euroatlantski šljam kmeči da ne da globalizaciju
Page 6 of 7
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: euroatlantski šljam kmeči da ne da globalizaciju
Pa kad nisi JEDNO ......to šta je ( i ) on.bogomdani wrote:za nepovjerovati,jos ga i beranim kad ga se copor dohvati,a on upadne kao padobranac i ide nekom reci da ne sere...jednos smo jedino ako mu naguram uratz u dupe..pa hajde onda po nekoj filozoofiji...RayMabus wrote:Auuuuuuuuuuubogomdani wrote:Sad pazi ovo..goni u kuratz..dosadan s u MP..ne 6 nego 12..red wolf wrote:Ne, ozbiljno ne seri.bogomdani wrote:
Ili pogodak u metu,ili ..nedostatak argumenata kod tebea..doso si tu upao i nadovezao se do besvijesti...sad ti nekom govoris da ne sere???...
Pa kako mu to možeš reči , vi ste jedno , morate isto mislit.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
nema duhovne kod mene samo oportunisticke i zivotinjske..zderi,jebi,guzicu na toplo smjesti i smrskaj glavu onom koji ti to pokusa ugroziti..red wolf wrote:Jer ne razumijete svoju duhovnu stranu. To je žalosna činjenica.bogomdani wrote:Moron,,gdje ti vidis ijedann pozitivni znak u Globalizacijskom procesu...?? Irud te naprćio,pa sve ide u qrc zahvaljujuci tome..red wolf wrote:Koprcate se mnogi ovdje...Globalizacija je vidljivi znak duboke duhovnosti koja se želi manfiestirati u ovoj materijalnoj stvarnosti...
Guest- Guest
Ali, ja ću te uvijek braniti ovdje i jesam!bogomdani wrote:za nepovjerovati,jos ga i beranim kad ga se copor dohvati,a on upadne kao padobranac i ide nekom reci da ne sere...jednos smo jedino ako mu naguram uratz u dupe..pa hajde onda po nekoj filozoofiji...RayMabus wrote:Auuuuuuuuuuubogomdani wrote:Sad pazi ovo..goni u kuratz..dosadan s u MP..ne 6 nego 12..red wolf wrote:Ne, ozbiljno ne seri.bogomdani wrote:
Ili pogodak u metu,ili ..nedostatak argumenata kod tebea..doso si tu upao i nadovezao se do besvijesti...sad ti nekom govoris da ne sere???...
Pa kako mu to možeš reči , vi ste jedno , morate isto mislit.
red wolf-
2016-02-10
Sad ćeš naučiti nešto novo...bogomdani wrote:nema duhovne kod mene samo oportunisticke i zivotinjske..zderi,jebi,guzicu na toplo smjesti i smrskaj glavu onom koji ti to pokusa ugroziti..red wolf wrote:Jer ne razumijete svoju duhovnu stranu. To je žalosna činjenica.bogomdani wrote:Moron,,gdje ti vidis ijedann pozitivni znak u Globalizacijskom procesu...?? Irud te naprćio,pa sve ide u qrc zahvaljujuci tome..red wolf wrote:Koprcate se mnogi ovdje...Globalizacija je vidljivi znak duboke duhovnosti koja se želi manfiestirati u ovoj materijalnoj stvarnosti...
red wolf-
2016-02-10
Morat ču te razočarati al nismo ni tamo.red wolf wrote:Na određenoj razini jesmo isti, ali na ovoj ne.RayMabus wrote:Ajde reci : ja i ti smo isti kuraz , isto..red wolf wrote:Vidim da se koprcaš i dalje.RayMabus wrote:Dragi moj ....koprcaj se i dalje u toj paukovoj mreži.red wolf wrote:
Ti ne znaš razliku između duha i duše...A kamoli da ideš na nešto zahtjevnije.
A tamo gdje jesmo više nepostojimo kao individue da bi o tome mogli razglabati.
A sad odjebi.
2014-04-11
hehehehe,poslat ces mi svoju prezahtjevnu svaju??red wolf wrote:Sad ćeš naučiti nešto novo...bogomdani wrote:nema duhovne kod mene samo oportunisticke i zivotinjske..zderi,jebi,guzicu na toplo smjesti i smrskaj glavu onom koji ti to pokusa ugroziti..red wolf wrote:Jer ne razumijete svoju duhovnu stranu. To je žalosna činjenica.bogomdani wrote:Moron,,gdje ti vidis ijedann pozitivni znak u Globalizacijskom procesu...?? Irud te naprćio,pa sve ide u qrc zahvaljujuci tome..red wolf wrote:Koprcate se mnogi ovdje...Globalizacija je vidljivi znak duboke duhovnosti koja se želi manfiestirati u ovoj materijalnoj stvarnosti...
Guest- Guest
Kakogod Ezek kmeci da nema vise globalizacije..
Guest- Guest
Ne, naučiti ćeš nešto novo.bogomdani wrote:hehehehe,poslat ces mi svoju prezahtjevnu svaju??red wolf wrote:Sad ćeš naučiti nešto novo...bogomdani wrote:nema duhovne kod mene samo oportunisticke i zivotinjske..zderi,jebi,guzicu na toplo smjesti i smrskaj glavu onom koji ti to pokusa ugroziti..red wolf wrote:Jer ne razumijete svoju duhovnu stranu. To je žalosna činjenica.bogomdani wrote:
Moron,,gdje ti vidis ijedann pozitivni znak u Globalizacijskom procesu...?? Irud te naprćio,pa sve ide u qrc zahvaljujuci tome..
red wolf-
2016-02-10
Velis duhovno dodje kad odapnes a do tada su ti priroda, Bog, Univerzum, Shiva i ostala ekipa dali materijalizam i igru kemikalijama u sklopu atoma nazvanih tijelom.bogomdani wrote:nema duhovne kod mene samo oportunisticke i zivotinjske..zderi,jebi,guzicu na toplo smjesti i smrskaj glavu onom koji ti to pokusa ugroziti..red wolf wrote:Jer ne razumijete svoju duhovnu stranu. To je žalosna činjenica.bogomdani wrote:Moron,,gdje ti vidis ijedann pozitivni znak u Globalizacijskom procesu...?? Irud te naprćio,pa sve ide u qrc zahvaljujuci tome..red wolf wrote:Koprcate se mnogi ovdje...Globalizacija je vidljivi znak duboke duhovnosti koja se želi manfiestirati u ovoj materijalnoj stvarnosti...
omni-
2014-04-12
Pa vec dva dana ucim nes novo..opet nes o sticanju love i zemaljskih gudiza..red wolf wrote:Ne, naučiti ćeš nešto novo.bogomdani wrote:hehehehe,poslat ces mi svoju prezahtjevnu svaju??red wolf wrote:Sad ćeš naučiti nešto novo...bogomdani wrote:nema duhovne kod mene samo oportunisticke i zivotinjske..zderi,jebi,guzicu na toplo smjesti i smrskaj glavu onom koji ti to pokusa ugroziti..red wolf wrote:
Jer ne razumijete svoju duhovnu stranu. To je žalosna činjenica.
Guest- Guest
hehehehehehehehehe...Baš ništa ne razumiješ...Gajun Salamat!RayMabus wrote:Morat ču te razočarati al nismo ni tamo.red wolf wrote:Na određenoj razini jesmo isti, ali na ovoj ne.RayMabus wrote:Ajde reci : ja i ti smo isti kuraz , isto..red wolf wrote:Vidim da se koprcaš i dalje.RayMabus wrote:
Dragi moj ....koprcaj se i dalje u toj paukovoj mreži.
A tamo gdje jesmo više nepostojimo kao individue da bi o tome mogli razglabati.
A sad odjebi.
red wolf-
2016-02-10
veleuman nema sto .,.ionako posle nema nista..omni wrote:Velis duhovno dodje kad odapnes a do tada su ti priroda, Bog, Univerzum, Shiva i ostala ekipa dali materijalizam i igru kemikalijama u sklopu atoma nazvanih tijelom.bogomdani wrote:nema duhovne kod mene samo oportunisticke i zivotinjske..zderi,jebi,guzicu na toplo smjesti i smrskaj glavu onom koji ti to pokusa ugroziti..red wolf wrote:Jer ne razumijete svoju duhovnu stranu. To je žalosna činjenica.bogomdani wrote:Moron,,gdje ti vidis ijedann pozitivni znak u Globalizacijskom procesu...?? Irud te naprćio,pa sve ide u qrc zahvaljujuci tome..red wolf wrote:Koprcate se mnogi ovdje...Globalizacija je vidljivi znak duboke duhovnosti koja se želi manfiestirati u ovoj materijalnoj stvarnosti...
Guest- Guest
Moraš naučiti biti strpljiv...Tvoj svijet je pred raspadom...Da bi nastavio dalje, moraš naučiti nešto novo.bogomdani wrote:Pa vec dva dana ucim nes novo..opet nes o sticanju love i zemaljskih gudiza..red wolf wrote:Ne, naučiti ćeš nešto novo.bogomdani wrote:hehehehe,poslat ces mi svoju prezahtjevnu svaju??red wolf wrote:Sad ćeš naučiti nešto novo...bogomdani wrote:
nema duhovne kod mene samo oportunisticke i zivotinjske..zderi,jebi,guzicu na toplo smjesti i smrskaj glavu onom koji ti to pokusa ugroziti..
red wolf-
2016-02-10
naravno,prilagodjavam se i ucim..jel sam reko da idem ponovno u školicu..red wolf wrote:Moraš naučiti biti strpljiv...Tvoj svijet je pred raspadom...Da bi nastavio dalje, moraš naičiti nešto novo.bogomdani wrote:Pa vec dva dana ucim nes novo..opet nes o sticanju love i zemaljskih gudiza..red wolf wrote:Ne, naučiti ćeš nešto novo.bogomdani wrote:hehehehe,poslat ces mi svoju prezahtjevnu svaju??red wolf wrote:
Sad ćeš naučiti nešto novo...
Guest- Guest
O tom potom al se djevica necemo nayebat bez kurca.bogomdani wrote:veleuman nema sto .,.ionako posle nema nista..omni wrote:Velis duhovno dodje kad odapnes a do tada su ti priroda, Bog, Univerzum, Shiva i ostala ekipa dali materijalizam i igru kemikalijama u sklopu atoma nazvanih tijelom.bogomdani wrote:nema duhovne kod mene samo oportunisticke i zivotinjske..zderi,jebi,guzicu na toplo smjesti i smrskaj glavu onom koji ti to pokusa ugroziti..red wolf wrote:Jer ne razumijete svoju duhovnu stranu. To je žalosna činjenica.bogomdani wrote:
Moron,,gdje ti vidis ijedann pozitivni znak u Globalizacijskom procesu...?? Irud te naprćio,pa sve ide u qrc zahvaljujuci tome..
omni-
2014-04-12
To ti neće pomoći u budućnosti.bogomdani wrote:naravno,prilagodjavam se i ucim..jel sam reko da idem ponovno u školicu..red wolf wrote:Moraš naučiti biti strpljiv...Tvoj svijet je pred raspadom...Da bi nastavio dalje, moraš naičiti nešto novo.bogomdani wrote:Pa vec dva dana ucim nes novo..opet nes o sticanju love i zemaljskih gudiza..red wolf wrote:Ne, naučiti ćeš nešto novo.bogomdani wrote:
hehehehe,poslat ces mi svoju prezahtjevnu svaju??
red wolf-
2016-02-10
Ma pusti ga ....lik misli da ako je neka duša postigla visoku razinu svijesnosti da onda sve postaje jedno tj da ona nestaje kao individua.omni wrote:Velis duhovno dodje kad odapnes a do tada su ti priroda, Bog, Univerzum, Shiva i ostala ekipa dali materijalizam i igru kemikalijama u sklopu atoma nazvanih tijelom.bogomdani wrote:nema duhovne kod mene samo oportunisticke i zivotinjske..zderi,jebi,guzicu na toplo smjesti i smrskaj glavu onom koji ti to pokusa ugroziti..red wolf wrote:Jer ne razumijete svoju duhovnu stranu. To je žalosna činjenica.bogomdani wrote:Moron,,gdje ti vidis ijedann pozitivni znak u Globalizacijskom procesu...?? Irud te naprćio,pa sve ide u qrc zahvaljujuci tome..red wolf wrote:Koprcate se mnogi ovdje...Globalizacija je vidljivi znak duboke duhovnosti koja se želi manfiestirati u ovoj materijalnoj stvarnosti...
To je oksimoron jer tamo gdje je sve jedno ( izvor ) ne postoji individua pa onda nemožeš ti biti tamo i biti ja kad sam i ja individua.
Uglavnom on ti misli da ako ja ti mi i drugi postignemo najvišu razinu svijesti koju duša može postic da nestajemo kao duše.
Njaviša razina je antimaterija , ništavilo.
2014-04-11
Prosle zime bio na operaciji sa full anestezijom..ono bocanje u ruku i maska na njusci...a qrc ce mene to uspavati..sljedece,budim se u skoro punom mraku...u kutu neki stol,netko sjedi sa stolnom lampom,oko menea,hrpa takvih poput menea..na kirurskom stolu,prekriveni plahtama..jedino ja mrdam,i dobro se naspavao,a kao da sam tek zaspao,.,operacije je trajala oko 2.5 sata...omni wrote:O tom potom al se djevica necemo nayebat bez kurca.bogomdani wrote:veleuman nema sto .,.ionako posle nema nista..omni wrote:Velis duhovno dodje kad odapnes a do tada su ti priroda, Bog, Univerzum, Shiva i ostala ekipa dali materijalizam i igru kemikalijama u sklopu atoma nazvanih tijelom.bogomdani wrote:nema duhovne kod mene samo oportunisticke i zivotinjske..zderi,jebi,guzicu na toplo smjesti i smrskaj glavu onom koji ti to pokusa ugroziti..red wolf wrote:
u meduvremenu....nis,mrak,nepostojanje,niti podsvjesna misao..nis..
Guest- Guest
Ezekiel nerazumije da je prvobitni ništavilo i da sve od nejga potječe ....przni prostor.RayMabus wrote:Ma pusti ga ....lik misli da ako je neka duša postigla visoku razinu svijesnosti da onda sve postaje jedno tj da ona nestaje kao individua.omni wrote:Velis duhovno dodje kad odapnes a do tada su ti priroda, Bog, Univerzum, Shiva i ostala ekipa dali materijalizam i igru kemikalijama u sklopu atoma nazvanih tijelom.bogomdani wrote:nema duhovne kod mene samo oportunisticke i zivotinjske..zderi,jebi,guzicu na toplo smjesti i smrskaj glavu onom koji ti to pokusa ugroziti..red wolf wrote:Jer ne razumijete svoju duhovnu stranu. To je žalosna činjenica.bogomdani wrote:
To je oksimoron jer tamo gdje je sve jedno ( izvor ) ne postoji individua pa onda nemožeš ti biti tamo i biti ja kad sam i ja individua.
Uglavnom on ti misli da ako ja ti mi i drugi postignemo najvišu razinu svijesti koju duša može postic da nestajemo kao duše.
DUša se voli igrati .....igra je bijeg od prvobitnog.
2014-04-11
šuti i gledaj..barem...omni wrote:O tom potom al se djevica necemo nayebat bez kurca.bogomdani wrote:veleuman nema sto .,.ionako posle nema nista..omni wrote:Velis duhovno dodje kad odapnes a do tada su ti priroda, Bog, Univerzum, Shiva i ostala ekipa dali materijalizam i igru kemikalijama u sklopu atoma nazvanih tijelom.bogomdani wrote:nema duhovne kod mene samo oportunisticke i zivotinjske..zderi,jebi,guzicu na toplo smjesti i smrskaj glavu onom koji ti to pokusa ugroziti..red wolf wrote:
Guest- Guest
Iz nekog razloga smo dobili tijelo i ogranicili tu dusu na hranu, vodu i zrak. Bez tog ode to tijelo a dalje bude kako bude. E sad moze se odyebat netko u neku pecinu u planini i pokusavat pored hrane, yebacine i ostalih poklona popeti na visoke sfere svijesnosti i teziti ka "izvoru" al sto rece jedan guru gledajuci drugog koji je citav zivot meditirao da bi dosao na taj nivo svjesti da je mogao hodati po vodi, u stilu "potrosio si citav zivot a mogao si platit 10 penija da te splavar preveze preko rijeke".RayMabus wrote:Ma pusti ga ....lik misli da ako je neka duša postigla visoku razinu svijesnosti da onda sve postaje jedno tj da ona nestaje kao individua.omni wrote:Velis duhovno dodje kad odapnes a do tada su ti priroda, Bog, Univerzum, Shiva i ostala ekipa dali materijalizam i igru kemikalijama u sklopu atoma nazvanih tijelom.bogomdani wrote:nema duhovne kod mene samo oportunisticke i zivotinjske..zderi,jebi,guzicu na toplo smjesti i smrskaj glavu onom koji ti to pokusa ugroziti..red wolf wrote:Jer ne razumijete svoju duhovnu stranu. To je žalosna činjenica.bogomdani wrote:
omni-
2014-04-12
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Hercegovački šljam živi u Splitu, Dalmatinci su maliciozni
» Vreća govana i šljam, odnosno Vrdoljak drži slovo
» Genetski otpad i šljam iz anemične koalicije podržao dalićku a "sudit će pojedincima"
» Stanojko u akciji:Vodja protesta preti kalanjikovom!Idemo u ustanak da pocistimo sljam
» MAD ZOX KMEČI NA FEJSU...
» Vreća govana i šljam, odnosno Vrdoljak drži slovo
» Genetski otpad i šljam iz anemične koalicije podržao dalićku a "sudit će pojedincima"
» Stanojko u akciji:Vodja protesta preti kalanjikovom!Idemo u ustanak da pocistimo sljam
» MAD ZOX KMEČI NA FEJSU...
Page 6 of 7