Poludjeli Informer:Trampe sta se ceka,ajmo radit Veliku Srbiju
Page 17 of 33
Page 17 of 33 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 25 ... 33
Re: Poludjeli Informer:Trampe sta se ceka,ajmo radit Veliku Srbiju
Gnječ wrote:Eroo wrote:Ili ovo. KOme to nije dosta, onda jebiga...
Pojasni, maglovito mi je što na silu hoćeš dokazati?
Nacionalna država
Iz Wikipedije, slobodne enciklopedije
Nacionalna država je izraz koji opisuje državu kojoj je svrha omogućiti suverena pripadnicima određene nacije, odnosno kojoj ta svrha predstavlja legitimitet.
Pojam nacionalna država pretpostavlja da postoji znak jednakosti između države kao političkog i pravnog entiteta te nacije kao kulturnog i etničkog identiteta.
Često se kao pojam suprotan pojmu nacionalne države navodi građanska država.
Eroo- Posts : 78951
2016-07-22
mos ga banirat sto puta al dzaba, eto njega jopeprckov wrote:prckov wrote:jel kravo, stas ti ovdje, nemres bez hrvata a?!Gnječ wrote:prckov wrote:vidi ga..on bi I birodudette wrote:
Ma mos mislit sto crko' za Hrvatom kao sto je Hasanbegovic.
Jebote, što li admini toleriraju ovakve debile provokatore isprdke poput prckova, ere bosančere...
a jes te bog kaznio
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Trajni ban je iz raja izišao. Njega, Seru, Nadudanu... svakoga tko mi vrieđa vjeru i naciju.
Odoh gledati Pernara. Zdravo!
prckov wrote:mos ga banirat sto puta al dzaba, eto njega jopeprckov wrote:prckov wrote:jel kravo, stas ti ovdje, nemres bez hrvata a?!Gnječ wrote:prckov wrote:
vidi ga..on bi I biro
Jebote, što li admini toleriraju ovakve debile provokatore isprdke poput prckova, ere bosančere...
a jes te bog kaznio
Prckov, jel ti se tresu testisi dok ih gnječiš? Ako da to ti je zbog potresa. Paz naglavu avlijaneru trese ti se Klokanija.
Guest- Guest
dudette wrote:Regoč wrote:Državljanstva, ne narodnosti. Ne izmišljaj, iredentistička boškarinčino!Gnječ wrote:Eroo wrote:Gnječ wrote:
Ne. nigdje ne piše nacionalnost oprosti ali to je samo tvoja dezinformacija jer nigdje na nikakvom dokumentu nikada nije pisalo niti piše nacionalnost ako je i postojala ta stavka ostala je neispunjena. Odi u matični ured pa si provjeri.
Bio si Hrvat, zašto bi to još mogli i upisivat? Tiha asimilacija...
Pa kako to da si ti bosančero morao promjeniti nacionalnost kad si emigrirao u SR Sloveniju? Sam si nama tu prije docirao i objašnjavao da si se morao odreći nacionalnosti a sad trubiš nešto što veze sa vezom nema.
Ddzavljanstvo je morao promijeniti ako je iz BiH "preselio" u Sloveniju 1992., ili opcenito nakon raspada SFRJ i formiranja Republike Slovenije.
Puno prije, puno, neznalico lažljiva, inače bi sve osobne dokumente stalno morao tražiti u Hercegovini.
2016-07-22
Gnječ wrote:
Što znači da je on preselio u SR Sloveniju još dok je SFRJ postojala i kaže tj. laže da se morao odreći BiH državljanstva. Kakvo BiH državljanstvo????? u SFRJ nikad čuo da postoje dva pasoša jedan SFRJ a drugi BiH???????
Samo na taj način sam mogao preseliti i dokumentaciju iz matičnog ureda iz Hercegovine i na taj način sam mogao ovdje sređivati
problematiku sa JNA itd...Kome ja ovo objašnjavam, jbote...
2016-07-22
Regoč wrote:Trajni ban je iz raja izišao. Njega, Seru, Nadudanu... svakoga tko mi vrieđa vjeru i naciju.
Srecom, gnome ustaski, da Hrvati od 1990. zive u demokraciji. Od tada, oni koji se mogu otrgnuti sa svojih ognjiscah, putuju s hrvatskim putnim dokumentom. Do 1990., putovali su s putnim dokumentom SFRJ.
Guest- Guest
cuj gaGnječ wrote:prckov wrote:mos ga banirat sto puta al dzaba, eto njega jopeprckov wrote:prckov wrote:jel kravo, stas ti ovdje, nemres bez hrvata a?!Gnječ wrote:
a jes te bog kaznio
Prckov, jel ti se tresu testisi dok ih gnječiš? Ako da to ti je zbog potresa. Paz naglavu avlijaneru trese ti se Klokanija.
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Vjerojatno si sačuvala jugoslavenski, možeš s njim putovat, to ti nitko ne brani... Je li ti FAP na naftu?dudette wrote:Regoč wrote:Trajni ban je iz raja izišao. Njega, Seru, Nadudanu... svakoga tko mi vrieđa vjeru i naciju.
Srecom, gnome ustaski, da Hrvati od 1990. zive u demokraciji. Od tada, oni koji se mogu otrgnuti sa svojih ognjiscah, putuju s hrvatskim putnim dokumentom. Do 1990., putovali su s putnim dokumentom SFRJ.
2016-07-22
dudette wrote:Regoč wrote:Trajni ban je iz raja izišao. Njega, Seru, Nadudanu... svakoga tko mi vrieđa vjeru i naciju.
he he he i jos jedno he
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
debotoijusto wrote:dudette wrote:Regoč wrote:Trajni ban je iz raja izišao. Njega, Seru, Nadudanu... svakoga tko mi vrieđa vjeru i naciju.
he he he i jos jedno he
Njuška joj je već provirila iz rupe...Ima vremena, izaći će iz nje kadtad. Ja sam strpljiv.
2016-07-22
Regoč wrote:A, vidim da je netko već objasnio ovo oko državljanstva. No, ne škodi ponoviti.
Sve sam ja to objasnio već prije 10 godina na starom forumu...i evo jope'...
Sad su prestali, a jope će doći s istom pričom, ako ništa kroz 10 godina.
2016-07-22
Evi Preambula...Tko zna čitat, zna, tko ne zna ne vrijedi mu ni objašnjavati...
2016-07-22
Putujte i ne vraćajte se, "antifašisti".dudette wrote:Regoč wrote:Trajni ban je iz raja izišao. Njega, Seru, Nadudanu... svakoga tko mi vrieđa vjeru i naciju.
A sad ovo...ne može kraće i jasnije.
Za polupismene...ne ide kraće.
dudette wrote:pizzon wrote:Eroo wrote:Samo mi nije jasno zašto Srbi pišu "TrAmp" ako se radi o njemačkom prezimenu?
Naime, Donald je sin Njemca Fredericka Trumpa. Dakle, srpski : TrUmp.
mi pisemo ono sto cujemo i izgovarmo,
a ti ?
I nase je pismo fonetsko, ali strane izraze, nazive i imena pisemo u originalu. Osim ako se nisu toliko udomacili pa postoji i kroatizirana verzija, npr. - frend (friend). Za internetske pretrage korisno je znati pojmove i imena koja trazimo u izvornom obliku, ukoliko se ne zelimo ograniciti samo na lokalne izvore.
samo kratko, kako deca u skoli pisu strana imena
i da li dobiju slavbu ocenu ako ne znaju
Guest- Guest
Ako su učila kako se pišu i izgovaraju, naravno.pizzon wrote:dudette wrote:pizzon wrote:Eroo wrote:Samo mi nije jasno zašto Srbi pišu "TrAmp" ako se radi o njemačkom prezimenu?
Naime, Donald je sin Njemca Fredericka Trumpa. Dakle, srpski : TrUmp.
mi pisemo ono sto cujemo i izgovarmo,
a ti ?
I nase je pismo fonetsko, ali strane izraze, nazive i imena pisemo u originalu. Osim ako se nisu toliko udomacili pa postoji i kroatizirana verzija, npr. - frend (friend). Za internetske pretrage korisno je znati pojmove i imena koja trazimo u izvornom obliku, ukoliko se ne zelimo ograniciti samo na lokalne izvore.
samo kratko, kako deca u skoli pisu strana imena
i da li dobiju slavbu ocenu ako ne znaju
Usput, suludo je u današnje vrijeme pisati fonetski ono što postoji u izvrniku.
Može samo dobro poslužiti u zaglupljivanju širokih masa...
2016-07-22
toleriraju o n i i provokatore, debile i isprdke poput tebe, dudate, crvenkastog i još pokoje-g. usput hineći nekakvo poštenje...Gnječ wrote:prckov wrote:vidi ga..on bi I birodudette wrote:prckov wrote:zanimljivi ovi tukci I "tuka" iz istre, crkose za hrvatima
Ma mos mislit sto crko' za Hrvatom kao sto je Hasanbegovic.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Treba se upitati šta je u pozadini onih koji niječu sadržaj Ustava iz 1974?
Takve treba nabit na špic cipele...Dudette, na primjer.
Takve treba nabit na špic cipele...Dudette, na primjer.
Page 17 of 33 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 25 ... 33
Similar topics
» Poludjeli Informer:Evropo jebo vas Haradinaj
» Dodik bi Veliku Srbiju
» Srbiju čeka preduzetnički bum
» Užas: Vucić uspostavio Veliku Srbiju
» PUTIN I TRAMP PRAVE VELIKU SRBIJU ZA PET GODINA
» Dodik bi Veliku Srbiju
» Srbiju čeka preduzetnički bum
» Užas: Vucić uspostavio Veliku Srbiju
» PUTIN I TRAMP PRAVE VELIKU SRBIJU ZA PET GODINA
Page 17 of 33