talk,talk
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 48 of 54
Page 48 of 54 • 1 ... 25 ... 47, 48, 49 ... 54
Re: talk,talk
nije :D da umrem sutra ne bi mi bilo žao imao sam baš lijepo ispunjen život, skoro kao film, zato se i osjećam staro, kao da sam živio duplo od ovoga koliko jesam, stvar je kako se osjećaš ne koliko imaš...laku noć :)
Guest- Guest
život je pun ciklusa, dobrih, loših, i bizarnih prekida..
koji ciklus je pravi, koji krivi, sve ovisi o datom trenutku, ali čini se da nijedan nije konačan..
kic wrote:
koji ciklus je pravi, koji krivi, sve ovisi o datom trenutku, ali čini se da nijedan nije konačan..
Dva prava ciklusa - rodjenje i smrt - ujedno su dva konacna ciklusa - onaj koji nas prebacuje iz nepostojanja u postojanje i onaj koji nas transportira iz postojanja u nepostojanje.
P. S. nema na cemu
Guest- Guest
violator wrote:kic wrote:
Dva prava ciklusa - rodjenje i smrt - ujedno su dva konacna ciklusa - onaj koji nas prebacuje iz nepostojanja u postojanje i onaj koji nas transportira iz postojanja u nepostojanje.
Hvala. Nema na cemu
postojimo li prije i poslije smrti, duša? Fedon?
kic wrote:violator wrote:kic wrote:
Hvala. Nema na cemu
Ne. Ako nesto i postoji, to je toliko drugacije od "Kica" i "Violator" da mi s time nemamo bas nista. "Kic" i "Violator" prije rodjenja nisu postojali. Nakon smrti nestaju.
Moje je najdublje uvjerenje da nestajemo i kad sam posebno zlovoljna reci cu da price o dusi i Bogu predstavljaju obicno praznovjerje kojima se branimo od potpunog ponistenja.
Guest- Guest
Da. U nekom drugom obliku, ali ne nestajemo.kic wrote:
Guest- Guest
Teorija da nestajemo bi se, po mome skromnom mišljenju, kosila sa svim logicnim na ovom svijetu, jer ništa ne nestaje, već se samo transformira....tako vjerojatno i mi.... Ograničeni smo u ovim ljušturama i ovo su samo pretpostavke...
Meni osobno je bitno da ne stagniram, ili bar da imam osjećaj da ne stagniram....
Meni osobno je bitno da ne stagniram, ili bar da imam osjećaj da ne stagniram....
Guest- Guest
isuse, kaj je sljedeće, pišanje stoječki? :P
prirodno i sve to stoji, al ružno u vražju mater :/
prirodno i sve to stoji, al ružno u vražju mater :/
Guest- Guest
Page 48 of 54 • 1 ... 25 ... 47, 48, 49 ... 54
Similar topics
» talk,talk
» Let's talk about Sex....
» Glasnović: Kulturni marksisti zauzeli su sav prostor u Hrvatskoj Gosti talk-showa Marka Juriča bili su novinar Denis Kuljiš i saborski zastupnik Željko Glasnović
» Glasnović: Kulturni marksisti zauzeli su sav prostor u Hrvatskoj Gosti talk-showa Marka Juriča bili su novinar Denis Kuljiš i saborski zastupnik Željko Glasnović
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 48 of 54