talk,talk
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 26 of 54
Page 26 of 54 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 40 ... 54
Re: talk,talk
Truffles, ako su stvarno dobri, manje su slatki od čokolade. Ili se ja to samo tješim.
Evo biraj:
Evo biraj:
Guest- Guest
sve je to lijepo, al mene nesto cokolada vise ne veseli kao nekad
i think i'm broken
i think i'm broken
betty.boop-
2015-01-23
Ma proći će i taj aspekt Saturna pa ćeš opet kresati po čokoladi.enfant terrible wrote:sve je to lijepo, al mene nesto cokolada vise ne veseli kao nekad
i think i'm broken
Guest- Guest
inace, 'kresati' mi je super rijec, uvijek me nasmije :D
betty.boop-
2015-01-23
Ma, nema veze tko si, samo malo veselja unesi :)Doppelgänger wrote:Doppelgänger undercover. Shshsh...mativka wrote:Tko si ti?
Guest- Guest
A je, nezgodno se poslože nekad. Volim promatrati kako trepere. To na mene djeluje nevjerojatno umirujuće.enfant terrible wrote:it's all written in the stars ...
not
:D
Guest- Guest
Doppelgänger wrote:A je, nezgodno se poslože nekad. Volim promatrati kako trepere. To na mene djeluje nevjerojatno umirujuće.enfant terrible wrote:it's all written in the stars ...
not
:D
u serious ?
tako nesto bi mogla rec mate recimo, ali ti ? :D
salim se, volim i ja gledat nebo i zelim imat teleskop ...
betty.boop-
2015-01-23
Ima ga jedan moj friend. Nije mi to - to. Ja baš volim sjediti vani pod kapom nebeskom i motriti.
Guest- Guest
podsjeti me sad na scenu iz filma gdje lik curi u romanticnoj noci pokazuje velikog medvjeda
na sto ce ona : ne, to je orion, veliki medvjed ti je na drugoj strani, izmedju zmaja i raka, a tamo odmah povise je mali medvjed
paf !
na sto ce ona : ne, to je orion, veliki medvjed ti je na drugoj strani, izmedju zmaja i raka, a tamo odmah povise je mali medvjed
paf !
betty.boop-
2015-01-23
U sazviježdja se baš ne razumijem. Treperenje zvjezdica mi je samo po sebi cool.
Guest- Guest
Majko Sveta, tko si sad ti, Medo? :)My Brother Billo wrote:ej mativka voc api
Guest- Guest
Doppelgänger wrote:U sazviježdja se baš ne razumijem. Treperenje zvjezdica mi je samo po sebi cool.
Guest- Guest
Doppelgänger wrote:Odoh za zvijezdom vodiljom...
vodi te muz van ? :p
aj aj
betty.boop-
2015-01-23
Page 26 of 54 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 40 ... 54
Similar topics
» talk,talk
» Let's talk about Sex....
» Glasnović: Kulturni marksisti zauzeli su sav prostor u Hrvatskoj Gosti talk-showa Marka Juriča bili su novinar Denis Kuljiš i saborski zastupnik Željko Glasnović
» Glasnović: Kulturni marksisti zauzeli su sav prostor u Hrvatskoj Gosti talk-showa Marka Juriča bili su novinar Denis Kuljiš i saborski zastupnik Željko Glasnović
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 26 of 54