Lazanski bi da dijeli Kosovo sa amerima
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Lazanski bi da dijeli Kosovo sa amerima
http://www.vesti-online.com/Vesti/Srbija/613173/Doslo-vreme-da-sa-Amerikancima-dogovorimo-podelu-Kosova
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Lazanski bi da dijeli Kosovo sa amerima
..a ono..'Kosovo je srce Srbije'..
2015-09-08
....'deli ti svoju kucu,zenu mater ti jebem'...
2015-09-08
srbi moraju znati da je krim i kosovo slična priča s tim da je krim prisajedinjen referendumom, a kosovo izdvojeno od srbije uz nekoliko tisuća borbenih letova na tjedan tako da je tamo čistija priča... Laznski pokušava spasiti parče ali uzalud mu trud svirači. jednako kako nekima ovdje ne ide u glavu da je krim izišao iz ukrajine, tko i mnogo više srbi ne razumiju da je kosovo gotova priča.
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Manji dio, sjeverni gdje su većina i međusobno se priznati. A Kosovo onda prisajediniti Albaniji.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Zamjena za jug Srbije di su Albanci apsolutna većina.epikur37 wrote:Manji dio, sjeverni gdje su većina i međusobno se priznati. A Kosovo onda prisajediniti Albaniji.
I inače je moja ideja bila, još davno prije rata: Kosovo smisleno podijeliti na srpski i albanski dio...i svak sebi.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
e jbg..ti bi sad da srbija bude do niša...a sta ako srbi zatraze da srbija bude do kupe..sta onda?..a sta onda?Eroo wrote:Zamjena za jug Srbije di su Albanci apsolutna većina.epikur37 wrote:Manji dio, sjeverni gdje su većina i međusobno se priznati. A Kosovo onda prisajediniti Albaniji.
I inače je moja ideja bila, još davno prije rata: Kosovo smisleno podijeliti na srpski i albanski dio...i svak sebi.
2015-09-08
..ili da srpska bude do capljine i do livna..a sta onda?..a sta onda?Eroo wrote:Zamjena za jug Srbije di su Albanci apsolutna većina.epikur37 wrote:Manji dio, sjeverni gdje su većina i međusobno se priznati. A Kosovo onda prisajediniti Albaniji.
2015-09-08
on, trci ispred rude, pitanje je sta je za srbiju bolje.
jacanje severa na kosmetu ili jacanje srpske.
kenja, pre vremena
ja biram,
zso na severu, po dogvoru u briselu.
kao i to da su resursi kosmeta vlasnistvo srbije
i jacanje odnosa sa srpskom, po dejtonu !
to je za nas ekonomski i nacionalno bolje resenje
zso, plus zadrzati sve resurse na kosmetu i jacanje srpske
kenja, pre vremena
ja biram,
kao i to da su resursi kosmeta vlasnistvo srbije
to je za nas ekonomski i nacionalno bolje resenje
zso, plus zadrzati sve resurse na kosmetu i jacanje srpske
Last edited by pizzon on 15/11/2016, 09:02; edited 1 time in total
Guest- Guest
!-+
-10+Preporuka
ODGOVORI
Utorak 15.11.2016.03:41
raikkonen
@kralj_tomislav
mrsss u piccku svoje mattere.jebbi si mammu krmaču raspslu kurrvu i celu smrdljivu familiju i živu i mrtvu u duppe i usta, incestoidno smrdljivo kopile. amerouvlakačko ponizno govnno, smrdljivi americki duppelizac, jebbo te trump, pedderska pasivna tetkkca amerouvlakačka izddajnička govnna, koja žele da vas ameri gaze i jebbu "veliko_govnno" smrdljivi amero-duppelizac koji bi od srbije napravio americku guberniju, a od srba ponizne trećerazredne miseve, veći izddajnički ološ od takvih primitivnih govanna kao što si ti ne postoji i nikad nije postojao. nadam se da si zadovoljan primitivno smrdljivo "veliko_govnno", a u piccku matterinu...
2016-07-22
pa nije lazanski glup...ako hoces kosovo nazad..pozdravi se od republike srpske a mozebitno i od knina...pizzon wrote:on, trci ispred rude, pitanje je sta je za srbiju bolje.
kenja, pre vremena
ja biram,
kao i to da su resursi vlasnistvo srbije
2015-09-08
lazanski kenja, a o kninu ti kenjasvuksadinare wrote:pa nije lazanski glup...ako hoces kosovo nazad..pozdravi se od republike srpske a mozebitno i od knina...pizzon wrote:on, trci ispred rude, pitanje je sta je za srbiju bolje.
kenja, pre vremena
ja biram,
Guest- Guest
zso na severu, plus zadrzati sve resurse na kosmetu i jacanje srpske
moj konacan stav !
sto nema veze sa zvanicnom poltikom ??
to ja licno
moj konacan stav !
to ja licno
Last edited by pizzon on 15/11/2016, 09:05; edited 1 time in total
Guest- Guest
...sjecam se kad je jna napala sloveniju...naravno tu je bio nezaobilazni lazanski tada novinar 'jna'...i 'ekspert'...rekao je..'za sloveniju tri dana dosta..'
2015-09-08
lazanski je glup...i okreće se kako vjetar puše...uglavnom budala koja nije vrijedna ovoliko postova...vuksadinare wrote:pa nije lazanski glup...ako hoces kosovo nazad..pozdravi se od republike srpske a mozebitno i od knina...pizzon wrote:on, trci ispred rude, pitanje je sta je za srbiju bolje.
kenja, pre vremena
ja biram,
Koje "sve resurse"?pizzon wrote:zso na severu, plus zadrzati sve resurse na kosmetu i jacanje srpske
moj konacan stav !
to ja licno
2016-07-22
slazem se..ali aktivan ej nesto u posljednje vrijeme...ali opet ima on svojih bisera kojima se mozes nasmijati...narocito njegove 'prognoze' u ratu....onomad kad se javionegdje pocetkom 9 mjeseca 1991 kod vukovara..pa kad je kao i za sloveniju rekao..'pitanje dana je kada ce iznad vukovara zaleprsati najlepsa trobojka i kada ce tuđmanovi bojovnici poloziti oruzje'Dread_Pirate_Roberts wrote:lazanski je glup...i okreće se kako vjetar puše...uglavnom budala koja nije vrijedna ovoliko postova...vuksadinare wrote:pa nije lazanski glup...ako hoces kosovo nazad..pozdravi se od republike srpske a mozebitno i od knina...pizzon wrote:on, trci ispred rude, pitanje je sta je za srbiju bolje.
kenja, pre vremena
ja biram,
2015-09-08
Do sada je računao na Ruse, šta mu bi?Dread_Pirate_Roberts wrote:lazanski je glup...i okreće se kako vjetar puše...uglavnom budala koja nije vrijedna ovoliko postova...vuksadinare wrote:pa nije lazanski glup...ako hoces kosovo nazad..pozdravi se od republike srpske a mozebitno i od knina...pizzon wrote:on, trci ispred rude, pitanje je sta je za srbiju bolje.
kenja, pre vremena
ja biram,
2016-07-22
Eroo wrote:Koje "sve resurse"?pizzon wrote:zso na severu, plus zadrzati sve resurse na kosmetu i jacanje srpske
moj konacan stav !
to ja licno
rudnike, pre svega, zatim hidro i termocentrale,
kao evo telekom sto je resen.
sta znam sta je sve vlasnistvo srbije kao drzave
Guest- Guest
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Lazanski ovaj put briljira...tema: Melanija, Kolinda, Kosovo, Trump i Putin etc
» Zoki Ukrajinu da ali Kosovo ne da:'Cime ce Srbi napast Kosovo?Pistoljima na vodu'
» Kosovo ipak nije srce Srbije:'Tek 11% Srba bi ratovalo za Kosovo.'
» Ameri odlučili Kosovo ne prepustiti Srbiji,Turskoj i Rusiji!Šalju nove trupe na Kosovo
» Da li je Jupiter Bem ovom rečenicom ipak priznao Kosovo kao neovisno:"Šta ja imam da prodajem kad je Kosovo davno nezavisno"?
» Zoki Ukrajinu da ali Kosovo ne da:'Cime ce Srbi napast Kosovo?Pistoljima na vodu'
» Kosovo ipak nije srce Srbije:'Tek 11% Srba bi ratovalo za Kosovo.'
» Ameri odlučili Kosovo ne prepustiti Srbiji,Turskoj i Rusiji!Šalju nove trupe na Kosovo
» Da li je Jupiter Bem ovom rečenicom ipak priznao Kosovo kao neovisno:"Šta ja imam da prodajem kad je Kosovo davno nezavisno"?
Page 1 of 3