Best Trump / Hillary memes
Page 9 of 15
Page 9 of 15 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 15
Re: Best Trump / Hillary memes
bogomdani wrote:Mislim koja jebena prava zena..u zadnje vrijeme se svode na to da poklapaju svima usta zakonski,ako cuju da im nes ne odgovara u izgovorenom..e pa ta vremena su zavrsila....Winter is coming wrote:da,svi ovi sto prde o demokratiji i pravima zena,manjina itd ajde u saudijsku arabiju i tamo se bori za ljudska prava,e to je prava borba a sve drugo je manje vise preseravanjebogomdani wrote:ja bih to poslao u Saudijsku arabiju da im odradjue donacije..
Pa obicno ove koje je najmanje briga za takva prave e njima su uvjek usta puna brige
Winter is coming- Posts : 9181
2014-04-14
E vidiš bitno je. Nju su svi prikazali kao nekakvo zlo. I ne sveče, nisam ja predvidio to što ti misliš...Biti će to gore od toga što si ti mislio. Ali, nitko od vas ne vidi simboliku kojom se služi vaš omiljeni Trump.bogomdani wrote:Prije svega Ezeku,za nikog nije dobra nedojebana,frigidna,isfrustrirana kučka,sa psihickim ispadima,da odlucuje o sudbini svijeta,a na tj poziciji je zasigurno ima...Znam da si tuzan sto globalne tarapane nce biti koju si tako dugo najvljivao,ali stoces..šit hepens...red wolf wrote:Ne razumijem zašto ste toliko oduševljeni Trumpom?...Što vas to tjera da tako olako prihvatite da je to netko tko će biti vaš netko, na vašoj strani?...A ne vidite simboliku koja ga okružuje.
uzto,red je da se Zene vrate na mjesto koje im je i bog predodredio,a ne da se guraju tamo gdje mogu samo sve sjebati...
red wolf-
2016-02-10
a jde bogati,padanas zene zive kao malo bogovi..minimalna odgovornost,maksimalne beneficije..na prste nabrojati one koje nes iskonski proidonoser drustvu,svej to u najboljem slucaju tandaramandarabroć..!!!..Winter is coming wrote:bogomdani wrote:Mislim koja jebena prava zena..u zadnje vrijeme se svode na to da poklapaju svima usta zakonski,ako cuju da im nes ne odgovara u izgovorenom..e pa ta vremena su zavrsila....Winter is coming wrote:da,svi ovi sto prde o demokratiji i pravima zena,manjina itd ajde u saudijsku arabiju i tamo se bori za ljudska prava,e to je prava borba a sve drugo je manje vise preseravanjebogomdani wrote:ja bih to poslao u Saudijsku arabiju da im odradjue donacije..
Pa obicno ove koje je najmanje briga za takva prave e njima su uvjek usta puna brige
Poklah se u pocetku i sa Rujkom,jer uredjuje interijer.pa ovo pa ono,puko preseravanje..
ajd me uvjeri da je zivot unutar hladnih bijelih zidova sa crnom i sivom,kao "osvjezavajucima",hrpom kroma,stakla i ogledala nes ugodno..jebate led kao da sam u frizideru...
daj ti meni holca curo,i onda mos nes pricati o interijeru..
Guest- Guest
holca?
2014-04-14
da skratim,Trump je onako karakterno lik poput menea,...nes biznisa,da se ima dovoljno love,lijepa i zgodna cura,fini auti,provodi,tulumarenja,zaebancija na nivou..taj jednostavno ne zna biti podlac i zlonamjera,..naravno ne gazi mu po prstima,pa bude sve oke..red wolf wrote:E vidiš bitno je. Nju su svi prikazali kao nekakvo zlo. I ne sveče, nisam ja predvidio to što ti misliš...Biti će to gore od toga što si ti mislio. Ali, nitko od vas ne vidi simboliku kojom se služi vaš omiljeni Trump.bogomdani wrote:Prije svega Ezeku,za nikog nije dobra nedojebana,frigidna,isfrustrirana kučka,sa psihickim ispadima,da odlucuje o sudbini svijeta,a na tj poziciji je zasigurno ima...Znam da si tuzan sto globalne tarapane nce biti koju si tako dugo najvljivao,ali stoces..šit hepens...red wolf wrote:Ne razumijem zašto ste toliko oduševljeni Trumpom?...Što vas to tjera da tako olako prihvatite da je to netko tko će biti vaš netko, na vašoj strani?...A ne vidite simboliku koja ga okružuje.
uzto,red je da se Zene vrate na mjesto koje im je i bog predodredio,a ne da se guraju tamo gdje mogu samo sve sjebati...
Simbolika je malo da smiri svoje lobiste i ostalo...
njemu daj samo dobrih pičaka,hrane vrhunske i cuge i tip ce presti poput dobro uhranjenog mačka..
Guest- Guest
drveta..drvo medo je najljepsi interijer..Winter is coming wrote:holca?
Guest- Guest
Griješiš...On simbole koristi ciljano...To, što ste vi nesposobni to vidjeti, a vjerujete da je on na vašoj strani ( koja već jest ), to je već nešto drugo...Bitno da je Hilary zlo za vas...E vidiš @sveče, umjesto vas unaprijed razmišljaju neki drugi...Pa ti onda imaš dojam da misliš, a zapravo ti uopće ne misliš...hehehehehehehehehehehebogomdani wrote:da skratim,Trump je onako karakterno lik poput menea,...nes biznisa,da se ima dovoljno love,lijepa i zgodna cura,fini auti,provodi,tulumarenja,zaebancija na nivou..taj jednostavno ne zna biti podlac i zlonamjera,..naravno ne gazi mu po prstima,pa bude sve oke..red wolf wrote:E vidiš bitno je. Nju su svi prikazali kao nekakvo zlo. I ne sveče, nisam ja predvidio to što ti misliš...Biti će to gore od toga što si ti mislio. Ali, nitko od vas ne vidi simboliku kojom se služi vaš omiljeni Trump.bogomdani wrote:Prije svega Ezeku,za nikog nije dobra nedojebana,frigidna,isfrustrirana kučka,sa psihickim ispadima,da odlucuje o sudbini svijeta,a na tj poziciji je zasigurno ima...Znam da si tuzan sto globalne tarapane nce biti koju si tako dugo najvljivao,ali stoces..šit hepens...red wolf wrote:Ne razumijem zašto ste toliko oduševljeni Trumpom?...Što vas to tjera da tako olako prihvatite da je to netko tko će biti vaš netko, na vašoj strani?...A ne vidite simboliku koja ga okružuje.
njemu daj samo dobrih pičaka,hrane vrhunske i cuge i tip ce presti poput dobro uhranjenog mačka..
red wolf-
2016-02-10
Klimava ti analiza. Zašto bi se onda uopće kandidirao, to sve može s novcem koji ima da ne radi do kraja života?bogomdani wrote:
Guest- Guest
hehehehehehehehehehehe...Oh, možda ipak zastanete i započente razmišljati.Starhemberg wrote:Klimava ti analiza. Zašto bi se onda uopće kandidirao, to sve može s novcem koji ima da ne radi do kraja života?bogomdani wrote:
red wolf-
2016-02-10
Tramp je vec rekao da ima sve i da mu je amerika toliko toga dala i sad je vrijeme da se oduzi
2014-04-14
definitivno..ili kamenbogomdani wrote:drveta..drvo medo je najljepsi interijer..Winter is coming wrote:holca?
2014-04-14
hahahahahahahahahahahahahahahahaha...Majko mila...hahahahahahahahahahahahahahahahahahaWinter is coming wrote:Tramp je vec rekao da ima sve i da mu je amerika toliko toga dala i sad je vrijeme da se oduzi
red wolf-
2016-02-10
Što znači da ima motivaciju, želju i cilj. Nije neki usrani hedonist koji će obaljivat starlete i šmrkat drogu dok se svijet oko njega ruši.
Guest- Guest
On će samo sada odigrati svoju rolu koju ima i to je to.Starhemberg wrote:Što znači da ima motivaciju, želju i cilj. Nije neki usrani hedonist koji će obaljivat starlete i šmrkat drogu dok se svijet oko njega ruši.
red wolf-
2016-02-10
bogomdani wrote:drveta..drvo medo je najljepsi interijer..Winter is coming wrote:holca?
ovo jest drvo, al interijer je hladan za pozvizditi
Guest- Guest
Kao i svi drugi.red wolf wrote:On će samo sada odigrati svoju rolu koju ima i to je to.Starhemberg wrote:Što znači da ima motivaciju, želju i cilj. Nije neki usrani hedonist koji će obaljivat starlete i šmrkat drogu dok se svijet oko njega ruši.
Last edited by Starhemberg on 12/11/2016, 22:22; edited 1 time in total
Guest- Guest
dosad je po mome...meni dobro i dalje Ezeku..red wolf wrote:Griješiš...On simbole koristi ciljano...To, što ste vi nesposobni to vidjeti, a vjerujete da je on na vašoj strani ( koja već jest ), to je već nešto drugo...Bitno da je Hilary zlo za vas...E vidiš @sveče, umjesto vas unaprijed razmišljaju neki drugi...Pa ti onda imaš dojam da misliš, a zapravo ti uopće ne misliš...hehehehehehehehehehehebogomdani wrote:da skratim,Trump je onako karakterno lik poput menea,...nes biznisa,da se ima dovoljno love,lijepa i zgodna cura,fini auti,provodi,tulumarenja,zaebancija na nivou..taj jednostavno ne zna biti podlac i zlonamjera,..naravno ne gazi mu po prstima,pa bude sve oke..red wolf wrote:E vidiš bitno je. Nju su svi prikazali kao nekakvo zlo. I ne sveče, nisam ja predvidio to što ti misliš...Biti će to gore od toga što si ti mislio. Ali, nitko od vas ne vidi simboliku kojom se služi vaš omiljeni Trump.bogomdani wrote:Prije svega Ezeku,za nikog nije dobra nedojebana,frigidna,isfrustrirana kučka,sa psihickim ispadima,da odlucuje o sudbini svijeta,a na tj poziciji je zasigurno ima...Znam da si tuzan sto globalne tarapane nce biti koju si tako dugo najvljivao,ali stoces..šit hepens...red wolf wrote:Ne razumijem zašto ste toliko oduševljeni Trumpom?...Što vas to tjera da tako olako prihvatite da je to netko tko će biti vaš netko, na vašoj strani?...A ne vidite simboliku koja ga okružuje.
Guest- Guest
Ne. Baš je topao.Noor wrote:bogomdani wrote:drveta..drvo medo je najljepsi interijer..Winter is coming wrote:holca?
red wolf-
2016-02-10
Znam, da ti je dobro. No, kad ti je dobro, to ti je znak da zapravo i nije dobro.bogomdani wrote:dosad je po mome...meni dobro i dalje Ezeku..red wolf wrote:Griješiš...On simbole koristi ciljano...To, što ste vi nesposobni to vidjeti, a vjerujete da je on na vašoj strani ( koja već jest ), to je već nešto drugo...Bitno da je Hilary zlo za vas...E vidiš @sveče, umjesto vas unaprijed razmišljaju neki drugi...Pa ti onda imaš dojam da misliš, a zapravo ti uopće ne misliš...hehehehehehehehehehehebogomdani wrote:da skratim,Trump je onako karakterno lik poput menea,...nes biznisa,da se ima dovoljno love,lijepa i zgodna cura,fini auti,provodi,tulumarenja,zaebancija na nivou..taj jednostavno ne zna biti podlac i zlonamjera,..naravno ne gazi mu po prstima,pa bude sve oke..red wolf wrote:E vidiš bitno je. Nju su svi prikazali kao nekakvo zlo. I ne sveče, nisam ja predvidio to što ti misliš...Biti će to gore od toga što si ti mislio. Ali, nitko od vas ne vidi simboliku kojom se služi vaš omiljeni Trump.bogomdani wrote:
Prije svega Ezeku,za nikog nije dobra nedojebana,frigidna,isfrustrirana kučka,sa psihickim ispadima,da odlucuje o sudbini svijeta,a na tj poziciji je zasigurno ima...Znam da si tuzan sto globalne tarapane nce biti koju si tako dugo najvljivao,ali stoces..šit hepens...
red wolf-
2016-02-10
istina noor.ni meni nije bas prvi izbor,no sad umjesto holca zamislikrom,stakla,crne granitne ploce poda i ostalo..osobno bih se najradije zavukao u nesto poputo nih podzemnih kuca Hobbita...Noor wrote:bogomdani wrote:drveta..drvo medo je najljepsi interijer..Winter is coming wrote:holca?
Guest- Guest
Au, e ovo je biser mjeseca.red wolf wrote:No, kad ti je dobro, to ti je znak da zapravo i nije dobro.
Guest- Guest
Page 9 of 15 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 15
Similar topics
» Ode Hillary, i Trump gradi zid
» Trump je navalio na Hillary - LOL
» Donald Trump unštio Hillary.. u.n.i.š.t.i.o
» Zaokret u anketama: Trump pobjeđuje Hillary!
» Ukoliko pobjedi Trump Hillary neće priznati izbore
» Trump je navalio na Hillary - LOL
» Donald Trump unštio Hillary.. u.n.i.š.t.i.o
» Zaokret u anketama: Trump pobjeđuje Hillary!
» Ukoliko pobjedi Trump Hillary neće priznati izbore
Page 9 of 15