Best Trump / Hillary memes
Page 10 of 15
Page 10 of 15 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 15
Re: Best Trump / Hillary memes
Au, e ovo je biser mjeseca.red wolf wrote:No, kad ti je dobro, to ti je znak da zapravo i nije dobro.
Guest- Guest
Znaš što je najbolje @sveče, ali i svi vi koji vam je Trump na srcu, većina kršćana je glasala za njega...No, zanimljivo je da im njegova simbolika nije smetala. Baš čudno.
red wolf-
2016-02-10
Ezeku,nije meni Trump na srcu,nego je u datom trenu najbolji izbor..dakle,izmedju dva ne bas najbolja izbora,onaj,manje stetan utrenu...red wolf wrote:Znaš što je najbolje @sveče, ali i svi vi koji vam je Trump na srcu, većina kršćana je glasala za njega...No, zanimljivo je da im njegova simbolika nije smetala. Baš čudno.
Guest- Guest
Stvarno? On manje štetan?bogomdani wrote:Ezeku,nije meni Trump na srcu,nego je u datom trenu najbolji izbor..dakle,izmedju dva ne bas najbolja izbora,onaj,manje stetan utrenu...red wolf wrote:Znaš što je najbolje @sveče, ali i svi vi koji vam je Trump na srcu, većina kršćana je glasala za njega...No, zanimljivo je da im njegova simbolika nije smetala. Baš čudno.
red wolf-
2016-02-10
bogomdani wrote:istina noor.ni meni nije bas prvi izbor,no sad umjesto holca zamislikrom,stakla,crne granitne ploce poda i ostalo..osobno bih se najradije zavukao u nesto poputo nih podzemnih kuca Hobbita...Noor wrote:
ovo jest drvo, al interijer je hladan za pozvizditi
meni je ovo topao ambijent...(bez obzira na kamin)
ono gore...visoki strop...ogrooomne staklene stijene...preravne linije....na užas.
Last edited by Noor on 12/11/2016, 22:30; edited 1 time in total
Guest- Guest
Nije meme, nešto puno gore...prosječan fan Hitlery Clinton...
Guest- Guest
Rekao sam ti već danas, podijeli ljude jer je to dobro...Nikada neće tada ispuniti svoj potencijal.Starhemberg wrote:Nije meme, nešto puno gore...prosječan fan Hitlery Clinton...
red wolf-
2016-02-10
E e..prelijepo..i mene preravne linije izludjuju,volim onako oblasto,neesavrseno,kao neki seoski stih...Noor wrote:bogomdani wrote:istina noor.ni meni nije bas prvi izbor,no sad umjesto holca zamislikrom,stakla,crne granitne ploce poda i ostalo..osobno bih se najradije zavukao u nesto poputo nih podzemnih kuca Hobbita...Noor wrote:
ono gore...visoki strop...ogrooomne staklene stijene...preravne linije....na užas.
Guest- Guest
bogomdani wrote:E e..prelijepo..i mene preravne linije izludjuju,volim onako oblasto,neesavrseno,kao neki seoski stih...Noor wrote:bogomdani wrote:istina noor.ni meni nije bas prvi izbor,no sad umjesto holca zamislikrom,stakla,crne granitne ploce poda i ostalo..osobno bih se najradije zavukao u nesto poputo nih podzemnih kuca Hobbita...Noor wrote:
znači, voliš rustikalni stil uređenja...
Guest- Guest
e e..o tome govorim..prosjecni americki retard koji si daje za pravo da ima ovlasti ovakve stvari raditi..i sto sad,??vratiti istim oruzjem?? jebati mu zenu i sve zensko i masakrirati kao u hororima??nije covjek pametan..Starhemberg wrote:Nije meme, nešto puno gore...prosječan fan Hitlery Clinton...
Guest- Guest
ovaj lik..
taj bi nakon par triski se popiškijo u gaćove..
https://www.facebook.com/charles.walz.94
taj bi nakon par triski se popiškijo u gaćove..
https://www.facebook.com/charles.walz.94
Guest- Guest
Noor wrote:bogomdani wrote:E e..prelijepo..i mene preravne linije izludjuju,volim onako oblasto,neesavrseno,kao neki seoski stih...Noor wrote:bogomdani wrote:istina noor.ni meni nije bas prvi izbor,no sad umjesto holca zamislikrom,stakla,crne granitne ploce poda i ostalo..osobno bih se najradije zavukao u nesto poputo nih podzemnih kuca Hobbita...Noor wrote:
znači, voliš rustikalni stil uređenja...
Guest- Guest
Starhemberg wrote:Nije meme, nešto puno gore...prosječan fan Hitlery Clinton...
strava
Winter is coming wrote:
Jako i gotovo.
No isto je u jednoj emisiji dobro upozorio da je Trump sada najugroženiji ( dok ne postane predsjednik ) radi otvorenih prijetnji smrću
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Dakle, ovo su ''antifašisti, napredni i tolerantni ljudi'' .... Soroševa bagra.
Stribor-
2015-09-22
živa istina,liberali ce se tek sad povampiritiYehudi wrote:Winter is coming wrote:
Jako i gotovo.
No isto je u jednoj emisiji dobro upozorio da je Trump sada najugroženiji ( dok ne postane predsjednik ) radi otvorenih prijetnji smrću
2014-04-14
Ma jasno i glasno govori da je odzvonilo ovim mainstream medijima koje su financirane iz istog tabora
Sorosh i co. - To su ti mediji čije su -lažne- anketa davale prednost Hitlleriyi
2014-04-20
Trump jasno i glasno o islamo opasnosti
2:24/5
2014-04-20
Page 10 of 15 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 15
Similar topics
» Ode Hillary, i Trump gradi zid
» Trump je navalio na Hillary - LOL
» Donald Trump unštio Hillary.. u.n.i.š.t.i.o
» Zaokret u anketama: Trump pobjeđuje Hillary!
» Ukoliko pobjedi Trump Hillary neće priznati izbore
» Trump je navalio na Hillary - LOL
» Donald Trump unštio Hillary.. u.n.i.š.t.i.o
» Zaokret u anketama: Trump pobjeđuje Hillary!
» Ukoliko pobjedi Trump Hillary neće priznati izbore
Page 10 of 15