talk,talk
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 49 of 54
Page 49 of 54 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50 ... 54
Re: talk,talk
ebenica wrote:moram radit, hvala bogu, poštedit ću se ovjieh odvratnih mentalnih slika :P
Ne brini, ja ću se pobrinut za raznolikost
Guest- Guest
kaj ti je danas bokte :OMoxy wrote:
Al si možeš svrsit sam u svoja usta?
nemrem, moja sperma ima težinu od dječice i pada ko kamen :P
najdalje leti sperma koji zafitiljiš s prstom :P
Guest- Guest
najbolji seks je s rukom, pitaj muža, nitko nikad ne prestane drkat, to je tak.Moxy wrote:Ti to najbolje znaš kad se družiš samo s prstima
Guest- Guest
Nije, nemaš pojma bokte
Imaš sreće što mi je gotova pauza
Odmori do sljedeće runde
Odmori do sljedeće runde
Guest- Guest
naivna si k'o češka sobarica :DMoxy wrote:Nije, nemaš pojma bokte
Odmori do sljedeće runde
pitaj muške u svojoj okolini, ako su iskreni priznat će ti, da je najljepša žena na svijetu i da je vole više od života drkat će, to će ti svaki muški reć'.
ne znam zakaj se žene radi toga osjećaju ugrožene, meni ne smeta ako žena masturbira dok je s menom. ne povezujem to s ljubavi.
Guest- Guest
Ne osjećam se uopće ugroženi, znam da je to drugačije, svjesna sam toga, samo nije bolje i znam da to ne misle svi muškarci. .. I prestani izvrtat moje riječi for gods sake!
Guest- Guest
ja sam muško a ne vjeruješ mi :DMoxy wrote:Ne osjećam se uopće ugroženi, znam da je to drugačije, svjesna sam toga, samo nije bolje i znam da to ne misle svi muškarci. .. I prestani izvrtat moje riječi for gods sake!
Guest- Guest
Vjerovatno je neusporedivo jer kod nas ne možeš usporediti klitoricni i vaginalni orgazam
Guest- Guest
ne znam, stvarno nemrem to usporedit nama su orgazmi orgazmiMoxy wrote:Vjerovatno je neusporedivo jer kod nas ne možeš usporediti klitoricni i vaginalni orgazam
Guest- Guest
da je barem tak' jednostavno :D
stvari nikad nisu onakve kak' se čine i nikad nisu jednostavne ;)
stvari nikad nisu onakve kak' se čine i nikad nisu jednostavne ;)
Guest- Guest
živio Mujo na Divljem zapadu i našao zlato. da to proslavi ode do prvog grada,
nađe saloon i naruči viski. kaže mu barmen: ne može, zatvaramo, dolazi Crni jack u grad.
muji niš jasno ode u drugi saloon i naruči viski. kaže mu barmen: ne može pada mrak,
dolazi Crni jack u grad. mujo već lagano živčan, izađe i traži novi saloon, dok je išao gradom
gleda kako se stanovnici zabarikadiravaju u kuće, zaključavaju vrata i prozore i misli si:
jebenti opasan neki ovaj crni jack.
nađe mujo saloon koji još radi i naruči viski. kaže mu barmen: može ali požuri jer dolazi crni jack u grad.
taman kad je mujo htio popit otvaraju se vrata saloon i ulazi lik odjeven skroz u crno, crni šešir, crni pištolji, crna brada,
ožiljak preko cijelog lica. dođe do muja izvadi kurac i veli muji: klekni i puši. mujo se usrao živ, nema kaj nego klekne i puši.
kaže mu lik: požuri dolazi crni jack u grad.
nađe saloon i naruči viski. kaže mu barmen: ne može, zatvaramo, dolazi Crni jack u grad.
muji niš jasno ode u drugi saloon i naruči viski. kaže mu barmen: ne može pada mrak,
dolazi Crni jack u grad. mujo već lagano živčan, izađe i traži novi saloon, dok je išao gradom
gleda kako se stanovnici zabarikadiravaju u kuće, zaključavaju vrata i prozore i misli si:
jebenti opasan neki ovaj crni jack.
nađe mujo saloon koji još radi i naruči viski. kaže mu barmen: može ali požuri jer dolazi crni jack u grad.
taman kad je mujo htio popit otvaraju se vrata saloon i ulazi lik odjeven skroz u crno, crni šešir, crni pištolji, crna brada,
ožiljak preko cijelog lica. dođe do muja izvadi kurac i veli muji: klekni i puši. mujo se usrao živ, nema kaj nego klekne i puši.
kaže mu lik: požuri dolazi crni jack u grad.
Guest- Guest
Page 49 of 54 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50 ... 54
Similar topics
» talk,talk
» Let's talk about Sex....
» Glasnović: Kulturni marksisti zauzeli su sav prostor u Hrvatskoj Gosti talk-showa Marka Juriča bili su novinar Denis Kuljiš i saborski zastupnik Željko Glasnović
» Glasnović: Kulturni marksisti zauzeli su sav prostor u Hrvatskoj Gosti talk-showa Marka Juriča bili su novinar Denis Kuljiš i saborski zastupnik Željko Glasnović
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 49 of 54