ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

euroatlantski šljam kmeči da ne da globalizaciju

Page 7 of 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Go down

euroatlantski šljam kmeči da ne da globalizaciju - Page 7 Empty Re: euroatlantski šljam kmeči da ne da globalizaciju

Post by omni 16/11/2016, 22:49

RayMabus wrote:
omni wrote:
bogomdani wrote:
red wolf wrote:
bogomdani wrote:
Moron,,gdje ti vidis ijedann pozitivni znak u Globalizacijskom procesu...?? Irud te naprćio,pa sve ide u qrc zahvaljujuci tome..
Jer ne razumijete svoju duhovnu stranu. To je žalosna činjenica.
nema duhovne kod mene samo oportunisticke i zivotinjske..zderi,jebi,guzicu na toplo smjesti i smrskaj glavu onom koji ti to pokusa ugroziti..
Velis duhovno dodje kad odapnes a do tada su ti priroda, Bog, Univerzum, Shiva i ostala ekipa dali materijalizam i igru kemikalijama u sklopu atoma nazvanih tijelom.
Ma pusti ga ....lik misli da ako je neka duša postigla visoku razinu svijesnosti da onda sve postaje jedno tj da ona nestaje kao individua.

To je oksimoron jer tamo gdje je sve jedno ( izvor ) ne postoji individua pa onda nemožeš ti biti tamo i biti ja kad sam i ja individua.

Uglavnom on ti misli da ako ja ti mi i drugi postignemo najvišu razinu svijesti koju duša može postic da nestajemo kao duše.

Njaviša razina je antimaterija , ništavilo.
Iz nekog razloga smo dobili tijelo i ogranicili tu dusu na hranu, vodu i zrak. Bez tog ode to tijelo a dalje bude kako bude. E sad moze se odyebat netko u neku pecinu u planini i pokusavat pored hrane, yebacine i ostalih poklona popeti na visoke sfere svijesnosti i teziti ka "izvoru" al sto rece jedan guru gledajuci drugog koji je citav zivot meditirao da bi dosao na taj nivo svjesti da je mogao hodati po vodi, u stilu "potrosio si citav zivot a mogao si platit 10 penija da te splavar preveze preko rijeke".

omni

2014-04-12

Back to top Go down

euroatlantski šljam kmeči da ne da globalizaciju - Page 7 Empty Re: euroatlantski šljam kmeči da ne da globalizaciju

Post by RayMabus 16/11/2016, 22:51

RayMabus wrote:
RayMabus wrote:
omni wrote:
bogomdani wrote:
red wolf wrote:
Jer ne razumijete svoju duhovnu stranu. To je žalosna činjenica.
nema duhovne kod mene samo oportunisticke i zivotinjske..zderi,jebi,guzicu na toplo smjesti i smrskaj glavu onom koji ti to pokusa ugroziti..
Velis duhovno dodje kad odapnes a do tada su ti priroda, Bog, Univerzum, Shiva i ostala ekipa dali materijalizam i igru kemikalijama u sklopu atoma nazvanih tijelom.
Ma pusti ga ....lik misli da ako je neka duša postigla visoku razinu svijesnosti da onda sve postaje jedno tj da ona nestaje kao individua.

To je oksimoron jer tamo gdje je sve jedno ( izvor ) ne postoji individua pa onda nemožeš ti biti tamo i biti ja kad sam i ja individua.

Uglavnom on ti misli da ako ja ti mi i drugi postignemo najvišu razinu svijesti koju duša može postic da nestajemo kao duše.

Njaviša razina je antimaterija , ništavilo.
Ezekiel nerazumije da je prvobitni ništavilo i da sve od nejga potječe ....przni prostor.

DUša se voli igrati .....igra je bijeg od prvobitnog.
Prvo je bilo ništavilo.

To je prvobitni.

U početku bijaše svijetlo ....a prije svijetla tama jel tako.

To je povezano sa BIg Bengom i nitko od nas se neče vratit tamo dokle svemir se neuništi sam.

Kvantna fizika.

Bog kao kreator je velika duša.

To je taj izvor.

No duše su individue.

Oksimoron je da smo mi jedno ( osim ako nemisliš na skup individua koje imaju isti cilj pa kao jedno kao grupa al opet smo individue ) jer jednostavno nismo a ako to ikad budemo onda više nepostojimo.....kao duše.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 16/11/2016, 22:51

zato..ja svaki dan ,pazljivo pridjem Rujki,i cvrsto je stisnem za cvrstu guzu..da znam da sam ziv..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 16/11/2016, 22:56

Ezekiel ponavlja ko papiga : mi smo jedno , mi smo jedno.

Pri tom on radi oksimoron jer to izgovara.

AKo to izgovaraš onda to nekome govoriš .....znači da ste dvoje .....najmanje.

A ako ste dvoje niste jedno.

Znači ja lijepo njega isprebijam i onda on dobije opipljiv dokaz da nismo jedno nego DVA.

Onda mu lijepo objasnim da nas ima svakakvih a najviše nikakvih i kako nismo sijamski blizanci ....ako procjeniš da su batine ok da bi se nekog odvelo na pravi put .....pa izlupaj ga.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 16/11/2016, 22:58

RayMabus wrote:Ezekiel ponavlja ko papiga : mi smo jedno , mi smo jedno.

Pri tom on radi oksimoron jer to izgovara.

AKo to izgovaraš onda to nekome govoriš .....znači da ste dvoje .....najmanje.

A ako ste dvoje niste jedno.

Znači ja lijepo njega isprebijam i onda on dobije opipljiv dokaz da nismo jedno nego DVA.

Onda mu lijepo objasnim da nas ima svakakvih a najviše nikakvih i kako nismo sijamski blizanci ....ako procjeniš da su batine ok da bi se nekog odvelo na pravi put .....pa izlupaj ga.
HAHAHAHAHAHA..o e-pte,bas me dobro nasmija...ovako dobar post nisam citao jako dugo...kakogod 50+.. :20
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 16/11/2016, 22:59

Prava istina je da smo mi velike VELIKE individue.

Posebene,,,,,svaki od nas.

Evo uzmi ezekiela ....ono majko mila kretena ....tražit ču od glavonje da mu pošalje neku munju da ga pogodi i potrese.

BOŽE PROSVIJETLI GA.

lol!
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 16/11/2016, 23:02

Oke ajde Ezek,ko Ezek,ali zamisliti obitelj Ezekovu,i zenu prije svega,koja ga mora slusati iz dana u dan...znam za jednog Talan-a,lik je ono od malih nogu fazno opizdit u glavu,i dan danas takav,a kćči ,mu odraslka,a kuku lele..fazno jos u vecem pomaku.. jocolor
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by crvenkasti 16/11/2016, 23:04

Šta ćemo onda, navijat za Ruse, četnike, crvenu zvezdu, ofka Beograd, čukarički, šta?
Ja sam Hrvat, neću Ruse, neću Srbe!
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by RayMabus 16/11/2016, 23:05

bogomdani wrote:Oke ajde Ezek,ko Ezek,ali zamisliti obitelj Ezekovu,i zenu prije svega,koja ga mora slusati iz dana u dan...znam za jednog Talan-a,lik je ono od malih nogu fazno opizdit u glavu,i dan danas takav,a kćči ,mu odraslka,a kuku lele..fazno jos u vecem pomaku.. jocolor
On je malo glupast. Newage ideologija ( svi smo mi jedno ) je namjerno odaslana od nekih da bi se uhvatili na to ljudi koji imaju izraženiju duhovnu crtu. Jednom kad se uhvate onda isti odaju okolo i viču drugima mi smo svi jedno a pošto je on takav kakav je to znači : ti moraš biti i misliti kao i ja.

Tako ih kontrolori tame pretvaraju u fašiste i svoje pijune.

Nesvijesni pijuni da bude jasnije.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 16/11/2016, 23:07

RayMabus wrote:
bogomdani wrote:Oke ajde Ezek,ko Ezek,ali zamisliti obitelj Ezekovu,i zenu prije svega,koja ga mora slusati iz dana u dan...znam za jednog Talan-a,lik je ono od malih nogu fazno opizdit u glavu,i dan danas takav,a kćči ,mu odraslka,a kuku lele..fazno jos u vecem pomaku.. jocolor
On je malo glupast. Newage ideologija ( svi smo mi jedno ) je namjerno odaslana od nekih da bi se uhvatili na to ljudi koji imaju izraženiju duhovnu crtu. Jednom kad se uhvate onda isti odaju okolo i viču drugima mi smo svi jedno a pošto je on takav kakav je to znači : ti moraš biti i misliti kao i ja.

Paukova mreža ....on je muha koja se upecala.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 16/11/2016, 23:08

crvenkasti wrote:Šta ćemo onda, navijat za Ruse, četnike, crvenu zvezdu, ofka Beograd, čukarički, šta?
Ja sam Hrvat, neću Ruse, neću Srbe!
crveni, na krivom si topiku..eno ima ne o nekoj tvojoj Ustasici,a tvoja voljena ekipa je tamo... jocolor
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 16/11/2016, 23:09

RayMabus wrote:
RayMabus wrote:

mehh..da dopadne nekom ISIS-ovcu u ruke,ne bi vikao da su isti... Basketball
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 16/11/2016, 23:09

RayMabus wrote:
RayMabus wrote:

I tek kad se ovo dublje prouči onda moj poziv da takve treba nokautirati .....je u biti izvlačenje istih iz te mreže.

UDRI.

SVE MU KOSTI POLOMI.

Pokaži mu da MI ( ja i ti ) nismo JEDNO.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 16/11/2016, 23:11

RayMabus wrote:
RayMabus wrote:
RayMabus wrote:

I tek kad se ovo dublje prouči onda moj poziv da takve treba nokautirati .....je u biti izvlačenje istih iz te mreže.

UDRI.

SVE MU KOSTI POLOMI.

Pokaži mu da MI ( ja i ti ) nismo JEDNO.
BATINA JE IZAŠLA IZ RAJA.

Ja cu se zadovoljit s time da im urušit svijet pred očima .....ja idem na velike igre .....neodam okolo i tražim debile newagere da bi ih mlatio.

UNIŠTIM IM SVIJET.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 17/11/2016, 08:25

marcellus wrote:
RayMabus wrote:Marc je otvorio hrpu tema o kmečanju liberala nakon pobjede Trumpa da .....da zaključujem da svršava.

:^0 lol!

pa ovo su obama i merkel ono mole trumpa da im sačuva tipp

život damo tipp ne damo
Konobarica pažljivo sluša mentoricu.
Jedna je pala lol!

euroatlantski šljam kmeči da ne da globalizaciju - Page 7 Kolind11
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 17/11/2016, 10:59

tema inace zanimljiva alo onaj smutljivac ezek skoro da je ubi...

jimmy is Alive..!!!!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 7 of 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Back to top

- Similar topics