Best Trump / Hillary memes
Page 11 of 15
Page 11 of 15 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15
Re: Best Trump / Hillary memes
Trump jasno i glasno o islamo opasnosti
2:24/5
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Meni? Kakve ja imam sveze s kmečanjem za Hitlery?Gnječ wrote:bogomdani wrote:hahahahaha..ja ponio doli 2 boce Three sixteen ,odvaljuje...Gnječ wrote:bogomdani wrote:a šute neš... ..valjda traze manevarskog prostora za okretanje 180 stupnjeva ..
Kupio sam jučer bocu Four Roses straight bourbon whiskey-a i uživam slušajući i čitajući kmečanje zločinaca. Neprocjenjiv povijesni doživljaj.
A još kad čitam muke po Eru i ostalim ustaškim apostolima sv. Mihi, sv. Tre91, sv. Regoču, sv. Megi Magdaleni i ostaloj klerofašističkoj bulumenti forumskih freakova. PRICELESS.
Nenadmašivo!Dread_Pirate_Roberts wrote:Winter is coming wrote:
priceless...
Marcele, nemaš pojma. Davorinka je bila prije Jovanke, Monica je nešto kao Gertruda Munitić ili ona seka Grbić, ne znam koja.Gnječ wrote:vuksadinare wrote:stari moj tebe gnjec vise mrzi nego abu bakara...marcellus wrote:jel to bill zamijenio titu na glavnom prištinskom trgu? Onda mu hilari dođe nešto ko jovanka, a monika ko ona davorinka...
Marčelu ne zamjeram što je glup, zamjeram mu jer se pravi pametan.
Vid budale, pa stvorio je Kosovu, zašto bi mu spomenik rušili. I mi da mu dignemo za Oluju, ne bismo pogriešili.Yehudi wrote:crvenkasti wrote:Stanojko wrote:Muz ima i spomenik... Tamo bi bili veliki hit...
Vidi samo kako je lijep:
Spomenicu su za to da se ruše...................zar ne?
Tako smo navikli nakon Jugoslavije......................samo ruši, miniraj spomenike
Neusporedivo.Regoč wrote:Nenadmašivo!Dread_Pirate_Roberts wrote:Winter is coming wrote:
priceless...
Regoč wrote:Marcele, nemaš pojma. Davorinka je bila prije Jovanke, Monica je nešto kao Gertruda Munitić ili ona seka Grbić, ne znam koja.Gnječ wrote:vuksadinare wrote:stari moj tebe gnjec vise mrzi nego abu bakara...marcellus wrote:jel to bill zamijenio titu na glavnom prištinskom trgu? Onda mu hilari dođe nešto ko jovanka, a monika ko ona davorinka...
darjana, pardon, ne davorinka. Darjana Grbić. Maserka.
E, ta, ta, na nju sam i ja mislio. Kažu da ju je uvalio Stevo Krajačić.marcellus wrote:Regoč wrote:Marcele, nemaš pojma. Davorinka je bila prije Jovanke, Monica je nešto kao Gertruda Munitić ili ona seka Grbić, ne znam koja.Gnječ wrote:vuksadinare wrote:stari moj tebe gnjec vise mrzi nego abu bakara...marcellus wrote:jel to bill zamijenio titu na glavnom prištinskom trgu? Onda mu hilari dođe nešto ko jovanka, a monika ko ona davorinka...
darjana, pardon, ne davorinka. Darjana Grbić. Maserka.
2014-04-14
ovaj zadnji, Walter je samoproglašeni židov. skoro da bi i on mogao pod not racist :)Stribor wrote:
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
bogomdani wrote:usput capital fail...Turci nisu arabe...
Nimoj bit rob farbi. I Tunis ima črljenu korugvu, ali nisu Turki neg Arabi. Ako ćemo va drobež, misec i zvezda na turačkoj korugvi su obrnuti od onog ''Araba''.
Stribor-
2015-09-22
Page 11 of 15 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15
Similar topics
» Ode Hillary, i Trump gradi zid
» Trump je navalio na Hillary - LOL
» Donald Trump unštio Hillary.. u.n.i.š.t.i.o
» Zaokret u anketama: Trump pobjeđuje Hillary!
» Ukoliko pobjedi Trump Hillary neće priznati izbore
» Trump je navalio na Hillary - LOL
» Donald Trump unštio Hillary.. u.n.i.š.t.i.o
» Zaokret u anketama: Trump pobjeđuje Hillary!
» Ukoliko pobjedi Trump Hillary neće priznati izbore
Page 11 of 15