euroatlantski šljam kmeči da ne da globalizaciju
Page 1 of 7
Page 1 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
euroatlantski šljam kmeči da ne da globalizaciju
http://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/obama-i-merkel-prkose-trumpu-napisali-zajednicki-clanak-u-kojem-se-zalazu-za-sve-ono-cemu-se-novoizabrani-predsjednik-protivi/5272715/
Marc je otvorio hrpu tema o kmečanju liberala nakon pobjede Trumpa da .....da zaključujem da svršava.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: euroatlantski šljam kmeči da ne da globalizaciju
RayMabus wrote:Marc je otvorio hrpu tema o kmečanju liberala nakon pobjede Trumpa da .....da zaključujem da svršava.
pa ovo su obama i merkel ono mole trumpa da im sačuva tipp
život damo tipp ne damo
mogu se majmun ubama i kučka Hilarry e-bat,flagrantno...trzanje krepajuceg konja...
Guest- Guest
ero ovo sve teže podnosi, povukao se na osamu, yodi isto teško, al je mald i drži se...
ruši im se euroatlantizam i liberalizam :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
A eto uživajte. Meni se zabavno naslađivati do neke granice al ono brzo prelazim na konkretne stvari .....jbga da objese bar Vesnu Pusić pa ....marcellus wrote:RayMabus wrote:Marc je otvorio hrpu tema o kmečanju liberala nakon pobjede Trumpa da .....da zaključujem da svršava.
život damo tipp ne damo
Em je četnjikuša jugosavenka em sam našao neke članke iz osamdesetih gdje ona priča o emanicpaciji i podržava je .....ona im je kolovođa.
2014-04-11
a vise nemaju snage nas niti optuzivvati za petokolonastvo..doista su bezvoljni...epikur37 wrote:ero ovo sve teže podnosi, povukao se na osamu, yodi isto teško, al je mald i drži se...
Guest- Guest
bogomdani wrote:a vise nemaju snage nas niti optuzivvati za petokolonastvo..doista su bezvoljni...epikur37 wrote:ero ovo sve teže podnosi, povukao se na osamu, yodi isto teško, al je mald i drži se...
apatija...sad se pomalo ubacuju u novu konstelaciju da nitko ne primijeti :) kao
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Ja imam drukčiji pogled na stvari .....vidim širu sliku , razumijem ljude ....al baš zato zbog tog ogromnog pregleda terena vidim mete ....i onda kad ih konkretno lociram želim ih UBITI.
............
There is a game going on for planetary control. It has been going on actively for hundreds of years. This is not the game of Communism versus Capitalism, East versus West or Catholics versus Heretics or Islam versus Infidels. Those games and others like them are tailor made "red herrings" and are well publicized and used by modelists and scenario makers to seem like the biggest, most attention grabbing, problematic, dangerous, involved, revelatory, expensive, fearful and significant games and conflicts around.
People "believe" in them, live and die in them, hate them, love them, try to escape from them, etc. They are very "real" and continually made to seem so by constant media coverage.
----
Pusicku sam ja snimio kao kolovođu.
Ubiješ kolovođu ostali padaju.
............
Game Level - Planetary Control
People "believe" in them, live and die in them, hate them, love them, try to escape from them, etc. They are very "real" and continually made to seem so by constant media coverage.
----
Pusicku sam ja snimio kao kolovođu.
Ubiješ kolovođu ostali padaju.
2014-04-11
Cek,takvi ,odnosno kao Ero,nadju posla i kod Trumpa,samo malo dok repozicioniraju dupe na liniju odakle moze kanut koji dolar..epikur37 wrote:bogomdani wrote:a vise nemaju snage nas niti optuzivvati za petokolonastvo..doista su bezvoljni...epikur37 wrote:ero ovo sve teže podnosi, povukao se na osamu, yodi isto teško, al je mald i drži se...
apatija...sad se pomalo ubacuju u novu konstelaciju da nitko ne primijeti :) kao
Guest- Guest
There is a game going on for planetary control. It has been going on actively for hundreds of years. This is not the game of Communism versus Capitalism, East versus West or Catholics versus Heretics or Islam versus Infidels. Those games and others like them are tailor made "red herrings" and are well publicized and used by modelists and scenario makers to seem like the biggest, most attention grabbing, problematic, dangerous, involved, revelatory, expensive, fearful and significant games and conflicts around.
---
Ubijte kolovođe a ne mase .....mase su zavedene ....kolovođe to rade svijesno.
---
Ubijte kolovođe a ne mase .....mase su zavedene ....kolovođe to rade svijesno.
2014-04-11
Razlika imeđu predatora i ovce je između ostaloga u samom pregledu terena ....ovca pase travu , vidi samo pod ispred sebe dakle nevidi ništa ....predator ....svaki ....vidi široko polje ....svaki detalj ....zato i je predator.
Vi čete napasti mase a predator napada samo točno određenu metu.
Vi čete napasti mase a predator napada samo točno određenu metu.
2014-04-11
Uzrok.bogomdani wrote:kozu???
2014-04-11
Vratimo se u kameno doba .....idila , pečina , pečinski ljudi ....i vrač.
Vrač ima neki svoj um i zgodna mu je neka ideologija da bi on profitirao .....ovce popiju priču i sad vi napadate ovce.
Ne.
Ubij vrača.
Vrač ima neki svoj um i zgodna mu je neka ideologija da bi on profitirao .....ovce popiju priču i sad vi napadate ovce.
Ne.
Ubij vrača.
2014-04-11
Da je ovo ozbiljan forum, zbog ovog bi dobio trajan ban...RayMabus wrote:A eto uživajte. Meni se zabavno naslađivati do neke granice al ono brzo prelazim na konkretne stvari .....jbga da objese bar Vesnu Pusić pa ....marcellus wrote:RayMabus wrote:Marc je otvorio hrpu tema o kmečanju liberala nakon pobjede Trumpa da .....da zaključujem da svršava.
život damo tipp ne damo
Em je četnjikuša jugosavenka em sam našao neke članke iz osamdesetih gdje ona priča o emanicpaciji i podržava je .....ona im je kolovođa.
red wolf-
2016-02-10
ezeku,ajd u qrc..preblagi i tolerantni...a sto bi oni u americi da rade sa zenom od Trumpa??'..nadam se da si citao clanakred wolf wrote:Da je ovo ozbiljan forum, zbog ovog bi dobio trajan ban...RayMabus wrote:A eto uživajte. Meni se zabavno naslađivati do neke granice al ono brzo prelazim na konkretne stvari .....jbga da objese bar Vesnu Pusić pa ....marcellus wrote:RayMabus wrote:Marc je otvorio hrpu tema o kmečanju liberala nakon pobjede Trumpa da .....da zaključujem da svršava.
život damo tipp ne damo
Guest- Guest
Ponivt ću, da je ovo ozbiljan forum, dobio bi trajan ban.bogomdani wrote:ezeku,ajd u qrc..preblagi i tolerantni...a sto bi oni u americi da rade sa zenom od Trumpa??'..nadam se da si citao clanakred wolf wrote:Da je ovo ozbiljan forum, zbog ovog bi dobio trajan ban...RayMabus wrote:A eto uživajte. Meni se zabavno naslađivati do neke granice al ono brzo prelazim na konkretne stvari .....jbga da objese bar Vesnu Pusić pa ....marcellus wrote:RayMabus wrote:Marc je otvorio hrpu tema o kmečanju liberala nakon pobjede Trumpa da .....da zaključujem da svršava.
život damo tipp ne damo
red wolf-
2016-02-10
To je više pjesnicki izričaj.red wolf wrote:Da je ovo ozbiljan forum, zbog ovog bi dobio trajan ban...RayMabus wrote:A eto uživajte. Meni se zabavno naslađivati do neke granice al ono brzo prelazim na konkretne stvari .....jbga da objese bar Vesnu Pusić pa ....marcellus wrote:RayMabus wrote:Marc je otvorio hrpu tema o kmečanju liberala nakon pobjede Trumpa da .....da zaključujem da svršava.
život damo tipp ne damo
Čak i kad kažem ubiti uzrok mislim u suštini eliminirati s fizičke ravni da nesmeta i utječe na druge ....znači može i samnica.
Neshvacati sve doslovno.
Last edited by RayMabus on 16/11/2016, 21:36; edited 1 time in total
2014-04-11
Page 1 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Hercegovački šljam živi u Splitu, Dalmatinci su maliciozni
» Vreća govana i šljam, odnosno Vrdoljak drži slovo
» Genetski otpad i šljam iz anemične koalicije podržao dalićku a "sudit će pojedincima"
» Stanojko u akciji:Vodja protesta preti kalanjikovom!Idemo u ustanak da pocistimo sljam
» MAD ZOX KMEČI NA FEJSU...
» Vreća govana i šljam, odnosno Vrdoljak drži slovo
» Genetski otpad i šljam iz anemične koalicije podržao dalićku a "sudit će pojedincima"
» Stanojko u akciji:Vodja protesta preti kalanjikovom!Idemo u ustanak da pocistimo sljam
» MAD ZOX KMEČI NA FEJSU...
Page 1 of 7