Poludjeli Informer:Trampe sta se ceka,ajmo radit Veliku Srbiju
Page 29 of 33
Page 29 of 33 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33
Re: Poludjeli Informer:Trampe sta se ceka,ajmo radit Veliku Srbiju
puno toga ti nisi uspio skužit, al BMBLeviathan2 wrote:zasto netko mora imat nacionalni identitet???, evo ja imam frenda koji se deklarira kao stjupid human, doslovno tako,Noor wrote:Gnječ wrote:Noor wrote:michaellcmacha wrote:
ja ne kužim što tebe sad vrijeđa... ja ti stvarno nisam kriv što su te tvoji mater i ćaća žigosali jugoslavenom, taman pred raspad jugoslavije, i onda inertni i neskloni kompromisu odlučili te ostaviti da se sam jebeš sa problemom zvanim odsustvo osjećaja nacionalne pripadnosti u nacionalnoj državi.....
ima tu u blizini obitelj, žena srpkinja, muž hrvat...a djeci dali upisat jednome srpska, a drugom hrvatska nacionalnost...da netko (a mislim da ona) ne bi bio uvrijeđen, valjda, šta reći
Čemu ta opsjednutost nacionalnošću? Mi u Istri nemamo tih problema. Nitko nikog ne pita koje je nacionalnosti i koje je vjere.
pa nitko si na čelo ne kelji cedulje s nacionalnošću, al valjda svi imamo svoj nacionalni identitet. nemreš ne pripadat nikome i nikud.
rekla sam ti, matične knjige po školama i dan danas taj podatak upisuju, znači, kad dovedeš dijete na upis, pitaju te šta da upišu.
ako pogledas koliko ljudi po popisima se izjasnjava kao jedi il klingonci pa cak ima i borgova, nije li tim ljudima pun kurac ladicarenja i torova,
sto znaci nacionalni identitet uopce,???? ja kao pripadnik plemena to nisam nikad uspio skuzit, jel to nesto slicno kao pleme i ako je zasto se onda ne brinu jedni o drugima kao pravi pripadnici plemena nego gledaju kak da budu iznad drugih, da vladaju, kradu, lazu , varaju i sve one psine koje ne prilice jednom clanu plemena,
Guest- Guest
Jest, vječna si žrtva i jedina... ako ti je tako lakše...michaellcmacha wrote:a krv vam jebem.... pa nije banirao tog kolšara četničkog neg je mene banirao.... a njemu se samo grozio.... onak pod fol....:))))
Guest- Guest
ma statije. maggie je heterosexualna attaktiwna ViP zena i swe to...Leviathan2 wrote:cuj ovo, dudita bari megicu, jbte, sad ce joj weber hebat sve po spisku :D
Guest- Guest
ma jučer čejen crvenkasti provocirao i ja ga sterao u mp3, vi za vi neki dan njegovog glasnog nadanja da će na krilima trumpove pobjede dobiti zeleno svjetlo da se četničke horde opet upute na hrvatsku....i da on zajedno s njima opet povrati stan na trešnjevki.... a horni ko triny uletio u pol spike i skopčo da mu ja neš ničim izazvan prijetim iako dobro zna da on po običaju podjebava, što radi otkad ikad.... i onda zapeo da smo si ja i crvenkasti isti što naravno nije i ne može biti, pa me zbanirao zbog nepoštivanja njegove "institucije".... ;))))kaja wrote:A sto te banirao?michaellcmacha wrote:;)))) sad će me ološari (čitaj ološarka dudata) brže bolje otići prijaviti horniju u nadi da će me on ponovo banirati.... nije joj prošlo ono sa višom razinom prijavljivanja pa će sad na sitno drukati.... :)))
2015-08-08
ljubomoran je, k'o i oni ranije navedeni :Ddudette wrote:ma statije. maggie je heterosexualna attaktiwna ViP zena i swe to...Leviathan2 wrote:cuj ovo, dudita bari megicu, jbte, sad ce joj weber hebat sve po spisku :D
Samo je levi pristojan :D 8-)
2014-04-12
Kmeee, kmeee... Mico wants some attention too.
Guest- Guest
šta ga ti sereš horni i to bzvz.... jučer si sjebo shemu pa danas sjebavaš dodatno.... da si bio na visini zadatka zbanirao bi ga jučer s razlogom a ne danas ispravljat što si jučer zbrljo... i to će ti svako reć tko je jučer pratio što se zbivalo....Starhemberg wrote:Jest, vječna si žrtva i jedina... ako ti je tako lakše...michaellcmacha wrote:a krv vam jebem.... pa nije banirao tog kolšara četničkog neg je mene banirao.... a njemu se samo grozio.... onak pod fol....:))))
2015-08-08
Zna crvenksati zašto je dobio ban, upozoren je i nije obraćao pažnju. Neka ohladi malo. A ti miha ne glumi uvrijeđenu frajlu, dobro i ti znaš zašto i zbog čega.
Guest- Guest
Seko moras sde nauciti nositi s tim.maggie13 wrote:ljubomoran je, k'o i oni ranije navedeni :Ddudette wrote:ma statije. maggie je heterosexualna attaktiwna ViP zena i swe to...Leviathan2 wrote:cuj ovo, dudita bari megicu, jbte, sad ce joj weber hebat sve po spisku :D
Nije lako biti, ...seka:)
dijagram-
2015-08-09
I a sam zaslužio ban.Starhemberg wrote:Zna crvenksati zašto je dobio ban, upozoren je i nije obraćao pažnju. Neka ohladi malo. A ti miha ne glumi uvrijeđenu frajlu, dobro i ti znaš zašto i zbog čega.
Jer ova tema je zbog mene krenula na sasvim pogrešan kolosijek.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Swejedno, tebe ce se pamtiti po upisima. Takwa sirina, pokriwanje swih tema i tematikah raznih nema nitko.maggie13 wrote:ljubomoran je, k'o i oni ranije navedeni :Ddudette wrote:ma statije. maggie je heterosexualna attaktiwna ViP zena i swe to...Leviathan2 wrote:cuj ovo, dudita bari megicu, jbte, sad ce joj weber hebat sve po spisku :D
Guest- Guest
aj ne umišljaj si, to sam ti i jučer rekao.... a da si usro motku usro si ju... al ništa strašno... ja sam naglasio da ti niš ne zamjeram.... ionak sam u obavezi razvrstat hrpetinu sjemenja što stalno odgađam pa si mi učinio i uslugu...Starhemberg wrote:Zna crvenksati zašto je dobio ban, upozoren je i nije obraćao pažnju. Neka ohladi malo. A ti miha ne glumi uvrijeđenu frajlu, dobro i ti znaš zašto i zbog čega.
2015-08-08
Dok imam tebe iza leđa, nista ne brini 8-)dijagram wrote:Seko moras sde nauciti nositi s tim.maggie13 wrote:ljubomoran je, k'o i oni ranije navedeni :Ddudette wrote:ma statije. maggie je heterosexualna attaktiwna ViP zena i swe to...Leviathan2 wrote:cuj ovo, dudita bari megicu, jbte, sad ce joj weber hebat sve po spisku :D
Nije lako biti, ...seka:)
2014-04-12
ti si uvrijedio jednu moravku, koja se kliče čehinjom, i to ti je samo nekim čudom oprošteno... al samo ovaj put.....jastreb wrote:I a sam zaslužio ban.Starhemberg wrote:Zna crvenksati zašto je dobio ban, upozoren je i nije obraćao pažnju. Neka ohladi malo. A ti miha ne glumi uvrijeđenu frajlu, dobro i ti znaš zašto i zbog čega.
2015-08-08
Kako rekoh, ako će ti tako biti lakše... u mojoj evidenciji sve čitko i jasno.michaellcmacha wrote:aj ne umišljaj si, to sam ti i jučer rekao.... a da si usro motku usro si ju... al ništa strašno... ja sam naglasio da ti niš ne zamjeram.... ionak sam u obavezi razvrstat hrpetinu sjemenja što stalno odgađam pa si mi učinio i uslugu...Starhemberg wrote:Zna crvenksati zašto je dobio ban, upozoren je i nije obraćao pažnju. Neka ohladi malo. A ti miha ne glumi uvrijeđenu frajlu, dobro i ti znaš zašto i zbog čega.
Guest- Guest
meni je najvaznije da me ti pamtis i da sam ti svojevrsni uzor..laska mi ;-))dudette wrote:Swejedno, tebe ce se pamtiti po upisima. Takwa sirina, pokriwanje swih tema i tematikah raznih nema nitko.maggie13 wrote:ljubomoran je, k'o i oni ranije navedeni :Ddudette wrote:ma statije. maggie je heterosexualna attaktiwna ViP zena i swe to...Leviathan2 wrote:cuj ovo, dudita bari megicu, jbte, sad ce joj weber hebat sve po spisku :D
2014-04-12
Jebem li ga, i ti si ljubomorna na moju seku.dudette wrote:Swejedno, tebe ce se pamtiti po upisima. Takwa sirina, pokriwanje swih tema i tematikah raznih nema nitko.maggie13 wrote:ljubomoran je, k'o i oni ranije navedeni :Ddudette wrote:ma statije. maggie je heterosexualna attaktiwna ViP zena i swe to...Leviathan2 wrote:cuj ovo, dudita bari megicu, jbte, sad ce joj weber hebat sve po spisku :D
dijagram-
2015-08-09
Ispričavam joj se uz jednu prigodnu.michaellcmacha wrote:ti si uvrijedio jednu moravku, koja se kliče čehinjom, i to ti je samo nekim čudom oprošteno... al samo ovaj put.....jastreb wrote:I a sam zaslužio ban.Starhemberg wrote:Zna crvenksati zašto je dobio ban, upozoren je i nije obraćao pažnju. Neka ohladi malo. A ti miha ne glumi uvrijeđenu frajlu, dobro i ti znaš zašto i zbog čega.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ljubomorna sam iz zaledja.dijagram wrote:Jebem li ga, i ti si ljubomorna na moju seku.dudette wrote:Swejedno, tebe ce se pamtiti po upisima. Takwa sirina, pokriwanje swih tema i tematikah raznih nema nitko.maggie13 wrote:ljubomoran je, k'o i oni ranije navedeni :Ddudette wrote:ma statije. maggie je heterosexualna attaktiwna ViP zena i swe to...Leviathan2 wrote:cuj ovo, dudita bari megicu, jbte, sad ce joj weber hebat sve po spisku :D
Guest- Guest
imaš gore moj upis gdje ti se "grozim" kako ne mrem dočekat/doživst da se zalomi jedan forumski kafanski kružok na kojem ćemo obojica biti nazočni, pa da te steram u kurac zbog te tvoje "nepristranosti".... ;)))))Starhemberg wrote:Kako rekoh, ako će ti tako biti lakše... u mojoj evidenciji sve čitko i jasno.michaellcmacha wrote:aj ne umišljaj si, to sam ti i jučer rekao.... a da si usro motku usro si ju... al ništa strašno... ja sam naglasio da ti niš ne zamjeram.... ionak sam u obavezi razvrstat hrpetinu sjemenja što stalno odgađam pa si mi učinio i uslugu...Starhemberg wrote:Zna crvenksati zašto je dobio ban, upozoren je i nije obraćao pažnju. Neka ohladi malo. A ti miha ne glumi uvrijeđenu frajlu, dobro i ti znaš zašto i zbog čega.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Nema do kuruze!jastreb wrote:Ispričavam joj se uz jednu prigodnu.michaellcmacha wrote:ti si uvrijedio jednu moravku, koja se kliče čehinjom, i to ti je samo nekim čudom oprošteno... al samo ovaj put.....jastreb wrote:I a sam zaslužio ban.Starhemberg wrote:Zna crvenksati zašto je dobio ban, upozoren je i nije obraćao pažnju. Neka ohladi malo. A ti miha ne glumi uvrijeđenu frajlu, dobro i ti znaš zašto i zbog čega.
Guest- Guest
Page 29 of 33 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33
Similar topics
» Poludjeli Informer:Evropo jebo vas Haradinaj
» Dodik bi Veliku Srbiju
» Srbiju čeka preduzetnički bum
» Užas: Vucić uspostavio Veliku Srbiju
» PUTIN I TRAMP PRAVE VELIKU SRBIJU ZA PET GODINA
» Dodik bi Veliku Srbiju
» Srbiju čeka preduzetnički bum
» Užas: Vucić uspostavio Veliku Srbiju
» PUTIN I TRAMP PRAVE VELIKU SRBIJU ZA PET GODINA