ljubitelji košarke
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 4 of 10
Page 4 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: ljubitelji košarke
muckodjubre wrote:operw wrote:rezultat je bitan samo laicima
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
a kaj je najbolje, da se i gleda broj gledatelja, hajduk bi bio obićan europski prosjek.
2015-08-19
Čitam da i košarkaški savez mijenja propizicije u sred natjecanja?
Kontaktirali smo Josipa Stojanovića Jollyja, prvog čovjeka vodeće momčadi A1 Lige, povodom promjena Propozicija natjecanja, čime se njegova, vodeća momčad Lige stavlja u nepovoljan položaj:
- A što reći? U najmanju ruku ta stvar koja se dogodila nije u sportskom duhu. Događaju se nevjerojatne stvari, ali budite sigurni, neće Ciboni ni to pomoći, ako budu Zagrepčani morali u Šibenik, neće dobro proći - započeo je Stojanović, pa nastavio:
- Praktički ovi najjači pred playoff mogu kupiti pet igrača i eto ih u ABA Ligi. Nema onda smisla natjecanje, ako će se propozicije mijenjati usred sezone.
Kontaktirali smo Josipa Stojanovića Jollyja, prvog čovjeka vodeće momčadi A1 Lige, povodom promjena Propozicija natjecanja, čime se njegova, vodeća momčad Lige stavlja u nepovoljan položaj:
- A što reći? U najmanju ruku ta stvar koja se dogodila nije u sportskom duhu. Događaju se nevjerojatne stvari, ali budite sigurni, neće Ciboni ni to pomoći, ako budu Zagrepčani morali u Šibenik, neće dobro proći - započeo je Stojanović, pa nastavio:
- Praktički ovi najjači pred playoff mogu kupiti pet igrača i eto ih u ABA Ligi. Nema onda smisla natjecanje, ako će se propozicije mijenjati usred sezone.
Guest- Guest
Ziil Los Dii !- Posts : 5807
2015-10-11
nisu to šibenčani nego jollijevi plaćenici. s pravim šibenčanima smo si dobri
2015-08-19
Istinu zboris
Sibencani su uvik bili dobri sa dinamom
A prezirali su hajduk
A prezirali su hajduk
Kako ne bi prezirali hajduk kad su radi njih izletjeli u niži rangZiil Los Dii ! wrote:Istinu zboris
A prezirali su hajduk
Ne lazi,amper ti je lijepo kronoloski objasnio i kao dokaz dao tajne dokumente da je sibenik sam sebe namjerno degradirao u 3.ligumuckodjubre wrote:Kako ne bi prezirali hajduk kad su radi njih izletjeli u niži rangZiil Los Dii ! wrote:Istinu zboris
A prezirali su hajduk
Ziil Los Dii ! wrote:Istinu zboris
A prezirali su hajduk
Kako si jutros krenija, nastavljaš u istom stilu. Pojma nemaš:
Ne šibenčani, nego funcuti. A oni su manjina u vlastitom gradu. Torcida Šibenik je i danas jaka podružnica
Guest- Guest
krpe koje je našarala torcida. di su pravi transparenti hajdukovaca iz šibenika? pa niste smjeli kalendar tamo snimati
2015-08-19
Naravno da laže, a ti pokušavaš biti duhovit a ispadaš glup.Ziil Los Dii ! wrote:Ne lazi,amper ti je lijepo kronoloski objasnio i kao dokaz dao tajne dokumente da je sibenik sam sebe namjerno degradirao u 3.ligumuckodjubre wrote:Kako ne bi prezirali hajduk kad su radi njih izletjeli u niži rangZiil Los Dii ! wrote:Istinu zboris
A prezirali su hajduk
I da, Šibenik je sam sebe degradirao u 3-u ligu jer se prije nisu rješili šljama iz kluba tipa Pauk koji su napravili od kluba što su napravili. Znam igrača koji je tamo igrao godinu dana bez plače,jebenu godinu dana, koliko su bili dužni na sve strane?!? Račun im je bio blokiran i nisu ni mogli raspolagati s lovom, kasnili su s pretvorbom i dobro da su na kraju nekako i preživili (a nebi ni to da im najgori šljam nije pokupija prnje kad je brod već tonija).
Najlakše pričati o nečem o čem pojma nemaš, a ti si prvak u tome
Guest- Guest
Taj transparent je digla Torcida Šibenik, u samom šibeniku im funcuti mogu podudlati.
Kalendar se nije snimao u Šibeniku zbog policije
Guest- Guest
jebat ga kad grad šibenik nije svom klubu htio dati kredit ko neki
2015-08-19
u svakom slučaju niste mogli snimati kalendar u "svom" graduamper1950 wrote:Taj transparent je digla Torcida Šibenik, u samom šibeniku im funcuti mogu podudlati.
2015-08-19
grad split je bio jamac za kredit svom vlasništvu (Hajduk), a u tom trenutku je šibenik još bio udruga ne šdd
Guest- Guest
Policija je počela praviti probleme,priselili su u drugi grad. To je bila organizacija kluba, uglavnom Torcida u Šibeniku može što ih je volja. To se zna...
Guest- Guest
amper1950 wrote:Naravno da laže, a ti pokušavaš biti duhovit a ispadaš glup.Ziil Los Dii ! wrote:Ne lazi,amper ti je lijepo kronoloski objasnio i kao dokaz dao tajne dokumente da je sibenik sam sebe namjerno degradirao u 3.ligumuckodjubre wrote:Kako ne bi prezirali hajduk kad su radi njih izletjeli u niži rangZiil Los Dii ! wrote:Istinu zboris
A prezirali su hajduk
Stvarno bi trebao pripaziti kome govoris da je glup
Jaci su od sudbineamper1950 wrote: Torcida u Šibeniku može što ih je volja. To se zna...
Slažem se da bi ti triba pripaziti šta pišeš, pogotovo da ne pišeš nešto o čem pojma nemaš, jer ponavljam ispadaš glup.Ziil Los Dii ! wrote:amper1950 wrote:Naravno da laže, a ti pokušavaš biti duhovit a ispadaš glup.Ziil Los Dii ! wrote:Ne lazi,amper ti je lijepo kronoloski objasnio i kao dokaz dao tajne dokumente da je sibenik sam sebe namjerno degradirao u 3.ligumuckodjubre wrote:Kako ne bi prezirali hajduk kad su radi njih izletjeli u niži rangZiil Los Dii ! wrote:Istinu zboris
A prezirali su hajduk
Stvarno bi trebao pripaziti kome govoris da je glup
Guest- Guest
Page 4 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Rolingston: Jugoslavija je tvorac moderne košarke
» Potpisan najveci Ugovor u Istoriji EX-YU kosarke
» Papa Franjo:Ljudi koji uživaju u lažnim vijestima su ljubitelji izmeta
» Legenda bh. košarke Samir Lerić za život zarađuje kao dostavljač kruha
» Tužna vijest za sve ljubitelje košarke i sporta(ne mislim na našega sporta s foruma)
» Potpisan najveci Ugovor u Istoriji EX-YU kosarke
» Papa Franjo:Ljudi koji uživaju u lažnim vijestima su ljubitelji izmeta
» Legenda bh. košarke Samir Lerić za život zarađuje kao dostavljač kruha
» Tužna vijest za sve ljubitelje košarke i sporta(ne mislim na našega sporta s foruma)
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 4 of 10