juesej izbori - praćenje rezultata
Page 44 of 49
Page 44 of 49 • 1 ... 23 ... 43, 44, 45 ... 49
Re: juesej izbori - praćenje rezultata
08:41 Nemačka ministarka: Ovo je ogroman šok
Nemački ministar odbrane Ursula fon der Lejen rekla je da očigledno približavanje kandidata republikanaca Donalda Trampa pobedi na predsedničkim izborima u SAD predstavlja "ogroman šok".
"Mislim da Tramp zna da ovo nisu glasovi za njega, već protiv Vašingtona, protiv sistema", rekla je ona za mrežu ARD.
to je poenta,
to je smisao svih izbora,
da li si za postojece stanje i politku ili NE !?
juce su ameri vecinski rekli
_NE vise ovako
Nemački ministar odbrane Ursula fon der Lejen rekla je da očigledno približavanje kandidata republikanaca Donalda Trampa pobedi na predsedničkim izborima u SAD predstavlja "ogroman šok".
"Mislim da Tramp zna da ovo nisu glasovi za njega, već protiv Vašingtona, protiv sistema", rekla je ona za mrežu ARD.
to je poenta,
to je smisao svih izbora,
da li si za postojece stanje i politku ili NE !?
juce su ameri vecinski rekli
_NE vise ovako
Last edited by pizzon on Wed 9 Nov - 8:54; edited 1 time in total
Guest- Guest
Sad ih treba obeštetit kroz ministarske pozicije.bogomdani wrote:tužan sam.. ..sto ce sad sve one casne dame koje su Trumpa optuzile da ih je slatao kroz povijest u zadnjih 50 godina...
Tak se i PMS rješava.
Guest- Guest
natasa kandic, sonja biserko, stasa zajovic, predrag azdejkovic i jelena milic na apratima...
Guest- Guest
Amerika će biti najbogatija država u galaksiji:)n_razbojnik wrote:Trump prepisao govor od Kolinde
Guest- Guest
Trump tokom govora najavio socijalističke gospodarske mjere, želi investicije u infrastrukturu i masovna zapošljavanja.
Guest- Guest
ne,ne Effa,ja bih sad to rjesio privatnim tuzbama za klevetu,ogulio ih za posljednji novcic..Koji ti je krc??Pa zene treba svesti na ono sto im je Bog inamjenio...obiteljske obaveze...Eva wrote:Sad ih treba obeštetit kroz ministarske pozicije.bogomdani wrote:tužan sam.. ..sto ce sad sve one casne dame koje su Trumpa optuzile da ih je slatao kroz povijest u zadnjih 50 godina...
Tak se i PMS rješava.
Da znas kako lobiram za izbacivanje zena iz upravnih vlasti,ne bi vise rijec progovorila sa mnom...
Guest- Guest
DONALD TRAMP NOVI PREDSEDNIK AMERIKE!
09. novembar 2016. 05:15 > 08:36 | Komentara: 0Pobedom u Viskonsinu, Donald Tramp je prešao magičnu liniju od 270 elektorskih glasova
Donald Tramp je novi, 45. po redu, predsednik Sjedinjenih američkih država!
Kandidati Donald Tramp i Hilari Klinton su u izbori dan ušli sa praktično jednakim šansama, s tim što je bivša državna sekretarka održala epitet favorita, koji ju je pratio kroz celu kampanju. Međutim, tokom izborne noći stvari su se dramatično preokrenule.
Sve novosti o američkim izborima koje ste propustili tokom dana možete pročitati u našem PREDHODNOM BLOGU.
8:51 - DžON TEFT: NE ZNAM KAKVA ĆE BITI POLITIKA PREMA RUSIJI
Ambasador SAD u Rusiji Džon Teft izjavio je da trenutno ne zna kakva će biti odluka administracije američkog predsednika po pitanju budućnosti sankcione politike prema Rusiji.„Ne znam kakva će odluka biti. To pitanje treba da rešava trenutna ali i buduća administracija predsednika", rekao je Teft. Upitan da li će SAD nastaviti da smatra Rusiju pretnjom, diplomata je odgovorio da je trenutno rano tvrditi bilo šta.
08:49 - HILARI ČESTITALA TRAMPU POBEDU
Guest- Guest
e samo to nije rekao,podrazumijeva se... ostalo c/pEva wrote:Amerika će biti najbogatija država u galaksiji:)n_razbojnik wrote:Trump prepisao govor od Kolinde
2014-04-15
Ma ti si nebitan mali crv. Žene svijetom vladaju. Iza svakog Trumpa jedna je Zlovenka.bogomdani wrote:ne,ne Effa,ja bih sad to rjesio privatnim tuzbama za klevetu,ogulio ih za posljednji novcic..Koji ti je krc??Pa zene treba svesti na ono sto im je Bog inamjenio...obiteljske obaveze...Eva wrote:Sad ih treba obeštetit kroz ministarske pozicije.bogomdani wrote:tužan sam.. ..sto ce sad sve one casne dame koje su Trumpa optuzile da ih je slatao kroz povijest u zadnjih 50 godina...
Tak se i PMS rješava.
Da znas kako lobiram za izbacivanje zena iz upravnih vlasti,ne bi vise rijec progovorila sa mnom...
Guest- Guest
Vraćaju se tvornice i rad na traci iz Kine i Meksika, ponovo će blue collars radnici ulaziti u tisućama uz pjesmu u fabrike na zvuk sirene.deda wrote:Trump tokom govora najavio socijalističke gospodarske mjere, želi investicije u infrastrukturu i masovna zapošljavanja.
Last edited by udba on Wed 9 Nov - 9:02; edited 1 time in total
Trump doveo na pozornicu svoje 3 žene i svu djecu koju ima s njima
Guest- Guest
sad fino poceti graditi zid
2014-04-14
bas ja to htjedoh reci...klasika...n_razbojnik wrote:Trump prepisao govor od Kolinde
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
hehehehehe,tjesi se tom mislju...ovaj crv je napravio more problema nekima,a sad se bavi zenama...POVRATAK U KUHINJU..!!!Eva wrote:Ma ti si nebitan mali crv. Žene svijetom vladaju. Iza svakog Trumpa jedna je Zlovenka.bogomdani wrote:ne,ne Effa,ja bih sad to rjesio privatnim tuzbama za klevetu,ogulio ih za posljednji novcic..Koji ti je krc??Pa zene treba svesti na ono sto im je Bog inamjenio...obiteljske obaveze...Eva wrote:Sad ih treba obeštetit kroz ministarske pozicije.bogomdani wrote:tužan sam.. ..sto ce sad sve one casne dame koje su Trumpa optuzile da ih je slatao kroz povijest u zadnjih 50 godina...
Tak se i PMS rješava.
zene ce polako tamo gdje se i najbolje snalaze,u Obitelj...i nek caruju doma...zlovenka ima da bude Kush..jesi li je mozda vidjela u kampanji,kao sto usrani demokrati moraju vodati svoje Emanćipirane kuje??....
Guest- Guest
Rad'iša Trajković wrote:deda wrote:Trump se ispričao zbog bombardiranja Srbije, izrazio žaljenje i nazvao taj događaj velikom greškom u američkoj povijesti.udba wrote:
Šta ne pustiš ljude da se malo vesele i ne smatraju to svojom ličnom pobedom. S jedne strane Putin, s druge Trump, zapadni Balkan je sad najebo ko žuti.
ljudina...
..nazvao je glupošću preuranjeno priznavanje balkanskih državica nastalih raspadom Jugoslavije. Ali posle je to bilo demantovano, navodno da on ne zna tačno gde se Srbija nalazi, u kom delu Meksika.
deda wrote:Trump doveo na pozornicu svoje 3 žene i svu djecu koju ima s njima
obrisi suzice...
Guest- Guest
ukro ti RayMabus nick?bogomdani wrote:hehehehehe,tjesi se tom mislju...ovaj crv je napravio more problema nekima,a sad se bavi zenama...POVRATAK U KUHINJU..!!!
zene ce polako tamo gdje se i najbolje snalaze,u Obitelj...i nek caruju doma...zlovenka ima da bude Kush..jesi li je mozda vidjela u kampanji,kao sto usrani demokrati moraju vodati svoje Emanćipirane kuje??....
Samo Melania i deca...ovaj mali će se srušiti uskorodeda wrote:Trump doveo na pozornicu svoje 3 žene i svu djecu koju ima s njima
2014-04-15
Page 44 of 49 • 1 ... 23 ... 43, 44, 45 ... 49
Similar topics
» Ključni izbori za kontrolu senata u USA - izbori u Georgiji (važniji su ovi izbori u jednoj USA državi za senat nego svi izbori u RH)
» Srbiji prijete prijevremeni parlamentarni izbori?Vučić i SNS prijete ako ne dobiju 128 glasova u parlamentu za Brnabić idu novi izbori
» DEUR: Predsjednica se uključuje u praćenje slučaja Šantić!
» U HDZ-u je zavladao šok nakon rezultata
» PREDVIDJANJA REZULTATA IZBORA
» Srbiji prijete prijevremeni parlamentarni izbori?Vučić i SNS prijete ako ne dobiju 128 glasova u parlamentu za Brnabić idu novi izbori
» DEUR: Predsjednica se uključuje u praćenje slučaja Šantić!
» U HDZ-u je zavladao šok nakon rezultata
» PREDVIDJANJA REZULTATA IZBORA
Page 44 of 49