Best Trump / Hillary memes
Page 8 of 15
Page 8 of 15 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 11 ... 15
Re: Best Trump / Hillary memes
Trolam te, deal with it :)crvenkasti wrote:Starhemberg wrote:Kakav si ti trol kad ne možeš sam podnijeti malo trolanja... :)
pa napiši nešto, zajebi me
zašto brišeš ono što ja napišem?
Guest- Guest
Jel da je? Probaj onda ne raditi slično svaki dan.crvenkasti wrote:bijedno
Guest- Guest
Ništa nam novo nisi rekao.crvenkasti wrote:Prd...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kaja wrote:Ništa nam novo nisi rekao.crvenkasti wrote:Prd...
Nisam to ja prdnuo, nego Horny.
crvenkasti-
2014-04-17
Poruka Trumpovih pristalica američkim muslimanima: “Muslims Go Home And Take Obama With You!!”
Novembar 12th, 2016
Slika Dana
Novembar 12th, 2016
Slika Dana
Eroo- Posts : 78951
2016-07-22
jel hillarina ona e-mail adresa aktivna ,da je malo za-e-bajem?
Guest- Guest
ne vjerujem da se vise usudi otvarat e mailove
2014-04-14
ona ni nema mozak u nje je lubanja prazna
2014-04-14
ma zahvalio bih joj se sto je omogucila hackiranje 30 milijuna javnih djelatnika u americi..
Guest- Guest
treba to u prdekanu,niko nije iznad zakona
2014-04-14
ja bih to poslao u Saudijsku arabiju da im odradjue donacije..
Guest- Guest
Ne razumijem zašto ste toliko oduševljeni Trumpom?...Što vas to tjera da tako olako prihvatite da je to netko tko će biti vaš netko, na vašoj strani?...A ne vidite simboliku koja ga okružuje.
red wolf-
2016-02-10
Vidim sad i da je jedan od meni najboljih glumaca podlegao atmosferi...Zaista šteta.
red wolf-
2016-02-10
Prije svega Ezeku,za nikog nije dobra nedojebana,frigidna,isfrustrirana kučka,sa psihickim ispadima,da odlucuje o sudbini svijeta,a na tj poziciji je zasigurno ima...Znam da si tuzan sto globalne tarapane nce biti koju si tako dugo najvljivao,ali stoces..šit hepens...red wolf wrote:Ne razumijem zašto ste toliko oduševljeni Trumpom?...Što vas to tjera da tako olako prihvatite da je to netko tko će biti vaš netko, na vašoj strani?...A ne vidite simboliku koja ga okružuje.
uzto,red je da se Zene vrate na mjesto koje im je i bog predodredio,a ne da se guraju tamo gdje mogu samo sve sjebati...
Guest- Guest
da,svi ovi sto prde o demokratiji i pravima zena,manjina itd ajde u saudijsku arabiju i tamo se bori za ljudska prava,e to je prava borba a sve drugo je manje vise preseravanjebogomdani wrote:ja bih to poslao u Saudijsku arabiju da im odradjue donacije..
Last edited by Winter is coming on 12/11/2016, 22:03; edited 1 time in total
2014-04-14
Ovako u kujni mogu samo shebati jedan rucak ..nis strasno..
Guest- Guest
Mislim koja jebena prava zena..u zadnje vrijeme se svode na to da poklapaju svima usta zakonski,ako cuju da im nes ne odgovara u izgovorenom..e pa ta vremena su zavrsila....Winter is coming wrote:da,svi ovi sto prde o demokratiji i pravima zena,manjina itd ajde u saudijsku arabiju i tamo se bori za ljudska prava,e to je prava borba a sve drugo je manje vise preseravanjebogomdani wrote:ja bih to poslao u Saudijsku arabiju da im odradjue donacije..
Guest- Guest
bogomdani wrote:Mislim koja jebena prava zena..u zadnje vrijeme se svode na to da poklapaju svima usta zakonski,ako cuju da im nes ne odgovara u izgovorenom..e pa ta vremena su zavrsila....Winter is coming wrote:da,svi ovi sto prde o demokratiji i pravima zena,manjina itd ajde u saudijsku arabiju i tamo se bori za ljudska prava,e to je prava borba a sve drugo je manje vise preseravanjebogomdani wrote:ja bih to poslao u Saudijsku arabiju da im odradjue donacije..
Pa obicno ove koje je najmanje briga za takva prave e njima su uvjek usta puna brige
2014-04-14
Page 8 of 15 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 11 ... 15
Similar topics
» Ode Hillary, i Trump gradi zid
» Trump je navalio na Hillary - LOL
» Donald Trump unštio Hillary.. u.n.i.š.t.i.o
» Zaokret u anketama: Trump pobjeđuje Hillary!
» Ukoliko pobjedi Trump Hillary neće priznati izbore
» Trump je navalio na Hillary - LOL
» Donald Trump unštio Hillary.. u.n.i.š.t.i.o
» Zaokret u anketama: Trump pobjeđuje Hillary!
» Ukoliko pobjedi Trump Hillary neće priznati izbore
Page 8 of 15