Lazanski bi da dijeli Kosovo sa amerima
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Lazanski bi da dijeli Kosovo sa amerima
Eroo wrote:Koje "sve resurse"?pizzon wrote:zso na severu, plus zadrzati sve resurse na kosmetu i jacanje srpske
moj konacan stav !
sto nema veze sa zvanicnom poltikom ??
to ja licno
rudnike, pre svega, zatim hidro i termocentrale,
kao evo telekom sto je resen.
sta znam sta je sve vlasnistvo srbije kao drzave
Guest- Guest
doloriEroo wrote:Do sada je računao na Ruse, šta mu bi?Dread_Pirate_Roberts wrote:lazanski je glup...i okreće se kako vjetar puše...uglavnom budala koja nije vrijedna ovoliko postova...vuksadinare wrote:pa nije lazanski glup...ako hoces kosovo nazad..pozdravi se od republike srpske a mozebitno i od knina...pizzon wrote:on, trci ispred rude, pitanje je sta je za srbiju bolje.
jacanje severa na kosmetu ili jacanje srpske.
kenja, pre vremena
ja biram,
zso na severu, po dogvoru u briselu.
kao i to da su resursi vlasnistvo srbije
i jacanje odnosa sa srpskom, po dejtonu !
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
To ne bi išlo...podjela ne znači to. Ono što je na sjeveru bi pripalo Srbiji, ostalo Albancima.pizzon wrote:Eroo wrote:Koje "sve resurse"?pizzon wrote:zso na severu, plus zadrzati sve resurse na kosmetu i jacanje srpske
moj konacan stav !
to ja licno
Mislim da bi i u BiH pristali na opciju : Vama Srbi, nama resursi.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
nemaju rusi bazu na kosovu nego na krimu.... na kosovu je američkavuksadinare wrote:doloriEroo wrote:Do sada je računao na Ruse, šta mu bi?Dread_Pirate_Roberts wrote:lazanski je glup...i okreće se kako vjetar puše...uglavnom budala koja nije vrijedna ovoliko postova...vuksadinare wrote:pa nije lazanski glup...ako hoces kosovo nazad..pozdravi se od republike srpske a mozebitno i od knina...pizzon wrote:on, trci ispred rude, pitanje je sta je za srbiju bolje.
kenja, pre vremena
ja biram,
kao i to da su resursi vlasnistvo srbije
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
taj trosak ce trump zaracunat albancima....mutava baštarda wrote:nemaju rusi bazu na kosovu nego na krimu.... na kosovu je američkavuksadinare wrote:doloriEroo wrote:Do sada je računao na Ruse, šta mu bi?Dread_Pirate_Roberts wrote:lazanski je glup...i okreće se kako vjetar puše...uglavnom budala koja nije vrijedna ovoliko postova...vuksadinare wrote:
pa nije lazanski glup...ako hoces kosovo nazad..pozdravi se od republike srpske a mozebitno i od knina...
2015-09-08
kosovo je banana država, al ajde. oduzeto je srbima, život ide dalje, srbi će se naučiti nositi s tim. najpoštenije bi ga bilo pripojiti albaniji da to oni koliko toliko urede...vuksadinare wrote:taj trosak ce trump zaracunat albancima....mutava baštarda wrote:nemaju rusi bazu na kosovu nego na krimu.... na kosovu je američkavuksadinare wrote:doloriEroo wrote:Do sada je računao na Ruse, šta mu bi?Dread_Pirate_Roberts wrote:
lazanski je glup...i okreće se kako vjetar puše...uglavnom budala koja nije vrijedna ovoliko postova...
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Eroo wrote:To ne bi išlo...podjela ne znači to. Ono što je na sjeveru bi pripalo Srbiji, ostalo Albancima.pizzon wrote:Eroo wrote:Koje "sve resurse"?pizzon wrote:zso na severu, plus zadrzati sve resurse na kosmetu i jacanje srpske
moj konacan stav !
to ja licno
ti razmatras temu o podeli kosmeta, ja ne ::)
lepo sam napisao,
zso po briseli, sa resursima kosmeta,
i, jacanje srpske po dejtonu, bez dalje erozije njenih institucija.
ako moze, ako ne, razlaz !
Guest- Guest
svejedno tosak ide albancima..nema za đabe kodtrumpa..da je tako ne bi bio nikad bogatmutava baštarda wrote:kosovo je banana država, al ajde. oduzeto je srbima, život ide dalje, srbi će se naučiti nositi s tim. najpoštenije bi ga bilo pripojiti albaniji da to oni koliko toliko urede...vuksadinare wrote:taj trosak ce trump zaracunat albancima....mutava baštarda wrote:nemaju rusi bazu na kosovu nego na krimu.... na kosovu je američkavuksadinare wrote:doloriEroo wrote:
Do sada je računao na Ruse, šta mu bi?
2015-09-08
Sve treba dijeliti gdje ima interesa za to, nije vrijedan komadić zemlje ljudskih žrtava pogotovo jer će i nakon podjele biti isto ili gore malo gdje je otišlo na bolje.
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
e tu se slazemo..gdje god okrenes eto ti problema...mislim nerealno je ocekivati da ces imati mirnog susjeda pokraj sebe koji te sprijecava svim sredstvima da se podijelis...to je jedino uspjelo do sad ceskoj i slovackoj..ali budimo realni ovo su drugi i puno puno kompliciraniji prostori nego negdasnja ceskoslovackanewuser wrote:Sve treba dijeliti gdje ima interesa za to, nije vrijedan komadić zemlje ljudskih žrtava pogotovo jer će i nakon podjele biti isto ili gore malo gdje je otišlo na bolje.
2015-09-08
ma ništa od toga prdnut će i republika srpska, a prdnut će i ta priča o srpskim resursima u albanskom kosovu.... ovo je sad samo trenutno stanje koje će se vremenom iskristalizirati. ukoliko BiH uđe u NATO i EU, RS će kao entitet nestati.... evo zapamti što sam ti rekao...pizzon wrote:on, trci ispred rude, pitanje je sta je za srbiju bolje.
kenja, pre vremena
ja biram,
kao i to da su resursi kosmeta vlasnistvo srbije
to je za nas ekonomski i nacionalno bolje resenje
zso, plus zadrzati sve resurse na kosmetu i jacanje srpske
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
me nemoze da udje u nato bez saglanosti srba.michaellcmacha wrote:ma ništa od toga prdnut će i republika srpska, a prdnut će i ta priča o srpskim resursima u albanskom kosovu.... ovo je sad samo trenutno stanje koje će se vremenom iskristalizirati. ukoliko BiH uđe u NATO i EU, RS će kao entitet nestati.... evo zapamti što sam ti rekao...pizzon wrote:on, trci ispred rude, pitanje je sta je za srbiju bolje.
kenja, pre vremena
ja biram,
nece srbi u nato da bi bili ponisteni.
srpski resurski na kosmetu su realnost,
konkretno, dogovor sa telekom i povlacenje
šiptarskog nezakonitog akta o trepci.
ulazak u eu, takodje je nemoguc sa promenom
statusa srpske unutar bih.
nestace aamo nade antisrba da ce srpska nestati
privremeno, nema nista od toga. niti ce rusija
vise ikada biti u rasulu, niti ce amerika imati
retrogradnu politiku na balkanu.
sad vise verujem u stav, koji je izrecen februara
u beogradu, od strane reš. amerikacna, da ce
se menjati politika amerike nakon izbora, pa i
prema balkanu. to ne znaci nista vise i nista
drugo sem prighvatanje fer odnosa.
Guest- Guest
Stanojko- Posts : 8340
2014-05-05
Pa tako sam i mislio.pizzon wrote:Eroo wrote:To ne bi išlo...podjela ne znači to. Ono što je na sjeveru bi pripalo Srbiji, ostalo Albancima.pizzon wrote:Eroo wrote:Koje "sve resurse"?pizzon wrote:zso na severu, plus zadrzati sve resurse na kosmetu i jacanje srpske
moj konacan stav !
to ja licno
ti razmatras temu o podeli kosmeta, ja ne ::)
lepo sam napisao,
zso po briseli, sa resursima kosmeta,
i, jacanje srpske po dejtonu, bez dalje erozije njenih institucija.
ako moze, ako ne, razlaz !
Čije ovce toga planina, to ti je po međunarodnim "pravilima".
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Ono jest, mamu mu naprednjačku. Neka svoju kuću deli Šipatrima a ne Kosovo.vuksadinare wrote:....'deli ti svoju kucu,zenu mater ti jebem'...
jebe se lazanskom..platite mi vas sam...interesantno dok ej bila juga uz jna hvalio je i nato..dzango wrote:Ono jest, mamu mu naprednjačku. Neka svoju kuću deli Šipatrima a ne Kosovo.vuksadinare wrote:....'deli ti svoju kucu,zenu mater ti jebem'...
2015-09-08
....sto ga nisi nategao kad je bio onomad u mirkovcima...Stanojko wrote:Dobice kurac i Lazanski i siptari...
2015-09-08
vuksadinare wrote:jebe se lazanskom..platite mi vas sam...interesantno dok ej bila juga uz jna hvalio je i nato..dzango wrote:Ono jest, mamu mu naprednjačku. Neka svoju kuću deli Šipatrima a ne Kosovo.vuksadinare wrote:....'deli ti svoju kucu,zenu mater ti jebem'...
ne vucko,
ti otimas tudju kucu
a tudju i poklanjas
Guest- Guest
ne razmem te..opisi sto si mislio i ako si misliopizzon wrote:vuksadinare wrote:jebe se lazanskom..platite mi vas sam...interesantno dok ej bila juga uz jna hvalio je i nato..dzango wrote:Ono jest, mamu mu naprednjačku. Neka svoju kuću deli Šipatrima a ne Kosovo.vuksadinare wrote:....'deli ti svoju kucu,zenu mater ti jebem'...
ne vucko,
ti otimas tudju kucu
a tudju i poklanjas
2015-09-08
a dobro vrijeme će pokazati u kojem smjeru će to ićipizzon wrote:me nemoze da udje u nato bez saglanosti srba.michaellcmacha wrote:ma ništa od toga prdnut će i republika srpska, a prdnut će i ta priča o srpskim resursima u albanskom kosovu.... ovo je sad samo trenutno stanje koje će se vremenom iskristalizirati. ukoliko BiH uđe u NATO i EU, RS će kao entitet nestati.... evo zapamti što sam ti rekao...pizzon wrote:on, trci ispred rude, pitanje je sta je za srbiju bolje.
kenja, pre vremena
ja biram,
nece srbi u nato da bi bili ponisteni.
srpski resurski na kosmetu su realnost,
konkretno, dogovor sa telekom i povlacenje
šiptarskog nezakonitog akta o trepci.
ulazak u eu, takodje je nemoguc sa promenom
statusa srpske unutar bih.
nestace aamo nade antisrba da ce srpska nestati
privremeno, nema nista od toga. niti ce rusija
vise ikada biti u rasulu, niti ce amerika imati
retrogradnu politiku na balkanu.
sad vise verujem u stav, koji je izrecen februara
u beogradu, od strane reš. amerikacna, da ce
se menjati politika amerike nakon izbora, pa i
prema balkanu. to ne znaci nista vise i nista
drugo sem prighvatanje fer odnosa.
2015-08-08
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Lazanski ovaj put briljira...tema: Melanija, Kolinda, Kosovo, Trump i Putin etc
» Zoki Ukrajinu da ali Kosovo ne da:'Cime ce Srbi napast Kosovo?Pistoljima na vodu'
» Kosovo ipak nije srce Srbije:'Tek 11% Srba bi ratovalo za Kosovo.'
» Ameri odlučili Kosovo ne prepustiti Srbiji,Turskoj i Rusiji!Šalju nove trupe na Kosovo
» Da li je Jupiter Bem ovom rečenicom ipak priznao Kosovo kao neovisno:"Šta ja imam da prodajem kad je Kosovo davno nezavisno"?
» Zoki Ukrajinu da ali Kosovo ne da:'Cime ce Srbi napast Kosovo?Pistoljima na vodu'
» Kosovo ipak nije srce Srbije:'Tek 11% Srba bi ratovalo za Kosovo.'
» Ameri odlučili Kosovo ne prepustiti Srbiji,Turskoj i Rusiji!Šalju nove trupe na Kosovo
» Da li je Jupiter Bem ovom rečenicom ipak priznao Kosovo kao neovisno:"Šta ja imam da prodajem kad je Kosovo davno nezavisno"?
Page 2 of 3