Poludjeli Informer:Trampe sta se ceka,ajmo radit Veliku Srbiju
Page 27 of 33
Page 27 of 33 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33
Re: Poludjeli Informer:Trampe sta se ceka,ajmo radit Veliku Srbiju
Ajme, sace doc veber i razbit me ko beba zwecku. Sta cu, jadna li sam...
Guest- Guest
trenutno branim cast crvenog..makar se cesto ne slazemo u stavovima, ipak smo frendovi :-)dudette wrote:Ej maggie, kaj si ti na forumu? Kako se opredjeljujes?maggie13 wrote:
ne volim nista preko reda..;-)
2014-04-12
Treba staviti anketu, ima da se zna tko je što i kod registriranja na forum dodatno polje "nacionalnost".
Last edited by Triny on 13/11/2016, 18:55; edited 1 time in total
Trinity-
2014-04-17
Ti si tiha patnja svih muskaraca. Dobro, pitat cu Gnjeca, ali javno. Iako vec znam odgovor...maggie13 wrote:pitaj gnjeca..vidim da me gore opet spominje, a obecao da nece..:-Sdudette wrote:Ej maggie, kaj si ti na forumu?maggie13 wrote:
Guest- Guest
Gnječ wrote:dudette wrote:Pa znas da je gore biti Jugosloven i komunjara. Krst na krst je ok.Gnječ wrote:Noor wrote:Gnječ wrote:
Da ali nitko baš ne radi cirkus i kraval od toga kao što to vi hrvati radite.
vjeruj, meni osobno taj podatak nikad nije bio bitan, a nije mi ni danas. nema te nacije koju ja generalno ne trpim.
ne trpim samo licemjerne i pokvarene ljude.
Pa onda što ste zapeli što vas boli kurac koje sam ja nacionalnosti? Cijelo popodne skoro drobite jesam li srbin ili jugosloven?
Pa nemogu biti ono što nisam ili što bi hrvati htjeli da budem. Pola dana drobe o mojoj nacionalnosti kao da je to neznam koja bitna stvar.
Eva je rekla da si i ti židov..i ok. jedan više na forumu.
Guest- Guest
ma svejedno ovo sad je bzvz, iako nisam vidio sve njegove upise.... trebao ga je jučer banirat a ne mene cimat, iako je znao da ću mu svašta napisat ko i svaki put do sada kad uobičajeno krene prvocirat.... ovak samo sjebava svoj dignitet s naknadnim nulovanjem.... ne kod mene, ja mi niš ne zamjeram, niti ću mu zamjerati, ali već je imao prilike da ga krste sa svakakvim epitetima... pogotovo ovi četnikoliki i jugoslaviNoor wrote:maggie13 wrote:Crveni nastradao ni kriv, ni duzan sad.
a koliko puta je nije nastradao, a trebao je??
niš mu ne bu, nek čisti ženi orahe.
2015-08-08
Triny wrote:Treba staviti anketu, ima da se zna tko je što i kod registriranja na forum dodatno polje "nacionalnost".
I krvna grupa: hrvat, srbin, bosanac, slovenac...krvna grupa makedonac je ovdje rijetkost.
Guest- Guest
Nego sta. Skenirati dokumente pa objaviti na forumu. Ovo vise pari ko gentlemenski poker. A bas ih je karta krenula...Triny wrote:Treba staviti anketu, ima da se zna tko je što.
Guest- Guest
samo njegova, nasrecu..:-Sdudette wrote:Ti si tiha patnja svih muskaraca. Dobro, pitat cu Gnjeca, ali javno. Iako vec znam odgovor...maggie13 wrote:pitaj gnjeca..vidim da me gore opet spominje, a obecao da nece..:-Sdudette wrote:Ej maggie, kaj si ti na forumu?maggie13 wrote:
2014-04-12
Gdje si bio/bila 1991.? Koje si drzavljanstvo imao/la prije 1990.?Triny wrote: i kod registriranja na forum dodatno polje "nacionalnost".
Guest- Guest
Ma ti si ViP zena. I uz to clanica MENSA-e. Uvijek cu se sjecati tvojih upisa i postova.maggie13 wrote:samo njegova, nasrecu..:-Sdudette wrote:Ti si tiha patnja svih muskaraca. Dobro, pitat cu Gnjeca, ali javno. Iako vec znam odgovor...maggie13 wrote:pitaj gnjeca..vidim da me gore opet spominje, a obecao da nece..:-Sdudette wrote:Ej maggie, kaj si ti na forumu?maggie13 wrote:
Guest- Guest
vise mi znaci zenska paznja svakako ♡.♡dudette wrote:Ma ti si ViP zena. I uz to clanica MENSA-e. Uvijek cu se sjecati tvojih upisa i postova.maggie13 wrote:samo njegova, nasrecu..:-Sdudette wrote:Ti si tiha patnja svih muskaraca. Dobro, pitat cu Gnjeca, ali javno. Iako vec znam odgovor...maggie13 wrote:pitaj gnjeca..vidim da me gore opet spominje, a obecao da nece..:-Sdudette wrote:
Ej maggie, kaj si ti na forumu?
I,barem si pismena ;-)
2014-04-12
zasto netko mora imat nacionalni identitet???, evo ja imam frenda koji se deklarira kao stjupid human, doslovno tako,Noor wrote:Gnječ wrote:Noor wrote:michaellcmacha wrote:ja ne kužim što tebe sad vrijeđa... ja ti stvarno nisam kriv što su te tvoji mater i ćaća žigosali jugoslavenom, taman pred raspad jugoslavije, i onda inertni i neskloni kompromisu odlučili te ostaviti da se sam jebeš sa problemom zvanim odsustvo osjećaja nacionalne pripadnosti u nacionalnoj državi.....Gnječ wrote:
Ti si samo naznačio koliko si glup, nepismen i neinformiran. Usto naznačio si i to da si narcisoidni hajvan.
ima tu u blizini obitelj, žena srpkinja, muž hrvat...a djeci dali upisat jednome srpska, a drugom hrvatska nacionalnost...da netko (a mislim da ona) ne bi bio uvrijeđen, valjda, šta reći
Čemu ta opsjednutost nacionalnošću? Mi u Istri nemamo tih problema. Nitko nikog ne pita koje je nacionalnosti i koje je vjere.
pa nitko si na čelo ne kelji cedulje s nacionalnošću, al valjda svi imamo svoj nacionalni identitet. nemreš ne pripadat nikome i nikud.
rekla sam ti, matične knjige po školama i dan danas taj podatak upisuju, znači, kad dovedeš dijete na upis, pitaju te šta da upišu.
ako pogledas koliko ljudi po popisima se izjasnjava kao jedi il klingonci pa cak ima i borgova, nije li tim ljudima pun kurac ladicarenja i torova,
sto znaci nacionalni identitet uopce,???? ja kao pripadnik plemena to nisam nikad uspio skuzit, jel to nesto slicno kao pleme i ako je zasto se onda ne brinu jedni o drugima kao pravi pripadnici plemena nego gledaju kak da budu iznad drugih, da vladaju, kradu, lazu , varaju i sve one psine koje ne prilice jednom clanu plemena,
To sam malo abecedu ponavljala dok u tudjini serem da sam iz Jugoslavije i cistim WC-eje.maggie13 wrote:vise mi znaci zenska paznja svakako ♡.♡dudette wrote:Ma ti si ViP zena. I uz to clanica MENSA-e. Uvijek cu se sjecati tvojih upisa i postova.maggie13 wrote:samo njegova, nasrecu..:-Sdudette wrote:Ti si tiha patnja svih muskaraca. Dobro, pitat cu Gnjeca, ali javno. Iako vec znam odgovor...maggie13 wrote:
pitaj gnjeca..vidim da me gore opet spominje, a obecao da nece..:-S
I,barem si pismena ;-)
Guest- Guest
dudette wrote:Ti si tiha patnja svih muskaraca. Dobro, pitat cu Gnjeca, ali javno. Iako vec znam odgovor...maggie13 wrote:pitaj gnjeca..vidim da me gore opet spominje, a obecao da nece..:-Sdudette wrote:Ej maggie, kaj si ti na forumu?maggie13 wrote:
Kaži mahaluši meggi13 da je dogovor taj da ni ja njoj ni ona meni ne uskačemo u rasprave. Ona je meni padobranski uskakala u debate sa forumašima kad bi vidjela da neki njezin ustaški favorit počinje gubit tlo pod nogama tj. ja ga razjebem argumentima. Onda meggi13 odnikuda uleti sa trep trep shemom kao nezna ona ništa samo zna da me treba milom ili silom banirati pa krene ona svojim zmijskim jezikom palucat toksični otrov ne bi li me isprovocirala na reakciju. često admin stoji u busiji i jedva čeka da stisne dugme a sve u dogovoru sa gospodičnom meggi13.
Eto to joj prenesi, hvala.
Guest- Guest
I meni isto, a pismenost manje vise, nije presudna:)maggie13 wrote:vise mi znaci zenska paznja svakako ♡.♡dudette wrote:Ma ti si ViP zena. I uz to clanica MENSA-e. Uvijek cu se sjecati tvojih upisa i postova.maggie13 wrote:samo njegova, nasrecu..:-Sdudette wrote:Ti si tiha patnja svih muskaraca. Dobro, pitat cu Gnjeca, ali javno. Iako vec znam odgovor...maggie13 wrote:
pitaj gnjeca..vidim da me gore opet spominje, a obecao da nece..:-S
I,barem si pismena ;-)
dijagram-
2015-08-09
Je. I ti se onda slučajno ubaci da 295-u stranicu kada crvenog ili pizzona baniraju pa reci da si u šoku i da je to grozno.Triny wrote:Treba staviti anketu, ima da se zna tko je što i kod registriranja na forum dodatno polje "nacionalnost".
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
nije sramota radit bilo sto, sramota je biti lijen i neradnik :-)dudette wrote:To sam malo abecedu ponavljala dok u tudjini serem da sam iz Jugoslavije i cistim WC-eje.maggie13 wrote:vise mi znaci zenska paznja svakako ♡.♡dudette wrote:Ma ti si ViP zena. I uz to clanica MENSA-e. Uvijek cu se sjecati tvojih upisa i postova.maggie13 wrote:samo njegova, nasrecu..:-Sdudette wrote:
Ti si tiha patnja svih muskaraca. Dobro, pitat cu Gnjeca, ali javno. Iako vec znam odgovor...
I,barem si pismena ;-)
Nacije, zanimanja, zavrseni studiji..to samo lazni snobovi isticu :-S
2014-04-12
ma gluposti.... to uopće ne stoji....Gnječ wrote:dudette wrote:Ti si tiha patnja svih muskaraca. Dobro, pitat cu Gnjeca, ali javno. Iako vec znam odgovor...maggie13 wrote:pitaj gnjeca..vidim da me gore opet spominje, a obecao da nece..:-Sdudette wrote:Ej maggie, kaj si ti na forumu?maggie13 wrote:
Kaži mahaluši meggi13 da je dogovor taj da ni ja njoj ni ona meni ne uskačemo u rasprave. Ona je meni padobranski uskakala u debate sa forumašima kad bi vidjela da neki njezin ustaški favorit počinje gubit tlo pod nogama tj. ja ga razjebem argumentima. Onda meggi13 odnikuda uleti sa trep trep shemom kao nezna ona ništa samo zna da me treba milom ili silom banirati pa krene ona svojim zmijskim jezikom palucat toksični otrov ne bi li me isprovocirala na reakciju. često admin stoji u busiji i jedva čeka da stisne dugme a sve u dogovoru sa gospodičnom meggi13.
Eto to joj prenesi, hvala.
2015-08-08
A zašto mora imati prezime?Leviathan2 wrote:zasto netko mora imat nacionalni identitet???, evo ja imam frenda koji se deklarira kao stjupid human,
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kako cemo se dijelit na forumu,braco?dijagram wrote:I meni isto, a pismenost manje vise, nije presudna:)maggie13 wrote:vise mi znaci zenska paznja svakako ♡.♡dudette wrote:Ma ti si ViP zena. I uz to clanica MENSA-e. Uvijek cu se sjecati tvojih upisa i postova.maggie13 wrote:samo njegova, nasrecu..:-Sdudette wrote:
Ti si tiha patnja svih muskaraca. Dobro, pitat cu Gnjeca, ali javno. Iako vec znam odgovor...
I,barem si pismena ;-)
Glup,gluplji..pismen,pismeniji..licemjeran,licemjerniji..:D
2014-04-12
Page 27 of 33 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33
Similar topics
» Poludjeli Informer:Evropo jebo vas Haradinaj
» Dodik bi Veliku Srbiju
» Srbiju čeka preduzetnički bum
» Užas: Vucić uspostavio Veliku Srbiju
» PUTIN I TRAMP PRAVE VELIKU SRBIJU ZA PET GODINA
» Dodik bi Veliku Srbiju
» Srbiju čeka preduzetnički bum