Poludjeli Informer:Trampe sta se ceka,ajmo radit Veliku Srbiju
Page 31 of 33
Page 31 of 33 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32, 33
Re: Poludjeli Informer:Trampe sta se ceka,ajmo radit Veliku Srbiju
ti tumacis kako tebi odgovara, a sustina je sasvim drugacija
broj dobija srbija za podrcje kosmeta, imovina ostaje srpska
i t.d. citaj sta pise, ne pretpostavljaj
zahtev podnosi srbija, a ne šiptari !
Guest- Guest
pa pročitao sam i upravo je tako kako sam naveo.... imat ćete i dalje imovinu s kojom nećete raspolagati, a jedino što vam je išlo na ruku je to da ćete moći taj 00383 moći nazivati bez dodatne naplate, tj tretirat će se kao međugradski, ali samo u prijelaznom razdoblju.... ;)pizzon wrote:ti tumacis kako tebi odgovara, a sustina je sasvim drugacija
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
ok, ako ti je tako laksemichaellcmacha wrote:pa pročitao sam i upravo je tako kako sam naveo.... imat ćete i dalje imovinu s kojom nećete raspolagati, a jedino što vam je išlo na ruku je to da ćete moći taj 00383 moći nazivati bez dodatne naplate, tj tretirat će se kao međugradski, ali samo u prijelaznom razdoblju.... ;)pizzon wrote:ti tumacis kako tebi odgovara, a sustina je sasvim drugacija
sa njima je sve prelazno
lako smo se danas dogvorili
a i povukli zakon o trepci, srecom:):)
Guest- Guest
al sve vi to možete promijeniti u svoju korist, ako ona 3 srbina što ulaze u vrh trump-ove administracije odigraju vrhunski za otadžbinu....:))))pizzon wrote:ok, ako ti je tako laksemichaellcmacha wrote:pa pročitao sam i upravo je tako kako sam naveo.... imat ćete i dalje imovinu s kojom nećete raspolagati, a jedino što vam je išlo na ruku je to da ćete moći taj 00383 moći nazivati bez dodatne naplate, tj tretirat će se kao međugradski, ali samo u prijelaznom razdoblju.... ;)pizzon wrote:ti tumacis kako tebi odgovara, a sustina je sasvim drugacija
sa njima je sve prelazno
lako smo se danas dogvorili
a i povukli zakon o trepci, srecom:):)
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
tramp prima blagoslov grckog svestenika pre izbora, prilikom posete gradu
kinu-n.h.
inace Tramp je prezbiterijanac ( protestant, ogranak )
Guest- Guest
u prvi tren mi se učinilo da mu popravlja frizuru.
Guest- Guest
Dakle sutra ujutro možete očekivati nove naslove tema,u stilu "Trump i Šešelj planiraju vratiti Krajinu" "Što je Vučić poručio Trumpu" i "Nikolić,Putin,Trump i Pernar obnavljaju Jugoslaviju".
Autora nije teško pogoditi.
A sad lahko in mirno noč!
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
meni nitko ne pada na pamet..hmjastreb wrote:Dakle sutra ujutro možete očekivati nove naslove tema,u stilu "Trump i Šešelj planiraju vratiti Krajinu" "Što je Vučić poručio Trumpu" i "Nikolić,Putin,Trump i Pernar obnavljaju Jugoslaviju".
Guest- Guest
Predsednik SAD Barak Obama tokom posete Atini zatražiće od grčkog premijera Aleksisa Ciprasa da zatvori svoje luke za ruske ratne brodove, glasa za nove sankcije Rusiji i povuče „nezakoniti“ veto za stupanje Makedonije u NATO
http://www.novosti.rs/vesti/planeta.299.html:634841-Obama-ce-zatraziti-od-Grcke-da-zatvori-luke-za-ruske-brodove
http://www.novosti.rs/vesti/planeta.299.html:634841-Obama-ce-zatraziti-od-Grcke-da-zatvori-luke-za-ruske-brodove
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
To je zivotna skola, ha ja ! Ponavljam abecedu u pauzama, a ponekad i dok Ćistim. Multitasking mi je strong point. Toliki intelektualci i Ćlanovi MENSA-e u Hrvatskoj, a ja ĆistaĆica, di cu jadna. Srecom je vani sve high-tech. Zato sam sam i otisla. Lagan mi je posao, Ćistim i etniĆki ako treba.kaja wrote:Jesi vidjela, kad ti zapadni zlikovci nimalo ne cijene filozofiju u Hrvata .dudette wrote:Tesko mi je u tudjini. Serem da sam iz Jugoslavije i cistim WC-eje.dijagram wrote:Kako god, tuzno je to:)dudette wrote:Ljubomorna sam iz zaledja.dijagram wrote:
Jebem li ga, i ti si ljubomorna na moju seku.
Ponekad uz casicu zapjevam nostalgicno...
-Oprostite sto je ovo?
-Novinarstvo
- Aha, tu vam je sanitar i četka !
Guest- Guest
znas ti dobro da vam je nacertanije biblijaSerbinho-3 wrote:Trazio na sajtu, nisam nasao nista.
Mogli bi Vuka da zaposle, bas bi ce Bradonje napalile da citaju njegove tekstove.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
danas cu ti linkove postaviti cedojastreb wrote:Normalno da nisi našao kad lik izmišlja.Serbinho-3 wrote:Trazio na sajtu, nisam nasao nista.
Mogli bi Vuka da zaposle, bas bi ce Bradonje napalile da citaju njegove tekstove.
Preokreće naslove,izmišlja intervjue Karadžića,nastupe Šešelja i razgovore Martića i Krajišnika.
2015-09-08
cedo si kazem ti ja...jastreb wrote:Ispričavam joj se uz jednu prigodnu.michaellcmacha wrote:ti si uvrijedio jednu moravku, koja se kliče čehinjom, i to ti je samo nekim čudom oprošteno... al samo ovaj put.....jastreb wrote:I a sam zaslužio ban.Starhemberg wrote:Zna crvenksati zašto je dobio ban, upozoren je i nije obraćao pažnju. Neka ohladi malo. A ti miha ne glumi uvrijeđenu frajlu, dobro i ti znaš zašto i zbog čega.
Jer ova tema je zbog mene krenula na sasvim pogrešan kolosijek.
2015-09-08
.....jastreb i drugovi mrze hrvatske nacionaliste i suvereniste
2015-09-08
.......dobro jutro hrvatski nacionalisti laku noc antihrvatski unitaristi...
2015-09-08
cvampe salji avijone na vastasiju i sciptariju
2015-09-08
...dobro jutro hrvati i hrvatice...dobro jutro hrvatska....bio sam u lisinskom na projekciji filma 'Ovcara-neispricana prica'....bilo je dojmljivo i dirljivo u punom lisinskom...sa puno suza....s obzirom na raspolozenje u lisinskom sve je jaca zal za karamarkom i trazi se njegov povratak na celno mjesto hdz-a...ako on to ne bi zelio da na celno mjesto dodju hasanbegovic,kovac...gromoglasan pljesak pobrali su tzv.karamarkovi ministri koji su jedini i dosli na projekciju filma..gromoglasni zvizduk pobralo spominjanje obuljenke...plenki i kolinda isto nisu sjajno prosli
2015-09-08
po ambijentu jucer u lisinskom a i kako sam zapazio privat i u razgovorima sa dosta hdzovaca i to onih malo blize vrhu stranke vlada veliko nezadovoljstvo ovom celnom garniturom stranke....i ne bi bilo iznenadjenje puc u stranci..i povratak karamarka ili ustolicenje haseta,kovaca na celno mjesto hdza...bas je bila ono ful nabrijana ekipa iz hdza...dojma sam da plenki ne drzi dobar dio konaca u stranci...i od tud toliko njegovih kompromisa...a toliko kompromisa ne radi covjek koji vodi igru
2015-09-08
ma nemoj se opterećivati... slijedeći dragi vođa će biti onaj od jučer u 2..... on neće voditi kompromisnu politiku.... bit će suza koliko ti volja....
2015-08-08
Slušam u jutarnjem RTS-ovu programu razgovor s nekom gospođom koja kaže da je to samo utjeha zbog Trepče, a i trajnost je upitna.pizzon wrote:DOGOVOR U BRISELU!Telekom na Kosovu ostaje srpski!
[i][size=18]
Dobro jutro, moj hrvatski brate!vuksadinare wrote:.......dobro jutro hrvatski nacionalisti laku noc antihrvatski unitaristi...
Page 31 of 33 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32, 33
Similar topics
» Poludjeli Informer:Evropo jebo vas Haradinaj
» Dodik bi Veliku Srbiju
» Srbiju čeka preduzetnički bum
» Užas: Vucić uspostavio Veliku Srbiju
» PUTIN I TRAMP PRAVE VELIKU SRBIJU ZA PET GODINA
» Dodik bi Veliku Srbiju
» Srbiju čeka preduzetnički bum
» Užas: Vucić uspostavio Veliku Srbiju
» PUTIN I TRAMP PRAVE VELIKU SRBIJU ZA PET GODINA
Page 31 of 33