi, a vrlo vjerojatno i ako izgubi
» Trump je na putu da Bidena pobijedi s većom razlikom nego H. Clinton
» Crnogorci će postat unijati i Hrvati
» Zbog anti Trump medijske harange Trump će pobijediti
» U germaniji bi moglo oko 30 000 prostitutki postat beskucnicima
» Trump je na putu da Bidena pobijedi s većom razlikom nego H. Clinton
» Crnogorci će postat unijati i Hrvati
» Zbog anti Trump medijske harange Trump će pobijediti
» U germaniji bi moglo oko 30 000 prostitutki postat beskucnicima
Page 2 of 18