ljubitelji košarke
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 8 of 10
Page 8 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: ljubitelji košarke
kic wrote:
ciganski?
pitaj udbaša iz kostarike, on zna sve naše pesme napamet...
Guest- Guest
kic wrote:
admini na ex-iskonu, to spam and laugh at :^^
you can say that again...and again
Cestitam na vjencanju, savjetujem protiv alkohola, narocito kronicnog, a sad na temu...
Pa nije mi jasno jel ovo opcenito tema o kosarci, hr-kosarci, cedeviti ili jacksonu i tomasu. Za Cedevitu mi se jebe, ne bih ih gledao ni da mi plate, kad proizvedu samo jednog igraca poceti cu ih smatrati za kosarkaski klub. Za hrvatsku kosarku KK Zagreb je strateski klub u odnosu na Cedevitu.
Tomas je jedan od onih igraca koji mogu na dizel nesto i odigrati i debelo u zimi svoje karijere, nesto kao Marcelic ili Tommy Haas u tenisu :) Ima nesto kad najbolje godine provedes na rehabilitaciji, vratis se ljut, pametniji i gladan.
Mora da sam vidio preko 1000 razlicitih ozljeda i udesa na treninzima i utakmicama, a nisam ni nogu izokrenuo...luda sreca.
Pa nije mi jasno jel ovo opcenito tema o kosarci, hr-kosarci, cedeviti ili jacksonu i tomasu. Za Cedevitu mi se jebe, ne bih ih gledao ni da mi plate, kad proizvedu samo jednog igraca poceti cu ih smatrati za kosarkaski klub. Za hrvatsku kosarku KK Zagreb je strateski klub u odnosu na Cedevitu.
Tomas je jedan od onih igraca koji mogu na dizel nesto i odigrati i debelo u zimi svoje karijere, nesto kao Marcelic ili Tommy Haas u tenisu :) Ima nesto kad najbolje godine provedes na rehabilitaciji, vratis se ljut, pametniji i gladan.
Mora da sam vidio preko 1000 razlicitih ozljeda i udesa na treninzima i utakmicama, a nisam ni nogu izokrenuo...luda sreca.
Guest- Guest
Recimo trening.
Krene tip na zakucavanje, u zraku zarotira prema unazad i na nogu. Doceka se, a dvoranom odjekne. Vidim ja OTVORENI prijelom noge, a igrac pokraj pocne povracati. Dodje trener i veli ovome sa prijelomom: ''Pa debilu &*%^&$^%#^%$@ koliko puta sam ti rekao da mi se ne vjesas po obrucu, evo ti sad (*%*^%$# sad ces &*^(%^% vise ikada kosarku igrati I^*^&%*$&^#...''
Krene tip na zakucavanje, u zraku zarotira prema unazad i na nogu. Doceka se, a dvoranom odjekne. Vidim ja OTVORENI prijelom noge, a igrac pokraj pocne povracati. Dodje trener i veli ovome sa prijelomom: ''Pa debilu &*%^&$^%#^%$@ koliko puta sam ti rekao da mi se ne vjesas po obrucu, evo ti sad (*%*^%$# sad ces &*^(%^% vise ikada kosarku igrati I^*^&%*$&^#...''
Guest- Guest
ja pad košarke vidim u silnim alley-oopovima, a tu LBJ je pravi King, kao asist i kao zakucavač..
gdje je dribling, prolaz, šut.. mislim ima on i to, ali ne vidim zanimljivost kad netko bijesno zakuca..
kic wrote:
ja pad košarke vidim u silnim alley-oopovima, a tu LBJ je pravi King, kao asist i kao zakucavač..
gdje je dribling, prolaz, šut.. mislim ima on i to, ali ne vidim zanimljivost kad netko bijesno zakuca..
Ma to ti je bilo pred nekih 10-ak godina, bili smo klinci, otkrili zakucavanje, kao da smo dobili pilotsku dozvolu.
Proveo sam cijelo ljeto zakucavajuci, ali nikada to nije bila moja kosarka, u kontri da, ali u prometu ne. Mozda sam zakucao pet puta sve skupa preko protivnickog igraca, kada bi bio ljut, zbog sudjenja ili tijeka utakmice...
Za mene je najljepse kad vidim pravilan sut, nista osim mrezice, ili neko dodavanje izvan svih shema. Cak cijenim vise i kvalitetno zagradjivanje nego alley-up (inace ima dva nacina: baby alley-up, gdje ti dodaje idealno preko obruca, to moze skoro svatko i monster alley-up, kad dodavac baci nekontrolirano u zrak, a ti uhvatis sa jednom rukom i zakucas cijelim tijelom...). Ovo drugo je rijetko izvan treninga, jebes majku dodavacu i nekako zakucas, onda si nabrijan ludjacki.
Ali danas ces u NBA prije vidjeti i to, nego pravilan rad nogu.
Guest- Guest
dečko je strašan:
jučer skok u napad i koš,asist,skok u obrani,trica,ovaj ludi ulaz i sve to u par minuta
jučer skok u napad i koš,asist,skok u obrani,trica,ovaj ludi ulaz i sve to u par minuta
jos jedna srbenda koja ce da igra za alpsku bracu. zamisli da dragic i on igraju za svoje otadzbine koja bi tu guzva bila na kecu-njih dvojica, teo i jovic...
Guest- Guest
hoćeš reči da se srbi srame svog poreklaBracala wrote:jos jedna srbenda koja ce da igra za alpsku bracu. zamisli da dragic i on igraju za svoje otadzbine koja bi tu guzva bila na kecu-njih dvojica, teo i jovic...
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
http://www.vecernji.hr/vaterpolo/ratko-rudic-vratio-sam-se-kako-bismo-svrgnuli-srbe-1147212jalnirajko wrote:hoćeš reči da se srbi srame svog poreklaBracala wrote:jos jedna srbenda koja ce da igra za alpsku bracu. zamisli da dragic i on igraju za svoje otadzbine koja bi tu guzva bila na kecu-njih dvojica, teo i jovic...
2015-08-19
ne bih se štel mešati, to su ipak vaša srpska poslaBracala wrote:ne cudi me, godinama mu nabijamo komplekse...
2015-08-19
volite vi prašiti dalmošeBracala wrote:a i onog tuc(č)ka smo oprašili...
2015-08-19
Bracala wrote:a i onog tuc(č)ka smo oprašili...
Jug u sred Beograda potopio Partizan
Vaterpolisti dubrovačkog Juga svladali su na gostovanju u Beogradu domaći Partizan s 16:9 (6-1, 4-2, 2-4, 4-2) u dvoboju 4. kola skupine B vaterpolske Lige prvaka.
18.1.2017
Guest- Guest
Jug je pobijedio Partizan usred Beograda! Finale sa Zvezdom!
31.05.2013
DUBROVČANI TRIJUMFIRALI USRED BEOGRADA Jugaši dominantno otvorili utakmicu i slomili Partizan
10.02.2016Pobjeda Juga 5:3 u Beogradu protiv Partizana
17.12.2014
Jug CO u gostima pobijedili Partizan sa 6:8
7.11.2015
Similar topics
» Rolingston: Jugoslavija je tvorac moderne košarke
» Potpisan najveci Ugovor u Istoriji EX-YU kosarke
» Papa Franjo:Ljudi koji uživaju u lažnim vijestima su ljubitelji izmeta
» Legenda bh. košarke Samir Lerić za život zarađuje kao dostavljač kruha
» Tužna vijest za sve ljubitelje košarke i sporta(ne mislim na našega sporta s foruma)
» Potpisan najveci Ugovor u Istoriji EX-YU kosarke
» Papa Franjo:Ljudi koji uživaju u lažnim vijestima su ljubitelji izmeta
» Legenda bh. košarke Samir Lerić za život zarađuje kao dostavljač kruha
» Tužna vijest za sve ljubitelje košarke i sporta(ne mislim na našega sporta s foruma)
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 8 of 10