juesej izbori - praćenje rezultata
Page 39 of 49
Page 39 of 49 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40 ... 44 ... 49
Re: juesej izbori - praćenje rezultata
sto ce sad na cevape i kastradinu prijecmutava baštarda wrote:s obzirom na medijsku kampanju protiv Trmpa ovaj njegov uspijeh je kao da u Bjelorusiji netko pobjedi Lukašenka... ima nade za amere, hamburgeri ih nisu još dotukli...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
pa juce su nam javili ali nesto krenulo naopakoprckov wrote:koji bi sok bio da sad jave ilari pobjedila
2014-04-14
ja isto ne bi prihvatiodeda wrote:n_razbojnik wrote:
jest, pred 4 sata bila...
pakuj deda , gotovo je
Klinton neće prihvatiti rezultate izbora, očito se radi o prevari glasačkim listićima od strane istih koji WikiLeaks opskrbljuju povjerljivim dokumentima
2014-04-19
epikur37 wrote:
VIJESTI Svijet
Hrvatska Svijet Crna kronika Zagreb Obrazovanje Toro caffe
UGLEDNI EKONOMSKI STRUČNJAK
[size=40]SLAVNI NOBELOVAC U OČAJU ZBOG REZULTATA 'Amerika je propala država s propalim društvom! Briga me što će biti s burzama, ovo je katastrofa za svijet!'[/size]
Gotovo, sunce možda neće izaći na istočnoj obali , na zapadnoj sigurno...FEMA na ulicu
2014-04-15
Već sada treba očekivati da će Trumpov trijumf osnažiti evropske političare koji također jaše na ogorčenju i strahu. Italija, Sjedinjene Države Amerike, Velika Britanija, Nizozemska, Švedska i Francuska zemlje su u kojima su, upravo tim redom, najviše pretrpjeli i izgubili pripadnici srednje klase i gdje jačaju političari koje, pomalo olako, svrstavamo u folder populizma. Brexit, Trumpova pobjeda, Beppe Grillo, Marine Le Pen, nizozemski zahtjev za referendum o izlasku iz Unije – to su, zajedno uzevši, simptomi političkih promjena, nametnutih rezultatima krize, koja je spiskala optimizam detoniran rušenjem Berlinskog zida.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Interesantna noc. Eh sad bi bilo red odspavati par sati. Pozdrav svima :)
Guest- Guest
cestitke trumpu i prije sluzbenih....sad koliko cemo mi od toga profitirat vidjet cemo..bojim se ne puno...love nemamo a trumpu je to znacajna stavka u kreiranju vanjske politike..
2015-09-08
bi boga mi. i da su izbori 45. i da su mu podršku dali i ante i draža.n_razbojnik wrote:Kakav protest glupih Amera, ponavljam, iznenađen sam...s ovakvom kampanjom u DNRH Hillary bi dotukla i Titumutava baštarda wrote:s obzirom na medijsku kampanju protiv Trmpa ovaj njegov uspijeh je kao da u Bjelorusiji netko pobjedi Lukašenka... ima nade za amere, hamburgeri ih nisu još dotukli...
vuksadinare wrote:cestitke trumpu i prije sluzbenih....sad koliko cemo mi od toga profitirat vidjet cemo..bojim se ne puno...love nemamo a trumpu je to znacajna stavka u kreiranju vanjske politike..
izgubi ona tvoja pulenka ;) :D
2015-08-06
MaximusDecimusMiridije wrote:Interesantna noc. Eh sad bi bilo red odspavati par sati. Pozdrav svima :)
jebe se tebi ja tek dosao na posao i valja tuci do 1
2015-08-06
nismo dovoljno navijali, ajmo svi ruke gore.. Ilari Ilari
2014-04-19
hehe puk'o Ohio, djabe se Lebron izbrukava na stage-u...
2014-04-15
da se malo vratis na moje prijasnje postove o trumpu vidio bi koliko mi je pulenka...epikur37 wrote:vuksadinare wrote:cestitke trumpu i prije sluzbenih....sad koliko cemo mi od toga profitirat vidjet cemo..bojim se ne puno...love nemamo a trumpu je to znacajna stavka u kreiranju vanjske politike..
2015-09-08
Jadan ti.:)epikur37 wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:Interesantna noc. Eh sad bi bilo red odspavati par sati. Pozdrav svima :)
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
...no mislim da se vanjska politika amera nece puno mjenjati....
2015-09-08
prckov wrote:nismo dovoljno navijali, ajmo svi ruke gore.. Ilari Ilari
realno gledano ima još šanse za neko čudo da se dogodi
Guest- Guest
Izgleda da su obojeni naljutili bijelce, a sa nama nema šale.:)
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
kaze ovdje jedan strucnjak ako tramp promjeni odnos prema kini da ce cijeli svijet u recesiju
2014-04-19
Eto ....a ja navijo budilicu na 1.epikur37 wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:Interesantna noc. Eh sad bi bilo red odspavati par sati. Pozdrav svima :)
1/1
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
vuksadinare wrote:da se malo vratis na moje prijasnje postove o trumpu vidio bi koliko mi je pulenka...epikur37 wrote:vuksadinare wrote:cestitke trumpu i prije sluzbenih....sad koliko cemo mi od toga profitirat vidjet cemo..bojim se ne puno...love nemamo a trumpu je to znacajna stavka u kreiranju vanjske politike..
aj ne izvlači se sad, vi hillarijini islamofili ste peta kolona od sad, na objektivu :)
2015-08-06
jos 30 minuta dok se sve ne kompletira
2014-04-14
Page 39 of 49 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40 ... 44 ... 49
Similar topics
» Ključni izbori za kontrolu senata u USA - izbori u Georgiji (važniji su ovi izbori u jednoj USA državi za senat nego svi izbori u RH)
» Srbiji prijete prijevremeni parlamentarni izbori?Vučić i SNS prijete ako ne dobiju 128 glasova u parlamentu za Brnabić idu novi izbori
» DEUR: Predsjednica se uključuje u praćenje slučaja Šantić!
» U HDZ-u je zavladao šok nakon rezultata
» PREDVIDJANJA REZULTATA IZBORA
» Srbiji prijete prijevremeni parlamentarni izbori?Vučić i SNS prijete ako ne dobiju 128 glasova u parlamentu za Brnabić idu novi izbori
» DEUR: Predsjednica se uključuje u praćenje slučaja Šantić!
» U HDZ-u je zavladao šok nakon rezultata
» PREDVIDJANJA REZULTATA IZBORA
Page 39 of 49