ljubitelji košarke
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 5 of 10
Page 5 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: ljubitelji košarke
Slažem se da bi ti triba pripaziti šta pišeš, pogotovo da ne pišeš nešto o čem pojma nemaš, jer ponavljam ispadaš glup.Ziil Los Dii ! wrote:amper1950 wrote:Naravno da laže, a ti pokušavaš biti duhovit a ispadaš glup.Ziil Los Dii ! wrote:Ne lazi,amper ti je lijepo kronoloski objasnio i kao dokaz dao tajne dokumente da je sibenik sam sebe namjerno degradirao u 3.ligumuckodjubre wrote:Kako ne bi prezirali hajduk kad su radi njih izletjeli u niži rangZiil Los Dii ! wrote:Istinu zboris
Sibencani su uvik bili dobri sa dinamom
A prezirali su hajduk
Stvarno bi trebao pripaziti kome govoris da je glup
Guest- Guest
Ziil Los Dii ! wrote:Jaci su od sudbineamper1950 wrote: Torcida u Šibeniku može što ih je volja. To se zna...
nowitzki-
2014-04-27
amper1950 wrote:Slažem se da bi ti triba pripaziti šta pišeš, pogotovo da ne pišeš nešto o čem pojma nemaš, jer ponavljam ispadaš glup.Ziil Los Dii ! wrote:amper1950 wrote:Naravno da laže, a ti pokušavaš biti duhovit a ispadaš glup.Ziil Los Dii ! wrote:Ne lazi,amper ti je lijepo kronoloski objasnio i kao dokaz dao tajne dokumente da je sibenik sam sebe namjerno degradirao u 3.ligumuckodjubre wrote:
Kako ne bi prezirali hajduk kad su radi njih izletjeli u niži rang
Pored tebe je to nemoguce , nazalost radi se o dubljem poremecaju pa te zalim
Alo e...A košarka? Kako vas Amper svaki put odvuče od teme...
darth_vader-
2014-04-17
Piere jackson dobio pedalu u nba,e da ga vitamincici vrate bio bi to pun pogodak
Ziil Los Dii ! wrote:amper1950 wrote:Slažem se da bi ti triba pripaziti šta pišeš, pogotovo da ne pišeš nešto o čem pojma nemaš, jer ponavljam ispadaš glup.Ziil Los Dii ! wrote:amper1950 wrote:Naravno da laže, a ti pokušavaš biti duhovit a ispadaš glup.Ziil Los Dii ! wrote:
Ne lazi,amper ti je lijepo kronoloski objasnio i kao dokaz dao tajne dokumente da je sibenik sam sebe namjerno degradirao u 3.ligu
Ne trebaš se vrijeđati i ljutiti, to je jednostavno tako.
Žalim što se trudiš ispasti pametan, što upadaš u neke rasprave a pojma nemaš, onda kao ideš meni ironično govoriti. Ja za ta slučaj Rukavina znam jako dobro, i kad napišem neke činjenice, ti ćeš mene doći ismijavati? I onda ispadneš glup, pa se naljutiš kad ti ja to kažem. Nemaš se razloga ljutiti, sve ok. Pamet u glavu drugi put
Guest- Guest
Babo napusta netse uskoro :)jasambrend wrote:Alo e...A košarka? Kako vas Amper svaki put odvuče od teme...
Nisam ja prvi spomenija Dinamo, Hajduk, a boga mi ni nogomet, nego jedan redikul... Ja sam priča o reakciji Jolly-a na mijenjanje propozicija.jasambrend wrote:Alo e...A košarka? Kako vas Amper svaki put odvuče od teme...
Guest- Guest
osim od kalendaranowitzki wrote:Ziil Los Dii ! wrote:Jaci su od sudbineamper1950 wrote: Torcida u Šibeniku može što ih je volja. To se zna...
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
amper1950 wrote:Ziil Los Dii ! wrote:amper1950 wrote:Slažem se da bi ti triba pripaziti šta pišeš, pogotovo da ne pišeš nešto o čem pojma nemaš, jer ponavljam ispadaš glup.Ziil Los Dii ! wrote:amper1950 wrote:
Naravno da laže, a ti pokušavaš biti duhovit a ispadaš glup.
Ne trebaš se vrijeđati i ljutiti, to je jednostavno tako.
Žalim što se trudiš ispasti pametan, što upadaš u neke rasprave a pojma nemaš, onda kao ideš meni ironično govoriti. Ja za ta slučaj Rukavina znam jako dobro, i kad napišem neke činjenice, ti ćeš mene doći ismijavati? I onda ispadneš glup, pa se naljutiš kad ti ja to kažem. Nemaš se razloga ljutiti, sve ok. Pamet u glavu drugi put
To sto ti pricas su notorne budalastine ,nista vise,patroniziraj koga god hoces ,mene neces
Imam rodbine koji su clanovi hajduka i idu duze od tebe na tekme hajduka , Ivan Leko mi dao ulaznice za derbi jos davnih dana
Tako da podosta znam ,samo nemam potrebu se preseravati kao ti svojim dobro informiranim i pouzdanim izvorima
Tvoje izjeve su neobjektivne i navijavcki obojene
Ispada da je hajduk nk svetac
Last edited by Ziil Los Dii ! on 8/1/2017, 22:09; edited 1 time in total
amper1950 wrote:Nisam ja prvi spomenija Dinamo, Hajduk, a boga mi ni nogomet, nego jedan redikul... Ja sam priča o reakciji Jolly-a na mijenjanje propozicija.jasambrend wrote:Alo e...A košarka? Kako vas Amper svaki put odvuče od teme...
Ma zajebavam...Vidiš da je ionako trollfest...Malo je Sizifov posao ovdje ozbiljne spike ganjati...Možda još jedino Sat i ti pokušavate, ali ajd...
darth_vader-
2014-04-17
Pozdravi Ivana LekuZiil Los Dii ! wrote:
To sto ti pricas su notorne budalastine ,nista vise,patroniziraj koga god hoces ,mene neces
Imam rodbine koji su clanovi hajduka i idu duze od tebe na tekme hajduka , Ivan Leko mi dao ulaznice za derbi jos davnih dana
Tako da podosta znam ,samo nemam potrebu se preseravati kao ti svojim dobro informiranim i pouzdanim izvorima
Tvoje izjeve su neobjektivne i navijavmcki obojene
Ispada da je hajduk nk svetac
Da si imalo pametan zna bi da je totalno nebitno tko je koliko puta iša na utakmice (premda ja nikad nigdje nisam navodio brojku ja se s takvim stvarima ne hvalim). Nigdje nisam rekao da je hajduk svetac, no kad pričamo o konkretnom slučaju niti je Hajduk tija zajebati Šibenik, niti ne platiti. Bili su spremni na dogovor koji bi se i usljedio da ovi nisu išli muljati. To je ukratko sva priča, pa nije ni Šibeniku bilo u interesu da Hajduk upada u probleme, ali su oni bili toliko u problemima da su probali muljati u prvom redu državu.Kad napišem notornu činjenicu da im je Hajduk uplatio novac koji im pripada od postotka prodaje Rukavine u Grčku, a da je Šibenik tek nakon 10, 11 mjeseci (da sad ne vadim točne datume) dignuo tu lovu, to je isto navijački obojeno?!?
Ne pričaj o nečem o čem pojma nemaš!
Guest- Guest
amper1950 wrote:
Tko si ti da nekoga usutkavas ? Smiri se
Ne mogu te ušutkati, ali ti mogu reći da ispadaš glupZiil Los Dii ! wrote:amper1950 wrote:
Tko si ti da nekoga usutkavas ? Smiri se
Sad, sve je na tebi...
Guest- Guest
Ziil Los Dii ! wrote:Babo napusta netse uskoro :)jasambrend wrote:Alo e...A košarka? Kako vas Amper svaki put odvuče od teme...
Šarić bi mogao eksplodirati ( očekujem Anasove slike) sljedeću sezonu, a Babo je solidna konstanta i ne bi me čudilo da ga netko konkretniji upeca... Šarić mi baš pari dobar za tu ligu, pozitivno drzak, na granici prekršaja, puno skokova, treneri će ga obožavati...Još ako ga krene napad...Hezonja u Cedeviti za dvije sezone...
darth_vader-
2014-04-17
Ovo je točno...jasambrend wrote:amper1950 wrote:Nisam ja prvi spomenija Dinamo, Hajduk, a boga mi ni nogomet, nego jedan redikul... Ja sam priča o reakciji Jolly-a na mijenjanje propozicija.jasambrend wrote:Alo e...A košarka? Kako vas Amper svaki put odvuče od teme...
Ma zajebavam...Vidiš da je ionako trollfest...Malo je Sizifov posao ovdje ozbiljne spike ganjati...Možda još jedino Sat i ti pokušavate, ali ajd...
:D
Guest- Guest
cibona pobjedila juventusa,serija A na koljenima
https://www.facebook.com/ILoveBasketballTv/videos/10154918798878537/
[size=55]HRVATSKA KOŠARKAŠKA REPREZENTACIJA I SLUŽBENO IMA IZBORNIKA Upravni odbor HKS-a potvrdio Acu Petrivića[/size]
Page 5 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Rolingston: Jugoslavija je tvorac moderne košarke
» Potpisan najveci Ugovor u Istoriji EX-YU kosarke
» Papa Franjo:Ljudi koji uživaju u lažnim vijestima su ljubitelji izmeta
» Legenda bh. košarke Samir Lerić za život zarađuje kao dostavljač kruha
» Tužna vijest za sve ljubitelje košarke i sporta(ne mislim na našega sporta s foruma)
» Potpisan najveci Ugovor u Istoriji EX-YU kosarke
» Papa Franjo:Ljudi koji uživaju u lažnim vijestima su ljubitelji izmeta
» Legenda bh. košarke Samir Lerić za život zarađuje kao dostavljač kruha
» Tužna vijest za sve ljubitelje košarke i sporta(ne mislim na našega sporta s foruma)
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 5 of 10