Pernar NU2
Page 4 of 13
Page 4 of 13 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 11, 12, 13
Re: Pernar NU2
Eva wrote:
Mali je totalni bezveznjak. Nemre se skoncentrirat nit mu fokus može ostat duže od minute ni na jednoj temi. Skaču mu misli kao klokan po australskoj preriji.
I glup mu je razlog odlaska, no htio je ostavit neki dojam na bilo koji način, prava drama queen.
Da sam ja bio, Stanković bi imao po život opasne traume i ozljede glave. Premlatio bi ga ko mačka a zašto ne bi o židovima i njihovom apartheidu pričao? Zašto ne ako sami židovi od holokausta rade kraval i izabiru miss aušvic. Jebem ja židove mater im jebem i njima.
Guest- Guest
Radi se o čistom selfmarketingu. Glup razlog za odlazak iz emisije, a njegovi birači mogli bi se naći razočarani populističkim istupom. Imao je priliku ali ju nije znao iskorisiti sitno kalkulirajući kak će si s ovim podić popularnost. Neš ti inovativne ideje.
Guest- Guest
Eva wrote:Radi se o čistom selfmarketingu. Glup razlog za odlazak iz emisije, a njegovi birači mogli bi se naći razočarani populističkim istupom. Imao je priliku ali ju nije znao iskorisiti sitno kalkulirajući kak će si s ovim podić popularnost. Neš ti inovativne ideje.
Ma koji jebeni selfmarketing imbecil mu stalno upada u riječ, prekida ga potpitanjima Pernar niti ne udahne a ovaj sjebani mentalni freak u službi Hanžekovića mu odmah začepi usta. Jebo bi ja oca i majku tom Stankoviću zapamtio bi on mene do kraja svog šugavog hrvatskog života.
Guest- Guest
Mislim da je on Srbin po nacionalnosti ......ha ha haGnječ wrote: Jebo bi ja oca i majku tom Stankoviću zapamtio bi on mene do kraja svog šugavog hrvatskog života.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
eh etoGnječ wrote:Eva wrote:
Mali je totalni bezveznjak. Nemre se skoncentrirat nit mu fokus može ostat duže od minute ni na jednoj temi. Skaču mu misli kao klokan po australskoj preriji.
I glup mu je razlog odlaska, no htio je ostavit neki dojam na bilo koji način, prava drama queen.
Da sam ja bio, Stanković bi imao po život opasne traume i ozljede glave. Premlatio bi ga ko mačka a zašto ne bi o židovima i njihovom apartheidu pričao? Zašto ne ako sami židovi od holokausta rade kraval i izabiru miss aušvic. Jebem ja židove mater im jebem i njima.
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Ma ispal je skroz inferioran taj mali. Aco je u zadnjem ugošćavanju Zokija bil najgori mogući sugovornik ali ga je ovaj luđak samljeo. Novinar te mora "gazit" to mu je posel, nisi kod tete usidjelice na čaju i keksićima pa da te tetoši.Gnječ wrote:Eva wrote:Radi se o čistom selfmarketingu. Glup razlog za odlazak iz emisije, a njegovi birači mogli bi se naći razočarani populističkim istupom. Imao je priliku ali ju nije znao iskorisiti sitno kalkulirajući kak će si s ovim podić popularnost. Neš ti inovativne ideje.
Ma koji jebeni selfmarketing imbecil mu stalno upada u riječ, prekida ga potpitanjima Pernar niti ne udahne a ovaj sjebani mentalni freak u službi Hanžekovića mu odmah začepi usta. Jebo bi ja oca i majku tom Stankoviću zapamtio bi on mene do kraja svog šugavog hrvatskog života.
Guest- Guest
Uopće nisi u pravu... Jerbo, kada mu je, nakon što se Pernar obrušio na HTV, Stanković replicirao na način da je spomenuo sve "vrednote" HTV-a zbog kojih ima opravdanja za plaćanje pretplate, pa između ostaloga, spomenuo obrazovni program i povijesne činjenice koje služe u obrazovne svrhe, onda se Pernar sasvim opravdano uhvatio teme o državi Izrael pa je pitao što je pitao.Eva wrote:Mali je totalni bezveznjak. Nemre se skoncentrirat nit mu fokus može ostat duže od minute ni na jednoj temi. Skaču mu misli kao klokan po australskoj preriji.kofein wrote:
Dakle pitao je kada je to HTV u smislu promicanja povijesnih istina i u smislu obrazovanja ljudi, primarno mladih, ikada igdje navela da je država Izrael protjerala iz svojih domova oko 780 000 Palestinaca? Kada i gdje je ta HTV objavila da usprkos rezoluciji Vijeća UN-a taj isti Izrael tu rezoluciju nije ispoštovao već ju je doslovno ismijao na način da su rekli: No problem, mogu se vratiti samo oni koji su tog i tog dana bili u svojim kućama a zna se da nije bilo nikoga jer su protjerani. Tu uskače Stanković i kreće tjerati vodu na svoj mlin s ciljem da prekine Pernara jer je dečko "prekardašio" govoreći istinu.
A što bi bilo recimo da je Hrvatska rekla kako se u Hrvatsku mogu vratiti svi oni Srbi koji su bili u svojim kućama a nisu traktorima napustili Hrvatsku na dan Oluje? Ha? Bi li to bilo smješno, tužno, tragično ili kako već?
Dakle Pernar je opleo opasno i nedopustivo jer je spomenuo one koje se u tom kontekstu, valjda iz povijesnih razloga, spominjati ne smije. Da se razumijemo... Svaka čast Židovima kao narodu. Cijenim ih i poštujem kao i pripadnike bilo kojeg naroda, ali... Država Izrael i ono što ona jest činila i čini Palestincima jest za svaku osudu. Nije to bila tema ali Pernar je iskoristio mogućnost i pravo da "udari" HTV i Stankovića tamo gdje uistinu boli. I zato... Svaka mu čast!
Zato kaj to ni po bontonu. Zna se kaj se smije a kaj ne.Gnječ wrote:Eva wrote:
Šalim se, ali koji apartheid kad Arapi imaju sva prava kao i Židovi? U IL su oba jezika službena.
Guest- Guest
Pretjerao je..naravno da voditelj vodi emisiju , on je to pomiješao sa Saborom gdje ima riječ dok ima..ovdje odgovara na pitanje...malo je bilo isforsirano iako ga volim, i rade mu " klikeri " .)
Maria- Posts : 519
2016-09-20
provocator wrote: Pernar je iskoristio mogućnost i pravo da "udari" HTV i Stankovića tamo gdje uistinu boli. I zato... Svaka mu čast!
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Sve i da dozvolimo, a nije tak simple, tezu, Aco je tu odreagirao odlično. Koji kurac HR treba da se postavlja na IL? Jel taj mali debil uopće normalan?provocator wrote:Uopće nisi u pravu... Jerbo, kada mu je, nakon što se Pernar obrušio na HTV, Stanković replicirao na način da je spomenuo sve "vrednote" HTV-a zbog kojih ima opravdanja za plaćanje pretplate, pa između ostaloga, spomenuo obrazovni program i povijesne činjenice koje služe u obrazovne svrhe, onda se Pernar sasvim opravdano uhvatio teme o državi Izrael pa je pitao što je pitao.Eva wrote:Mali je totalni bezveznjak. Nemre se skoncentrirat nit mu fokus može ostat duže od minute ni na jednoj temi. Skaču mu misli kao klokan po australskoj preriji.kofein wrote:
Dakle pitao je kada je to HTV u smislu promicanja povijesnih istina i u smislu obrazovanja ljudi, primarno mladih, ikada igdje navela da je država Izrael protjerala iz svojih domova oko 780 000 Palestinaca? Kada i gdje je ta HTV objavila da usprkos rezoluciji Vijeća UN-a taj isti Izrael tu rezoluciju nije ispoštovao već ju je doslovno ismijao na način da su rekli: No problem, mogu se vratiti samo oni koji su tog i tog dana bili u svojim kućama a zna se da nije bilo nikoga jer su protjerani. Tu uskače Stanković i kreće tjerati vodu na svoj mlin s ciljem da prekine Pernara jer je dečko "prekardašio" govoreći istinu.
A što bi bilo recimo da je Hrvatska rekla kako se u Hrvatsku mogu vratiti svi oni Srbi koji su bili u svojim kućama a nisu traktorima napustili Hrvatsku na dan Oluje? Ha? Bi li to bilo smješno, tužno, tragično ili kako već?
Dakle Pernar je opleo opasno i nedopustivo jer je spomenuo one koje se u tom kontekstu, valjda iz povijesnih razloga, spominjati ne smije. Da se razumijemo... Svaka čast Židovima kao narodu. Cijenim ih i poštujem kao i pripadnike bilo kojeg naroda, ali... Država Izrael i ono što ona jest činila i čini Palestincima jest za svaku osudu. Nije to bila tema ali Pernar je iskoristio mogućnost i pravo da "udari" HTV i Stankovića tamo gdje uistinu boli. I zato... Svaka mu čast!
Guest- Guest
Eva wrote:Zato kaj to ni po bontonu. Zna se kaj se smije a kaj ne.Gnječ wrote:Eva wrote:
Šalim se, ali koji apartheid kad Arapi imaju sva prava kao i Židovi? U IL su oba jezika službena.
A kaj se to smije a kaj se nesmije buju to židovi odlučivali a??? E pa ne bu tako židovi odlučuju o bontonu????? Mogu ali jedino ako Pernar ima tv interview u Tel Avivu a ne vu Agramu.
Nebitan je Izrael i židovi mogao je pričat i o eskimima i pingvinima opet bi ga onaj ŠUPČINA Stanković prekidao u odgovorima. Jel po bontonu prekidati sugovornika? Zašto nije Stanković prekidao MONSTRUMA Hanžekovića???? Zašto zašto? Odgovori!
Guest- Guest
U pravu je za Palestinu.
Gle, Stanković je tu da prca, a sugovornik mu mora to onemogućit. Ne bu to napravil tak da odustane. TO može svatko,a i nije neki Kunst.Gnječ wrote:Eva wrote:Zato kaj to ni po bontonu. Zna se kaj se smije a kaj ne.Gnječ wrote:Eva wrote:
A kaj se to smije a kaj se nesmije buju to židovi odlučivali a??? E pa ne bu tako židovi odlučuju o bontonu????? Mogu ali jedino ako Pernar ima tv interview u Tel Avivu a ne vu Agramu.
Nebitan je Izrael i židovi mogao je pričat i o eskimima i pingvinima opet bi ga onaj ŠUPČINA Stanković prekidao u odgovorima. Jel po bontonu prekidati sugovornika? Zašto nije Stanković prekidao MONSTRUMA Hanžekovića???? Zašto zašto? Odgovori!
Nije prekidao Hanžekovića jer očito ga doživljuje jačim od sebe pa mu podilazi.
Guest- Guest
Super, nek i ostane u Libanonu i u pravu.AlfaOmega wrote:U pravu je za Palestinu.
Guest- Guest
Eva wrote:Gle, Stanković je tu da prca, a sugovornik mu mora to onemogućit. Ne bu to napravil tak da odustane. TO može svatko,a i nije neki Kunst.Gnječ wrote:Eva wrote:Zato kaj to ni po bontonu. Zna se kaj se smije a kaj ne.Gnječ wrote:Eva wrote:
Pa ti a vidim još neki nemate pojma kako se vodi tv emisija. NU2 nije Noćna mora Željka Malnara pa da smisao emisije bude prcanje u zdrav mozak.
Guest- Guest
A pazi ti našu evu... Stanković nije prekidao Hanžekovića jer ga smatra jačim od sebe??! Mojene me karat, molim te!
Prenar je postupio ispravno i postigao cilj. Opet se o njemu piše i govori na sve strane.
Stankoviću je u direktnom prijenosu jedne od najgledanijih emisija HTV-a jasno poručio: Odjebi!
I zato, bravo za Pernara! Yebe dečko i ne vadi!
Prenar je postupio ispravno i postigao cilj. Opet se o njemu piše i govori na sve strane.
Stankoviću je u direktnom prijenosu jedne od najgledanijih emisija HTV-a jasno poručio: Odjebi!
Sva ljudska aktivnosti vodi ka sexu.Gnječ wrote:Eva wrote:Gle, Stanković je tu da prca, a sugovornik mu mora to onemogućit. Ne bu to napravil tak da odustane. TO može svatko,a i nije neki Kunst.Gnječ wrote:Eva wrote:Zato kaj to ni po bontonu. Zna se kaj se smije a kaj ne.Gnječ wrote:
Pa ti a vidim još neki nemate pojma kako se vodi tv emisija. NU2 nije Noćna mora Željka Malnara pa da smisao emisije bude prcanje u zdrav mozak.
Guest- Guest
Eva wrote:Sva ljudska aktivnosti vodi ka sexu.Gnječ wrote:Eva wrote:Gle, Stanković je tu da prca, a sugovornik mu mora to onemogućit. Ne bu to napravil tak da odustane. TO može svatko,a i nije neki Kunst.Gnječ wrote:Eva wrote:
Zato kaj to ni po bontonu. Zna se kaj se smije a kaj ne.
točno..i zato je Pernar poprcao Acu pred očima Hrvatske
Guest- Guest
Da, drži ga jačim. Ni Zokija nije roštiljao dok je bio na vrhu, tek kad je usljedio pad, i Aco se okuražio. Oportuno istina, ali jebiga valjda čuva posel, rate kredita za stan, žena, dijete, itd. pa ni Marčelo ne ide đonom tam di ne sme.provocator wrote:A pazi ti našu evu... Stanković nije prekidao Hanžekovića jer ga smatra jačim od sebe??! Mojene me karat, molim te!
Guest- Guest
Page 4 of 13 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 11, 12, 13
Similar topics
» mutantna gamad muči,,,znači pernar djeluje
» Pernar
» Pernar je kreten
» Pernar u akciji
» Pernar: Nedjeljom bez Ace
» Pernar
» Pernar je kreten
» Pernar u akciji
» Pernar: Nedjeljom bez Ace