euroatlantski šljam kmeči da ne da globalizaciju
Page 7 of 7
Page 7 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: euroatlantski šljam kmeči da ne da globalizaciju
Iz nekog razloga smo dobili tijelo i ogranicili tu dusu na hranu, vodu i zrak. Bez tog ode to tijelo a dalje bude kako bude. E sad moze se odyebat netko u neku pecinu u planini i pokusavat pored hrane, yebacine i ostalih poklona popeti na visoke sfere svijesnosti i teziti ka "izvoru" al sto rece jedan guru gledajuci drugog koji je citav zivot meditirao da bi dosao na taj nivo svjesti da je mogao hodati po vodi, u stilu "potrosio si citav zivot a mogao si platit 10 penija da te splavar preveze preko rijeke".RayMabus wrote:Ma pusti ga ....lik misli da ako je neka duša postigla visoku razinu svijesnosti da onda sve postaje jedno tj da ona nestaje kao individua.omni wrote:Velis duhovno dodje kad odapnes a do tada su ti priroda, Bog, Univerzum, Shiva i ostala ekipa dali materijalizam i igru kemikalijama u sklopu atoma nazvanih tijelom.bogomdani wrote:nema duhovne kod mene samo oportunisticke i zivotinjske..zderi,jebi,guzicu na toplo smjesti i smrskaj glavu onom koji ti to pokusa ugroziti..red wolf wrote:Jer ne razumijete svoju duhovnu stranu. To je žalosna činjenica.bogomdani wrote:
Moron,,gdje ti vidis ijedann pozitivni znak u Globalizacijskom procesu...?? Irud te naprćio,pa sve ide u qrc zahvaljujuci tome..
To je oksimoron jer tamo gdje je sve jedno ( izvor ) ne postoji individua pa onda nemožeš ti biti tamo i biti ja kad sam i ja individua.
Uglavnom on ti misli da ako ja ti mi i drugi postignemo najvišu razinu svijesti koju duša može postic da nestajemo kao duše.
Njaviša razina je antimaterija , ništavilo.
omni- Posts : 7009
2014-04-12
Prvo je bilo ništavilo.RayMabus wrote:Ezekiel nerazumije da je prvobitni ništavilo i da sve od nejga potječe ....przni prostor.RayMabus wrote:Ma pusti ga ....lik misli da ako je neka duša postigla visoku razinu svijesnosti da onda sve postaje jedno tj da ona nestaje kao individua.omni wrote:Velis duhovno dodje kad odapnes a do tada su ti priroda, Bog, Univerzum, Shiva i ostala ekipa dali materijalizam i igru kemikalijama u sklopu atoma nazvanih tijelom.bogomdani wrote:nema duhovne kod mene samo oportunisticke i zivotinjske..zderi,jebi,guzicu na toplo smjesti i smrskaj glavu onom koji ti to pokusa ugroziti..red wolf wrote:
Jer ne razumijete svoju duhovnu stranu. To je žalosna činjenica.
To je oksimoron jer tamo gdje je sve jedno ( izvor ) ne postoji individua pa onda nemožeš ti biti tamo i biti ja kad sam i ja individua.
Uglavnom on ti misli da ako ja ti mi i drugi postignemo najvišu razinu svijesti koju duša može postic da nestajemo kao duše.
Njaviša razina je antimaterija , ništavilo.
DUša se voli igrati .....igra je bijeg od prvobitnog.
To je prvobitni.
U početku bijaše svijetlo ....a prije svijetla tama jel tako.
To je povezano sa BIg Bengom i nitko od nas se neče vratit tamo dokle svemir se neuništi sam.
Kvantna fizika.
Bog kao kreator je velika duša.
To je taj izvor.
No duše su individue.
Oksimoron je da smo mi jedno ( osim ako nemisliš na skup individua koje imaju isti cilj pa kao jedno kao grupa al opet smo individue ) jer jednostavno nismo a ako to ikad budemo onda više nepostojimo.....kao duše.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
zato..ja svaki dan ,pazljivo pridjem Rujki,i cvrsto je stisnem za cvrstu guzu..da znam da sam ziv..
Guest- Guest
Ezekiel ponavlja ko papiga : mi smo jedno , mi smo jedno.
Pri tom on radi oksimoron jer to izgovara.
AKo to izgovaraš onda to nekome govoriš .....znači da ste dvoje .....najmanje.
A ako ste dvoje niste jedno.
Znači ja lijepo njega isprebijam i onda on dobije opipljiv dokaz da nismo jedno nego DVA.
Onda mu lijepo objasnim da nas ima svakakvih a najviše nikakvih i kako nismo sijamski blizanci ....ako procjeniš da su batine ok da bi se nekog odvelo na pravi put .....pa izlupaj ga.
Znači ja lijepo njega isprebijam i onda on dobije opipljiv dokaz da nismo jedno nego DVA.
Onda mu lijepo objasnim da nas ima svakakvih a najviše nikakvih i kako nismo sijamski blizanci ....ako procjeniš da su batine ok da bi se nekog odvelo na pravi put .....pa izlupaj ga.
2014-04-11
HAHAHAHAHAHA..o e-pte,bas me dobro nasmija...ovako dobar post nisam citao jako dugo...kakogod 50+..RayMabus wrote:Ezekiel ponavlja ko papiga : mi smo jedno , mi smo jedno.
Guest- Guest
Prava istina je da smo mi velike VELIKE individue.
Posebene,,,,,svaki od nas.
Evo uzmi ezekiela ....ono majko mila kretena ....tražit ču od glavonje da mu pošalje neku munju da ga pogodi i potrese.
BOŽE PROSVIJETLI GA.
Posebene,,,,,svaki od nas.
Evo uzmi ezekiela ....ono majko mila kretena ....tražit ču od glavonje da mu pošalje neku munju da ga pogodi i potrese.
BOŽE PROSVIJETLI GA.
2014-04-11
Oke ajde Ezek,ko Ezek,ali zamisliti obitelj Ezekovu,i zenu prije svega,koja ga mora slusati iz dana u dan...znam za jednog Talan-a,lik je ono od malih nogu fazno opizdit u glavu,i dan danas takav,a kćči ,mu odraslka,a kuku lele..fazno jos u vecem pomaku..
Guest- Guest
Šta ćemo onda, navijat za Ruse, četnike, crvenu zvezdu, ofka Beograd, čukarički, šta?
Ja sam Hrvat, neću Ruse, neću Srbe!
crvenkasti-
2014-04-17
On je malo glupast. Newage ideologija ( svi smo mi jedno ) je namjerno odaslana od nekih da bi se uhvatili na to ljudi koji imaju izraženiju duhovnu crtu. Jednom kad se uhvate onda isti odaju okolo i viču drugima mi smo svi jedno a pošto je on takav kakav je to znači : ti moraš biti i misliti kao i ja.bogomdani wrote:Oke ajde Ezek,ko Ezek,ali zamisliti obitelj Ezekovu,i zenu prije svega,koja ga mora slusati iz dana u dan...znam za jednog Talan-a,lik je ono od malih nogu fazno opizdit u glavu,i dan danas takav,a kćči ,mu odraslka,a kuku lele..fazno jos u vecem pomaku..
Tako ih kontrolori tame pretvaraju u fašiste i svoje pijune.
Nesvijesni pijuni da bude jasnije.
2014-04-11
Paukova mreža ....on je muha koja se upecala.RayMabus wrote:On je malo glupast. Newage ideologija ( svi smo mi jedno ) je namjerno odaslana od nekih da bi se uhvatili na to ljudi koji imaju izraženiju duhovnu crtu. Jednom kad se uhvate onda isti odaju okolo i viču drugima mi smo svi jedno a pošto je on takav kakav je to znači : ti moraš biti i misliti kao i ja.bogomdani wrote:Oke ajde Ezek,ko Ezek,ali zamisliti obitelj Ezekovu,i zenu prije svega,koja ga mora slusati iz dana u dan...znam za jednog Talan-a,lik je ono od malih nogu fazno opizdit u glavu,i dan danas takav,a kćči ,mu odraslka,a kuku lele..fazno jos u vecem pomaku..
2014-04-11
crveni, na krivom si topiku..eno ima ne o nekoj tvojoj Ustasici,a tvoja voljena ekipa je tamo...crvenkasti wrote:Šta ćemo onda, navijat za Ruse, četnike, crvenu zvezdu, ofka Beograd, čukarički, šta?
Guest- Guest
mehh..da dopadne nekom ISIS-ovcu u ruke,ne bi vikao da su isti...RayMabus wrote:Paukova mreža ....on je muha koja se upecala.RayMabus wrote:On je malo glupast. Newage ideologija ( svi smo mi jedno ) je namjerno odaslana od nekih da bi se uhvatili na to ljudi koji imaju izraženiju duhovnu crtu. Jednom kad se uhvate onda isti odaju okolo i viču drugima mi smo svi jedno a pošto je on takav kakav je to znači : ti moraš biti i misliti kao i ja.bogomdani wrote:Oke ajde Ezek,ko Ezek,ali zamisliti obitelj Ezekovu,i zenu prije svega,koja ga mora slusati iz dana u dan...znam za jednog Talan-a,lik je ono od malih nogu fazno opizdit u glavu,i dan danas takav,a kćči ,mu odraslka,a kuku lele..fazno jos u vecem pomaku..
Guest- Guest
I tek kad se ovo dublje prouči onda moj poziv da takve treba nokautirati .....je u biti izvlačenje istih iz te mreže.RayMabus wrote:Paukova mreža ....on je muha koja se upecala.RayMabus wrote:On je malo glupast. Newage ideologija ( svi smo mi jedno ) je namjerno odaslana od nekih da bi se uhvatili na to ljudi koji imaju izraženiju duhovnu crtu. Jednom kad se uhvate onda isti odaju okolo i viču drugima mi smo svi jedno a pošto je on takav kakav je to znači : ti moraš biti i misliti kao i ja.bogomdani wrote:Oke ajde Ezek,ko Ezek,ali zamisliti obitelj Ezekovu,i zenu prije svega,koja ga mora slusati iz dana u dan...znam za jednog Talan-a,lik je ono od malih nogu fazno opizdit u glavu,i dan danas takav,a kćči ,mu odraslka,a kuku lele..fazno jos u vecem pomaku..
UDRI.
SVE MU KOSTI POLOMI.
Pokaži mu da MI ( ja i ti ) nismo JEDNO.
2014-04-11
BATINA JE IZAŠLA IZ RAJA.RayMabus wrote:I tek kad se ovo dublje prouči onda moj poziv da takve treba nokautirati .....je u biti izvlačenje istih iz te mreže.RayMabus wrote:Paukova mreža ....on je muha koja se upecala.RayMabus wrote:On je malo glupast. Newage ideologija ( svi smo mi jedno ) je namjerno odaslana od nekih da bi se uhvatili na to ljudi koji imaju izraženiju duhovnu crtu. Jednom kad se uhvate onda isti odaju okolo i viču drugima mi smo svi jedno a pošto je on takav kakav je to znači : ti moraš biti i misliti kao i ja.bogomdani wrote:Oke ajde Ezek,ko Ezek,ali zamisliti obitelj Ezekovu,i zenu prije svega,koja ga mora slusati iz dana u dan...znam za jednog Talan-a,lik je ono od malih nogu fazno opizdit u glavu,i dan danas takav,a kćči ,mu odraslka,a kuku lele..fazno jos u vecem pomaku..
UDRI.
SVE MU KOSTI POLOMI.
Pokaži mu da MI ( ja i ti ) nismo JEDNO.
Ja cu se zadovoljit s time da im urušit svijet pred očima .....ja idem na velike igre .....neodam okolo i tražim debile newagere da bi ih mlatio.
UNIŠTIM IM SVIJET.
2014-04-11
Konobarica pažljivo sluša mentoricu.marcellus wrote:RayMabus wrote:Marc je otvorio hrpu tema o kmečanju liberala nakon pobjede Trumpa da .....da zaključujem da svršava.
pa ovo su obama i merkel ono mole trumpa da im sačuva tipp
život damo tipp ne damo
Jedna je pala
Guest- Guest
tema inace zanimljiva alo onaj smutljivac ezek skoro da je ubi...
jimmy is Alive..!!!!
jimmy is Alive..!!!!
Guest- Guest
Page 7 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Hercegovački šljam živi u Splitu, Dalmatinci su maliciozni
» Vreća govana i šljam, odnosno Vrdoljak drži slovo
» Genetski otpad i šljam iz anemične koalicije podržao dalićku a "sudit će pojedincima"
» Stanojko u akciji:Vodja protesta preti kalanjikovom!Idemo u ustanak da pocistimo sljam
» MAD ZOX KMEČI NA FEJSU...
» Vreća govana i šljam, odnosno Vrdoljak drži slovo
» Genetski otpad i šljam iz anemične koalicije podržao dalićku a "sudit će pojedincima"
» Stanojko u akciji:Vodja protesta preti kalanjikovom!Idemo u ustanak da pocistimo sljam
» MAD ZOX KMEČI NA FEJSU...
Page 7 of 7