Poludjeli Informer:Trampe sta se ceka,ajmo radit Veliku Srbiju
Page 18 of 33
Page 18 of 33 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 25 ... 33
Re: Poludjeli Informer:Trampe sta se ceka,ajmo radit Veliku Srbiju
Treba se upitati šta je u pozadini onih koji niječu sadržaj Ustava iz 1974?
Takve treba nabit na špic cipele...Dudette, na primjer.
Takve treba nabit na špic cipele...Dudette, na primjer.
Eroo- Posts : 78951
2016-07-22
Eroo wrote:Za polupismene...ne ide kraće.
Ma drago mi je da si sve to izvukao vidiš kako ja tebe lahko upecam samo bacim ješku a ti zagrizeš ko som.
Dakle to je bila ta vaša tamnica naroda kako ju ti i tvoji avlijaneri ustaše zovete? Niste vi hrvati imali nikakva prava u ex yu vas su evo tvojih dokaza ubijali po ulicama od stoo milijona hrvata jugokomunističku diktaturu i režim preživjelo je eto jedva 2 i pol milijuna hrvatina.
Guest- Guest
super nam je bilo....zato su nasi napali...Gnječ wrote:Eroo wrote:Za polupismene...ne ide kraće.
Ma drago mi je da si sve to izvukao vidiš kako ja tebe lahko upecam samo bacim ješku a ti zagrizeš ko som.
Dakle to je bila ta vaša tamnica naroda kako ju ti i tvoji avlijaneri ustaše zovete? Niste vi hrvati imali nikakva prava u ex yu vas su evo tvojih dokaza ubijali po ulicama od stoo milijona hrvata jugokomunističku diktaturu i režim preživjelo je eto jedva 2 i pol milijuna hrvatina.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Po Ustavu bi imali ali su kršena na svakom koraku...Zato i je došlo do izdvajanja iz one nakarade.Gnječ wrote:Eroo wrote:Za polupismene...ne ide kraće.
No, to je već daleka prošlost...Nove generacije, nova vremena itd. EU je prava stvar, kako god...
Eroo- Posts : 78951
2016-07-22
Ma dzaba, nema sanse... Trolls will be trolls.Gnječ wrote:Eroo wrote:Za polupismene...ne ide kraće.
Guest- Guest
Eroo wrote:Po Ustavu bi imali ali su kršena na svakom koraku...Zato i je došlo do izdvajanja iz one nakarade.Gnječ wrote:Eroo wrote:Za polupismene...ne ide kraće.
No, to je već daleka prošlost...Nove generacije, nova vremena itd. EU je prava stvar, kako god...
Zanimljivo. Ali ja vidim iste generacije da vode i ovu državu znači iste generacije koje su vodile i bivšu. Znači ista ekipa koja je prije kršila sve moguće zakone krši ih i dan danas u ovakvoj državi. I vi ste se borili i ratovali za šta konkretno? Pusti priče šupljeg domoljublja samostalnosti i budalaština ali dzaba ste krečili kad vam je ista garnitura na vlasti doduše obogaćena i dodatnim ustaškim ološem i revanšistima iz zemlje i inozemstva. Lijepa gomila ljudskog smeća bogami.
Guest- Guest
Nema veze sto su federalne jedinice bile pod ingerencijom federalnih vlasti. Da ne spominjem da do osamostaljenja 1990. nije bilo hrvatskih putovnica nego samo SFRJ pasosa. Ali to je tek zanemariv detalj za ustaske trollove.
Guest- Guest
dudette wrote:Nema veze sto su federalne jedinice bile pod ingerencijom federalnih vlasti. Da ne spominjem da do osamostaljenja 1990. nije bilo hrvatskih putovnica nego samo SFRJ pasosa. Ali to je tek zanemariv detalj za ustaske trollove.
Republičko državljanstvo je bilo vezano za SFRJ državljanstvo jer bez jednog nisi mogao dobiti drugo i obratno a pravo državljanstvo je bilo samo SFRJ jer SR Hrvatska nije imala svoj pasoš nego zajednički SFRJ. Ali forumski EroTroll upao u void sad više nezna jel bilo bolje prije ili sada nekako je zbunjen jer je upravo plasirao dokaze da je SFRJ bila demokratičnija nego što je današnja RH-NDH. Znači sve one priče o takozvanom teroru jugokomunista pale su u vodu.
Šta će sad EroTroll i njegovi avlijaneri indoktrinirani klerofšizmom izmislit?
Guest- Guest
nije bilo ni šahovnice u dokumentima koji su se izdavali u hrvatskoj.... čak se ni u vojnim knjižicama nije zavodilo da je pojedini vojni obveznik hrvat i tako to...dudette wrote:Nema veze sto su federalne jedinice bile pod ingerencijom federalnih vlasti. Da ne spominjem da do osamostaljenja 1990. nije bilo hrvatskih putovnica nego samo SFRJ pasosa. Ali to je tek zanemariv detalj za ustaske trollove.
2015-08-08
Ma jasno.Gnječ wrote:dudette wrote:Nema veze sto su federalne jedinice bile pod ingerencijom federalnih vlasti. Da ne spominjem da do osamostaljenja 1990. nije bilo hrvatskih putovnica nego samo SFRJ pasosa. Ali to je tek zanemariv detalj za ustaske trollove.
Republičko državljanstvo je bilo vezano za SFRJ državljanstvo jer bez jednog nisi mogao dobiti drugo i obratno a pravo državljanstvo je bilo samo SFRJ jer SR Hrvatska nije imala svoj pasoš nego zajednički SFRJ. Ali forumski EroTroll upao u void sad više nezna jel bilo bolje prije ili sada nekako je zbunjen jer je upravo plasirao dokaze da je SFRJ bila demokratičnija nego što je današnja RH-NDH. Znači sve one priče o takozvanom teroru jugokomunista pale su u vodu.
Nije ni njemu ni ostalim ustaskim trollovima ovdje do suvisle rasprave.
Guest- Guest
A kru' te ne 'ranio...michaellcmacha wrote:nije bilo ni šahovnice u dokumentima koji su se izdavali u hrvatskoj.... čak se ni u vojnim knjižicama nije zavodilo da je pojedini vojni obveznik hrvat i tako to...dudette wrote:Nema veze sto su federalne jedinice bile pod ingerencijom federalnih vlasti. Da ne spominjem da do osamostaljenja 1990. nije bilo hrvatskih putovnica nego samo SFRJ pasosa. Ali to je tek zanemariv detalj za ustaske trollove.
Guest- Guest
U skladu sa svojim ustavnim pravom da sam može postaviti uvjete za dobivanje i gubljenje državljanstva, svaki je pojedini federalni entitet donio vlastiti zakon o državljanstvu. Međutim, svaki je republički zakon, predviđajući posebno državljanstvo za stanovnike odnosne republike, odredio da su državljani te republike ujedno i državljani Federacije te da državljani bilo koje druge socijalističke republike unutar Jugoslavije u svakoj drugoj republici imaju ista prava kao i u svojoj.dudette wrote:Ma jasno.Gnječ wrote:dudette wrote:Nema veze sto su federalne jedinice bile pod ingerencijom federalnih vlasti. Da ne spominjem da do osamostaljenja 1990. nije bilo hrvatskih putovnica nego samo SFRJ pasosa. Ali to je tek zanemariv detalj za ustaske trollove.
Nije ni njemu ni ostalim ustaskim trollovima ovdje do suvisle rasprave.
2015-08-08
Drzavljanin Hrvatske koji je ujedno i drzavljanin SFRJ.
Guest- Guest
Svi su imali dvojno drzavljanstvo i dva putna dokumenta.
Guest- Guest
u mojoj vojnoj knjižici izdanoj u sekretarijatu u sisku 1986. godine su uredovno udarani štambilji sr hrvatske sa šahovnicom. u istoj toj knjižici je jasno stajalo da sam ja hrvat, a ne jugoslaven.... isto tako je u odjeljku za navođenje nacionalnosti u izvodu matice rođenih pisalo da sam hrvat, a ne jugoslaven.... svi moji dokumenti izuzev pasoša su bili hrvatski, a sam pasoš je također kao i vojna knjižica bio ovjeren hrvatskim štambiljem...dudette wrote:A kru' te ne 'ranio...michaellcmacha wrote:nije bilo ni šahovnice u dokumentima koji su se izdavali u hrvatskoj.... čak se ni u vojnim knjižicama nije zavodilo da je pojedini vojni obveznik hrvat i tako to...dudette wrote:Nema veze sto su federalne jedinice bile pod ingerencijom federalnih vlasti. Da ne spominjem da do osamostaljenja 1990. nije bilo hrvatskih putovnica nego samo SFRJ pasosa. Ali to je tek zanemariv detalj za ustaske trollove.
2015-08-08
Bili smo suverena drzava unutar druge suverene drzave. Nema veze sto do 1990. nismo imali hrvatsku putovnicu, to je tek memoristicki detalj koji se izgubio u bespucima internetskog idiotizma.
Guest- Guest
Mico, bolje ti je tikve sadit.
Guest- Guest
tako je bilo... svi hrvatski državljani koji su se u inozemstvu zatekli nakon osamostaljenja i priznavanja državnosti su posjedujući yu pasoš imali ispravnu putnu ispravu u svojstvu da je ista priznana kao da se radi o hrvatskoj putnoj ispravi....dudette wrote:Drzavljanin Hrvatske koji je ujedno i drzavljanin SFRJ.
2015-08-08
U najmanju ruku čudno. Sto te sram napisati Srbin ili?Gnječ wrote:Noor wrote:Gnječ wrote:Noor wrote:Gnječ wrote:
Svi koji su rođeni poslije 1945. a prije 1990. sigurno su Jugoslaveni.
a, kad si morao u neki formular upisati nacionalnost, mogao si biti i hrvat i srbin i slovenac.... i jugoslaven. bez razlike.
Ne. nigdje ne piše nacionalnost oprosti ali to je samo tvoja dezinformacija jer nigdje na nikakvom dokumentu nikada nije pisalo niti piše nacionalnost ako je i postojala ta stavka ostala je neispunjena. Odi u matični ured pa si provjeri.
bilo je esko, samo sada više ne znam za šta su bili formulari....
ali, nacionalnost se i dan danas traži i upisuje u školske matične knjige (to je tako po zakonu, odnosno pravilniku, vidi članak 5.) ...evo, sad išla gledati, moja djeca to imaju i na svjedodžbama iz škole.
Meni je ta rubrika prazna u svim mogućim dokumentima nigdje mi ne piše nacionalnost. Baš nigdje. nema, njet, nein, nada, niente.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Eto. To sam pokušala objasniti ujutro međutim to su kreteni.Eroo wrote:Za polupismene...ne ide kraće.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Koji jebeni drzavljani koji nisu, p-o-n-a-v-lj-a-m p-o-l-a-k-o za one sa specijalnim potrebama, imali svoje putne dokumente. Kakav jebeni suverenitet? Zasto smo izglasavali osamostaljenje na jebenom referendumu 1990. ako smo vec bili suverena drzava? Jeste li vi stvarno tako tesko retardirani?michaellcmacha wrote:tako je bilo... svi hrvatski državljani koji su se u inozemstvu zatekli nakon osamostaljenja i etriznavanja državnosti su posjedujući yu pasoš imali ispravnu putnu ispravu u svojstvu da je ista priznana kao da se radi o hrvatskoj putnoj ispravi....dudette wrote:Drzavljanin Hrvatske koji je ujedno i drzavljanin SFRJ.
Last edited by dudette on Sun 13 Nov - 16:30; edited 1 time in total
Guest- Guest
Page 18 of 33 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 25 ... 33
Similar topics
» Poludjeli Informer:Evropo jebo vas Haradinaj
» Dodik bi Veliku Srbiju
» Srbiju čeka preduzetnički bum
» Užas: Vucić uspostavio Veliku Srbiju
» PUTIN I TRAMP PRAVE VELIKU SRBIJU ZA PET GODINA
» Dodik bi Veliku Srbiju
» Srbiju čeka preduzetnički bum
» Užas: Vucić uspostavio Veliku Srbiju