juesej izbori - praćenje rezultata
Page 21 of 49
Page 21 of 49 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 35 ... 49
Re: juesej izbori - praćenje rezultata
deda wrote:rasizam i nacizam nadjačao ljubav i jedninstvo
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
nepravda
2014-04-14
epikur37 wrote:a lipo sam govorio :)
nije još gotovo, još može svjetlost pobjediti tamu
Guest- Guest
marc mi je duzan veceru za referendum u škotskoj tre gajbu piva za izbore u sad....
pa ja bih mogao početi živjeti od prognoza
pa ja bih mogao početi živjeti od prognoza
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
hahahahahahadeda wrote:rasizam i nacizam nadjačao ljubav i jedninstvo
.. virđinija je tjesna.. 13 bodova.. hahaha.. ajmo trump..
Guest- Guest
ako su forumski eksperti rekli da ce pobjediti Killery zar se ti usudjujes sumnjati u to?epikur37 wrote:a lipo sam govorio :)
2014-04-14
Tako nekako ce bit. Skoro da bi volio da stara kucketina dobije samo da ne slusam jadikovke na zadnjim nogama sljedecih par dana od promasenih slucajeva, ti kad krenu popnu se na kujac za pet minuta a kamoli dana.deda wrote:rasizam i nacizam nadjačao ljubav i jedninstvo
omni-
2014-04-12
Izgleda da ce popusit Virginiu. Mozda ce mu ostati u Ohiu prednost. U svakom slucaju bilo sto da uzme od neocekivanog na konju je. Preduvjet naravno Florida.
Guest- Guest
dva brata wrote:hahahahahahadeda wrote:rasizam i nacizam nadjačao ljubav i jedninstvo
baš mi je žao ove iz stranke zelenih Stein, za nju skoro nitko nije glasao, države s milijunskim brojem stanovnika a ona dobije par tisuća
Guest- Guest
Jebote u njih svaka drzava ima barem jedan grad....isto ime koje ima grad u barem jos dvi-tri drzave.
Guest- Guest
dobija floridu i ohio..MaximusDecimusMiridije wrote:Izgleda da ce popusit Virginiu. Mozda ce mu ostati u Ohiu prednost. U svakom slucaju bilo sto da uzme od neocekivanog na konju je. Preduvjet naravno Florida.
206+ 47..
fali mu još 17bodova.. šteta da je dobio virginu dobio bi izbore :)
Guest- Guest
deda wrote:dva brata wrote:hahahahahahadeda wrote:rasizam i nacizam nadjačao ljubav i jedninstvo
baš mi je žao ove iz stranke zelenih Stein, za nju skoro nitko nije glasao, države s milijunskim brojem stanovnika a ona dobije par tisuća
Dobro....stvarno joj nije trebalo ono oko toga da je moderna infrastruktura izvor svih zala danasnjice :D
Guest- Guest
To je zato da mogu razmjenjivat dresove.MaximusDecimusMiridije wrote:Jebote u njih svaka drzava ima barem jedan grad....isto ime koje ima grad u barem jos dvi-tri drzave.
Ono znaš ako imaš dva dječaka onda odječu samo od starijega daš mlađem .....tako i oni ....šalju dresove ......ušteda ....ekonomični su.
Last edited by RayMabus on Wed 9 Nov - 4:00; edited 1 time in total
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
dva brata wrote:dobija floridu i ohio..MaximusDecimusMiridije wrote:Izgleda da ce popusit Virginiu. Mozda ce mu ostati u Ohiu prednost. U svakom slucaju bilo sto da uzme od neocekivanog na konju je. Preduvjet naravno Florida.
206+ 47..
Nemora znaciti jos da je i ovo popusio. Vidit cemo sve sad.
Guest- Guest
ona je odlična ukrala je glasove Hillary Clintonu..hhaa
Libertarijanac Gary Johson je trebao ukraisti glasove Trumpu ali ništa do toga
Libertarijanac Gary Johson je trebao ukraisti glasove Trumpu ali ništa do toga
Guest- Guest
RayMabus wrote:To je zato da mogu razjenjivat dresove.MaximusDecimusMiridije wrote:Jebote u njih svaka drzava ima barem jedan grad....isto ime koje ima grad u barem jos dvi-tri drzave.
Ono znaš ako imaš dva dječaka onda odječu samo od starijega daš mlađem .....tako i oni ....šalju dresove ......ušteda ....ekonomični su.
Joooj...di sam raid stavio...
Guest- Guest
nije popušio.. vodi u par drugih država gdje "nije smio vodit"..MaximusDecimusMiridije wrote:dva brata wrote:dobija floridu i ohio..MaximusDecimusMiridije wrote:Izgleda da ce popusit Virginiu. Mozda ce mu ostati u Ohiu prednost. U svakom slucaju bilo sto da uzme od neocekivanog na konju je. Preduvjet naravno Florida.
206+ 47..
Nemora znaciti jos da je i ovo popusio. Vidit cemo sve sad.
Guest- Guest
MaximusDecimusMiridije wrote:Jebote u njih svaka drzava ima barem jedan grad....isto ime koje ima grad u barem jos dvi-tri drzave.
Guest- Guest
Jebote gazi ju u Ohiu....skoro pola miliona razlike.
Guest- Guest
Page 21 of 49 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 35 ... 49
Similar topics
» Ključni izbori za kontrolu senata u USA - izbori u Georgiji (važniji su ovi izbori u jednoj USA državi za senat nego svi izbori u RH)
» Srbiji prijete prijevremeni parlamentarni izbori?Vučić i SNS prijete ako ne dobiju 128 glasova u parlamentu za Brnabić idu novi izbori
» DEUR: Predsjednica se uključuje u praćenje slučaja Šantić!
» U HDZ-u je zavladao šok nakon rezultata
» PREDVIDJANJA REZULTATA IZBORA
» Srbiji prijete prijevremeni parlamentarni izbori?Vučić i SNS prijete ako ne dobiju 128 glasova u parlamentu za Brnabić idu novi izbori
» DEUR: Predsjednica se uključuje u praćenje slučaja Šantić!
» U HDZ-u je zavladao šok nakon rezultata
» PREDVIDJANJA REZULTATA IZBORA
Page 21 of 49