Best Trump / Hillary memes
Page 1 of 15
Page 1 of 15 • 1, 2, 3 ... 8 ... 15
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Re: Best Trump / Hillary memes
et trazim hillary memegenerator,a izbaci mi da sam robot...
Za nastavak unesite donje znakove:
O ovoj stranici
Naši su sustavi otkrili neobičan promet iz vaše računalne mreže. Ova stranica provjerava šaljete li zahtjeve doista vi, a ne robot. Zašto se to događa?
IP adresa: e mauna...
Vrijeme
URL: https://www.google.de/search?sclient=psy-ab&site=&source=hp&q=google.hr&oq=google.hr&gs_l=hp.3..0l4.2924.4738.0.5010.9.5.0.4.4.0.153.675.0j5.5.0....0...1c.1.64.psy-ab..0.9.702.WjMBNv96YbM&pbx=1&bav=on.2,or.&bvm=bv.138169073,d.d2s&biw=1600&bih=792&dpr=1&ech=1&psi=szkkWJO3KMeTa_DxkLAG.1478769065845.3&ei=szkkWJO3KMeTa_DxkLAG&emsg=NC
Za nastavak unesite donje znakove:
O ovoj stranici
Naši su sustavi otkrili neobičan promet iz vaše računalne mreže. Ova stranica provjerava šaljete li zahtjeve doista vi, a ne robot. Zašto se to događa?
IP adresa: e mauna...
Vrijeme
URL: https://www.google.de/search?sclient=psy-ab&site=&source=hp&q=google.hr&oq=google.hr&gs_l=hp.3..0l4.2924.4738.0.5010.9.5.0.4.4.0.153.675.0j5.5.0....0...1c.1.64.psy-ab..0.9.702.WjMBNv96YbM&pbx=1&bav=on.2,or.&bvm=bv.138169073,d.d2s&biw=1600&bih=792&dpr=1&ech=1&psi=szkkWJO3KMeTa_DxkLAG.1478769065845.3&ei=szkkWJO3KMeTa_DxkLAG&emsg=NC
Guest- Guest
Kako lijep dan... zločinačka rvacka medijsko propagandna mašinerija na aparatima.
Guest- Guest
a šute neš... ..valjda traze manevarskog prostora za okretanje 180 stupnjeva ..
Guest- Guest
bogomdani wrote:a šute neš... ..valjda traze manevarskog prostora za okretanje 180 stupnjeva ..
Kupio sam jučer bocu Four Roses straight bourbon whiskey-a i uživam slušajući i čitajući kmečanje zločinaca. Neprocjenjiv povijesni doživljaj.
Guest- Guest
hahahahaha..ja ponio doli 2 boce Three sixteen ,odvaljuje...Gnječ wrote:bogomdani wrote:a šute neš... ..valjda traze manevarskog prostora za okretanje 180 stupnjeva ..
Kupio sam jučer bocu Four Roses straight bourbon whiskey-a i uživam slušajući i čitajući kmečanje zločinaca. Neprocjenjiv povijesni doživljaj.
Guest- Guest
bogomdani wrote:hahahahaha..ja ponio doli 2 boce Three sixteen ,odvaljuje...Gnječ wrote:bogomdani wrote:a šute neš... ..valjda traze manevarskog prostora za okretanje 180 stupnjeva ..
A još kad čitam muke po Eru i ostalim ustaškim apostolima sv. Mihi, sv. Tre91, sv. Regoču, sv. Megi Magdaleni i ostaloj klerofašističkoj bulumenti forumskih freakova. PRICELESS.
Guest- Guest
Jednostavn one mogu pojmiti taj menthalni sklop koji priziva rat...ubijanje,ovo i ono, ..najopasnije je sto svatko tko se ne slaze sa njihovim misljenjem,proglasavaju Srbima,Jugononostalgcarima,5okolonasima,a valjda u glavi imaju konstrukt,da ce ih tako imenovati legalnim metama...treba malo vidjeti sto europski zakon o tome kaze..Gnječ wrote:bogomdani wrote:hahahahaha..ja ponio doli 2 boce Three sixteen ,odvaljuje...Gnječ wrote:bogomdani wrote:a šute neš... ..valjda traze manevarskog prostora za okretanje 180 stupnjeva ..
A još kad čitam muke po Eru i ostalim ustaškim apostolima sv. Mihi, sv. Tre91, sv. Regoču, sv. Megi Magdaleni i ostaloj klerofašističkoj bulumenti forumskih freakova. PRICELESS.
Guest- Guest
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
bogomdani wrote:Jednostavn one mogu pojmiti taj menthalni sklop koji priziva rat...ubijanje,ovo i ono, ..najopasnije je sto svatko tko se ne slaze sa njihovim misljenjem,proglasavaju Srbima,Jugononostalgcarima,5okolonasima,a valjda u glavi imaju konstrukt,da ce ih tako imenovati legalnim metama...treba malo vidjeti sto europski zakon o tome kaze..Gnječ wrote:bogomdani wrote:hahahahaha..ja ponio doli 2 boce Three sixteen ,odvaljuje...Gnječ wrote:bogomdani wrote:a šute neš... ..valjda traze manevarskog prostora za okretanje 180 stupnjeva ..
Znaju oni jako dobro nije točno da nemogu pojmiti ali takvi abortusi poput njih psihopate i korov ljudskog roda se jako dobro kamufliraju. Nemam milosti prema takvima, takvima koji siju kaos siju mržnju siju nepovjerenje i antagonizam zbog vlastitog interesa i zadovoljstva
.Chaos Manufacture
Definition:
Chaos Manufacture - Unnecessarily creating or maintaining an environment of risk, destruction, confusion or mess.
Not everybody wants peace - some people actively generate chaotic situations in their lives and in the lives of those around them.
Chaos Manufacture is also common among those who suffer from Antisocial Personality Disorder and Narcissistic Personality Disorder. These people sometimes derive pleasure out of inflicting hurt or struggle on other people.
Guest- Guest
A dobro,sto ocekivati od onih kojima su turci iz-ebali svu mogucu genetiku..Gnječ wrote:bogomdani wrote:Jednostavn one mogu pojmiti taj menthalni sklop koji priziva rat...ubijanje,ovo i ono, ..najopasnije je sto svatko tko se ne slaze sa njihovim misljenjem,proglasavaju Srbima,Jugononostalgcarima,5okolonasima,a valjda u glavi imaju konstrukt,da ce ih tako imenovati legalnim metama...treba malo vidjeti sto europski zakon o tome kaze..Gnječ wrote:bogomdani wrote:hahahahaha..ja ponio doli 2 boce Three sixteen ,odvaljuje...Gnječ wrote:
Znaju oni jako dobro nije točno da nemogu pojmiti ali takvi abortusi poput njih psihopate i korov ljudskog roda se jako dobro kamufliraju. Nemam milosti prema takvima, takvima koji siju kaos siju mržnju siju nepovjerenje i antagonizam zbog vlastitog interesa i zadovoljstva
.Chaos Manufacture
Definition:
Chaos Manufacture - Unnecessarily creating or maintaining an environment of risk, destruction, confusion or mess.
Not everybody wants peace - some people actively generate chaotic situations in their lives and in the lives of those around them.
Chaos Manufacture is also common among those who suffer from Antisocial Personality Disorder and Narcissistic Personality Disorder. These people sometimes derive pleasure out of inflicting hurt or struggle on other people.
Guest- Guest
Gnječ wrote:bogomdani wrote:a šute neš... ..valjda traze manevarskog prostora za okretanje 180 stupnjeva ..
bogomdani wrote:hahahahaha..ja ponio doli 2 boce Three sixteen ,odvaljuje...Gnječ wrote:bogomdani wrote:a šute neš... ..valjda traze manevarskog prostora za okretanje 180 stupnjeva ..
mislim da imam doma još malo curvoisiera, mogo bi večeras... sinoć nisam mogo, poso, treba pisat kad su izbori...
Za kintu napisacu ti i ja clanak "iz srpskog ugla". Mozes da nazoves segment - misljenje cetnika! :)marcellus wrote:bogomdani wrote:hahahahaha..ja ponio doli 2 boce Three sixteen ,odvaljuje...Gnječ wrote:bogomdani wrote:a šute neš... ..valjda traze manevarskog prostora za okretanje 180 stupnjeva ..
mislim da imam doma još malo curvoisiera, mogo bi večeras... sinoć nisam mogo, poso, treba pisat kad su izbori...
Similar topics
» Ode Hillary, i Trump gradi zid
» Trump je navalio na Hillary - LOL
» Donald Trump unštio Hillary.. u.n.i.š.t.i.o
» Zaokret u anketama: Trump pobjeđuje Hillary!
» Ukoliko pobjedi Trump Hillary neće priznati izbore
» Trump je navalio na Hillary - LOL
» Donald Trump unštio Hillary.. u.n.i.š.t.i.o
» Zaokret u anketama: Trump pobjeđuje Hillary!
» Ukoliko pobjedi Trump Hillary neće priznati izbore
Page 1 of 15