euroatlantski šljam kmeči da ne da globalizaciju
Page 2 of 7
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: euroatlantski šljam kmeči da ne da globalizaciju
To je više pjesnicki izričaj.red wolf wrote:Da je ovo ozbiljan forum, zbog ovog bi dobio trajan ban...RayMabus wrote:A eto uživajte. Meni se zabavno naslađivati do neke granice al ono brzo prelazim na konkretne stvari .....jbga da objese bar Vesnu Pusić pa ....marcellus wrote:RayMabus wrote:Marc je otvorio hrpu tema o kmečanju liberala nakon pobjede Trumpa da .....da zaključujem da svršava.
pa ovo su obama i merkel ono mole trumpa da im sačuva tipp
život damo tipp ne damo
Em je četnjikuša jugosavenka em sam našao neke članke iz osamdesetih gdje ona priča o emanicpaciji i podržava je .....ona im je kolovođa.
Čak i kad kažem ubiti uzrok mislim u suštini eliminirati s fizičke ravni da nesmeta i utječe na druge ....znači može i samnica.
Neshvacati sve doslovno.
Last edited by RayMabus on 16/11/2016, 21:36; edited 1 time in total
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
ŽPrimljeno na znanje..i odbijeno...ozbiljni forumi su dosadni i kruti,,,,i jabi je besil,za moja joojca,pa nek na njima visi.,..
Guest- Guest
Zato ovo nije ozbiljan forum kad je ovakvo nešto moguće.bogomdani wrote:ŽPrimljeno na znanje..i odbijeno...ozbiljni forumi su dosadni i kruti,,,,i jabi je besil,za moja joojca,pa nek na njima visi.,..
red wolf-
2016-02-10
Da , neozbiljan je.red wolf wrote:Zato ovo nije ozbiljan forum kad je ovakvo nešto moguće.bogomdani wrote:ŽPrimljeno na znanje..i odbijeno...ozbiljni forumi su dosadni i kruti,,,,i jabi je besil,za moja joojca,pa nek na njima visi.,..
2014-04-11
u stvari nije moguce,jer da mi se spomenuta dama okaci punom tezinom,a nek je i na idealnih 55 kila,strgala bi mi joojca nacisto..zato je to samo SF...red wolf wrote:Zato ovo nije ozbiljan forum kad je ovakvo nešto moguće.bogomdani wrote:ŽPrimljeno na znanje..i odbijeno...ozbiljni forumi su dosadni i kruti,,,,i jabi je besil,za moja joojca,pa nek na njima visi.,..
Guest- Guest
I koristite mozak.
U meni vam uvijek ima bar 5% luciferijanskog ......to je ono šta testira sugovornika.
Možda vam taj namjerno govori ubiti , zaklati ......da vidi reakciju.
Vidite kako se redwolfić odma ulogirao.
Prati kurva.
U meni vam uvijek ima bar 5% luciferijanskog ......to je ono šta testira sugovornika.
Prati kurva.
2014-04-11
hahahahahaha...a kud tud,pa za nama...RayMabus wrote:I koristite mozak.
Prati kurva.
Guest- Guest
Ti imaš previše problema, a ja nisam taj koji će se njima baviti.RayMabus wrote:I koristite mozak.
Prati kurva.
red wolf-
2016-02-10
A eto vidiš ....profesionalna deformacija ....moja ....to ti je predator ....lovi.bogomdani wrote:hahahahahaha...a kud tud,pa za nama...RayMabus wrote:I koristite mozak.
Prati kurva.
Uhvatio se.
Da je ovo rat sad bi on kao špijun bio otkriven.
I pogubljen.
2014-04-11
wolfi,kad ce vise jednom taj Kraj..Ebote Irudsky,pa ja ponovno krenuo u Školu....sto sad slijedi li i drugi poobertet???
Guest- Guest
Osim šta si se odma ulogirao.red wolf wrote:Ti imaš previše problema, a ja nisam taj koji će se njima baviti.RayMabus wrote:I koristite mozak.
Prati kurva.
To je moguče jedino ako cijelo vrijeme pratiš.
2014-04-11
To samo Bog zna...Ali, ostavio nam je znanje da promatramo...A ono što sada vidimo na nebu, nije dobro.bogomdani wrote:wolfi,kad ce vise jednom taj Kraj..Ebote Irudsky,pa ja ponovno krenuo u Školu....sto sad slijedi li i drugi poobertet???
red wolf-
2016-02-10
a dobro,.,,trenutno sam se odrekao posla,pa je pametno malo se uškolovati više...znanja nikad dovoljno...red wolf wrote:To samo Bog zna...Ali, ostavio nam je znanje da promatramo...A ono što sada vidimo na nebu, nije dobro.bogomdani wrote:wolfi,kad ce vise jednom taj Kraj..Ebote Irudsky,pa ja ponovno krenuo u Školu....sto sad slijedi li i drugi poobertet???
Guest- Guest
Ne. Sasvim slučajno. A i to što sam vidio toliko je degutantno, pa čak i za ovaj neozbiljni forum...No, vjeruj mi, neće ti biti ovdje ništa...Oni koji vode ovaj forum jednaki su tebi.RayMabus wrote:Osim šta si se odma ulogirao.red wolf wrote:Ti imaš previše problema, a ja nisam taj koji će se njima baviti.RayMabus wrote:I koristite mozak.
Prati kurva.
red wolf-
2016-02-10
Gubiš vrijeme...Vrijeme je isteklo.bogomdani wrote:a dobro,.,,trenutno sam se odrekao posla,pa je pametno malo se uškolovati više...znanja nikad dovoljno...red wolf wrote:To samo Bog zna...Ali, ostavio nam je znanje da promatramo...A ono što sada vidimo na nebu, nije dobro.bogomdani wrote:wolfi,kad ce vise jednom taj Kraj..Ebote Irudsky,pa ja ponovno krenuo u Školu....sto sad slijedi li i drugi poobertet???
red wolf-
2016-02-10
Ti si savršen primjer šta je jedan neoliberal.red wolf wrote:Ne. Sasvim slučajno. A i to što sam vidio toliko je degutantno, pa čak i za ovaj neozbiljni forum...No, vjeruj mi, neće ti biti ovdje ništa...Oni koji vode ovaj forum jednaki su tebi.RayMabus wrote:Osim šta si se odma ulogirao.red wolf wrote:Ti imaš previše problema, a ja nisam taj koji će se njima baviti.RayMabus wrote:I koristite mozak.
Prati kurva.
Namjerno kažem neo a ne samo liberal jer liberal može biti umjeren tj normalna osoba a neoliberal je nešto druog.
NEW AGER.
2014-04-11
Zato šta ste newageri zato plačete i revete u svih šesnajst jer je Trump dobio izbore.
Katastrofa.
Raspada se naš ljubičasti svijet na cvjetice.
Kme kmeee kmeeeeeeeeeee
A što vas netko ne zatuce jednom za svagda stoko aberirana.
Katastrofa.
Kme kmeee kmeeeeeeeeeee
2014-04-11
Kurdske picije..mmmmm..rokat..!!!
krivi topik.,.e-bte se..nama vam picija...
krivi topik.,.e-bte se..nama vam picija...
Last edited by bogomdani on 16/11/2016, 21:51; edited 1 time in total
Guest- Guest
Ja ne mogu biti neoliberal jer ja nisam nikada bio niti liberal. No, ovo je sad već skretanje s teme. Sasvim razumljivo za čovjeka tvojih kapaciteta koji su mizerni.RayMabus wrote:Ti si savršen primjer šta je jedan neoliberal.red wolf wrote:Ne. Sasvim slučajno. A i to što sam vidio toliko je degutantno, pa čak i za ovaj neozbiljni forum...No, vjeruj mi, neće ti biti ovdje ništa...Oni koji vode ovaj forum jednaki su tebi.RayMabus wrote:Osim šta si se odma ulogirao.red wolf wrote:Ti imaš previše problema, a ja nisam taj koji će se njima baviti.RayMabus wrote:I koristite mozak.
Prati kurva.
Namjerno kažem neo a ne samo liberal jer liberal može biti umjeren tj normalna osoba a neoliberal je nešto druog.
NEW AGER.
red wolf-
2016-02-10
I ovo je moguće na ovom neozbiljnom forumu...RayMabus wrote:Zato šta ste newageri zato plačete i revete u svih šesnajst jer je Trump dobio izbore.
Katastrofa.
Kme kmeee kmeeeeeeeeeee
red wolf-
2016-02-10
Normalno da si neoliberal.red wolf wrote:
Ja ne mogu biti neoliberal jer ja nisam nikada bio niti liberal. No, ovo je sad već skretanje s teme. Sasvim razumljivo za čovjeka tvojih kapaciteta koji su mizerni.
A joj da znaš koliko ja mrzim newagere ....pa prije bi vas u lomaču nego wehabdije ....ove wehabdije bar imaju neku logiku a vi ni to.
2014-04-11
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Hercegovački šljam živi u Splitu, Dalmatinci su maliciozni
» Vreća govana i šljam, odnosno Vrdoljak drži slovo
» Genetski otpad i šljam iz anemične koalicije podržao dalićku a "sudit će pojedincima"
» Stanojko u akciji:Vodja protesta preti kalanjikovom!Idemo u ustanak da pocistimo sljam
» MAD ZOX KMEČI NA FEJSU...
» Vreća govana i šljam, odnosno Vrdoljak drži slovo
» Genetski otpad i šljam iz anemične koalicije podržao dalićku a "sudit će pojedincima"
» Stanojko u akciji:Vodja protesta preti kalanjikovom!Idemo u ustanak da pocistimo sljam
» MAD ZOX KMEČI NA FEJSU...
Page 2 of 7