juesej izbori - praćenje rezultata
Page 10 of 49
Page 10 of 49 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 29 ... 49
Re: juesej izbori - praćenje rezultata
Pumpaj sebi ego ovdje...I ja bih bio novinar u ovoj zemlji...No, dolazi vrijeme kad će ova zemlja disati punim plućima...marcellus wrote:michaellcmacha wrote:pa šta imaš ti sad posebno pojašnjavati kad tu činjenicu svi sugovornici poodavno znaju... i uopće ju ne dovode u pitanje....
kako rekoh krelac komentira temu bez da ju je uopće čitao... i tumači ljudima ono što ionako svi znaju, a upadne s pričom da "odlučuju elektori", ispada da elektori o nečem odlučuju, pa nemoš vjerovat da je tako glup
Last edited by red wolf on 8/11/2016, 21:14; edited 1 time in total
red wolf-
2016-02-10
gle, dobro se sjećaš iz mladosti da se takvim likovima uopće nije dopuštalo da zucnu, jebote jel bi zino jel bi dobio iza ušiju.... ok znam da zvuči pomalo okrutno, ali jebiga u reali je tako.... i onda a i dan danas...marcellus wrote:michaellcmacha wrote:pa šta imaš ti sad posebno pojašnjavati kad tu činjenicu svi sugovornici poodavno znaju... i uopće ju ne dovode u pitanje....
kako rekoh krelac komentira temu bez da ju je uopće čitao... i tumači ljudima ono što ionako svi znaju, a upadne s pričom da "odlučuju elektori", ispada da elektori o nečem odlučuju, pa nemoš vjerovat da je tako glup
2015-08-08
tko vodi, zna li se pobjednik
da i to vise zavrsi i Hrvati se pozabave svojim tekucim problemima, a ne ovim svjeckim:)
da i to vise zavrsi i Hrvati se pozabave svojim tekucim problemima, a ne ovim svjeckim:)
dijagram-
2015-08-09
ma jebeš naše probleme.... ako hilari pobijedi morat ćemo u rat..... opet.... ;)dijagram wrote:tko vodi, zna li se pobjednik
da i to zavrsi i Hrvati se pozabave svojim tekucim problemiuma a ne ovim svjeckim:)
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
http://www.index.hr/vijesti/clanak/dan-odluke-cnn-objavio-najnovije-rezultate-okrecu-se-u-korist-trumpa/930675.aspxdijagram wrote:tko vodi, zna li se pobjednik
TRAMP ......rekli bi Srbi.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
kakva te salama spopalaRayMabus wrote:red wolf wrote:
Salamat Gajun! Salamat Ja!
De nemoj spamat ....ako se taj nije kandidiro .....
Last edited by red wolf on 8/11/2016, 21:20; edited 1 time in total
red wolf-
2016-02-10
Ma pusti ga ....pročita je na nekom internet sajtu nešto pa sad tu ponavlja kao papagaj.Leviathan2 wrote:kakva te salama spopalaRayMabus wrote:red wolf wrote:
2014-04-11
ma znam, trece oko i slicno :DRayMabus wrote:Ma pusti ga ....pročita je na nekom internet sajtu nešto pa sad tu ponavlja kao papagaj.Leviathan2 wrote:kakva te salama spopalaRayMabus wrote:red wolf wrote:
2016-02-10
Daj umij se i prestani se drogirat LSD-em.red wolf wrote:To je njegov jezik...Vidiš da ga ne razumije. To ti je pozdrav Galaktičke federacije.Leviathan2 wrote:kakva te salama spopalaRayMabus wrote:red wolf wrote:
Reka san ti več miljon puta da Plejade ne postoje , da vidiš samo svijetlo koje dolazi a da je sam sistem odletio ...tj da te stranice pozdrav sa Plejada i slično odma prekrižiš.
FAKE.
2014-04-11
red wolf wrote:Vratimo se temi...Ključno je pitanje tko će dobiti više elektorskih glasova.
zeko daj prestani padat s marsa majketi...
Ne ''več'', nego ''već''...Kad si se već inkarnirao među ljude, Hrvate, nauči njihov jezik...No, kako ne poznaješ ni svoj galaktički jezik, tražiti da razumiješ naš bilo bi previše...RayMabus wrote:Daj umij se i prestani se drogirat LSD-em.red wolf wrote:To je njegov jezik...Vidiš da ga ne razumije. To ti je pozdrav Galaktičke federacije.Leviathan2 wrote:kakva te salama spopalaRayMabus wrote:red wolf wrote:
Reka san ti več miljon puta da Plejade ne postoje , da vidiš samo svijetlo koje dolazi a da je sam sistem odletio ...tj da te stranice pozdrav sa Plejada i slično odma prekrižiš.
FAKE.
Last edited by red wolf on 8/11/2016, 21:32; edited 1 time in total
red wolf-
2016-02-10
A ne, tebi se treba smijati...Ti si novinar, strašno...marcellus wrote:red wolf wrote:Vratimo se temi...Ključno je pitanje tko će dobiti više elektorskih glasova.
zeko daj prestani padat s marsa majketi...
red wolf-
2016-02-10
ala moran i tebe stavit na block, zaspama si temu sa 5 stranice spama i trolanja
Guest- Guest
Ma to č je jer me tipkovnica zahebava. Ć slovo zapinje tu i tamo pa lupam č.red wolf wrote:
Ne ''več'', nego ''već''...Kad si se već inkarnirao među ljude, Hrvate, nauči njihov jezik...No, kako ne poznaješ ni svoj galaktički mjezik, tražiti da razumiješ naš bilo bi previše...
....
21:15 Hillary Clinton pobijedila je na otoku američkom otoku Guamu. Dosadašnja praksa pokazala je kako pobjednik na Guamu pobjeđuje i na izborima.
2014-04-11
Nemoj meni objašnjavati...Iz aviona se vidi koliko si nepismen...RayMabus wrote:Ma to č je jer me tipkovnica zahebava. Ć slovo zapinje tu i tamo pa lupam č.red wolf wrote:
Ne ''več'', nego ''već''...Kad si se već inkarnirao među ljude, Hrvate, nauči njihov jezik...No, kako ne poznaješ ni svoj galaktički mjezik, tražiti da razumiješ naš bilo bi previše...
....
21:15 Hillary Clinton pobijedila je na otoku američkom otoku Guamu. Dosadašnja praksa pokazala je kako pobjednik na Guamu pobjeđuje i na izborima.
red wolf-
2016-02-10
Zašto ? Pa pričajte malo o Plejadama.dva brata wrote:ala moran i tebe stavit na block, zaspama si temu sa 5 stranice spama i trolanja
2014-04-11
Page 10 of 49 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 29 ... 49
Similar topics
» Ključni izbori za kontrolu senata u USA - izbori u Georgiji (važniji su ovi izbori u jednoj USA državi za senat nego svi izbori u RH)
» Srbiji prijete prijevremeni parlamentarni izbori?Vučić i SNS prijete ako ne dobiju 128 glasova u parlamentu za Brnabić idu novi izbori
» DEUR: Predsjednica se uključuje u praćenje slučaja Šantić!
» U HDZ-u je zavladao šok nakon rezultata
» PREDVIDJANJA REZULTATA IZBORA
» Srbiji prijete prijevremeni parlamentarni izbori?Vučić i SNS prijete ako ne dobiju 128 glasova u parlamentu za Brnabić idu novi izbori
» DEUR: Predsjednica se uključuje u praćenje slučaja Šantić!
» U HDZ-u je zavladao šok nakon rezultata
» PREDVIDJANJA REZULTATA IZBORA
Page 10 of 49